Találatok a következő kifejezésre: Manapság egy kell (35 db)

Miért kell manapság egy legénybúcsúnak a megcsalásról szólnia? Az emberek úgy csinálnak mintha a férfiak utána már nem is élhetnének.

Legjobb válasz: Én még nem vagyok nõs ember, és soha életemben nem csaltam meg senkit, pedig lett volna rá bõven lehetõségem. Annak ellenére sem tettem meg, hogy engem már csaltak meg. DE: egy legénybúcsún nem mondanék nemet, mert az pontosan arról szól, hogy az utolsó nap az életedben, amikor felelõsség nélkül mindent megtehetsz. Tudom, az éremnek két oldala van, épp ezért a megcsalást a leendõ feleségem esetében is megengedhetõnek tartom egy leánybúcsún. Csak soha nem tudjam meg. Tulajdonképpen a legjobb az, ha örökké titokban marad, hogy mi történt egy legény/leánybúcsún, nem kell kérdezõsködni róla, nem kell mesélni róla, elég, ha az illetõ tudja, meg 1-2 közeli barát/barátnõ :) Mintha meg sem történt volna :D

A család nem merül ki abban, hogy nem krunk félre. Attól az még nem az. Hanem egy blokk ahol felnevelkedhet egy gyerek és olyan emberek között, akikbõl lett. Az hogy ki hogyan kefél félre nem teljesen számít ebbe. Ennek szerintem semmi köze a szentfazékokhoz. Ez annyira elemi, hogy még az állatvilágban is felfedezhetõ. Az meg, hogy az ember ezt tönkreteszi csak is rá jellemzõ.
Én még nem vagyok nõs ember, és soha életemben nem csaltam meg senkit, pedig lett volna rá bõven lehetõségem. Annak ellenére sem tettem meg, hogy engem már csaltak meg. DE: egy legénybúcsún nem mondanék nemet, mert az pontosan arról szól, hogy az utolsó nap az életedben, amikor felelõsség nélkül mindent megtehetsz. Tudom, az éremnek két oldala van, épp ezért a megcsalást a leendõ feleségem esetében is megengedhetõnek tartom egy leánybúcsún. Csak soha nem tudjam meg. Tulajdonképpen a legjobb az, ha örökké titokban marad, hogy mi történt egy legény/leánybúcsún, nem kell kérdezõsködni róla, nem kell mesélni róla, elég, ha az illetõ tudja, meg 1-2 közeli barát/barátnõ :) Mintha meg sem történt volna :D
Szerintem pont arról kéne, hogy szóljon a legény búcsú, hogy a többiek csajoznak csak, a spanok. Akit meg beszippantott a fekete lyuk, az a legény csak búcsúzkodik :) És nem ér a piálásra meg a lendületre fogni, hogy ha a main man is beakasztja az este folyamán valakinek. Csak tippelek, de szerintem a legénybúcsú szó, nem azt jelenti, hogy felülhet minden körhintára a legény, hanem, hogy elbúcsúzunk a legénytõl, aki innentõl férfi lesz (olyan értelemben, hogy számíthat rá a nõje, mert képes magát ígéretekhez tartani). Én ezt így értelmezném, nem pedig úgy, hogy na itt az utolsó estéd koord ki magadból az utolsókat, az a felfogás úgy sokkal szomorúbb szerintem.
Nekem barátnõm ajánlotta fel hogy majd ha lesz legénybúcsúm akkor hozat csajt, hogy azon úgymond "éljem ki magam" de én soha nem tudnám megtenni, ahogy azt se bírnám ki ha hasonló lenne az õ buliján. Elég ha jön egy sztriptízes azt csá, bár nem tudom nem sok legénybúcsún voltam még de egyiken se volt ilyen hogy a srác megcsalta a jövendõbeliét. Ez csak valami nagyon felszínes pénzen alapuló kapcsolatban lehetséges szerintem.
"És aminek az alapjait nálunk is és világ szerte olyan szépen rombol a média. A család szentségét és fontosságát (Született feleségek, Szex és New York stb) olyan hatékonyan rombolja, hogy nagyrészt nevetlen emberek lepik el ezt a bolygót, akik már a szabadság fogalmát is teljesen félre értelmezték." A család szentsége és fontossága régen is csak abban nyilvánult meg, hogy nem volt válás. De régen pl. a fiaikat k*rvázni hordták az apák, a könnyûvérû asszonyokat ugyanúgy dugta, aki érte, ugyanúgy össze-vissza keféltek, a nemestõl kezdve a városi polgáron át a földtúró parasztig. Mindössze annyiban különbözött a mai helyzettõl, hogy hivatalosan tilos volt, ezért titokban csinálták. Ez van, genetikailag kódolt ösztön a fék nélküli szaporodás, és ezt nem írja felül az egyházi szentfazekak szövegelése.
