Találatok a következő kifejezésre: Manapság miért férfiak (21 db)

Manapság, miért nem udvarolnak a férfiak, mint régebben, és miért nem olyan kitartóak? Tisztelet a kivételnek!

Legjobb válasz: igazából teljesen mindegy, hogy mennyit lapátol "udvarol" egy srác, a végén úgyis a nõ fogja felszedni a férfit.. a nõ dönti el, hogy szimpatikus-e neki a másik fél. ennyi. régen sokkal kevesebb ismerõse volt egy embernek, így kevesebb volt a vetélytárs is. most viszont rengeteg ismerõse van egy adott nõnek, így a férfinak is rengeteg vetélytársa lesz. innentõl kezdve teljesen felesleges "udvarolni", hisz úgyis a nõ fog kiválasztani egyet a férfiak közül, aki iránt kicsit komolyabban érdeklõdik majd. ennyi a trükk. a férfinak tulajdonképpen csak annyit kell jeleznie, hogy õ épp elérhetõ a nõ számára.

igazából teljesen mindegy, hogy mennyit lapátol "udvarol" egy srác, a végén úgyis a nõ fogja felszedni a férfit.. a nõ dönti el, hogy szimpatikus-e neki a másik fél. ennyi. régen sokkal kevesebb ismerõse volt egy embernek, így kevesebb volt a vetélytárs is. most viszont rengeteg ismerõse van egy adott nõnek, így a férfinak is rengeteg vetélytársa lesz. innentõl kezdve teljesen felesleges "udvarolni", hisz úgyis a nõ fog kiválasztani egyet a férfiak közül, aki iránt kicsit komolyabban érdeklõdik majd. ennyi a trükk. a férfinak tulajdonképpen csak annyit kell jeleznie, hogy õ épp elérhetõ a nõ számára.
Igazából ez nem teljesen igaz. A nõk nem úgy lettek nevelve, ahogy régen, és túl sok olyan van, akit könnyen meg lehet kapni, nem kell küzdeni, sõt, néha pont fordítva kezdeményeznek. DE! így legalább csak olyannal leszel együtt aki küzdött érted, és szerelmes :) )
Vannak azért akik még mindig kitartóan "udvarolnak" egy kiszemelt lánynak, de azokból lesznek a világ legnagyobb lúzer vesztesei! huhh ezt most jól kimondtam. A helyzet az, hogy azt a pasit aki törõdést mutat, igyekszik szépen lassan kapcsolatot kialakítani és bókolgat, kedveskedik azt a nõk úgy szarják le és úgy használják ki majd végül úgy törik össze a szívét .. mint annak a rendje. Még 16 évesen én is beleestem ebbe a szörnyû hibába, 8 hónapon át fûztem a csajt, kedvesen, udvariasan .. azt hittem a kitartásom végül eredményez, aztán meg összejött a csaj és le is feküdt 4-5 nap alatt vmi fesztiválon megismert pasival. A feszt. végén utazott is hozzá Bp.-re és gondolom dugott is vele. Rájöttem hogy azok a "legjobb" pasik a csajok szemében akik leszarják õket nagyívben, ha nem mutat érdeklõdést a csaj, hát kit érdekel, következõ csaj... (22/F)
A kérdező hozzászólása: Mi van az idõsebb korosztállyal? 30 közeli nõkre gondoltam, mert náluk más az értékrend, más a hozzáállásuk a dologhoz, és náluk azért , megfontoltabban, és igényesebben kell udvarolni. Vagy tévedek?
hát... 30 felett szerintem örüljön annak is egy nõ ha van mellette valaki és semmi extrát ne várjon el. Azt tapasztalom, hogy még a 40-50 éves f*szik is a feszes 20 év körüli csajokat hajkurásszák. Merthát a nõk "zamatossági ideje" lejár.. szépségük fakulni kezd, mellük megereszkedik, elkezdenek ráncosodni stb. hát persze hogy a fiatalokra gerjednek.. (22/F) (elõzõ)
A harmincas nõk vagy elváltak, nehezítõ tényezõkkel (exférj, gyerek), vagy agyukra ment a "baba projekt" hajkurászása. A többiek meg köszönik jól vannak a partnerükkel/férjükkel. 35/f
én rengeteg olyan 30-as nõt ismerek, akinek nincs exférje, sem gyereke és nem önszántából szingli...bocsi utolsó, de ez nem csak úgy van, ahogy leírtad.
Akkor vagy ronda, vagy 120 kg, vagy akkora lècet rakott fel amit senki sem tud megugrani. Ez elmùlt pàr èvben annyi defektes nôt làttam hogy màr nem is èrdekel az ismerkedès. 35/f
egyik sem ronda és nem is defektesek. viszont defektes férfiakkal találkoznak. veled ellentétben viszont nem adják fel.
Én például szeretem, ha udvarol nekem egy srác. Az biztos, hogy nem fogok én udvarolni Neki:O Sajnso valóban nincsenek sokan azok, akik kitartással udvarolnak, de meg lehet találni Õket:)
Majd ha nôk is olyanok lesznek mint règen. A fèrfiak alkalmazkodnak az ùj viselkedèsformàkhoz.
Nem értek az udvarláshoz és nem éri meg kitartónak lenni.
Nekem pl a második barátnõm után nem volt hozzá türelmem! Majd ha akar valamit megkeres!!! És megkeresett! Ennyi!
Sokan udvarolnánk, ha elvárnák a lányok, illetve felmutatnának olyan értékeket, amelyekért ÉRDEMES törni magunkat.
szerintem ez azért van így, mert ma már a legtöbb csaj nem igényli, mert megelékszik azzal, hogy bebaszva odamennek hozzá letapizzák meg egyebek. Ezt tapasztalatból mondom mert én nem vagyok az a fajta, én is olyan lányt keresek aki arra vágyik, hogy elvigyék randizni sokat beszélgessenek és sok idõt együtt töltsenek, hogy megismerjéék egymást. De ez ma már nem menõ, ma már a lányok szaladgálnak az Adoniszok után és ezt a többi srác csak nézi és inkább nem csinál semmit.
Hát, bármit is érzel ez így van :D
A kérdező hozzászólása: Ezzel nem értek egyet, mert ha egy férfi látja, h sok a vetélytársa , akkor megretten, s félni fog, és inkább nem is udvarol, hisz, akkor minek? Inkább könnyebb, "olcsó"nõcskét választ, akinél nem számít az udvarlás? Azért , mert pesszimizmust érzek a mondataidban, még nem hiszem, h ez a helyes.
miért a férfiaknak most is kevés ismerõsük van? vagy mi? utolsó, bocsi, de szerintem hülyeségeket írkálsz. vagyis, ha valaki facebookon pasizik/csajozik arra igaz amit leírtál, de csak arra.
Honna tudod hogy egyik sem ronda?A legtöbb nõ különben is defektes.

