Találatok a következő kifejezésre: Manapság mennyibe egy lagzi (3 db)

Manapság mennyibe kerül egy lagzi?

Legjobb válasz: Hát attól függ milyen? Sátras igazi paraszt lagzi? Éttermes, vidék v.pest. Nekünk 3 éve volt, vidék, sátor, disznótor, csüt legény-leánybúcsú együtt, ott kb 70-80 személy, szombaton pedig 160-170, kb 1,5 milla volt. Tavaly az egyik barátomnak étteremben volt vidéken, és 6000 ft/fõ volt. Sok boldogságot!

Hát attól függ milyen? Sátras igazi paraszt lagzi? Éttermes, vidék v.pest. Nekünk 3 éve volt, vidék, sátor, disznótor, csüt legény-leánybúcsú együtt, ott kb 70-80 személy, szombaton pedig 160-170, kb 1, 5 milla volt. Tavaly az egyik barátomnak étteremben volt vidéken, és 6000 ft/fõ volt. Sok boldogságot!
Szió! Nekünk étteremben volt (vidéken), kb.60fõvel. Mindennel együtt 1 milla volt az egész lagzi.
Hát ezt elég nehéz megmondani, de kb 500.000 (a legegyszerûbb esküvõ) és onnantól kezdve a csillagos ég! De azért sok boldogságot!
3 éve pestöl 40 km-re egy étteremben volt. 100 fö és 1 millio volt. ebben nem volt benne a ruha amit anyukám állt, és nagynéném virágos, így a´virág csak anyagár volt. ja a mennyaszonyi torta ami 4 emeletes volt is ajándék volt, ja meg a bor is mert a nagybátyám meg hobbi borász és palackos bort hozott. nagyon sokat függ a helytöl, pl nem mindegy hogy egy esküvöre szakosodott étteremben van vagy egy novotel hotelben.
Nekem 3 éve volt, 70 fõvel, 1 millió volt.
Úristen :S Gazdagnak kell lenni egy esküvõhöz....
Ugyanmár!Mi most februárban esküdtünk.Menyesszonyi ruha, fodrász, virág, torta, házasságkötõ terem bére, plusz egyéb kis költségek voltak olyan 75-80ezer, plusz a 35 fõs vacsora 127ezer forint.Tehát 200ezerbõl simán kijöttünk. Igaz sem a virágárus, sem a fodrász nem tudta, hogy esküszünk, mindenkinek azt mondtuk szalagavatóra megyünk, így elmaradt az esküvõi felár.A tortánál ezt nehéz lett volna titkolni:) Az étterem pedig lent van a Duna partján egy csodálatos helyen.Igaz a sütiket, pogikat a családdal közösen sütöttük.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki írt és még ha valami újat tudtok akkor kérlek benneteket hogy írjatok mégegyszer köszike nektek.
szia! aki irta hogy milyen olcsó volt neki a lagzi meg irná hogy hol vette a ruhát? és hol volt helyileg a lagzi? nekem olyan 60 fö van eddig.

Mennyibe kerül manapság egy "sátras" lagzi?

Tegyük fel 70 f?re. Természetesen csak körülbelüli választ kérnék, tudom hogy ez sok mindenen múlik, de mégis...

Legjobb válasz: Igen valóban így van, nem olcsó játék sajnos... köszi a választ. Jöhetnek még tapasztalatok.

A kérdező hozzászólása: Igen valóban így van, nem olcsó játék sajnos... köszi a választ. Jöhetnek még tapasztalatok.
Attól függ mennyire szervezed igényesre, és mennyit vállalsz magadra a költségekbõl. Nekünk 80 fõs volt tavaly 2.4M, de mindent mi fizettünk. Nagyon sok mindenen lehet spórolni, 75 fõnél kb 6-800.000-re is le lehet menni.
Nekünk egy nagyon szép étteremben volt, kb. 90 fõvel és mindent beleszámolva az 1, 6 millió teljesen betakarta! Lehet, hogy olcsóbbra jön ki a sátorbérlés, de ott van még a kaja, a pia, a felszolgálás...