Szerintem ez nem érettség kérdése, pusztán neveltség, mint olyan sok minden, ami konfliktust szül. És aminek az alapjait nálunk is és világ szerte olyan szépen rombol a média. A család szentségét és fontosságát (Született feleségek, Szex és New York stb) olyan hatékonyan rombolja, hogy nagyrészt nevetlen emberek lepik el ezt a bolygót, akik már a szabadság fogalmát is teljesen félre értelmezték. (No any korlát a többség szerint). És az elõre gondolkodás, minimális tradíció, és a minimális visszavétel az önmegvalósításból jelenségek teljesen eltûnnek és így született meg az új faj. Az önmegvalósító paraszt, akit vakítanak. Mi már nem emberek vagyunk, az a faj kihalt.
Szerintem az akinek még kell a legény/leánybúcsú hogy még egyszer "kiélje" magát az még ne házasodjon mert nem elég érett hozzá...
#7: "én nem tudnék úgy tenni, mintha mi se történt volna, hogy a páromat valaki meghúzta oszt minden happy utána" Pont errõl beszélek, hogy ne tudjam meg. Ha kiderülne, én sem tudnám elviselni. Épp ezért nem fogok róla kérdezõsködni. Nem érdekel, hogy mit csinált a leánybúcsúján. Ahogy az én legénybúcsúmat is örökre jótékony homály fogja fedni. És nem azt mondom, hogy kötelezõen meg fogom csalni a menyasszonyomat. De ha a haverok meglepetésnek beszerveznek egy fullextrás qrvát, aki minden vágyamat teljesíti, ráadásul soha többet az életben nem lesz legénybúcsúm, akkor én bizony rámennék a csajra. Ennyi, lehet lepontozni, ha nem tetszik. És tudom, hogy furán hangzik ezek után, de nálam hûségesebb ember kevés van. Volt már olyan nem egyszer, hogy buliban, nem kicsit italos állapotban lelökdöstem magamról csajokat, akik ráadásul nagyon bejöttek, és akikkel kb. bármit megtehettem volna, és sosem derült volna ki. Ellenben már nem egy olyan csajom volt, aki buliban lazán félrek-rt, és aztán meg arra fogta, hogy sokat ivott. Szóval nekem ne tartson senki elõadást a hûségrõl.
az utolsóét osztom. nagy buli volt a legénybúcsúm, de csak a srácok csajoztak :) én meg utána otthon :)
A kérdező hozzászólása: Hát 6-os neked nem valami komoly a felfogásod.....
Szerintem az emberek nem a leány-/legénybúcsún fogják megcsalni a partnerüket, hanem a házasság után, amikor már ellaposodik az egész.
én nem tudnék úgy tenni, mintha mi se történt volna, hogy a páromat valaki meghúzta oszt minden happy utána van akinek van hozzá gyomra de ez neken nem fér bele utolsó ez neked szólt
Utána is élnek, k*rváznak is, ha a legénybúcsún megcsal, megfog utána is. A sztriptíz táncos, ha az ölében bugyiban vonaglik, persze õ is felöltözve, az még nem megcsalás. Egyébként másnap este tuti egy bika lesz az ágyadban! ;) Mindegy hol éhezik meg a férfi, ha otthon lakik jól. Akarsz jó feleség lenni, adok pár leckét... :)
Attól függ mi számít megcsalásnak. Ha csak ott táncol a girl és nincs semmi tapi, akkor nem tudom hol a gond. :) A legénybúcsú nem szexrõl szól, hanem egy utolsó férfiaknak generált látvány inger. Sz olyan mint ha 1 chippendél fiú táncolna az öledben. :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom.... úgy látszik én vagyok nagyon elmaradva ettõl a világtól, de én úgy gondolom ez elég bunkó dolog ha valaki megteszi, h. megcsalja a párját. Ha valaki szeret valakit, akkor nem csalja meg. Errõl ennyit. És szerintem egy megcsalásra nem kifogás az h. sokat ivott az illetõ. Ha meg annyira meg akarja csalni, akkor meg hagyja el a másikat, mert elõbb utóbb úgyis megteszi. 26N
Pont azért amiért a lánybúcsúnak is!