Miért gyávák manapság a férfiak?

Nőgyógyásznál voltunk ma a kislányommal, tele volt a váró. Panaszkodtak, hogy van, aki már másfél órája ott van és nem került sorra. Bejön mindenféle köszönés nélkül két cigány fiatal és velük egy 17 év körüli lány, mondják, hogy ezt nem várják meg, ahogy nyílt az ajtó, már tuszkolták is be a lányt. Mindenki fel volt háborodva, mégsem szólt senki egy szót sem, hogy helyretegye őket, főként itt a várandós feleségüket kísérő férfiakra gondolok. Miért van ez? Miért ilyen gyávák manapság a férfiak? Jó múltkorában a buszon hasonló társaság, tömve volt a busz. Ordibáltak, köpködtek, dobálták egymást szotyival, hullott minden utas nyakába, fennhangon mondták, hogy sok köcsög magyar, mégsem volt egy férfi sem, aki helyrerakta volna őket. Nem lehetséges, ha tényleg a a sarkukra állnának a férfiak és soha nem hagynának ilyeneket szó nélkül, változna kissé a helyzet?

Legjobb válasz: Sajnos, ez nem gyávaság vagy bátorság kérdése. A "jogvédõk" által nap mint nap a többségiek ellen uszított cigányok mára már tudják: bármit tesznek, a törvény õket védi. Antiszociális cselekedeteiket száz esetbõl egyszer követi szankció: az EU kényesen vigyáz arra, hogy a magyar állam minden téren pozitív megkülönböztetésben részesítse õket, a magyar népességgel mindent eltûressen, nehogy kiáramoljanak a Kárpát-medencébõl Nyugat-Európa irányába. Brüsszel pontosan tudja, kikrõl van szó - és retteg tõlük, így mindent elkövettet (velünk), hogy itt maradjanak. Ha csak szóvá tesszük, hogy erõszakoskodnak, lopnak, rabolnak, nyugdíjasokat gyilkolnak egymás után, ma már szinte hetente egyet, rasszistáknak, fasisztáknak, intoleráns tahóknak titulálnak minket azok a külföldi lapok, amelyeket a "jogvédõk" látnak el - dezinforációval. A magyar férfiak (is) tapasztalták/tapasztalják a mindennapokban, hogy cigányt rendreutasítani (vagy épp csak rendre KÉRNI)...életveszélyes. Ezek a hangos hordák ilyen esetben pépesre verik, helyszínen megölik azt, aki reagál. Tudják, hogy a nagyhatalmú média-kapcsolataik azonnal tisztára suvickolják, támadóból áldozattá manipulálják õket. Ma már oda jutottunk, hogy a magyar nem lehet áldozat (ld. Olaszliszka, ahol az egyik cigányasszony kijelentette: "Annyi történt, hogy meghalt egy magyar..."). Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy nem sokáig tartható fenn - manipulációval, erõszakkal - ez a helyzet..ennek még radikális kifejlete lesz.

