Találatok a következő kifejezésre: Majus 20-an meg (4 db)

Ha május 20-án lett feladva abevallásom, akkor mikor kapok pénzt? Még nem jött az utalás.

Legjobb válasz: Ez jó kérdés mert még én sem kaptam meg a pénz, pedig én május második hetében adtam fel a bevallásom.

Ez jó kérdés mert még én sem kaptam meg a pénz, pedig én május második hetében adtam fel a bevallásom.
A bevallás alapján visszajáró adót 30 napon belül köteles visszautalni az APEH, de nagyon sokan hagyták az utolsó pillanatra, így biztosan folyik még a feldolgozás. Ha túllépik a 30 napot, akkor késedelmi kamatot kell fizetniük, amit a gyakorlat alapján megtesznek. Tehát nyugi, ha még nem kaptad meg, akkor kamatostul fogják kiutalni a részedre.
A kérdező hozzászólása: Akkor viszont nyugodtan ráérnek még:-) De lagalább korrekt, mert így legalább nem csak mi kisemberek fizetünk kamatot, hanem mi is kapunk.
Nekem a 45 napon küldték a pénzt, mégsem kaptam rá semmit!!!!
beérkezéstõl számítva 30 nap, a pénz feladási napjáig, ha nem kaptál rá kamatot, akkor a kettõ közt nem telt el a 30 nap

Április 19-én volt meg utoljára a menstruációm, május 20-án csináltam egy tesztet és kimutatta terhes vagyok. Mehetek már dokihoz, vagy még várjak?

Mutat már valamit az UH?? Fizikailag jól érzem magam. Szedek Gravidát,igyekszem vigyázni. Néha szurkál a hasam, és kicsit furi de semmi különös.

Legjobb válasz: Szia. nyugodtan menjél.Èn ahogy megláttam a pozitív tesztet,mentem is.egyböl ve´rve´tel,majd láttuk a petezsa´kot. Gratula. A hasszurka normális.

Szia. nyugodtan menjél.Èn ahogy megláttam a pozitív tesztet, mentem is.egyböl ve´rve´tel, majd láttuk a petezsa´kot. Gratula. A hasszurka normális.
igen menjél! nemtudom mutat-e valamit az u.h., legfeljebb visszahív késõbbi idõpontra! így van a hasszurka normális, de azért is menj mielõbb dokihoz, hogy megbeszéld vele ezeket az érzéseket! 31hetes kismama, sok boldogságot

Majus 20-an volt meg utoljara. Lehet hogy menszi elott teherbe estem. Mert vannak jelei. Akkor hany hetes lehetek? Mikor csinaljak tesztet?

Teljesen osszezavarodtam!!!!Nem tudom mar!!!!Menszi utan 1 hettel kezdodott mar a 10. napja minden bajom van(fej fajas,fajdogal a hasam,faradt vagyok..)2. napja merem huvelybe a hot es mind a 2 meres 37.2 volt.

Legjobb válasz: Tegnap csinaltam egy tesztet de annyira halvany volt hogy nagyon kellet nezni hogy latni lehessen!!

A kérdező hozzászólása: Tegnap csinaltam egy tesztet de annyira halvany volt hogy nagyon kellet nezni hogy latni lehessen!!
lehetséges , pár nap múlva tesztelj ismét és ha erõsebben látszik, akkor van baba.
A menstruáció elvileg az hogy leválik a méhed kitisztul, és ha megjött akko az esetlege megtermékenyített petesejt is kijött sajnos. csak nagyon ritka esetekben marad meg a terhesség szerintem csak a sterssz hozza a tüneteket
a teszten magát a vonalat hogy hol kell lennie ha nagyon nézzük , látni akkor is ha még nem is használtuk
használj tampont.. észre sem veszed majd. elõször lehet zavar majd egy kicsit... de így legalább strandra is tudsz majd menni
A kérdező hozzászólása: még soha sem használtam tampont:/ anyukám nem mondta hgy használjak nem tudom mit csináljak

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!