Manapság arra kell nevelni egy lánygyermeket h egyedül is helyt tudjon állni az életben?

Egyértelm?, h kell az önállóság, de manapság teljesen másmilyenre van szükség. A férfiakra általában nem lehet úgy támaszkodni, sok a válás és úgy gondolom, h aki egyedül nem tudna nevelni egy gyereket az párkapcsolatban se vállaljon. Errefelé megy a világ? Egy lányt keményebbre kell nevelni mint egy fiút? Ha arra neveled, h kicsim Te csak babázgass, akkor lehet rosszul jár, ha meg arra, h igenis rakd össze azt a polcot, meg csavard be a villanykörtét, akkor meg talán ezt a negatív áramlatot er?sítjük!

Legjobb válasz: Mindkét nemû gyereket úgy kell nevelni, hogy önállóan meg tudjon élni. Eleve ez a nevelés célja! Hogy egy életképes, talpraesett egyén váljék belõle, ne olyan, aki másoktól (szülõk, házastárs, stb) függ, az olyan személyiség alapból nem egészséges!

Mindkét nemû gyereket úgy kell nevelni, hogy önállóan meg tudjon élni. Eleve ez a nevelés célja! Hogy egy életképes, talpraesett egyén váljék belõle, ne olyan, aki másoktól (szülõk, házastárs, stb) függ, az olyan személyiség alapból nem egészséges!
ez nem nemfüggõ, hogy valaki felfúr egy polcot vagy becsavar egy villanykörtét vagy kifest egy lakást vagy megfõz egy ebédet... ezek alap dolgok amihez szerintem mindenkinek értenie kell... ezekhez nem kell szakember, mondjuk pl egy parkettázáshoz kell :-) én is tudok polcot fúrni, noha szívesebben kérem meg aput. de ha nincs segítség, megcsinálom. pedig babáztam kiskoromban. 28/N
Biztos találhatsz olyn pasit aki úgy gondolkozik mint te és ellát. Ha neked az az élet csúcsa hogy gyereket nevelsz otthon. Szerintem minden embert úgy kell nevelni hogy egyedül is megállja a helyét. Szerintem nem mástól kell elvárni a segítséget akkor sem ha társas lény az ember és együtt élnek.
A kérdező hozzászólása: Az ember alapból társas lény és én még régen úgy "tanultam" h apa ellátja addig a családot, amíg anya otthon van a gyerekkel, mert ugye ez kétszemélyes biznisz! De a mai világ az h elválnak talán még a gyerek születése elõtt és anya egyedül próbál a víz tetején maradni, ehhez meg kell egy kis keménység, ami szerintem a nõiesség rovására megy!
Sok a válás, de azért ez nem mindig a fériak hibája.Az biztos, hogy az a nõ jár jól, aki egyedül is képes irányítani az életét, de ha szükség van rá, akkor a törékeny nõvé is tud válni.Az a tapasztalatom, hogy a férifak nem szeretik az Amazonokat, szeretik férfinak érezni magukat egy kapcsolatban.Ezt így értem is, de ha valóban arra kerül a sor, hogy a nõ egyedül marad, akkor is meg kell tudnia állni a helyét.Igen, tudja, hogy hogy kell egy bútort összeszerelni, alkalmanként kereket cserélni stb.Sajnos egy nõnek több szerepben is meg kell állnia a helyét!A romantikus lányos álmodozásnak is megvan a helye és ideje, de néha keménynek kell lenni. Nem szabad elveszett gyerekeket nevelni, a férfi sem lehet anyuci pici fia örökké.

Manapság egy nyelvvizsga kell a diplomához?

Mert úgy hallottam, hogy kell egy középfokú meg egy alapfokú, és hogy kés?bb fogják megváltoztatni, és már csak két középfokú nyelvvizsgával adnak diplomát. Ez igaz? Mert ha igen, akkor még most, középiskolában szeretném megcsinálni mindkett?t.

Legjobb válasz: Nekem kettõ kell. Két középfokú, vagy egy középfokú élõ nyelvbõl és egy alapfokú holtnyelvbõl (latin, ógörög...blahblah), de az is igaz, hogy 2003-ban iratkoztam be elõször, szóval engem még nem érint a BSC/MSC meg BA/MA. Esetleg nézd meg a felvételi tájékoztatóban, vagy egy tetszõleges egyetem/fõsuli honlapjára keress rá, ott tuti írják a követelményeket is. Aztán hajrá!