Sajnos, ez nem gyávaság vagy bátorság kérdése. A "jogvédõk" által nap mint nap a többségiek ellen uszított cigányok mára már tudják: bármit tesznek, a törvény õket védi. Antiszociális cselekedeteiket száz esetbõl egyszer követi szankció: az EU kényesen vigyáz arra, hogy a magyar állam minden téren pozitív megkülönböztetésben részesítse õket, a magyar népességgel mindent eltûressen, nehogy kiáramoljanak a Kárpát-medencébõl Nyugat-Európa irányába. Brüsszel pontosan tudja, kikrõl van szó - és retteg tõlük, így mindent elkövettet (velünk), hogy itt maradjanak. Ha csak szóvá tesszük, hogy erõszakoskodnak, lopnak, rabolnak, nyugdíjasokat gyilkolnak egymás után, ma már szinte hetente egyet, rasszistáknak, fasisztáknak, intoleráns tahóknak titulálnak minket azok a külföldi lapok, amelyeket a "jogvédõk" látnak el - dezinforációval. A magyar férfiak (is) tapasztalták/tapasztalják a mindennapokban, hogy cigányt rendreutasítani (vagy épp csak rendre KÉRNI)...életveszélyes. Ezek a hangos hordák ilyen esetben pépesre verik, helyszínen megölik azt, aki reagál. Tudják, hogy a nagyhatalmú média-kapcsolataik azonnal tisztára suvickolják, támadóból áldozattá manipulálják õket. Ma már oda jutottunk, hogy a magyar nem lehet áldozat (ld. Olaszliszka, ahol az egyik cigányasszony kijelentette: "Annyi történt, hogy meghalt egy magyar..."). Ugyanakkor biztos vagyok benne, hogy nem sokáig tartható fenn - manipulációval, erõszakkal - ez a helyzet..ennek még radikális kifejlete lesz.
Nem gyávák, csak reálisan látják a helyzetet, tudják, hogy semmi értelme nem lenne cigányokba belekötni:(
Kedves Kérdezõ! Az esetleges ilyen felvételeket nem kell bemutatni egyetlen "jogvédõnek" sem. Õk ugyanis pontosan tudatában vannak, mlyenek is a védenceik valójában. A tevékenyésgüket súlyosbítja, hogy nem jóhiszemûek, nem naívak - és nem jogokat védenek (azok a cigányságnak ugyanúgy adottak, mint a többségi magyaroknak), hanem ELÕJOGOKAT a parazitizmusra, eltartottságra, destruktív, antiszociális életmódra. És hogy miért? Mert erre valóságos "iparágat" hoztak létre: a rasszizmusról, kirekesztésrõl, fenyegetésrõl való hazudozás igen jól fizet. Ügyvédként, újságíróként, szociológusként, romológusként (és még: ki mit akar!) kiváló állami pénzekhez lehet hozzájutni, amelyek fiktív, vagy íróasztalnál kiagyalt, életidegen "tanulmányok", Magyarországot sárba rántó újságcikkek ellenében a zsebeikbe vándorolnak. Telik abból a 120!!! milliárdból, amely az utóbbi néhány évben elúszott cigány-felzárkóztató programokra! Ha budapesti vagy, valószínûleg nem tudod, hogy vannak már vidékek - Borsod, Heves, Jász-Nagykun, Tolna, Baranya - ahonnan már fejvesztve menekülnek (fõként az idõs) magyarok. Az életüket mentik, hacsak tudják. Terror a falvakban, terror az iskolákban, terror a vonatokon, buszokon: a cigányok lebontják a lakatlanul maradt házakat, vasúti biztonsági kábeleket lopnak, erdõket vágnak tarra (derékban! - mert az "csak" rongálásnak számít, és ezt tudják) eladási célból. A helyi és országos önvédelmi egyesületeket azonban "paramilitáris alakulatok"-nak nyilvánítják, még a védekezés lehetõségétõl is megfosztva a magyar lakosságot. Brüsszel ezt kívánja, sõt: megköveteli - rettegve attól, hogy ha csak haja szála görbül a (deviáns) cigánynak, másnapra ott táborozik a Grande Place-on. Aki még nem tudná: ez a helyzet.
Emléxel? A Mortimer(50kg), a buszon megszúrta szegény Patai Józsikát(110kgkiskancigány). Persze önvédelem volt mert szét akarták ütni. De kit érdekel? JAA, hogy rá 6hónapra leültették a k*csög cigányt rablásért az már nem kürtölte a média...
Mivel õk többen vannak, két perc alatt elvernék a férfiakat. Simán megkeresik õket.
hol élsz te mert felénk ilyen nincsen
Ha rájuk szól és emiatt a váróterem elõtt megkéselik, akkor ki fogja eltartani a családot, amég a nõ munkaképtelen? Ez inkább megfontolt viselkedés. Nem éri meg az a fél óra a gyerekek esetleges félárvaságát.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, elnézést a gyáva jelzõért.
Nem hiszem, hogy ez gyávaság, nem tudom neked volt-e már összetûzésed cigókkal, nekem sajnos nem egyszer, a 8.kerületben lakom, de azt hiszem nem kell senkinek bemutatni õket.szólj be az egyiknek, és akár még kést is kaphatsz a gyomrodba ott helyben....meg nekimennek még a rendõrnek is.szóval ezt értsd meg, és amiket az elõzõ válaszolók is írtak. Tudod, egyes nõk azt hiszik-ezzel most nem leszólni akarom õket-, hogy az életben úgy mennek a dolgok, mint a filmeken, meg egy nagyobb darab férfi értelemszerûen lever egy kisebb darabot stb...Ha férfi lennél, megértenéd, hogy ezek nem ilyen egyszerû dolgok, hiába tartozol te a fizikailag erõsebbik nemhez. egyébként ha már gyávaság, azt azért hozzátenném, hogy én úgy látom, általában a magyarok-férfiak, nõk egyaránt-gyávák, pontosabban marhára nem vagyunk összetartóak.A cigók azért erõsek bizonyos értelemben, mert õk összetartanak egymás között. 30/F
Tényleg nem gyávaságról van itt szó szerintem sem, hanem megfontoltságról.
Majd ha egyszer véletlenül az egyik "jogvédõt" ütik agyon, Akkor majd meg lesznek rendszabályozva alaposan.Addig várhatunk...
A kérdező hozzászólása: Nagyon szomorú, hogy itt tartunk. A politikusoknak nyilván nem utazik a feleségük tömött, koszos buszon és a magánrendelõben nem elõzi meg senki. Érdemes lenne filmet forgatni a valós állapotokról és bemutatni néhány jogvédõnek. Én sem félteném a gyerekem, ha elit iskolába járhatna és ilyen embereket legfeljebb a tévében látna.
Nem egyszer láttam már olyat, hogy jogosan rendreutasítottak pár hangos cigányt, és amikor azok elkezdtek emiatt balhézni, akkor a kívülállók közül sokan nem õket hibáztatták, hanem azt aki jogosan szólította fel õket a normális viselkedésre. Õt hibáztatták azért, mert "szítja a veszekedést". Túl sok a megalkuvó gyáva ember és ezek visszahúzzák azt is, aki szíve szerint felemelné a hangját.

Miért nem udvarolnak, közelednek manapság a férfiak?

Legjobb válasz: Azért, mert a lányoknak nagy lett az arcuk. Rájöttek, hogy mindent megtehetnek, a pasiba annyiszor és úgy rúgnak bele, ahogy nem szégyellik. Ellenben egy férfinek vigyáznia kell magára, mert ha csak visszaszól, vagy kiáll magáért, onnantól már õ a tiszteletlen, erõszakos tapló. Ezek után nem csoda, ha a férfiak kerülik a nõket, mint a bubópestist? Na jó, valójában azért, mert félnek a kikosarazástól, nõi szeszélytõl, megszégyenüléstõl.

