Találatok a következő kifejezésre: Manapság hány alatt (1 db)

Manapság hány nap alatt lehetne körbeutazni a Földet?

Gondolom nem 80.

Legjobb válasz: Az attól függ, milyen közlekedési eszközzel. Repülõvel 10-12 óra alatt Amerikában vagy. A Föld másik felén átrepülni legyen mondjuk 14 óra. (csak saccolok, lehet, hogy valamivel több) Ez összesen 24-26 óra.

Az attól függ, milyen közlekedési eszközzel. Repülõvel 10-12 óra alatt Amerikában vagy. A Föld másik felén átrepülni legyen mondjuk 14 óra. (csak saccolok, lehet, hogy valamivel több) Ez összesen 24-26 óra.
Repülõvel ha London - Tokyo - Los Angeles - London útvonalon haladsz, akkor: Ha hétfõn 19 órakor indulsz, akkor szerdán délelõtt fogsz Londonba visszaérkezni. Amúgy földi tömegközlekedéssel kb. egy-másfél hónap. Tehát kicsit kevesebb mint 80 nap :) SF
Csak kiindulásnak: London - Sydney távolság autóbusszal (mert jár ilyen...) 83 nap. Persze itt "emberi körülményekkel", azaz nem folyamatos menéssel, hanem esti táborozással stb.
Föld körül keringõ ûrsiklóval néhány óra. Repülõvel... nehéz kérdés, nemmindegy merre indulsz, az idõzónák miatt. Sok idõt spórolhatsz, ha mindíg egy órát visszalépsz.
olaszorszagbol bolognabol ausztraliaig 3 atszallassal 43 ora alatt ertunk.de korbe akarod utazni vagy korul is neznel esetleg?
Egy ûrhajó másfél óránként kerüli meg a földet, ennél nem megy gyorsabban :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

4. Melyik megyében rendelkezik több márkaképviselettel a Peugeot Magyarország, Fejér vagy Baranya megyében? Mennyi márkaképviselet található Fejér megyében és mennyi márkaképviselet található Baranya megyében?

mmmm

1

Kisgyerekkel költöznék külföldre. A Gyámhatóság felé beadom az intézni való papirokat. Mennyi idő, amíg választ kapok tőlük? Valaki már túl van ezen a procedúrán?

7

5 napos külföldi utazásért érdemes kiváltani a nemzetközi diákigazolványt?

10

Mi történik akkor, ha meghaladjuk a vízummentes tartózkodás napjainak számát?

4

A szép kártya és az erzsébet kártya/ami volt üdülési csekk/ egy és ugyanaz?

4

Ideiglenes személyi igazolvánnyal átlehet menni Ausztriába?

Osztálykirándulás lesz kb. fél napig leszünkBécsben.

2

Újpesttől Csepelig kb mennyi az út taxival?

2

Nagyon drága Magyarországról autót kiszállítani? (részletek lent)

Ha veszek egy autót és elköltözöm mondjuk Koreába,Japánba,Kínába, kb. mennyibe kerülne a szállítás?
(tudom ha ott vennék autót az optimálisabb,olcsóbb lenne)

4

London Luton repülőtérről hogy jutok el London központjába?

Pontosabban a Russel Square-nél lesz a szállásom és szeretném valahogy olcsón megúszni a beutazást egy nagy bőrönddel. Soha nem voltam még ezen a Luton repülőtéren sem ezért félek is hogy eltévedek és nem találom meg azt aközlekedési eszközt amivel utaznék. Mivel tudok bejutni a központba? (17 éves lány)

3

Ti szoktatok menni nyaralni?

Én sajna, ha 5-10 évente ha tudok nyaralni menni, akkora válság van

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!