Találatok a következő kifejezésre: Majdnem 13 fiú vagyok, (2 db)

milyen magas vagy?
13kgnak.
A kérdező hozzászólása: 158 cm
Attól függ mekkora izomtömeged van. Erre nincs ideális.. és 8-18% testzsír jön rá pluszba. Csontjaiddal, szerveiddel együtt ezek tömegét kell számolni, és akkor ideális lesz. De egyszerûbben annyi a lényeg, hogy ne legyen hájas a 13 éves fiú, kész.
ezt az oldalt nézd meg. http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/taplalkozas/3404/idealis-suly Akalkulûcióhoz kéne az is hogy most hány kg vagy. Mivel ezt nem irtad le igy én nem tudom kiszámolni.
"Állapítsuk meg testünk zsírarányát a BMI segítségével!" HÁÁÁHÁ! Értelmi fogyatékosok is írhatnak, ez nem baj. De az, hogy aztán gyerekek olvassák majd a hülyeségeiket, bizony már baj. Szenny ez a kamaszpanasz oldal. Máskor is láttam már.. szégyen.

Majdnem 13 éves fiú vagyok, ilyenkor milyennek kell lennie a fiúk péniszének?

Elég sokmindenre találtam választ ezen a fórumon, de volna azért még kérdésem.

Legjobb válasz: Ilyennek kell lennie. Amugy is növésben van.A tanácsadód butaságokat mondott.Hajnalban azért merev,mert pisilned kell.Mint minden férfinak reggelente-áll. Elég valószínú,hogy száraz orgazmusod volt a simizéstõl. Rendben van minden,kezdesz igazi nagyfiúvá érni. További jó maszturbálást! Írj,ha bármi van! pusz

Ilyennek kell lennie. Amugy is növésben van.A tanácsadód butaságokat mondott.Hajnalban azért merev, mert pisilned kell.Mint minden férfinak reggelente-áll. Elég valószínú, hogy száraz orgazmusod volt a simizéstõl. Rendben van minden, kezdesz igazi nagyfiúvá érni. További jó maszturbálást! Írj, ha bármi van! pusz
Tévhit a reggeli merevedést a hólyag telítettségéhez kötni. http://tabu.origo.hu/20060808areggeli.html http://www.szexualitas.hu/eva/fiuk/eres_jelei.html A maszturbáláshoz csak annyit, hogy nyugodtan csináld ha jól esik. Csak könyörgök... ne kapkodj, ne siess. Lazíts, élvezd, nyújtsd el. :) ) A kellemes bizsergés (amit én kellemes bizsergésnek hívok) nem azonos az orgazmussal. Az azért egy sokkal intenzívebb élmény. Szerintem. :D A pénisz elõbb nõ, utána vastagodik. A méreted korodnak megfelelõ. A pisilés nem magömlés. Közben sincs magömlés. Valószínûleg nem a REM fázis után ébredtél azért nem volt merev a következõ napokban. Szerintem nem korai az, hogy megtanuld a tested mûködését. Jó idõben vagy! :) )
Úr Isten, az öcsém 13 múlt. ... Vajon õt is ilyen dolgok foglalkoztatják? :)
teljesen normalis ami veled tortenik es a hvesszod is az.kamaszodsz es ez bizonyos testi valtozast okoz de ez mindenkinel igy volt.lassan ferfi lesz beloled de addig inkabb a sulival torodj ne massal.
Én is ugyanígy vagyok, de legalább már tudom, köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!