MERT ELVETTÉTEK A KEDVÜKET AZ ÖRÖKÖS KÉRETTETÉSEITEKKEL
Azért, mert a lányoknak nagy lett az arcuk. Rájöttek, hogy mindent megtehetnek, a pasiba annyiszor és úgy rúgnak bele, ahogy nem szégyellik. Ellenben egy férfinek vigyáznia kell magára, mert ha csak visszaszól, vagy kiáll magáért, onnantól már õ a tiszteletlen, erõszakos tapló. Ezek után nem csoda, ha a férfiak kerülik a nõket, mint a bubópestist? Na jó, valójában azért, mert félnek a kikosarazástól, nõi szeszélytõl, megszégyenüléstõl.
Elõzõ (21:18) vagyok ismét. Szóval a lányok olyanok, hogy mindig várják a fiúkat, hogy udvaroljanak, de amikor megtörténik, akkor a lányok jobb esetben nem tudnak vele mit kezdeni, de egyébként általában nem értékelik, lepereg róluk. Ez szintúgy egy nõi magatartásforma, a bizonyos "nem fogok tõle elolvadni, csak mert rámstartol". Vagy pedig megsimogatják a buksiját, hogy milyen kedves fiú, de nekik ez kevés. Mert a nõk jobban szeretik a rosszfiúkat, a kis huncutakat, aki után futhatna, aki velük nem törõdik, satöbbi. Persze, ezek a verziók egymásnak ellentmondanak, de azért azt hiszem, mindegyik fellelhetõ a mai magyar valóságban.
A kérdező hozzászólása: Ez inkább a fiatalokra vonatkozik amit irtál, ugy gondolom De mi a helyzet a 35 felettiekkel?
A felkeresõs-megrugdalós nagyon jól beszél. Persze meg lehet ezt még szebben fogalmazni, de így talán érthetõbb ahogy õ tette.
Megmondjam miért nem? (Aki lepontoz, azt felkeresem és megrugdosom majd) Nos, most a 21. századot éljük, ahol az egoizmus és a fiatal kori szex hódit, egy modern társadalomban vagyunk. Elõször is, a pasik 50%-a csak az olyan csajoknál próbálkozik be, akik szüzek, tartva attól, hogy a nem szüzek lenézik már õket, vagy csak azért, mert nincs gusztusuk már " használt " nõket kipróbálni. Másodszor, a mai társadalomban elnõiesedés van, csak Albániában van férfi többlet és Afrikában. Azaz annak kellene történnie, hogy minden pasit elkapkodnak, de nem ez van, hanem mivel kevesen vagyunk, emiatt a minõséget keresik a nõk, és válogatni szeretnek, amit én meg gyûlölök! Harmadszor, modern társadalom van, ami a disco, a drog, az alkohol körül forog, na meg az egy éjszakás kalandok körül. Ma már a pasik a gyors, ún. rapidparty-t szeretik, azaz gyorsan megvan a csaj, jó 2 körre, aztán egy másik jön, hiszen fiatalságot ki kell élvezni, elkötelezésrõl szó sincs! A gyakori szexpartner váltogatás, a beképzeltség, és a szingliség titkai nem is engednék. Negyedszer, és utolsó is, hogy a fiúk félnek. A pofára esés, a hülyítés megtizedeli az önbizalmukat, és utána feladják a próbálkozást. Nehéz megint elõröl kezdeni, emellett a gátlások is tovább felezik a lehetõségeket, mint pl. a szûz-nem szûz nõkhöz, életkorhoz, és az intelligenciához való hozzáállás. Utolsó alatt azt értem, hogy nem fog járni egy Corvinus Egyetemi fiúval egy Szakmunkás képzõt végzett nõ. Ez van!
Lehet csak rossz helyen kerestél. Van még egy réteg amelyik hû ehhez a szokáshoz :) De tényleg már nem "menõ"
A kérdező hozzászólása: mondjuk én idösebb generácio vagyok nem tini tudom h válás m csalodás után nehezebb de hát mégis mindenki vágyik társaságra , társra akkor miért nem veszik a fáradtságot?
A kérdező hozzászólása: de a kikosarazás benne van a pakliban .nem? akkor már nem is lesz következõ.? én azt érzem h nekem kell mennem nekem kell "udvarolnom" szoval már szinte én vok a férfi
Érdekesek ezek a válaszok. Felkeresés, megrugdosás? Bájos. Én nõbõl vagyok, de nem tapasztalom a férfiakon, hogy minimális udvariasságot tanúsítanának, nem csak udvariasságot. Pedig nem vagyok sem nagydarab a 167cm-mel és 60 kg-mal, nem vagyok aranyásó sem, nem vagyok plázamaca, nem vagyok ronda. 26 éva alatt egyszer fordult elõ velem, hogy egy fiatal srác felajánlotta, hogy átadja a helyét, miután mindig úgy közlekedek a hátizsákkalés a laptoptáskámmal, hogy majd megszakadok, esetleg a sporttáskámmal. Nemhogy nem engednek elõre, amikor szállok le-, ill. fel a vonatról, metróról, de még esetleg a lábámra is löknek, rátaposnak a lábamra, befurakszanak elém, szétterpeszkednek a két személyes ülésen, még gyakorlatilag én kerülgetem õket. Igen, alapvetõen, romantikus lélek vagyok, de amikor én nem így viselkedem, akkor miért is így viselkednek a férfiak? Tisztelet a kevés kivételnek. És jogosan felmerülhet a kérdés, hogy miért nem szólok ezekben az esetekben? Erre én visszakérdezek? Van értelme? Nem lenne magától értetõdõ a férfiaknak, hogy tanuljanak meg viselkedni? Én nem vagyok férfigyûlölöõ, csak furcsán tekintek ezekre a dolgokra. És miért kínos, ha egy férfi kedves egy nõvel? Esetleg talán az anyukájával elbeszélgethetne arról, hogy mi az a romantika. És igaz, mi nõk sokszor nem tudjuk kezelni, de hogyan tanuljuk meg, ha a férfiak így állnak hozzá és nincs benne tapasztalatunk? Mi nõk alig dícsérhetünk, mert az már olyan nyálas, meg akkor a férfiak a "kedvesség=bukik rám= jó nõ=megdugom; rossz nõ= mit akar ez a kis nyomoronc" elven mûködnek. Természetesen nem minden férfi ilyen, ahogy nagyon sok nõ sem érdemli meg ezt a fajta kedvességet, de úgy gondolom egy próbát megér. És ahogy egyik fél sem gondolatolvasó, de elmondhatja, hogy légyszíves ne beszélj/viselkedj így velem. És akkor azt mondom, hogy megpróbálta. De a különbözõ módokon történõ melegebb éghajlatra való elküldés nem megoldás. És amikor elolvassa valaki ezt és azt mondja, hogy naív vagyok, igen, az vagyok és szeretem magamban, mert így tiszteletet tudok tanúsítani a férfiak iránt és tudok szeretni.Igen, nõ vagyok.

Manapság miért viselnek férfiak is szoknyát?

Én még sose láttam férfit szoknyában, csak többekt?l is hallottam, itt, az oldalon is, hogy pl. fiú osztálytársaik szoknyában járnak, pedig nem buzik. Hogy kell ezt elképzelni? Miért visel egy férfi szoknyát? Oké, hogy változik a világ, meg hogy régen a hosszú haj is olyan izé dolog volt, meg a fülbevaló, ma meg már nem az, de nekem ez a szoknya akkor is nagyon nagyon férfiatlan. Jó, persze, van a skótszoknya, de az népviselet. Meg láttam már koncerten zenész pasit hosszoú "szoknyában", de az inkább csak a dereka köré csavart hosszú anyag volt, meg amúgy is, színpadi kellék. De hogy utcán abban járjon férfi?? Tudna valaki képet linkelni szoknyás pasiról? Olyanra gondolok, aki nem buzi, meg nem n?imitátor, hanem így jár hétköznap is. Meg tényleg érdekelne, hogy mi visz rá egy férfit a szoknya és a n?i ruhák viselésére.

