Találatok a következő kifejezésre: Majdnem minden arra (15 db)

Miért végződik (majdnem) minden termék ára 9-re?

Nem lehetne kerekíteni? Akkor könnyebb lenne számolni is, meg nem is kellene annyit vacakolni az apróval.

Legjobb válasz: Igazából ennek már nagyon kevés értelme van, annyi csak, hogy még mindig úgy érzik a reklámozók, hogy lélektanilag jobban vonzza a szemet a 299, mint a 300, vagy fõleg a 999, mint az 1000... 999 999, mint az 1 milla. Gyakorlatilag meg mindenki felfelé kerekít. Ha egy terméket veszel ilyenbõl és nem kártyával fizetsz, pláne semmi értelme nincs, mert 1 Ft-ost már nem adnak vissza.

Igazából ennek már nagyon kevés értelme van, annyi csak, hogy még mindig úgy érzik a reklámozók, hogy lélektanilag jobban vonzza a szemet a 299, mint a 300, vagy fõleg a 999, mint az 1000... 999 999, mint az 1 milla. Gyakorlatilag meg mindenki felfelé kerekít. Ha egy terméket veszel ilyenbõl és nem kártyával fizetsz, pláne semmi értelme nincs, mert 1 Ft-ost már nem adnak vissza.
Ez nyugatról jött be.Általában az egész számokat nagybetûkkel irják, az 99-et pedig kicsivel.Ha valaki felületesen néz az árra, akkor azt látja, hogy 9 Ft, és fizetéskor jön csak rá, hogy 10.Reklámfogás csupán.

Az nagyon árt a bőrömnek, hogy majdnem minden nap kisminkelem magam?

őr,smink,alapozó

Legjobb válasz: Igen árt de ha már mindennap sminkeled magad használj natúrkozmetikumokat azzal nem ártasz a bõrödnek annyit mivel szépek az összetevõi.

Igen árt de ha már mindennap sminkeled magad használj natúrkozmetikumokat azzal nem ártasz a bõrödnek annyit mivel szépek az összetevõi.
Attól függ. Ha minden napos az alapozó, akkor tulajdonképpen nem hagyod lélegezni a bõröd, eltömõdnek a pórusaid. A szempillaspirál nem árt, kivéve ha lejárt a szavatossága. A szemhéjceruza sem, feltéve ha nem érintkezik a vízvonallal. Ha napra mész sminkkel, akkor belédég a sok vegyi anyag = öreges, ráncos bõröd lesz idõ elõtt. Mélytisztíts mindennap, és null sminkkel feküdj le aludni! Ez már egy óriási lépés az egészséges bõr megõrzése érdekében. De amúgy genetika függõ (is).
Attól függ, milyen termékeket használsz, minõségileg, megfelel-e a bõrtípusodnak, és hogy rendesen tisztítod-e az arcodat.
Kenj hidratálót alá.
persze, hogy árt. de nagy bajod nem lesz tõle, ha mindig alaposan lemosod, mikor hazaérsz.
A bõr állapota fõleg a genetikától-táplálkozástól függ. Nekem sajnos mitesszeres a bõröm (fehér mitesszerek) és vezettem fényképes naplót kb fél évig, nekem semmi különbség nem volt a sminkelõs és a nem sminkelõs hónapok között. Ha jó, minõségi terméket használsz, este lemosod, nem extranagy vakolatról van szó, akkor semmi bajod nem lesz tõle. Én többnyire natúrkozmetikumokat használok, de vigyázz velük, mert pl az alverde termékekben sok az alkohol, ami nagyon szárít és irritál. Mindenkinek meg kell találnia azt a terméket, ami jó neki, mert van, hogy a "sima" kozmetikumok jobbak mint a natúr társaik, és fordítva. (nekem pl az arcápolóim nem natúrkozmetikumok, de szép az összetevõlistájuk és hatásosak, viszont a sminkjeim natúrkozmetikumok.) Annyi mérget lélegzünk be és eszünk meg, hogy felesleges egy olyan apróság, mint a smink miatt aggódni.

Majdnem minden éjjel arra ébredek, hogy háton fekszem. Mi bajunk lehet ettől?

33 hetes vagyok. valószín?leg néhány órát így alszom. baj?