Nekem kettõ kell. Két középfokú, vagy egy középfokú élõ nyelvbõl és egy alapfokú holtnyelvbõl (latin, ógörög...blahblah), de az is igaz, hogy 2003-ban iratkoztam be elõször, szóval engem még nem érint a BSC/MSC meg BA/MA. Esetleg nézd meg a felvételi tájékoztatóban, vagy egy tetszõleges egyetem/fõsuli honlapjára keress rá, ott tuti írják a követelményeket is. Aztán hajrá!
Nálunk szaktól függ. Egyik szakon elég 1db középfokú szakmai nyelvvizsga, de külkeren például 2db középfokú szakmait kérnek alapul. Szóval változó.
1 db középfokú legalább kell a dologhoz. egyébként meg az intézménytõl függ, hogy ezen mennyire nehezít. nálunk pl. az volt a feltétel, hogy csak olyan nyelvbõl fogadják el, amely nyelven kiadnak a mi szakunknak megfelelõ szakmai folyóiratot.
Nálunk kettõ középfokú kell, amibõl egy kötelezõen angol, vagy egy angol szakmai felsõfokú. (akkor már inkább a két közép)... Nagy a szórás, de mire diplomázol, még simán váltizhat, szóval tanulj minél több nyelvet, amíg még tudsz...
általában két középfokú kell, az alapfokút napjainkban már semmire se tartják. lehet, hogy te majd pont olyan egyetemre kerülsz, ahol elég a középfok is, de ezt még nem tudhatod. középiskola alatt van a legtöbb idõd nyelvet tanulni, nyelvvizsgát szerezni, hidd el! sokan tologatják, aztán éveket csúszik a diplomázásuk azért, mert az egyetem mellett kínlódnak a nyelvvizsgával.
Fõsulin elég az egy (persze nem mindenhol). Egyetemen 2 középfokú.
A kérdező hozzászólása: Szombaton nyelvvizsgázom angolból! 16 éves vagyok. Tudom, hogy most érdemes letenni, mert egyetemen nem lesz rá idõm, úgyhogy igyekszem. Két nyelvet tanulok most! Köszönöm a válaszokat! :)
Az inzulinért fizetni kell, de úgy tudom, nem olyan sokat.
A kérdező hozzászólása: És ez az 5x3-as toll vagy doboz ami 300 forint ez kb. persze adagolástol függõen meddig elég, hány napra ?
Nekem 3 hónapra van 4 doboz, ebbe benne van a gyors és lassú hatásu inzulinom is.
A kérdező hozzászólása: Akkor lényegében havi szinten, ha mondjuk napi 4-szer kell szúrni inzulinnal, az 1 hónapi mennyiség mennyibe kerül kb. anyagilag? Van rá támogatás vagy valami ?
Ezt senki se fogja tudni megmondani, hiszen mindenkinek más az adagja. Nekem 3 hónap, napi 4x szúrás, 2 doboznyi inzulin. Az 20 üvegcse. Az 1200 ft, dobozdíj van rajta.
A kérdező hozzászólása: Gyors és lassú hatású inzulin ez mit jelent? Valóban van olyan hogy ha túl leviszi a vércukorszintet az inzulin, akkor is ugyanúgy el lehet ájulni, mintha magas lenne nagyon a cukor? És ezeket az üvegcséket kell beletölteni a injekcios tûbe vagy hogyan van ez?
A gyors rövidtávon hat (3-5 óra) a lassú meg 12 óráig, ahhoz nekem ennem is kell, az éjszakára kell. Az alacsony vércukorszintnél el lehet ájulni, de egy jól beállított vércukornél hamar megérzi az ember, és így elkerüli az ájulást, mert hamar pótolja a szénhidrátot. A kis üvegcséket bele kell tenni a pen-be. Ez a belövõ eszköz.
Már rég nem kell semmit felszívni, beletölteni. Nekem ilyen van: http://www.mein-diabetes-blog.com/wp-content/uploads/2013/06..
A kérdező hozzászólása: Tehát a gyorsat hatásút beveszem és rögtön utána enni is kell vagy fordítva? Vagy hogyan van a gyakorlatban? És éjjelre meg a hosszú hatásút kell bevenni alvás idejére?
Nem bevenni, beszúrni kell. Gyorshatású 20 perc után hat, de én sokszor csak evés után lõvöm be, mert sose tudom mennyi szénhidrátot tudok megenni. Inzulin beadása mellé mindig enni kell, ez a lényege.
Mármint az enyém hat 20 perc alatt, de vannak gyorsabban hatók is :D Nagyon sokféle inzulin van.
A kérdező hozzászólása: S ha az ember elájul akár magas akár alacsony érték miatt, akkor mi a teendõ? Azt hallottam, ha alacsony és azért történik az ájulás, akkor valami kockacukros dolgot kell csinálni, a másik esetben fogalmam sincsen.
A kérdező hozzászólása: És ha ájulás következik be, annak van valami elõjele elõtte azt érzem, hogy elfogok ájulni vagy olyan hirtelen és egyik pillanatról a másikra történik hogy semmit sem lehet csinálni? Pl. létrán állva és még le is esek, vagy épp a wc-n vagy a kádban zuhanyzás közben?
Csak úgy nem kérhetsz. Elõtte laborba küld a házidoki, és ha indokolt, akkor küld tovább.
A kérdező hozzászólása: háziorvostól kell kérni?
kell
300 FT 5x3-as toll
Dobozdíjas, 300 huf per doboz.
A kérdező hozzászólása: És ez szuri amit a vénába kell szúrni, mint egy vérvétel? még nem találták fel a tablettás kivitelt vagy az lehetetlen volna? Így az ember napjában sokszor széjjel szúrja a karját minden egyes nap ?
A kérdező hozzászólása: Hogy telik egy cukorbeteg napja ezekkel a szúrogatásokkal, sok mindenre kíváncsi volnék, ki diagnosztizálja, milyen orvoshoz kell menni vele, kinek hogyan milyen tünetekkel kezdõdött, mi számít magas cukornak, milyen jelei vannak ? Milyen következményei lehetnek, csokit ellehet felejteni örökre?
A kérdező hozzászólása: Megvan a technikája hogyan kell beadni a szurit, mitõl függ hogy naponta hányszor kell?
Nem vénába kell szúrni, hanem zsírba! Has, derék, comb, kar, fenék. Én napi 4x szúrom magamat. Magas cukor, ha éhgyomorral 6, 2 fölött van. Van tabletta is, de az csak a 2. típusúaknak.
Én egyszerûen elájultam, mert amikor nem ettem, akkor leesett a cukrom, mivel a cukorbetegeknek nem csak inzulin nincs, hanem a leesõ vércukrot se tudja szabályozni a szervezet. Belgyógyászhoz járok, aki fõleg cukorbetegségre specializálódott, de pár kórházban van külön diabetológia is.
A kérdező hozzászólása: Cukorbetegeknél a vizelet mennyiségérõl naponta, illetõleg a szagáról valakinek tapasztalata ?
Ha kezelve van, teljesen normál.
A kérdező hozzászólása: És ha kezeletlen ?
Akkor sokat isznak, sokat pisilnek, ha már van egy ideje. Szaga nem más. Nekem ez nem volt, mert nagyon korán észrevették :D
A kérdező hozzászólása: Diabetológiára kell beutaló?
A kérdező hozzászólása: És minden egyes étkezéskor be kell szúrni, mondjuk a napi 4 szurit 4 étkezéskor, vagy ha mondjuk csak egy alkalommal egy db kis sütit kapok be étkezésen kívül, akkor is külön kell szúrni ? Vagy olyan nincs hogy csak édes ételek fogyasztásakor kell és sima cukortartalom nélküli étkezéseknél nem kéne beszúrni? Vagy mitõl függ, meg az is mitõl függ, hogy hogyan határozzák meg a szúrások számát étkezések száma határozza meg ?

Mi baja van a lányoknak az alacsony, vékony, aranyos fiúkkal? Miért nem kellenek senkinek sem manapság? Miért kell még egy 150cm magas lánynak is legalább 180cm magas fiú?

