Találatok a következő kifejezésre: Majdnem vállig barna (2 db)

Majdnem vállig érő barna hajamhoz milyen ruha passzolna a legjobban?

Nem vagyok túl magas, de alacsony sem, majdnem vállig ér? barna hajam van és karcsú testem. Milyen szín? ruha állna jól nekem???

Legjobb válasz: mennyi az a nem túl magas, nem túl alacsony centikbe?:) egyébként szerintem a színes nyári ruhák mindenkinek jól állnak! Virágos, világos színek tarkabarkák is divatosak idén nyáron és rengeteg ilyet lehet kapni a boltokban! vidd magaddal a barátnõdet és próbálgasd fel õket, kérd ki a véleményét:)

mennyi az a nem túl magas, nem túl alacsony centikbe?:) egyébként szerintem a színes nyári ruhák mindenkinek jól állnak! Virágos, világos színek tarkabarkák is divatosak idén nyáron és rengeteg ilyet lehet kapni a boltokban! vidd magaddal a barátnõdet és próbálgasd fel õket, kérd ki a véleményét:)
sztem nagyon nagyon jól mutatnál pánt nélküli topokban, ruhákban, fûzõs topokban..:) meleg színekben.mint a babarózsaszín, piros, sõt még egy szép zöld is.csak semmi jeges szépség mint a kék, és a vékony testalkatodhoz ne nagyon hordj feketét, sötétet.meg így nyáron jobban menne ka világosak.sok sikert , és tényleg jól jöhet ha viszed a b.nõd, együtt sokkal jobb lesz vásárolgani:)
A kérdező hozzászólása: 165 cm
A kérdező hozzászólása: amúgy nagyon köszi

Mitől lehetne szép a hajam? Majdnem a vállamig ér, barna haj, de töredezett és eléggé hullik, és azt szeretném ha szép, fényes és sima lenne

Legjobb válasz: Én régebben pakolást tettem rá és tényleg jobb lett tõle. Méz tojás sárgája, kicsi olaj. Ezt összekevered aztán felteszed a hajvégére és rajtahagyod vagy egy órát, aztán mosd meg. Ettõl fényes lesz és puha. Még a sörtöl is fényes lesz,de az büdös és nehéz kimosni a szagát.

Én régebben pakolást tettem rá és tényleg jobb lett tõle. Méz tojás sárgája, kicsi olaj. Ezt összekevered aztán felteszed a hajvégére és rajtahagyod vagy egy órát, aztán mosd meg. Ettõl fényes lesz és puha. Még a sörtöl is fényes lesz, de az büdös és nehéz kimosni a szagát.
táplálkozzál egészségesen, annak elég sok jelentõsége van :) egy rakat dolog van, aminek a hiánya okozhat ilyesmiket, pl. cink, vas, akár kalcium miatt is hullhat nekem olyan is volt...
én is a pakolást ajánlom nekem is azt tanácsoltak ma!de nekem boltban lévõt ajánlottak ami a hajadnak megfelelõ, és 20percig kell rajta hagyni, és úgy hogy zacsit húzol rá , ne törölközõt mert az beszívja a pakolást.az én hajamra is ráfér, ja meg sok sok folyadékot kell inni.
használj házilag készíthetõ tojássampont, és ne tegyél rá semmilyen szintetikus terméket. http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!