Legjobb válasz: Nézd meg Shagrath-ot, a Dimmu Borgir énekesét, vagy Vreth-et, a Finntroll énekesét a színpadon szoknyában, meztelen felsõtesttel, hörögve! :) Ha minden szoknyás fiú ilyen lenne, kötelezõvé tenném nekik a szoknyaviselést! :) Nos, miért is kényelmesebb a szoknya? Több mozgásteret ad, nem szorítja el a nemesebb szervüket, stb. Még annak idején az õskorban (10 éve, egséz pontosan) az akkor még színvonalasnak mondható Bravó c. tinimagazinban láttam a divatoldalon fiúknak utcai viseletre szoknyát. Egy egyszerû szürke, hosszú pamutszoknyát kell elképzelni, ugyanolyan felsõrész volt hozzá. Majd' szívrohamot kaptam, azóta hozzászoktam a divat vadhajtásaihoz. Egyébként nem csak a skótok hordanak szoknyát, hanem pl. az ókorban majdnem minden nép! :) Akkoriban más volt a közízlés...

Nézd meg Shagrath-ot, a Dimmu Borgir énekesét, vagy Vreth-et, a Finntroll énekesét a színpadon szoknyában, meztelen felsõtesttel, hörögve! :) Ha minden szoknyás fiú ilyen lenne, kötelezõvé tenném nekik a szoknyaviselést! :) Nos, miért is kényelmesebb a szoknya? Több mozgásteret ad, nem szorítja el a nemesebb szervüket, stb. Még annak idején az õskorban (10 éve, egséz pontosan) az akkor még színvonalasnak mondható Bravó c. tinimagazinban láttam a divatoldalon fiúknak utcai viseletre szoknyát. Egy egyszerû szürke, hosszú pamutszoknyát kell elképzelni, ugyanolyan felsõrész volt hozzá. Majd' szívrohamot kaptam, azóta hozzászoktam a divat vadhajtásaihoz. Egyébként nem csak a skótok hordanak szoknyát, hanem pl. az ókorban majdnem minden nép! :) Akkoriban más volt a közízlés...
Nálunk az uncsitesóm hord szoknyát, 14 éves most. Egyszerûen csak szereti hordani. De a suliban van még egy srác, aki ugyancsak hordja, de nem nagyon elterjed még. Én nem látok benne semmi rosszat és ha lesz gyerekem, akkor nyugodtan veszek neki, ha szeretne magának.
én nagyon szeretem hordani, de még Mo-on nem teljesen elfogadott, hogy fiúk szoknyát vegyenek fel. de nem én vagyok az egyedüli, aki szoknyát akar hordani fiú létére. több 16 éves barátom is szeretne felvenni, de még nem merik nyilvánosan, én is csak ritkám merem felhúzni, sajnos rögtön b**inak bélyegeznek meg miatta
vannak kifejezetten férfi szoknyák is, van akinek bejön van akinek nem, max a skót szoknya lenne poén xd
Te jó atya Úristem... Miért nem jó a fiúknak már a nadrág se? Az a divat, hogy lánynak öltözzenek?
A kérdező hozzászólása: Utolsó, látom te nem tudsz olvasni.
A kérdező hozzászólása: Ez természetesen igaz a nõknél is.
manapság? régen is így volt, mindig is így lesz. és azért mert az emberek 90%-a felszínes és semmi belsõ értéke nincsen, ezért logikus hogy másban sem azt keresi. sok szép pár lesz belõlük.
Mindig is számított, ez nem manapság van így.
ja, ez a BEZZEG A MAI VILÁGBAN már nagyon lejárt lemez, , , manapság miért tesznek fel ennyi hülye kérdést, , ami gyakorlatilag mind ugyanaz
Miért kell MINDENNAP feltenni ugyanezeket a kérdéseket???? A magyar férfiak átlagmérete 14-15 cm, az átlagkeresete valahol 80-90 ezer forint körül jár - akkor meg mirõl beszélünk?? Szerinted csak a férfiak gazdag, jóképû és nagyfarkú 10%-ának van barátnõje? A te környezetedben az átlagos emberek mindannyian szinglik? Mert ha ilyen selejtes környezetben élsz, akkor nagyon sajnállak...
Ezt neked tudnod kéne, hiszen férfi vagy! Ugyanazért, amiért nektek a nagy mell és a pornós stílus a nyerõ.

Miért várják el manapság a férfiak (tisztelet a kivételnek, ami sajnos nagyon kevés) hogy a nők kezdeményezzenek? Elvileg a férfi az erősebb nem, és ez az ő feladatuk, ők az 'úr a háznál', akkor ebben is vegyék ki a szerepüket!

Én az a típus vagyok, aki elvárja a férfitól, hogy ő kezdeményezzen és legyen annyira bátor hogy akár egy szórakozóhelyen vagy bárhol máshol ő tegye meg az első lépést!

Legjobb válasz: Mert ha a nõ választja a férfit, az nem mond nemet(kicsi az esélye), ellenben ha a férfi kezdeményez sok kudarcon át vezet az út az igaziig.