Legjobb válasz: Mi lenne ezzel a gond? Egy 33 hetes baba már javában jelzi, ha valami nem jó neki. Még mindig jobb, mintha hason feküdnél...:)))

Mi lenne ezzel a gond? Egy 33 hetes baba már javában jelzi, ha valami nem jó neki. Még mindig jobb, mintha hason feküdnél...:) ))
Degogy baj, én végig úgy aludtam:) Dia (6 hónapos kislány anyukája)
de hogy baj
A kérdező hozzászólása: ezen az oldalon olvastam többször, hogy tilos háton feküdni, de igazából nem értem, miért. egyébként sehol máshol nem hallottam errõl, csak itt terjesztik.
Nem terjesztik, csak mivel van egy fõér, ami pont a nagyobb súly miatt nyomódhat , és háton fekve a végefelé könnyebben elájulhatunk, ill. aki hajlamosabb rá.Nekem az orvosom a baba miatt sem ajánlotta, a megfelelõ keringés miatt, viszont sztem is a baba úgyis jelzi, ha neki nem jó.ÉN 36 hetes vagyok, nekem pl sokkal gyakrabban van méhösszehúzódásom, ha háton fekszem.
Nekem azt mondták, hogy azért nem jó sokáig háton feküdni, mert ha ott tapad a lepény akkor a gyerek onnan kapja az ellátást. Ezáltal nem jut elég oxigénhez, vagy tápanyaghoz és sérülhet.
Biztos így van, mint ahogy leírtátok, de én is háton fekszem elég sokat.Pedig próbálok oldalt feküdni, de sokáig nem nagyon megy, mert elkezd szúrni az oldalam.tehát folyamatosan forgok!:) De a picur is jelzi ha nem jó neki, úgy ahogy én fekszem!!S közösen megkeressük a megfelelõ helyzetet!!:) ) 37 hetes kismama
olyan tálat vegyél neki aminek a súlya nehéz, és a pereme viszonylag magas.egyébként nekem is gyakran kiborítja a kaját belõle.
Vagy egy nehezebb mûanyag-, vagy kerámiatálat ajánlok, de mindkét esetben nagyot, nehogy összekapjanak vagy kitúrják egymást. Cavia Nature-t vagy Complet-et vegyél nekik, abban minden van ami egy egészséges malackának kell, de ne felejts neki zöldséget és gyümölcsöt sem adni! :)
A kérdező hozzászólása: de nem szeretik a granulátumot!és olyat sehol sem kaoni ahol mi lakunk :(
A kérdező hozzászólása: utolsó elõtti ezt most nem nagyon értem.utolsónak meg a többieknek meg köszi a válaszokat :)
Nekem ketrecre szerelhetõ tál van, azt nem tudják felborítani, ilyen: [link] És mivel válogatósak, persze hogy kiveszik amit szeretnek, a többi meg nem kell. Erre a megoldás a pellet táp, amiben nem tud válogatni. Pl.: [link]
Na akkor szólj apudnak hogy csinálja meg. 100 ft a kukorica megeszed és van tálkád. Én csaj vagyok egymagam csináltam. :-)
A kérdező hozzászólása: Ketrecben vannak 120-ban
Miben tartod terráriumba vagy kecóba? Nekem a nyulam pocsékolt nagyon. Mivel ketrecben van, én kukoricás konzerv dobozbol csináltam neki etetõt. Az egyik oldalát kivágtam, a széleket visszahajlítottam, és feldrótoztam a rácsra. Azóta semmi gond, nem kotorja ki a lábával, és nem tudja felborítani. Mag keveréket kap, elsõnek a tápot eszi ki, de addug nem adok neki amíg a többit meg nem eszi.
Vannak ilyen kerámia tálak. Én javasolnék egy egyszerûbb megoldást: rakj bele egy nagy, lapos követ. Az egereim is mindig kiborították a kajájukat, követ raktam bele. Akkorát, hogy ne tudják felborítani, nehogy sérülést okozzanak maguknak.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi.egyébként milyen tálra gondoltál?
A kérdező hozzászólása: van felszerelhetõ táljuk olyanféle, de azt is képesek leborítani ezért kivettem mielõtt az egyik belegabalyodik és megfullad.

Betoltott 33 hetes rerhes vagyok, tegnap reggel arra keltem hogy gorcsol a hasam allul es a derekam, egesz nap nem mulott a fajdalom. Ma mar nemcsak alul hanem majdnem minden fele viszont mar nem anyira.!?