Sok a romlott lány és már totál elegem van, hogy a rendes lányok foglaltak és persze, hogy valami magas, srác mellett vannak. Nekem a pici, törékeny lányok jönnek be, de ?k is inákbb magas nagydarab srácokkal vannak. Miért vagyok így elátkozva, csak, mert nem n?ttem magasra?! :(

Legjobb válasz: Csak annyit tennék hozzá, hogy duciságon lehet változtatni, a magasságon nem. De tudom itt az dívik, hogy a fiú legyen magas, sportos és fogadja el a lányt úgy, ahogy van, különben felszínes tuskó.

Csak annyit tennék hozzá, hogy duciságon lehet változtatni, a magasságon nem. De tudom itt az dívik, hogy a fiú legyen magas, sportos és fogadja el a lányt úgy, ahogy van, különben felszínes tuskó.
Mi baja van a fiúknak a magas, duci, aranyos lányokkal?
Hálásan köszönöm az alacsony lányok nevében :D
Én CSAK 161 centi vagyok..De az igaz hogy a magasabb srácok kellendõbbek a lányoknál!
"Nem is kellenek nekem ilyen lányok, jobb is lesz nekem egyedül, ha már ennyire nincsenek megértõ, rendes lányok manapság." Neked is számít a magasság és az alkat, vagy nem? Ezek szerint te ugyanolyan romlott lennél, mint az elõzõ válaszoló?
A kérdező hozzászólása: ma 22:15 Lehet külsõre normális vagy, de jellemre romlott vagy te is. Nem is kellenek nekem ilyen lányok, jobb is lesz nekem egyedül, ha már ennyire nincsenek megértõ, rendes lányok manapság. Nekem legalább a jellem is számít, nem csak a magasság, meg a szépség.
egy Férfi ne legyen alacsony. Ha 170 cm alatti az elég gáz. Nem lehet csodálkozni ha a lányok legalább a normális férfi magasságot igénylik ! 170 cm alatti fiuk a 160 cm alatti lányokat keressék.
én pont ilyen vagyok!! Szinte anorexiásnak lehet nézni, mert olyan vékony, sovány vagyok.Egy darabig próbáltam hizni, ettem rendesen megminden, de nem ment. Úgyhogy ez alkattól függ :)
A kérdező hozzászólása: GEnetikailag vékonynak lenni nem nehéz. Én is ilyen vagyok, akármennyit ehetek és akármikor mégsem hízom el. Sok van ilyen lányban is.
Ilyen hozzáállással ha 180cm lennél akkor se kellenél senkinek... Elvárásaid vannak, de hogy te csinálj valamit az már nem megy. Szerinted a vékony lánynak nem nehéz elérni, hogy ne úgy nézzen ki mint egy bálna, csak neked nehéz edzeni??
Utolsó vagyok:18/F
Szerintem te tetted túl magasra a mércét, és csak azok a lányok után érdeklõdnél, akik foglaltak.Pedig rengeteg szép lány van, akiknek nincs fiúja, és nagyon aranyos, kedves lányok :)
mert férfi kell nekik nem pedig kiskölyök.;))
Egy alacsony, de csinos lány megteheti, hogy válogat az alacsonyabb és magasabb pasik között is. És mivel válogathat, általában magasat és izmosat választ az alacsony, törékeny helyett. Genetikailag egyrészt olyan párt keres, aki megvédi õt és elriasztja a többi próbálkozó hímet, másrészt egészséges, izmos utódot szeretne, emiatt is a jobb testfelépítésû pályázót választja. Tapasztalatom szerint a pici, törékeny nõket kifejezetten izgatja a nagydarab pasi, ezért látni sok 160 cm magas, feltûnõen csinos lányt 180 cm körüli párral. Az alacsonyabb pasiknak általában be kell érniük a magasságban hozzájuk illõ, de kevésbé csinos lányokkal. Ez persze nem kellemes élmény az alacsonyabb pasi számára, de ez a természet rendje. Nem mondom hogy ez az esetek 100%-ában így van, kivétel mindig van, de a legtöbbször ez a helyzet. Még egy dolgot tehet az alacsonyabb férfi, ha mégis mindenáron csinos nõt akar magának, szedjen össze elég pénzt, és Thaiföldön vagy más hasonló ázsiai országban megkaphatja a legcsinosabb nõket. Egyik kollégám is ezt szokta tenni. Azok a nõk komoly kapcsolatra is elfogadják az európai férfit magasságtól függetlenül, más kérdés hogy ehhez tényleg kell anyagi háttér.
Romlott lány???? Lány vagyok :D 14 éves 151cm és bármilyen furcsa nem egy colos állat kéne... nekem kb a 170 magas a 160 bõven nagyon jó aki 150-160 között van az is jó :D nekem elõnyben vannak azok akik kisebbek. És nem tudom de én nem egy izomagy aki 2 méter 20 centi mellet biztonságban érezném magam... Szerintem egy fiú mellett már biztonságban vagyok már ha szorult belé valami férfi ösztön, hogy ha kell megvéd. Tehát ne eleged legyen hanem keres de ne szemmagasságban ha lehet :D vannak ilyen lányok :)
Utolsó biztos szép lehetsz.:) Szeretem a kicsi lányokat 163 centi 19/F vagyok..:D
Utolsó ez meg olyan hogy a kicsi lányok önbizalom hiányosak :D mivel mindenkinek a modell alkatúak jönnek be (2 méter 60cm és nagy mellekkel) :) De azért köszönöm szépen :$
Én úgy tudom hogy leginkább a nekünk fiúknak az alacsony édes lányok jönnek be..Õszintén én pl egy magas modell lánnyal elég hülyén néznék ki..:)
Mégis sokan arra buknak :D Ezért is írtam :) Sok fiúnak nem az alacsony lány jön be hanem a modell típus :)