Mert ha a nõ választja a férfit, az nem mond nemet(kicsi az esélye), ellenben ha a férfi kezdeményez sok kudarcon át vezet az út az igaziig.
hülyeség:) a férfi is csak akkor kezdemény, ha a nõ már megtette az elsõ lépést JA és a mai nõkért rohadtúl nem éri meg fáradozni, úgyis jönnek úgyis mennek.
Ne szólj semmit, fel vagy szedve! Elvárás? Ha õ ezt várja, te meg azt, hogy õ lépjen, akkor nem lesz semmi. Aztán valamelyikõtök megunja, vagy jön egy harmadik, aki nem ismeri a szabályokat, csak megismerkedik azzal aki érdekli.
Én szívesen kezdeményezek, de könyörgöm, adjatok néhány érthetõ jelet.. Egy olyan nõhöz, aki nem mutat felém érdeklõdést sose fogok odamenni. Másrészt van némi félelem a bunkó visszautasítástól.
Én rá szoktam mosolyogni arra aki tetszik, ha nem jön oda akkor ennyi, de általában ilyenkor ha viszonzott a dolog odajönnek. Azért a lányok közt is van az a véglet, pl egy barátnõm aki kb rá se néz a srácra aki tetszik neki mert érte meg kell küzdeni...hát nem nagyon küzdenek és nem a pasik a hibásak ilyen esetben sztem.
Persze, mert ha te vagy a férfi, akkor te is égesd meg magad, te gyalogolj végig az aknamezõn, meg te is menj be elõszõr az oroszlánketrecbe megdögleni. MErt hát te vagy a férfi, és ezért inkább te is bassz rá nemigaz? Még ilyen köcsög hozzáállást. Köcsög hozzáállás, köcsög nõktõl szeretettel! Wáo, le vagyok nyûgözve. Annyi ész nincs, hogy felfogná a kérdezõ, HOGY: mindig az baszik rá érzelmileg, lelkileg, aki leszólít, mert az van az elutasított poziciójában. AKit leszólítanak az gyakorlatilag képtelen pofára esni. Vagy legalábbis minimális az esélye, mert akit leszólítottak, az már érzi, hogy a leszólító félnek tetszik, szüksége lenne a társaságára, ezáltal nyeregben érzi magát. EZ ám a keleti kényelem.... Talán úgy volna jó, ha mindkét fél tenne valamit. Mivel ennyire nagyurak lettek a párválasztásban a nõk, akkor talán aki tetszik nekik, ahhoz közeledhetnének kifejezetten. Mire gondolok? Odamész hozzá, beszélgetést kezdeményezel, érdeklõdést mutatsz iránta. Ezzel még nem mondod ki konkrétan, hogy hello pali , jössz baszóra? Nem kell ez. Nem kell nyomulni. CSak elég , ha érdeklõdsz iránta, pár kedves mondat, beszélgetésbe elegyedsz. Ennyi..Ettõl még nem lesz bajotok. De a szemezõs szarozás nem elég. Az gyér, kutya nem érti, hogy mit is akar jelenteni valójában a bámészkodás. Ettõl még nem leszel ribanz. Ez a bátorság dolog meg olyan, hogy nem biztos hogy ér annyit... Csak gondolj a frontvonal legelején mászkáló marha katonákra, elsõként lövik ementálivá õket, de BÁTRAK voltak, hogy elsõnek pusztuljanak meg. Aztán vágják be õket a tömegsírba, és kutyát nem érdekelnek. A bátorság nem mindig kifizetõdõ. Fõleg ha egy életre lelki roncsot csinálhat belõled egykét parasz pina. Mert olyanok akadgatnak a dekoratív nõstények között jószerivel. Sose tudhatod, hogy mikor fogsz ki egy patkányt. Orosz rulett sztáyl. Ez nem mindenkinek kell. Egy patkány féle nõnél még a magány is jobb! érdemes vigyázni.
A kérdező hozzászólása: 4-es: nagyon tanulságos a sztori tényleg, de ez a baj hogy egy ilyen eset miatt az összes többi normális lány is le van minõsítve sajnos :( és egyre nehezebben bízok meg én is bárkiben 1-1 csalódás után!
Kedves kérdezõ Értem az építõ jellegû kritikád, csak 30 felett kissé nehéz. ... Azt hiszem össze kéne szedni magunk.
Ha lennének egyértelmû jelek és nyitottak volnátok, továbbá nem élnétek vissza ezzel, akkor lenne kezdeményezés is!
Csak halkan jegyezném meg, hogy mindig a nõ kezdeményez...sose a férfi...a lány adja a "jeleket" komolyságtól függõen x ideg( flörtöl, néz, kedves, érezteti mindenhogyan, hogy jó vagyok nála)aztán pedig én kezdeményezek konkrétan! Na most ha egy lánynál azt veszem észre, hogy nem ad semmilyen jelet akkor így járt..ha pedig jeleket küldözget de hamar feladja és nem flörtöl velem sokáig( akár hetek, hónapok) akkor szintén így járt! Mindig van olyan lány aki kitartóan küldözgeti a jeleit felém és azoknál a lányoknál mindig kezdeményezek is..lehet ez is lutri persze, mert késõbb kiderülhet, hogy még sem vagyok szimpatikus vagy akármi, de ha jelek megvannak és kelõ ideig akkor általában a férfiak kezdeményeznek!
A férfi kezdeményezés addig mûködött, amíg a nõk félénkek, önbizalomhiányosak voltak.Ez esetben a nõ értékelt bármi nemû közeledést. Manapság már beképzeltek, magas lovon ülnek (természetesen a semmire fel), így a szerepek és a feladatkörök is változnak.
Ugyanabba a "típusba" tartozom, mint te kedves kérdezõ, viszont párszor már én is kezdeményeztem az elmúlt pár évben, tehát teljesen attól sem zárkozom el, viszont azok a kezdeményezések teljes kudarccal végzõdtek, mert azoknak a férfiaknak én, mint nõ, nem jöttem be, csak, mint barát. Ezért fogadtam meg, hogy többet nem kezdeményezek, mert az amúgy is kevés önbizalmamat ezek a kudarcok csak még jobban lerombolták. Azért teszem hozzá, hogy vannak még kezdeményezõ férfiak is, tehát nem mindegyik várja el azt, hogy a nõk tegyék meg az elsõ lépést, úgyhogy kedves kérdezõ légy türelmes és hidd el, akkor rád talál majd a számodra is igazi férfi. 31N
Mert ha egy lánynak nem tetszik a srác, akkor az híába udvarol, kezdeményez ugyis kikosarazza. Viszont a jópasikat meg ugyis ti szeditek fel.
Talán azért , mert annyit hisztiztetek az egyenjogúság miatt. Egyenlõ fizetést, jogokat, elbánást akartok. Nos, ahogy Aladdin mondta Jaffarnak a mese végén: "Azzal más is együtt jár!" Bizony. Itt az egyenjogúság ideje, lehet örülni. És tessék randira hívni a pasast (!)
A pasik kényelmesek, a kínálat meg nagy.
én vagyok az úr a háznál.
Ti magamfajta srácok, meg NE sértõdjetek meg azon ami ránk igaz, mert én se tettem " Szeretetéhes, de korrekt - Sok nyámnyila pali nem találja a helyét ebben a szeretetmentes világban, ezért kaptok tõlük munkát. Szeretetéhes, próbálkozós - Rengeteg hímet nevelt az anyja, és ez látszik is a balfékségükön, ezért kaptok tõlük munkát. "

Miért keresik manapság a férfiak (26-30) inkább a 15-17 éves kislányok társaságát, mint a fiatal huszonévesekét?