Aztmondjak lehet azert mert meg akar fordulni a pici, en nemhiszem... Gondoljatok orvoshoz kellene fordulni?? Van okom aggodni?? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Én a helyedben bemennék az ügyeletre, két napja tart ez a különös fájdalom, inkább nézzenek meg. Ilyenkor még vissza tudják tartani a szülést, ha esetleg beindult.

Én a helyedben bemennék az ügyeletre, két napja tart ez a különös fájdalom, inkább nézzenek meg. Ilyenkor még vissza tudják tartani a szülést, ha esetleg beindult.
Nekem így indult be a szülés kedves kérdezõ, persze én 40+3 hetes voltam már akkor.Ezek jóslófájások, amikkel vigyázni kell, mert be tudják indítani a szülést! Szedj magnéziumot, pihenj sokat, semmi megerõltetés, és ha akkor sem javul a helyzet, akkor menj orvoshoz!!De ha nyugtalan vagy, akkor ne várj, menj orvoshoz most.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat pihengetek en de nem javul, szedek magneB6 ot is szedtem be alggopirint is a fajas ellen nem veszess mar de megis erzem hogy jelenvan a szurkalas es a gorcs
Algopirint ne nagyon szedj, jóslófájásokra nem szokás fájdalomcsillapítót szedni, arra csak magnéziumot szabad.Engem a védõnõm óváintett az algopirintõl terhesen, azt mondta, az ártalmas.Ahelyett panadolt szabad.De én nem vennék be jóslóra semmit sem, hiszen ez természetes fájdalom, és a szülés ettõl csak jobban fog fájni. 2-es voltam.
A kérdező hozzászólása: nemrég édesanyám beszélt a védõ nõmmel, mesélte neki ezeket a görcsöket, a védõnõm szerint valószínû hogy megfordult a baba azért fáj..... ... bár nem tudom félek kicsit , nem szeretném ha baj lenne.
Beszél hülyeséget a védõnõ! Megindult a szülésed és ha nem szeded a magnéziumot, akkor koraszülött lesz. Ez azért nem egyértelmû még neked, mert gondolom az elsõ gyerek.
Feltétlen szedjél magnéziumot, a görcs annak a hiányát jelzi.
Nekem is ez volt. Ezt úgy lehet elmulasztani, ahogy azt az elõttem kommentelõ írta, ha sok magnéziumot eszel. Nekem annyira erõsek voltak a görcsök, hogy ordítottam szinte a fájdalomtól..Féltem a reggelektõl, mert minden reggel úgy kezdõdött, hogy begörcsölt a vádlim én meg ott vergõdtem mint egy hal. Aztán mondta az edzõm, hogy ilyenkor fel kell feszítenem a lábfejemet. LEgközelebb így tettem és ideiglenesen el is múlt, illetve enyhûlt a fájdalom. Én anno sok banánt ettem, és ettõl elmúlt. Azóta is eszek és semmi bajom.
A kérdező hozzászólása: Oké köszönöm

Nem rég kezdtem el szedni a fogamzásgátló tablettát és a mellékhatásai majdnem mind megegyezik a terhesség jeleivel mennyi esély van arra, hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedted akkor kevés. De szépen ügyesen elmész a patikába, veszel egy tesztet és rápisilsz.

Ha rendesen szedted akkor kevés. De szépen ügyesen elmész a patikába, veszel egy tesztet és rápisilsz.

Szerintetek ha majdnem minden hajmosásnál másmilyen sampont használok, az árt valamit? Vagy semleges?

Igazából az illatuk miatt váltogatom ?ket, de teljesen általános vagy milyen:) samponok, szóval nem gyógy meg mittomén'...

Legjobb válasz: Szerintem nem. Én pl. direkt váltogatom õket, mert, ha valamelyiket nagyon megszokja a hajam, utána már nagyon gyorsan zsírosodik hajmosás után.

Szerintem nem. Én pl. direkt váltogatom õket, mert, ha valamelyiket nagyon megszokja a hajam, utána már nagyon gyorsan zsírosodik hajmosás után.

Nem lehet hogy unalmas lesz? Mármint arra értem, hogy a párommal majdnem minden találkozáskor szeretkezünk..

mármint arra értem,hogy a párommal majdnem minden találkozáskor szeretkezünk,kivétel amikor menstruálok..szoval azt akarom kérdezni hogy nem fog megunni hogy mindig velem van?