Azok hülyék :) Az alacsony lányok a legjobbak! :)
Én meg egyáltalán nem edzek, valahogy genetikailag izmos vagyok.:D
A kérdező hozzászólása: Igazad van, én is jobb szeretnék kigyúrt lenni. De csak otthon tudok edzeni, nem telik rendes edzésre és tömegnövelõre. Itthon edzem én, ahogy tudok, de alapból olyan genetikám van, hogy csoda, ha pár kilót fel tudok szedni és fog látszódni valami, az sem kevés idõbe telik. Sok lány nem érti ezt meg és azt várja, hogy ez csak úgy hipp-hopp összejön, fogalmuk sincs, milyen a kemény edzés, az igazi munka.
Mert nem kiskutyát akarnak, ami aranyos, hanem FÉRFIT maguk mellé. Azzal tényleg nem tehetsz semmmit, hogy alacsony vagy, de edzettebb lehetsz. Egyébként én pont az ellenkezõjét tapasztalom: elég férfias testalkatom van, magas vagyok, a lányoknak mégis a 10 évesnek kinézõ szembelógóhajú hülyegyerekek tetszenek...
És már megint egy nyivákolás. Olvasd el mit írtál és rájössz, miért nem kellesz a lányoknak. A lányok nem a nyavalygó pasikat szeretik.
igen. amúgy szerintem a 160 cm alatti lányoknak is csak ritkán jön be egy 170 cm alatti fiú. Õnekik is minimum 175 cm-es fiú kell. szóval 170 alatti fiuknak nincs esélye szinte senkinél.
A kérdező hozzászólása: Sosem nyívákoltam, nem szokásom, de azért már elég fura, hogy minden lány elutasít és lenéz a termetem miatt. Ok-okozat, te nagy okos! Nem nyívákolnék, ha nem lenne okom rá.
Figyuzz, válaszolj a második hozzászólásban érkezett kérdésre, és rájössz. Nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése, lehet, hogy valakinek te is bejössz !?! 25éves korodig ne aggódj ezért, addig magadra szedhetsz pár kiló izmot , ... (és talán még nõsz is) :) )
Megcáfolnám, mert láttam már alacsonyabb srácot is bomba jó nõvel!Sztem benned van a hiba kérdezõ... Ha eleve ezt vizionálod, gondolod, hogy neked semmi esélyed az alacsony lányoknál akkor ez is fog történni, ugyanis a gondolatoknak teremtõ erejük van.Változtass kicsit a gondolkodásmódodon, és gondold azt hogy IGEN, te is lehetsz sikeres a nõknél!
ad 1: mert ugy érzik magukat biztonsagban ad 2:ha a lány felvesz egy magassarkut akkor ne legyen nagyob a fiutol ad 3: sajnálom
"Sosem nyívákoltam" " Nem nyívákolnék, ha nem lenne okom rá." na szóval igenis nyivákolsz és ez a csajoknak nem jön be nem hiszem, hogy minden csaj a termeted miatt nem akar járni veled, inkább vmi más miatt és te meg kivetíted arra, hogy biztos azért mert túl alacsony vagyok...ez az én véleményem... amúgy hány cm magas vagy?
A kérdező hozzászólása: 165cm vagyok és alapból az alacsony, max velem egy magas lányokra hajtok, mert nekem õk jönnek be, õk vonzanak, nem a nagy darab lányok.
Nah ahogy te sem tehetsz róla, hogy az alacsony lányok vonzanak õk sem tehetnek róla, hogy nekik meg a magas pasik jönnek be...
Nem minden lány bukik a magas srácokra.. max neked nem volt szerencséd még ilyen lányhoz. Én például nem szeretném hogy a barátom sokkal magasabb legyen nálam... de szerintem nem azért kell összejönni valakivel mert 170, 2 cm magas.
tehát téged õk vonzanak- ezzel nincs is semmi baj, de akkor az miért baj ha az alacsony lányok meg a magas pasikhoz vonzódnak? nyilván nem mindegyik és majd találsz te is vkit aki alacsony és nincs pasija
Azért kispajtás, mert a lányoknak férfi kell, aki mellett biztonságban érzik magukat, nem egy nyivákoló anyámasszony katonája, aki rinyál, mint egy fürdõs qurva...
Együtt érzek veled. :/ én lány vagyok és azt hiszem kb.145 cm :DD ami röhej és sokszor a méretem miatt fiatalabbnak néznek és igy nem is nagyon tudok össze jönni srácokkal, mert azt hiszik valamelyik barátnõm kishúga vagyok :/ de pl. nekem nem is jönnek be a 180 cm magas, izmos állat pasik.A romantikus és érzékenyek, de ugyanakkor bátor srácok jobbak :D kifejezetten idegesitene ha köztem meg a pasim között lenne 40 cm eltérés :DD
Én is imádom az ilyen kis apró lányokat!!!Babusgatni valóak! 24F
miért romlott attól egy lány, hogy magas fiúval van? :D
én azt nem értem, minek ez a biztonságba érzem magam duma, már nem a pattintott kõkorszakban vagyunk, nekem nincs gond a fizikumommal, de nem érzem, hogy valamitõl meg kéne védenem egy csajt
Fene tudja. Nekem mindig tetszettek az alacsony (általában velem egy magas, azaz 170 cm körüli) vékonyabb, de azért nem túl ropivékony srácok. Viszont nem vagyok pici és törékeny, átlagos alkatú, de korán nõiesedõ lány voltam. Úgyhogy ez oda-vissza megy. Neked is megvan a magad ideálja, ha ez számodra természetes és tolerálni való dolog, akkor nem értem, mi a problémád a lányok igényeivel.
mert mellettük érzik magukat "biztonságban"

Mi kell manapság egy kilencedikesnek?