Legjobb válasz: mert a 15-17 is õket keresi ezért faszán egymásra találnak. a fickónak kell az õszintén sikító kis pubi aki még anált is bevállal, mert az menõ. a csaj meg örül, hogy õ és a pasija együtt milyen érettek

mert a 15-17 is õket keresi ezért faszán egymásra találnak. a fickónak kell az õszintén sikító kis pubi aki még anált is bevállal, mert az menõ. a csaj meg örül, hogy õ és a pasija együtt milyen érettek
Mert 30-ig egyre vadabb a lányok álma, harminc felett pedig már egyre jobban tudják mit várhatnak el...
Azért, mert csak a 15-17 éves lányokat tudják megfektetni. Ill. pedomaci közeleg.
Mert a sok szégyen pali cask azokat tudja befûzni!
Egyáltalán nem kislány egy 15 éves, lehet agyilag érett, nem kortól függ. Nekem túl idõs 24tõl felfelé. Legtöbb 24 feletti kinéz vagy 35nek. :S
az nem férfia hanem pedofil...
Nem vagyok tapasztalt a témában, mert korombeli leányzóm van, de nem értek azzal egyet, hogy "csak szexre megy", és hogy "kevesebbel beérik". Mért lenne kevesebb egy ilyen kiscsaj, mint egy idõs, begyepesedett, megposhadt, "vén" 25 éves, akit teliszennyezett a hülye oktatás, társadalom, elvárások, munkahely, meg minden más, ahol csak kapcsolatot létesít az emberekkel... Mondok példát: Egy fiatal csaj annak is örül, ha elmehet valami parkba aztán dobálhatja a ludakat kaviccsal... a pasi meg élvezni, hogy a társaságában a csaj jól érzi magát, és nem kellett megeröltetni magát. Önmagát adta, "nemes" egyszerûségében, és boldogok. Nem a szex a lényeg... Míg egy idõsebb nõ, már lehet nem akarna csak úgy sétálgatni, vagy "lenne jobb dolga is", vagy azt mondja a pasinak: "jobb ötlet nem jutott az eszedbe?" Egyszómintszáz: Kevesebb energiabefektetéssel igenis többet lehet kihozni egy éretlen kiscsajból, mint egy elfuserált idõsbõl. (persze ha találsz értelmes idõset, aki még nincs kapcsolatban, akkor jó neked, de ritka mint a fehér holló lólábakkal... :) )
15-ös vagyok javítok, mert elírtam: "A férfi nem az ilyen lepattantó szedi."
14-es: Hárpiát nem akar senki. De üresfejû libákat, akiknek az összes tudásuk a pipálás csak olyanok akarnak, akik kevéssel beérik. Olyanok, akik a szexre mennek, de abban is csak arra, hogy saját maguknak jó legyen, ahogy a pornóban látják. Az én meglátásom szerint (s nem nõ vagyok) az ilyenek csak fiúcskák, kortól függetlenül. A férfi nem ilyen a könnyû lepattanót szedi.
Ki a franc akar egy elvárásokkal teli "nõt" (hárpiát*) társnak, ha van friss, felfedezni vágyó, érdeklõdõ, nyitott, és mellesleg "feszesebb adottságokkal rendelkezõ" leányzó a közelben TUCAT SZÁMRA... ?
A 26-30-as az nem férfi, hanem még csak srác.... Stílus és elegancia nélkül, szokás szerint tisztelet a kivételnek. A velük korabeli NÕK (mert õk már NÕK) ezt jól tudják és élbõl pattintják le õket. Így marad a lepattanó, akikkel nem lehet mást csak pipáltatni és du.gni. Tudod, közgazdaságtani alaptétel: Lehetõség-Kereslet-Kínálat.
Meg kell hagyni, hogy szex szempontjából a 14-18 között aki már adja, az eléggé bevállalós lesz és emellett szórakoztató is. Én is párkapcsolatban vagyok, de a jelenlegi elõtt nem egyet befûztem és jobb élményem volt velük, mint a fiatal huszonéves csóró kezdõ alkoholistákkal. A "kislányok"-ban, ahogy fogalmazol, az a jó, hogy a egy természetes férfi-nõi egyensúlyképük van és a nagybetûs élet (vagy az egyetem mocska) még nem fertõzték meg a lelküket hülyeségekkel. Ezen õk is átesnek majd, de ha addig kölcsönös szimpátia alapján (és törvényesen) benne vannak egy barátság elõnyökkel kapcsolatban, azzal mindenki jól jár. Õk sok tapasztalatot szereznek, a 26-30 közötti férfiak pedig újraélhetik a fiatalkorukat. Megfelelõ õszinteséggel, korrektséggel, kihasználás nélkül ez szerintem teljesen jó és nem új jelenség, mindig is megvolt. De lássuk azért errõl a 15-17 éves lányok véleményét is, akiknek volt már része ebben! :)
Ha nem is 15 évesekét, de 18-22 évesekét azért mert, egy 26-30 éves viszonylag jól kinézõ, egy kis egzisztenciával már rendelkezõ férfit egy diáklány jobban tud csodálni, mint egy vele egy idõs nõ. Egy 18 éves csajnak menõ az a bérelt lakásban lakó diplomás férfi, akinek van egy jó autója és az összes pénzét feléli szórakozásra, sportolásra, saját ápoltságára, míg egy 30 év körüli nõ, aki már elért valamit az életben, az ilyen férfit komolytalannak gondolja, vagy ha esetleg nagyon tetszik neki akkor mindenáron meg akarja változtatni, korlátok közé terelni. 36F
Lolicon -.-
A kérdező hozzászólása: utolsónak: van Párom és szeretem, én húsz vagyok, de nem értem a férfiakat..hiszen ezek még kislányok, még 18 sincs
A kérdező hozzászólása: manapság olyan 16 évesek vannak, hogy fenekük kinn van a nadrágból és a lehetõ legkivágottabb felsõket hordják
Te melyik vagy? A 16 éves, vagy a huszonpár? Gondolom a kiscsajok kevesebbel is beérik, de ezer más oka is lehet.
17-es: nem lennék a helyedben, ilyen gondolkozás móddal. S a "ludak dobálása kaviccsal" csak a hab a tortán.... Apukám...

Manapság miért a férfiak akarnak inkább párkapcsolatot?

Azt látom hogy n?k elvannak pasi nélkül inkább és szingli tipúsuak, a pasik meg szinte kapcsolatfügg?k sokszor mindegy nekik hogy kivel jönnek össze

Legjobb válasz: Figyelj Gázsi ne általánosíts már te is dicsák!