Legjobb válasz: dehogy fog megunni! miért te meg tudnád õt unni?!

dehogy fog megunni! miért te meg tudnád õt unni?!
A kérdező hozzászólása: ugy érzem hogy nem tudnám megunni :)
Akkor ne parázz :)
Idõvel majd lecsillapodtok. A szexszel a korai szakaszban szinte minden fiatal így van :D
Dehogy lesz unalmas!!!De azert ha beleviszel valami ujdonsagot nem fog megharagudni:D Miota vagytok egyutt?(marmint, hogy nemi eletet eltel)
Mi az elsõ évben minden héten kb. ötször voltunk együtt, és nem untuk meg! Késõbb ritkult heti háromra.
A kérdező hozzászólása: 9 honapja vagyunk eggyutt, es 1 honapja elunk nemi eletet:) tudom meg korai ilyet gondolni, de megis felmerult bennem ez a kerdes..

Hogy tanítsam meg a kölyökkutyát/Kuvasz/ arra hogy ne mindig előttem szaladgáljon, keresztbe mert mindig majdnem rálépek, vagy elesek?

Legjobb válasz: Nekem 2 kuvaszom van, és lehet hogy ezt mások durvának találják de én egyszerûen beléjük mentem ha elõttem táboroztak. Eggyáltalán nem fájt nekik hiszem máskor egymást döngölik a földbe, ló is rúta már meg õket (hozzáteszem a saját hibájukból, és csak figyelmeztetõ jelleggel), ez ahhoz képest semmi. Meg ez a fajta nem porcelánkutya, farkasok, medvék és tolvajok ellen tartották. Ráadásul az egyik egyszer úgy beleszaladt a térdembe, hogy még másnap is fájt. Persze ez nem 2 hónapos hanem legaláb 5-6 hónapos korában történt, ekkor kezdtem õket a "belédmegyek" módszerrel leszoktatni. Mostanra mindig félreállnak elõlem ha látják, hogy nem miattuk megyek, tehát nem azért van mert félnek mert ha hozzájuk megyek akkor nem állnak félre, sõt. Sok sikert neked is!

Nekem 2 kuvaszom van, és lehet hogy ezt mások durvának találják de én egyszerûen beléjük mentem ha elõttem táboroztak. Eggyáltalán nem fájt nekik hiszem máskor egymást döngölik a földbe, ló is rúta már meg õket (hozzáteszem a saját hibájukból, és csak figyelmeztetõ jelleggel), ez ahhoz képest semmi. Meg ez a fajta nem porcelánkutya, farkasok, medvék és tolvajok ellen tartották. Ráadásul az egyik egyszer úgy beleszaladt a térdembe, hogy még másnap is fájt. Persze ez nem 2 hónapos hanem legaláb 5-6 hónapos korában történt, ekkor kezdtem õket a "belédmegyek" módszerrel leszoktatni. Mostanra mindig félreállnak elõlem ha látják, hogy nem miattuk megyek, tehát nem azért van mert félnek mert ha hozzájuk megyek akkor nem állnak félre, sõt. Sok sikert neked is!
Én is ezt tettem a mudijaimmal. Nem árt nekik és gyorsan megtanulják.
Én is ilyen módszerrel szoktattam le errõl a kutyámat. Ha kicsi még, próbáld meg finoman a lábaddal arrébb tolni vagy amikor keresztbe megy egyszerûen állj meg. Okosak a kutyák, rá fog jönni, hogy csak akkor mehet ha szépen melletted sétál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm értékes tanácsaitokat.Hát lehet hogy nekem is ezt kell tenni, de õ még kicsi ahhoz, mint az elsõ válaszoló írja 5-6hónapos korba már más.Addig még bukdácsolok benne.
Én is ugyanezt a módszert ajánlom, és én is garantálom, hogy nem fáj neki. Szerencsére ide még nem írtak a "divatkutyások" (vagyis akik yorkit, csivavát, máltait stb. tartanak), akiknél a kutya az asztalról eszik, és az is állatkínzás ha a kutyát kint tartod... Mint az elsõ válaszóló írta, ez a fajta nem (dísznek való, divatból megvett) porcelánkutya, hanem szíós, igazi magyar fajta. Bocs, kicsit eltértem a témától, lényeg, hogy azt csináldd, amit az elõttemlévõk írtak!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!