Találatok a következő kifejezésre: Manapság a szerint nagyon (2 db)

Manapság a pasik szerint nagyon taszító ha egy lány szeplős?

23 éves lány vagyok, mára már leküzdöttem a tudatot hogy mindenki azért bámul, hogy fúú szepl?s vagyok, már nem zavar annyira, de sokszor elgondolkozok, hogy amikor rám néz egy srác az az els? amit meglát hogy szepl?s vagyok és ez milyen gáz...?!

Legjobb válasz: Dehogy visszataszító. Szerintem tök aranyos tulajdonsága egy csajnak hogy szeplõs... és ha még vörös is a haja... akkor hûha... szerintem emiatt nem kell aggódnod, ezzel nem ijesztesz el senkit és ha valakit mégis akkor jobban is jártál

Dehogy visszataszító. Szerintem tök aranyos tulajdonsága egy csajnak hogy szeplõs... és ha még vörös is a haja... akkor hûha... szerintem emiatt nem kell aggódnod, ezzel nem ijesztesz el senkit és ha valakit mégis akkor jobban is jártál
lány vagyok, és nekem is nagyon tetszik ha valaki szeplõs. Sajnos nekem nincsen, de te bátran vállald fel, nem szégyen, sõt!! én nagyon örülnék ha nekem is lenne.
Anyukám fiatal korában annyira szexisnek találta a szeplõket, hogy magának rajzolt. Ez jelent valamit, nem? :)
Picit én is szeplõs vagyok, nem szembetûnõen; de eddig a legtöbb pasim kifejezetten aranyosnak találta:)
én is megbámulom, a szeplõs csajokat. Még azt mondom (magamban), hogy fúú, szeplõs. De nem azért, mert zavar, hanem mert szerintem szexis. Én nem elfogadom, ha valaki szeplõs, hanem kifejezetten tetszik. És vannak még ilyenek, mint én.
Hát én 18 vagyok és fiú, de nagyon tetszenek a szeplõs csajok, az exem is szeplõs (õ is 23) és az is zavarta eleinte ha csak ránéztem, mindig elfordult:) de ez olyan hülyeség, legtöbb pasit ez úgysem zavarja, szerintem nem azért néznek meg az utcán sem:)
Ezek alapján még mindig nem fogadtad el magad, hiába is állítod ezt. Arra nem gondolsz, hogy esetleg azért bámulnak meg, mert szépnek tartanak és különöleges vagy a szeplõiddel? Talán ezen kellen gondolkodnod és nem azon, hogy milyen gáz.
Nekem mindig azt mondták a szüleim, hogy a szeplõs gyerekek nagyon szépek és õk ettõl különlegesek! Szóval te is gondolj arra, hogy Neked ez a szexepiled! Ne zavarjon! A többi ember, aki meg ezt nem fogadja el, azt ejtsd le!
ja...és a ráadás amit az elõbb kihagytam...nekem még hozzá természetes vörös hajam van :D tehár emiatt még jobban piszkáltak...de mostmár így szeretnek :D
szia! én is szeplõs vagyok...és nem is kicsit...amikor kicsi voltam sokáig csúfoltak érte...de én nem tõrödtem vele, mert tudtam hogy nem tudok ellene mit csinálni, akkor én se szerettem... de mostmár beletörõdtem, és mindenki így szeret, az én barátom is mindig mondja, hogy szerinte nagyon gyönyörû, és hogy szeplõk nélkül el se tudna képzelni :D ne aggódj!!! szerintem nincs vele semmi baj =) fõleg ha ennyien írták hogy nem gáz egyáltalán :D akinek meg nem tetszik az így járt...meg se érdemli hogy rád nézzen =)
Ez nem taszító, van akinek ez tetszik. Szerintem.
egyáltalán nem ciki!! akkor gondolhatod h én kb 5 éve vok pattis az arcom + a hátam végig...ha választani lehetne akk inkább lennék szeplõs...
sztem se gáz mer van akinek nincs és azért bámul meg de sztem télleg nem ciki mer ez van...változtatni nem tudsz rajta...pl én kb 5éve pattanásos vok...szal inkább lennék szeplõs mint pattis..
képzeld..nekem a barátom szeplõs..nem nagyon de szerintem nagyon szexi... Szerintem nem csúny a szeplõ. Lányokon is nagyon szexi:) :)
Szeretem a szeplõs lányokat, édesek. Mostani barátnõm is az. Eszméletlen aranyosak tudnak lenni. :)
szeplõs csajok 4evõõõr :D máhogylene visszataszito ?:D tök szexi a szeplõõ sztem
Lány vok, de sztem tök szép ha valaki szeplõs. És mint valaki írta, ha vörös is a haja, akkor irigykedek nagyon .D
lány vagyok, de imádom a szeplõs embereket :) unokanõvérem szeplõs, régen nagyon nem szerette hogy iylen, de mostmár megbékélt vele. amúgy a barátom is szeplõs, néha megígéri, hogy rajzol nekem szeplõket ha szeretném :D
Szerintem is nagy szexis a szeplõ, csak az a baj hogy ritka az ilyen csaj. :) Gondolom ezért is bámulnak meg.
A kérdező hozzászólása: Igen:D:D Nekem meg anyum mindig azt mondta, nézzem a modelleket, õk már úgy rajzolnak magukra mert milyen divat...!hááát....
A kérdező hozzászólása: Húú...hát nem is számítottam ilyen válaszokra! Tényleg köszi!!!El sem hiszitek milyen jól esett!!:) Eszembe fog jutni ezekután mindig amit írtatok;) és így állok a dolgokhoz!!KÖSZI!
izlés kérdése. nekem nem okozna ondot, merre is laksz? XD nade kolyan: van olyan pornós aki szeplõs és direkt ezért keresik :D vagy a parfümös filmben is az elsõ áldozat :D nem csúnya, csak van akinek a plasztikás tonnás sminkes csajok jönnek be, vannak akinek pedig a természetesek. :)