Mennyibe kerül manapság egy esküvő + lagzi vendégsereggel, ceremóniáva, ruhával . Sb. mindennel együtt és vissza szokott-e ennyi pénz jönni a vendégsereg ajándékaiból?

Legjobb válasz: Nekünk tavaly kis városban 120 fõs jött ki mindennel együtt kb. 1 millió 4-bõl! És visszajött az ára. Bár azt hozzáteszem, hogy nagybátyámtól 350 ezret kaptunk! Egyékbént ahogy számolgattuk nem jött volna vissza.

Nekünk tavaly kis városban 120 fõs jött ki mindennel együtt kb. 1 millió 4-bõl! És visszajött az ára. Bár azt hozzáteszem, hogy nagybátyámtól 350 ezret kaptunk! Egyékbént ahogy számolgattuk nem jött volna vissza.
nõvérem nemrég esküdött:) 400 ezerbe volt a lagzi mindennel együtt és õk nem ajándékot, hanem pénzt kértek/kaptak! 700 ezer jött nekik össze, plusz egyik közeli barátjuk felajánlotta nekik, h vállalja nászútjukat.. onnan nemrég jöttek haza, Cipruson voltak:)
mi 35-en voltunk.nem volt nagy lakodalom(menyasszonytánc már nem volt.a zenét mi csináltuk, ne volt võfély, kaja és sütit szintén mi sütöttük, fõztük.amit ehetett a legolcsóbban(nagykeráron )vettünk.igy jött ki kb 120 000 ft.visszajött 180 000.szóval nekünk visszajött.
50 fõ, Pesten, idén, rongyrázás nélkül 1, 2 millió (szállás is volt benne vidéki rokonoknak, a szüleim ragaszkodtak hozzá, hogy mi fizessük). A fele jött vissza ajándékból és táncból összesen.
nekünk 500.000 volt 50 fõ (tavaly) és visszajött. átlag 10.000-t adtak. a közeliek volt, hogy többet. aki nagyon rosszul állt, semmit (de nem is vártuk, sõt mondtuk, hogy nem kell) vegyes volt a társaság, de azért a felsõ tízezerbõl nem jöttek :) (kb. parasztemberektõl a középvezetõ mérnökökig)
ez sokmindentõl függ pl: hányan lesznek a lagziba? milyen ruhát szeretnél? mennyire drága helyen lesz a lagzi? stb...
attól is függ, hogy mennyire tehetõs a rokonság, baráti kör. nekünk 60 fõs lesz pár nap múlva, és nem számítunk rá. többen már jelezték, hogy nem fognak tudni egy petákot sem adni. mi örülünk, ha kb. 100 ezer bejön és el tudunk menni pár napra nászútra.
Nekünk tavaly 75 fõs esküvõnk volt. Az összes költség (cipõ, ruha, fotós, sminkes, vacsora, reggeli, szállás..stb.) kb. 1, 5 millió Ft volt. Mi nem kértünk ajándékot, mert mindenünk megvan, megmondtuk, hogy ki mennyit szánt ajándékra, dobja be a menyasszonytácba. Így vissza is jött kb. 1, 2 mullió. Szóval az egész lagzink 300 ezer Ft-ba került.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem lesz esküvõm és tudom, hogy sok mindentõl függ. Csak kíváncsi vagyok, hogy vissza szokott-e jönni az ára.
De ha menyasszony tánc van, akkor vagy ajándékba nem illik pénzt kérni, vagy a táncba nem.
jah nem az elõzõ hanem az 1.
+ a zenekar, a võfély, az italok és az ennivalók, a pap, az anykönyvezetõ, a dekoráció, elõzõ voltam
Mi is tervezzük, és mi úgy számoltuk, hogy -nagyker áron a piát be tudjuk szerezni, de így is kb 200 ezer 60 fõre.-a zenész haver, és felajánlotta, hogy ingyen zenél. Ha menyasszony tánc van, abból bejön az esküvõ ára. A párom unokabátyának az esküvõjén több százezret táncolt össze a menyasszony.
80 fõs lagzi, ahol nem volt ajándékozás csak a táncba kértek pénzt 2millió30ezer gyûlt, az esküvõ mindenestõl pedig 20ezer híjján 2 millába fájt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!