Találatok a következő kifejezésre: Mallorcán is az autóbérlésnek a dombornyomott (1 db)

Mallorcán is feltétele az autóbérlésnek a dombornyomott bankkártya?

Legjobb válasz: Csak azért kérdezem, mert a görög szigeteken és Máltán nem kérték, csak Spanyolországban - a szárazföldi részen. Szóval arra gondoltam, hogy a szárazföldön van rá szükség a nagyobb biztonság miatt, szigeteken talán nem.. Vagy nem így van? Járt már valaki ott?

A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdezem, mert a görög szigeteken és Máltán nem kérték, csak Spanyolországban - a szárazföldi részen. Szóval arra gondoltam, hogy a szárazföldön van rá szükség a nagyobb biztonság miatt, szigeteken talán nem.. Vagy nem így van? Járt már valaki ott?
általában mindenütt azt kérnek.
Mi idén voltunk Mallorcán, béreltünk kocsit és nem kellett egyáltalán bankkártya. 50 Eurot kellett pluszba fizetni, amit nap végén, mikor visszavittük a kocsit, visszakaptunk.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hétvégi kiruccanás. London vagy Milánó?

20

Mennyibe kerül összesen 2 felnőtt és 2 gyerek (13 és 15 éves) vonatjegye Szolnoktól (vagy a Keletiből) egészen Marosvásárhelyig? Persze csak a 2. kocsiosztályon. Plusz a helyjegy és a pótjegy (ha kell)?

nem találtam sehol kiírva ( még a MÁV oldalán sem)

12

Münchenben szeretnék egy hotelbe menni, de csak egy délutánra, pár órára kellene valahol maradnom. Annyira ki lehet venni? Ha igen, mennyibe kerül, mennyi időkre lehet? Előtte már le kell foglalni?

Ismerősömmel fogunk a városban találkozni, de ő még északabbról jön le értem, nekem pedig meg kellene őt várnom, a bőröndökkel pedig nem szeretnék az utcán maradni.
Így hát egy egyszerű szoba elég lenne, vagy nem tudom, lehet addig megpihennék, 5 órával ér be később, mint én, kb annyi időre kellene.
Mit javasoltok? Voltatok már valamelyik szállón/hotelban?
(Étel nem szükséges, de ha olyat tudtok, az is jó lenne, akkor az uzsonna is meg lenne oldva. :D)

3

Szerintetek 16 éves létemre kimehetnék Spanyolországba?

Imádom a spanyolokat és azon gondolkoztam h nyáron kimennék 1 vagy 2 hétre csak a bökkenő hogy 16 éves vagyok és nem tudok spanyolul :DD ( de a többi stimmel) szüleim azt mondják még kicsi vagyok ehhez.. vagy haverokkal vagy egyedül mennék de nagyon kiszeretnék menni. vagy szerintetek várjak mig nem leszek 17 ? vagy ti kimennétek? 16/L

8

Mennyire lehet megélni egy óvónőnek Angliába?

Szeretném tudni,Angliába Manchester környékén mennyire lehet elhelyezkedni Óvónő ként?

1

Mennyi az utazás kb. értéke hogyha Ausztriába vagy Németországba utaznék? Melyik közlekedési eszközzel a legolcsóbb az utazás?

6

Van itt olyan aki volt már Tirolban? Hol és mikor voltatok, és hogy tetszett?

3

Mi a véleményetek Milánóról?

Szerintetek élhetőbb hely, mint Budapest?

1

Novemberben költözöm ki Londonba. Mire számítsak?

Tudom, hogy ilyenkor kisebb a munkaerő-áramlás. Mennyivel lesz nehezebb munkát találni? Valami egyéb tipp?

7

Melyik európai városba vigyem a barátnőmet egy hétvégére?

Évforduló alkalmából szeretném barátnőmet tavasszal egy európai, látványosságokban gazdag városba vinni egy hétvégére. Mit ajánlotok?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!