Véleményem szerint manapság rettentõen fel lett fújva a szalagozó bál, úgy nagy általánosságban! Szerintetek?

A mi idõnkben (40 éves vagyok), elmentünk a suliba ünneplõ ruhában, és az egész évfolyamból 1 db összeválogatott csoport eltáncolt 2-3 táncot. Ehhez képest ma minden szerencsétlen botlábú balfácán gyerekre ráerõltetnek egy esküvõi ruhát, táncórákat kell vennie, stb. A szülõk nagy része jelen pillanatban nem áll valami fényesen anyagilag, az iskolák meg csak adják a lovat a gyerekek alá, hogy minél nagyobb költsége legyen ennek az egyébként is jóformán teljesen értelmetlen rendezvénynek. Az külön katasztrófa, amikor olyan iskola szervezi agyon a szalagozót, ahol minden évben 50%-os a diákok lemorzsolódása. Röhej, hogy totál sötét,12. -es létükre is katasztrofálisan mûveletlen diákok ünneplik, hogy "elvégezték" az iskolát! Végig bukják, csalják, puskázzák a sulit, aztán jól megünneplik, hogy mekkora nagy ászok az utolsó osztályban. A körítés meg végképp megbotránkoztató, apukával tánc. Hátha fater is kinõtte az öltönyét, lehet annak is venni egyet. Ha nincs párja a gyereknek, akkor külsõs embert szerezni, akinek szintén fizetni kell a ruhát, meg a tánctanárt. Csak azt nem értem minek ez a nagy felfordulás? Akkor minek van a ballagás? Kétszer ünnepeljük meg, hogy végzett a gyerek? Van még valakinek errõl hasonló véleménye?

Legjobb válasz: Szánalmas az egész.A nagyobbik fiam tavaly esett át ezen a vesszõfutáson.Õ eleve kijelentette nem hajlandó táncolni:-)Próbálták persze befírolni.A legjobb szállodába volt a vacsora,na onnan mielõbb leléptek osztályostól. Ballagásra cserepes muskátli kért.Megkapta. Lehet ezt lazán is kezelni.Tele van az ország éhezõ-fázó emberekkel,szétszakított családokkal.De a kirakati rongyrázást bele kell plántálni a fiatalokba...