Olyanokra gondoltam, hogy hány vonalas, négyzetrácsos, és sima spirál füzet, és ezekb?l mennyi kicsi kell?

Legjobb válasz: Ezt úgyis megmondják év elején. Mi honnan tudjuk hogy nálatok a biosz tanár milyet kér?? Meg ha belegondolsz, az eddigi éveid tapasztalatából rájöhettél volna, hogy melyik órára milyen kell.

A kötelezõ olvasmányokról elvileg kellett volna kapnod egy lsitát, ha eddig nem küldték és beíratkozáskor sem mondták el akkor valószínûleg év elején fogják megtenni. Ne aggódj, nem késtél még le semmirõl, év közben, folyamatosan olvasva bõvel elég lesz. Nekünk azt hiszem ezek voltak: - Homérosz: Odüsszeia (ajánlott az Iliász) - Shakespeare: Rómeó és Júlia (ajánlott Hamlett) - Moliere: Tartuffe - Szophoklész: Antigoné - ajánlott még Zrínyi: Szigeti veszedelem
Ezt úgyis megmondják év elején. Mi honnan tudjuk hogy nálatok a biosz tanár milyet kér?? Meg ha belegondolsz, az eddigi éveid tapasztalatából rájöhettél volna, hogy melyik órára milyen kell.
-Sok-sok spirál füzet A/4-es (nagy alakú) -Kötelezõ olvasmányok röviden -Vonalzó, körzõ -Tudományos számológép
Szerintem várd meg a szeptembert, az elsõ hét után pedig vedd meg a cuccokat, amikor mér tudok melyik tanárnak mi kell. Nekem pl. nem lesz biosz, föci, kémia, fizika. Nulladikos leszek, angolon kívül csak törim, valami környezettanom, nyelvtanom, irodalmam, matekom és testnevelésem lesz. Iskola és tanár függõ.
ez mind tanártól függ :D 16L
igen, mi mindenre vonalasat használtunk, kivéve kémia, matek, fizika
A kérdező hozzászólása: Föci bioszra is vonalas?
Nézd: Vonalas: magyar, töri, nyelvtan, nyelv, föci, biosz Sima: fizika, kémia Kockás:matek Kottás:ének Tuti van még valami csak kifelejtettem:D Aztán kell tudományos számológép Rajzeszközök, még akkor is ha mûvtörinek van meghirdetve a tárgy Kötelezõk röviden, de ha szeretsz olvasni akkor csak olyan magyarázósat:)
Sok vonalas, néhány négyzetrácsos, sima nem igazán fontos :)
manapság óvszer.. de az már hetedikbe is kellett..

Milyen szinten kell/tanácsos "szőrtelenítenie" manapság egy tinédzsernek?

Mennyire kellene ezzel foglalkozni? (láb, mellkas, kar). Elég intenzíven n? rajtam a kültakaró és már páran szóvá tették. Esetleg ritkítani kellene és hogy ha igen?

Legjobb válasz: tejóóóég.... nekem se jön be...nem kell .. férfi az férfi szõrõs lába keze mellkasa .... !!! intim szõrtelenítés meg az a te szíved joga ..!! bajusz , Szakál már picit "ciki"... de ezt te döntöd el..! fogadok hogy azok adnak ilyen tanácsokat hogy szõrtelenítésbe kellene gondolkozod akiken még nem látszik a "férfiasság" jeli..:) 16/L

