Találatok a következő kifejezésre: Majus 25-diken meg a menzeszem, az (2 db)

Majus 25-diken jott meg a menzeszem, az a problemam hogy nemtudom hogy kell kiszamolni most Juniusba mikor kene megjonnie! Most ez mit jelent? Aszt hogy megjon megint 25-diken?

Tegnap halvany barna folyasom volt,ami nem volt egesznap!Ma pedig halvany rozsaszin folyast vettem eszre,esztis csak delutan!

Legjobb válasz: Szia! Attól függ hány napos a ciklusod. Ha 28 napos akkor júni 22-én kellene, ha 30-30 napos akkor 24 vagy 25-én kellene megjönnie. Ha 28 napos lenne és május 25- én jött meg akkor mindig 4 hetene jönne meg. Tehát vasárnaponként. Remélem segítettem.

Szia! Attól függ hány napos a ciklusod. Ha 28 napos akkor júni 22-én kellene, ha 30-30 napos akkor 24 vagy 25-én kellene megjönnie. Ha 28 napos lenne és május 25- én jött meg akkor mindig 4 hetene jönne meg. Tehát vasárnaponként. Remélem segítettem.

Ha Majus 25-diken volt utoljara meg a menzeszem, az aszt jelenti hogy most rendesen Junius 25-diken kene megjonnie? Nemvarom a menzit mert remenykedek hogy babas vagyok! Az normalis hogy nincsen semmijen tunetem rosszullet?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány naposan a cilkusaid. Ha 28 napos, akkor holnap fog megjönni. Ha 30-31, akkor várhatod 25.-ére. Ha méghosszabb, akkor késõbb. Ezt kiszámolhatod te is. Ha nem jön meg, akkor tetsztelj.

Attól függ, hogy hány naposan a cilkusaid. Ha 28 napos, akkor holnap fog megjönni. Ha 30-31, akkor várhatod 25.-ére. Ha méghosszabb, akkor késõbb. Ezt kiszámolhatod te is. Ha nem jön meg, akkor tetsztelj.
Szia! Az elsö tünet a mensi kimaradása!! Szoritok:DD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!