Szánalmas az egész.A nagyobbik fiam tavaly esett át ezen a vesszõfutáson.Õ eleve kijelentette nem hajlandó táncolni:-)Próbálták persze befírolni.A legjobb szállodába volt a vacsora, na onnan mielõbb leléptek osztályostól. Ballagásra cserepes muskátli kért.Megkapta. Lehet ezt lazán is kezelni.Tele van az ország éhezõ-fázó emberekkel, szétszakított családokkal.De a kirakati rongyrázást bele kell plántálni a fiatalokba...
leginkabb csak a lanyokat erdekli a szalagavato.. nekem most lesz es mar kivan vele a f is
Egyetértek veled. Azok a készülések, táncórak, nagy hajköltemények, több tízezres ruhák, tiszta röhej. Én megmostam a hajam, eltáncoltam, amit el kellett, aztán elmentem a haverjaimmal iszogatni. Tökéletesen jól éreztem magam, és még több tízezerbe sem került. 22/L
Ezt idõrõl-idõre megkérdezi valaki, és én mindig beírom, hogy igen, igazad van, a szalagavató tényleg baromság, pénzkidobás, agyrém, be kéne szüntetni. Én nem is táncoltam anno, mert kijelentettem, hogy nem vagyok cirkuszi majom, és eszem ágában sincs ilyen idióta bohóckodásban részt venni. Azt, hogy a szalagavatót csak a lányok várják, kijavítanám arra, hogy a szalagavatót csak a feltûnési viszketegségben szenvedõ lányok várják. Nálunk egy ilyen volt az évfolyamon, állandóan jelenetet rendezett, hogy neki az a ruha, amit mindenki más kiválasztott, nem elég puccos, hanem legyen az a másik, amelyik kétszer annyiba kerül, mert azon több a csipke, vagy tudom is én. Aztán persze a többség leszavazta.
Szia! Mit vársz akkor, amikor már az óvodai "ballagás"-ból is világeseményt csinálnak? Általános iskola elvégzésekor megy tobbtízezres kütyüt adnak a gyereknek? Én megmondtam a nagylányomnak, hogy kap pár szál virágot a ballagására, ha leérettségizik akkor majd egy csokorral, a diplomaosztóján meg állva tapsolok :-) Messze van még a szalagavató/ballagás kör, de már elõre félek... Az én szalagavatómon sem volt semmi extra. Minden osztály táncolt ugyan, de például mi, magunk csináltuk a koreográfiát és csak az vett részt benne, aki akart. Egyébként meg egyetértek Veled. Az én idõmben is elég volt a ballagás, a szalagavató csak egy alkalom volt a bulira. (44 éves vagyok)
Tökéletesen igazad van. De vannak pénzes szülõk, akik ezt kitalálták, hogy legyen mire költekezni. A diákok mára már megszokták, hogy lehet többet bulizni.
Gondolom, nincs a közeledben olyan fiatal, akinek volt-lesz szalagavatója. Mert , ha lenne, tudhatnád, hogy mennyire várja a legtöbb fiatal. NEKIK ez az alkalom egyszeri és megismételhetetlen.A körítés már az érintettek dolga. Megegyezni a közösségnek, mit vállalnak, mit nem.
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy várják, mert pl. a lányok menyasszonyi ruhában koronás fejdísszel parádézhatnak, miközben nincs olyan vers amibõl két sort tudnának idézni... Szerinted ki nem várná? Attól, hogy egyszeri, meg várják, még nem muszáj családokat anyagi csõdbe hajszolni. Ennyi arõvel minden héten lehetne valami parádés ökörséget szervezni, mert várják a gyerekek (aki már ekkorra nem is gyerekek). Másrészt kérdezem, MINEK AKKOR A BALLAGÁS?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!