Találatok a következő kifejezésre: Majus 25-diken meg (4 db)

Majus 25-diken jott meg a menzeszem, az a problemam hogy nemtudom hogy kell kiszamolni most Juniusba mikor kene megjonnie! Most ez mit jelent? Aszt hogy megjon megint 25-diken?

Tegnap halvany barna folyasom volt,ami nem volt egesznap!Ma pedig halvany rozsaszin folyast vettem eszre,esztis csak delutan!

Legjobb válasz: Szia! Attól függ hány napos a ciklusod. Ha 28 napos akkor júni 22-én kellene, ha 30-30 napos akkor 24 vagy 25-én kellene megjönnie. Ha 28 napos lenne és május 25- én jött meg akkor mindig 4 hetene jönne meg. Tehát vasárnaponként. Remélem segítettem.

Szia! Attól függ hány napos a ciklusod. Ha 28 napos akkor júni 22-én kellene, ha 30-30 napos akkor 24 vagy 25-én kellene megjönnie. Ha 28 napos lenne és május 25- én jött meg akkor mindig 4 hetene jönne meg. Tehát vasárnaponként. Remélem segítettem.

Ha Majus 25-diken volt utoljara meg a menzeszem, az aszt jelenti hogy most rendesen Junius 25-diken kene megjonnie? Nemvarom a menzit mert remenykedek hogy babas vagyok! Az normalis hogy nincsen semmijen tunetem rosszullet?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány naposan a cilkusaid. Ha 28 napos, akkor holnap fog megjönni. Ha 30-31, akkor várhatod 25.-ére. Ha méghosszabb, akkor késõbb. Ezt kiszámolhatod te is. Ha nem jön meg, akkor tetsztelj.

Attól függ, hogy hány naposan a cilkusaid. Ha 28 napos, akkor holnap fog megjönni. Ha 30-31, akkor várhatod 25.-ére. Ha méghosszabb, akkor késõbb. Ezt kiszámolhatod te is. Ha nem jön meg, akkor tetsztelj.
Szia! Az elsö tünet a mensi kimaradása!! Szoritok:DD

Ha Majus 25-diken jott meg a menzeszem akkor most 7-diken lessz a 14-dik napom amikor teherbeeshetek? Kethonapja van hogy abbahagytam a fogamzasgatlo tabblettat!

Legjobb válasz: Ne számolgasd...Minden nap vagy másnap legyetek együtt a pároddal mi is ezt tesszük majd ebben a hónapban és én hiszem,hogy e hónap végére pocak lakós leszek.Higgy benne és kellemes estéket kívánok hozzá!!!

Ne számolgasd...Minden nap vagy másnap legyetek együtt a pároddal mi is ezt tesszük majd ebben a hónapban és én hiszem, hogy e hónap végére pocak lakós leszek.Higgy benne és kellemes estéket kívánok hozzá!!!
Nekem megkavarta a gyógyszer abbahagyása a ciklusomat, és nem tudom, most mi a helyzet. Szerintem ti is inkább élvezzétek egymást, és ne számolgassatok! Ha csak a 14. napra koncentrálsz, elszalaszthatod a peteérést, úgyhogy inkább mindent bele!

Nekem ma van a 14-dik napom a menzi elso napjatol szamolva, de en nemtudom hogy kell kiszamolni milyen hosszu a ciklusom! Majus 25-diken jott meg utoljara a menzeszem! Most ma van eselyem hogy osszejon a baba?

Legjobb válasz: Ciklusod hossza: Az legutóbbi menzeszed elsõ napjától a következõ menzeszed elsõ napjáig tart. A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkro tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Trükk: Misszionárius póz, aktus közbe rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen és aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!

Ciklusod hossza: Az legutóbbi menzeszed elsõ napjától a következõ menzeszed elsõ napjáig tart. A menstruáció elsõ napjától számított két hét múlva kell próbálkozni (ha megjött Kedden, akkor két hét múlva Kedd környékén). Ha (nem) várt menstruáció nem jön meg (késik), akkro tesztelj reggeli elsõ vizeletbõl, az mutatja a legbiztosabb eredményt! Trükk: Misszionárius póz, aktus közbe rakj kb. a derekad alá egy párnát, hogy megemeljen és aktus után gyertyaállás kb. 20percig, utána nyugodt fekvés. Sok sikert!
Átlag ciklus hossza? Elsõ válaszoló vagyok.
mindig onnantol számold mikor megön a menzid.most ahogy irtad hogy ez a 14 napod akkor most jol számoltad. addig számold mig meg nem jön a menzi
Általában hány naposak a ciklusaid? cilus 1.napja: amelyik nap megjön és a vége a következõ elsõ napja elõtt. Tehát 1.napod május 25 és az utolsó az lenne, amikor megint megjön, ha megjön.. Nézd meg, hogy ált. hány napos szokott lenni, és az alapján már ki tudod számolgatni, tesztet a késés után pár nappal érdemes csinálni szerintem, akkor már biztosabb eredményt ad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!