Egyetértek.Egy férfi legyen természetesen szõrös.Sõt a lábon még izgató is.Számomra legalábbis. Gusztustalan ha egy férfi borotválja fõleg a lábait meg a karját és a mellkasát..
tejóóóég.... nekem se jön be...nem kell .. férfi az férfi szõrõs lába keze mellkasa .... !!! intim szõrtelenítés meg az a te szíved joga ..!! bajusz , Szakál már picit "ciki"... de ezt te döntöd el..! fogadok hogy azok adnak ilyen tanácsokat hogy szõrtelenítésbe kellene gondolkozod akiken még nem látszik a "férfiasság" jeli..:) 16/L
Figyelj, ízlések és pofonok, férfi vagy, természetes hogy szõrösödsz, ugye ez csak vicc hogy szóvá tették hogy a karodon, a lábadon, meg a mellkasodon szõrösödsz? ez természetes, ne foglalkozz vele, majd ha a bajuszod, meg a szakállad fog nõni, akkor azt kell majd vágni...de ez is ízlés kérdése...
nehogy már. azok akik cseszegetnek emiatt metroszexuális buzeránsok, nem igazi férfiak (bár korod alapján még te sem vagy az, de..) egy férfi legyem szõrõs. csak a bajuszodat borotváld, mert annak huszár filingje van, és nem szép.
Fogadok valamelyik buzeráns génekkel rendelkezõ osztálytársad mondja.15 évesen ne törõdj még ilyen dolgokkal
Egyáltalán nem kell szõrtelenítened!Szerintem is nagyon visszataszító ha egy fiú csupasz mindenhol.De a lábadat, kezedet eszedbe ne jusson leborotválni!Egy fiú az legyen fiú.Nem szeretem a nõies pasikat.Sõt az arc szõrzet, fõleg a szakáll kifejezetten vonzó is tud lenni, én imádom.
Fiúknak semennyire. Szerintem egy férfi igenis legyen szõrös!! Nõ vagyok és utálom ha egy pasi bõre simább mint az enyém. Nem azért mert irigy vagyok, hanem mert nekem az olyan mint a csupasz csiga! Számomra visszataszító!
15 évesen sehogy
Így vagyok én is a nõi szõrtelenítéssel. 30f
a lábad és a karod nehogy leborotváld!! az egyáltalán nem férfias, de szerintem a hónaljadat szõrtelenítsd, az intimet meg ahogy neked jobban tetszik.. L/18
háth én azon a véleményen vagyok hogy a karodon meg a lábadon ne szõrteleníts mert az férfias oké DE... én kifejezetten nem szeretem ha egy pasinak szõrös a mellkasa meg a hónaalja..hát nemmtudom..ezt te döntsd el, hogy ott megvállsz e tõle...az arcszõr szerintem ciki egy kis borosta megengedett de nem 15 évesen:Phát ott lent meg ráérsz akkor ha oda kerülsz a nõddel:) akik meg szóvá tették nos szólj be nekik hogy te szereted meg a csajaid is( így többes számba) és tuti nem szekálnak majd többet...nos remélem segítettem:)
szerintem ne legyél csupasz "kukac", nem az a legférfiasabb, ha olyan vagy mindenhol, mint egy kisbaba:S. Persze hónalj, intim terület ajánlatos.:)
nyugodtan növessz szakállat is akár, akkor majd azoknak fogsz bejönni, akiknek a szakállas vagy bajszos pasi tetszik

Mi pénzt kérnek el manapság egy nokia 6300-as telefon függetlenítéséért? És hol csinálnak ilyet? Legális? Ha bemegyek egy telos bolta ott csinálnak ilyet? Vagy pult alatt kell kérni?

Legjobb válasz: max 1000-2000 ft,minden teloboltba,de ne menj pl a vodahoz,vagy a nokiahoz....csak egy sima keszulek boltba.Es azt mondod hogy fuggetleniteni szeretdned,otthagyod,es kb fel ora mulva kesz van. Legalisnak nemtom hogy legalis-e,de szerintem nem.

max 1000-2000 ft, minden teloboltba, de ne menj pl a vodahoz, vagy a nokiahoz....csak egy sima keszulek boltba.Es azt mondod hogy fuggetleniteni szeretdned, otthagyod, es kb fel ora mulva kesz van. Legalisnak nemtom hogy legalis-e, de szerintem nem.

Egy szem műtétre mennyi pénzt szokás adni manapság? Retináról kell lehámozni egy régebben bevérzett részt.

Legjobb válasz: nekem egy ismerõsöm 50 ezret adott...,amit én sokallok,de a doki megmondta,h ennyi a tarifája,pedig állami kórház

nekem egy ismerõsöm 50 ezret adott..., amit én sokallok, de a doki megmondta, h ennyi a tarifája, pedig állami kórház
ne spórolj a szemeddel tuti megéri

Mi a feladata manapság egy diplomatának? Milyen egyetemet kell végezni hozzá?

Illetve milyen tantárgyak szükségesek a továbbtanuláshoz ilyen irányban?

Legjobb válasz: Pontosíts már egy kicsit. Milyen diplomához? Mert hiányzik a kérdésedbõl a lényeg

Pontosíts már egy kicsit. Milyen diplomához? Mert hiányzik a kérdésedbõl a lényeg
A kérdező hozzászólása: Diplomata. Van fogalmad a diplomás és a diplomata közötti különbségrõl? IQ szint az nagyon masszív.
Félreolvastam bocsánat, nem tudom mit kell egybõl agyiszintrõl meg miegyébrõl beszélni, mert kettõnk közül te vagy az, aki nem képes beírni a google-be egy egyszerû szót és elolvasni a válaszokat. Tessék, hogy egkönnyítsem a dolgod: http://www.hrportal.hu/hr/kibol-lesz-diplomata-20090224.html
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, igazad van. Nem kellett volna rögtön letámadjalak, sajnálom. Viszont google keresés nem volt valami eredményes, hidd el, próbáltam.
Egy magyar diplomata ha kikerül egy ország külképviseletére akkor ott fogadásokon és egyéb rendezvényeken kell beszélgessen témákat felhozzon, és más diplomaták véleményét kikérje, majd haza küldik a hasznosabb infókat. 4 év egy ilyen kiküldetés.. Diplomatának lenni nem könnyû, ezt értsd úgy, ha már diplomata vagy nagyon könnyû a dolgod, de kapcsolat nélkül kizárt, hogy az utcáról felvesznek valakit. (Az sem mindegy, hogy milyen kapcsolat lehetõleg egy már magas poziciót betöltõ "barátod" kell legyen)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!