Figyelj Gázsi ne általánosíts már te is dicsák!
Mert a pasiknak egy kapcsolat sokkal több dologban "jövedelmezõ" mint a csajoknak. Miért? A legtöbb pasi elképzeli hogy miután összejött vele a lány majd hogy lesz. Elõírja majd a lánynak mit csinálhat, hova mehet vagy nem mehet, mennyit kell kötelezõen vele lennie és ha nincs vele mennyit kell beszélgetni. Ha nincsenek barátai ez még nyomasztóbb mert akkor el akarja érni hogy a nõjének se legyenek, minden másodpercével beszámoltatja, tudni akarja minden lélegzetvételét. Aztán késõbb szóba kerül az összeköltözés, az ám csak a jó világ! El van tervezve szépen hogy a barátnõ házicseléd lesz, minden gánya munkát megcsinál, fõz, mos, takarít, napi szex kipipálva, ragyog a domestos-tól a budi, kész. A csajoknak pedig ez valami érthetetlen módon nem fekszik, gondolják ha úgyis van minden héten legalább 5 jelentkezõ a p.uncijukra miért is ne éljenek vele... és kipróbálják mindet, a kötöttség, csicskulás, egyéb negatívumok nélkül. Merthát azért elõbb-utóbb kinyílik a csipájuk, legalábbis azoké akik nem teljesen h.lyék vagy szolgalelkûek. Igazából a pasik tehetnek errõl, mert amíg a szexnek vagy másnak csak reménye van, addig nagyon kedvesek, kenyérre kenhetõk, mihelyt azonban úgy tûnik, megkapták a csajt, elkezdenek zsarnokoskodni.
Hülyeség.
Azért van igazság abban amit a hetes írt, kezdenek a nõk is rájönni az egyedüllét elõnyeire. Amikor én kamasz voltam, a fiúkat csak a foci meg a szg-es játékok érdekelték, illetve az emiket a tanulás, a lányok meg állandóan barátra vadásztak.
7-es és miért ne általánosíthatnék ha ahhoz van kedvem? a legtöbb tényleg ilyen
7- es: Ez egy hatalmas baromság amit írtál!!! Tény, vannak ilyen pasik, de nehogy már általánosíts a többségre!!
Jah egyik nap azt mondja a "szerelmének" hogy szeretlek édesem, másnap a buli után meg mással dug.
Mert számukra nehezebben elérhetõ.
Mert nekem az nem párkapcsolat, hogy összejövök az elsõ szembejövõvel aki tetszik.
A lányok hosszabb ideig meg vannak szex nélkül, de a pasik naponta többször is rá kell, hogy rántsanak (sokszor még aktív nemi élet mellett is)
Én igazat adok a 7-es válaszolónak. Nem mindenki ilyen, de nagyon nehéz normális pasit találni.

Miért nem divat manapság a férfiak között igényesnek lenni?

Az igényességet arra értem, hogy nem jövök össze valakivel csak a szex kedvéért, s?t, ha nem látok másra lehet?séget, akkor inkább hagyom az egészet. De emiatt kiközösítenek.

Legjobb válasz: elõzõ válaszadó/ lány vagyok. Végre egy normális fiú! de gondolom te is kívánod a szexet, csak nem akarod kihasználni a lányokat. Szerintem régebben is voltak ilyen emberek

elõzõ válaszadó/ lány vagyok. Végre egy normális fiú! de gondolom te is kívánod a szexet, csak nem akarod kihasználni a lányokat. Szerintem régebben is voltak ilyen emberek
Szerintem sokkal jobb olyannal együtt lenni akit szeretsz.
Egy éjszakára nem mind1 hogy van-e érzelem. Amúgy én elhívtam egy lányt randizni holnapra, nem érzek iránta semmit, egyszerûen tetszik, de lehet hogy majd fogok ha még jobban megismerem.
hát ez van... miért a nõknél divat? látod... rohadt egy világ ez!
tudod a férfiakat a farkuk irányítja, kívánják a szexet.
A kérdező hozzászólása: Engem meg nem a farkam irányít. Ugye, milyen világraszóló csoda ez?
A kérdező hozzászólása: A szexet? Fogalmazzunk inkább úgy, hogy a nõket kívánom. A nõi szépséget, ami a vágyat generálja.
Miért régen divat volt?
A kérdező hozzászólása: :D Nem tudom. De nekem ez akkor is furcsa. Hogy hogyan képes valaki együtt lenni olyannal, aki iránt semmit sem érez.

A férfiak miert akarnak manapsag egyre extrémebb dolgokat a szexben? A sima szex már nem elég jo?

Legjobb válasz: Nem kell ezen csodálkozni. 13évesen elkezdik, 20évesen már meg snassz lesz. Ezért jönnek elõ manapság a sok aberrált fétisek is...

egyáltalán nem a jó irányba fejlõdik....
Nem kell ezen csodálkozni. 13évesen elkezdik, 20évesen már meg snassz lesz. Ezért jönnek elõ manapság a sok aberrált fétisek is...
Mert a sok pornó megmérgezi az agyukat.
Fejlõdik a világ... Nade merre...?
mert fejlõdik a világ, mindenki kiélheti vágyait
el vagytok tévedve eléggé. Semmi, de semmi új nincs a nap alatt, már mindent megtettek a régi görögök és rómaiak is. A legaberráltabb dolgok is többezer évesek. Pedig akkoriban nem volt tv, internet, de még szexújság sem. Annyi van, hogy a magyarok azt gondolják, hogy 2 -3 sör után megdöngetni az asszonyt, az szex. Pedig nem az.
Az én igényeim nem sokat változtak az elmúlt 20 évben... 20 éve is a 16 éves lányok tetszettek, 10 éve is és most is... :D Ezen belül jó a normál szex is. :)
Ezt látják a tv-beeee. Mindkét oldal.
Mert az általános dolgokban is egyre többet vár el az ember. Egyre nagyobb élményeket. A sexben is így van ezzel. Mindig akar vmi újat...
Jah hát az úgy más:D Azt én se szeretem. Max ha kikötöz barátnõm és úgy lovagol rajtam, de ezt is õ erõlteti:D
Érdekes, én meg egyre több vaduló nõt látok (és hoz össze velük a sors)...
A kérdező hozzászólása: hat én a fétistákra gondoltam meg ehhez hasonlo dolgokra
Mit értesz extrémebb dolgok alatt? Ha ilyeneket, hogy szerepjáték azzal nincs semmi gond. Kapcsolatnak sose árt az újítás és egyéb dolgok kipróbálása.
Szerintem meg mi nõk kezdünk jobban elfajulni. Legalábbis én perverzebb voltam eddig minden pasimtól. :) 21/N.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!