Találatok a következő kifejezésre: Majdnem 13 fiú (5 db)

Gáz ha egy majdnem 13 éves csaj jár egy majdnem 17 éves fiuval?

a csaj 13 lesz márciusba a fiu meg 17 decemberbe.

Legjobb válasz: Sztem meg gáz. Ez már a pedofília határát súrolja. Jövõre meg, amikor a srác 18 lesz, a csaj meg 13, akkor nagyon gáz lesz. Az már kõkemény pedofília.

Sztem meg gáz. Ez már a pedofília határát súrolja. Jövõre meg, amikor a srác 18 lesz, a csaj meg 13, akkor nagyon gáz lesz. Az már kõkemény pedofília.
uramisten.. "emo haja van" -.-
Hát...a fiú már lassan felnõtt, biztosan vágyik a szexre, stb.A lány szerintem ehhez még egyáltalán nem érett, jóformán még gyerek.Jó, oké, ha a fiú szereti, akkor megvárja, de szerintem ez így egy kicsit bizarr.
A fiút nem röhögik körbe a haverjai, hogy egy általános iskolással kavar?
nem gáz..ha szeretik egymást szted az gáz, hogy 15 vok és a volt pasim 21 volt??? az a lényge , hogy szeretitek egymást nem a kor!jó persze ha 20 évvel idõsebb lenne nálad az gáz lenne, de ez nem!!!
tanulj már meg értelmesen fogalmazni... amúgymeg ha nem rólad van szó minek teszel fel kérdést?
A kérdező hozzászólása: xD gondoltam kapok rendes válaszokat na mind1. ahogy a barátnõm dönt ugy lesz. ha továb hazudozik akor ezvan de lehet a végén elmondja neki és ha tényleg érett akor a fiu rá bolint és kész.
Akkor mi a fenének kérdezted? Mindegy, te sem vagy érettebb, mint a "12 éves, de majdnem 13, és 14-nek néz ki, de nagyon érett" barátnõdnél.
A kérdező hozzászólása: ti ezen a véleményen vagytok de más máson ennyi
Legalábbis neked még nem mondta, hogy "úgy megdu gom a barátnõdet" Mégis, mi közöd van ahhoz, hogy a barátnõd pasija szexmániás-e? 17 éves, könyörgöm! Nem fog várni a 12 éves kis csit rire, hogy "érjen még pár évet" ...
A kérdező hozzászólása: hát a fiu rendes és megfogja érteni hogy várjon pár évet hogy tényleg 14 legyen...nem egy szexmániás állat:)
A kérdező hozzászólása: barátnöm megkért rá. ennyi. de én a kérdésre akarok kapni válaszokat.ne te kapj tölem chõ
Ha fiúnak van egy kis esze, gondolkodik s keres korban hozzá illõt! ez így nagyon gáz szerelem ide vagy oda! meg hazudni sem lehet hosszútávon, fõleg ha komolyan gondolják! Ha meg kiderül h hazudott..bukta!DE nem értem miért tetted fel ezt a kérdést, ha nem tetszenek a vélemények! Kérted irjuk le mit gondolunk, most meg h úgyis megbocsájt majd a fiú.No mind1! elnavigálok innen mert felhúzom magam!
A kérdező hozzászólása: szerintem a csaj nem fog tovább hazudni ha a dolog tényleg komoly lenne akor elmondja akor az igazat és a fiunak kell választania hogy folytoassa-e vagy ink hanyagoja. igy van rendjén neM?
Kaptál rendes válaszokat, csak te nem fogadod el. A barátnõd már 12 évesen is egy r.ibanc, akármilyen érett is. 12 év az 12 év. Kivéve, ha cigányokról beszélünk... Ha az, akkor úgy 1 év múlva már szülni fog.
A kérdező hozzászólása: nem cigány.:O:O:O na mind1. majd meglásuk hogy a fiu mit fog tenni .ennyi
A kérdező hozzászólása: de amugy mindenki más véleményel van ezen. pl az elsõ válaszolo pont ennek az elentéttét írta. szoval már csak megkell nézni hogy a fiu mire hivatkozik ennyi
Szia! Én 13 éves voltam amikor összejöttem a barátommal õ 17 éves volt. És 3 éve együtt vagyunk. Szóval megkell próbálni:) 16/L
A kérdező hozzászólása: És a barátodat nem zavarta hogy csak 13 éves voltál?
Jó gyorsan öregszik a csaj :) Az elején még csak 13, aztán 14, most meg már 15 xD
Pár évvel ezelõtt a 12 évesek még babáztak vagy az anyukájukkal fõzõcskéztek. Ez a 21. századi divat, hogy 10 év fölött égõ, ha nincs pasid. Aztán sírhat, ha a csávó jól megdug ja, mondván, hogy "már úgyis 14". Lehet, hogy azt hiszi, hogy jócsaj és tök menõ, de lelkileg sehol nincs még ahhoz, hogy pasizzon.
A kérdező hozzászólása: de viszone elkövetet a b.nõm egy hibát :O a fiunak azt monda hogy 14 éves. a fiut ez nem zavarja mert barátnõm elég értet. most mit tegyen?
A kérdező hozzászólása: És hát elégé 14-évesenke néz ki mert hát értet és emo haja van.szoval..
A kérdező hozzászólása: éret*
Az emo-hajúak inkább 8 évesnek néznek ki, mint 14-nek. Õ keverte magát bajba, nem kell 12 évesen 14-nek kiadnia magát, és nála 5! évvel idõsebb pasival összejönnie. 10 év múlva ez nem lesz korkülönbség, de most az. Elég rin gyó egy barátnõ.
A kérdező hozzászólása: hát nem ugy emo haj.ha nem az egyik szeve csak félig láttszik ennyi de most mit tegyen szerintetek?
A kérdező hozzászólása: *szeme
Szerintem , ha nyugodtan leülnek beszélni és elmondja nem lesz belõle semmi... Nincs ráírva a fejére hogy 13 éves... Meg ennyi idõs korban a lányok sokkal korábban érnek mint a fiúk, szóval lehet nem is tûník föl a (sok) korkülönbság:D (amúgy én is 13 éves vagyok, és nem tehetek róla, de csak a 15-16 fölötti fiúk jönnek be...)
A kérdező hozzászólása: akor ezt ugy érted utolsó hogy ne is mondja el neki.max majd csak késöb.?
Szóval csak 12 éves vagy és egy jelenleg 16 évessel akarsz kavarni? Komolyan mondom, én a srác helyében körberöhögnélek. Amúgy még nem "majdnem 17 éves" és te sem vagy "majdnem 13 éves", mert tudod, az év épp azért van, hogy ne rövidítsük meg hónapokkal. Egy 8 hónap múlva 13. életévét betöltõ 12 éves még nem 13 éves. De egy 5 hónap múlva 17. életévét betöltõ sem 17 éves.
A kérdező hozzászólása: nem én vagyok akiröl most beszélünk hanem egyik barátnõm :S
ne a részletekbe köss már bele, hanem fogd a barátnõdet és közöld vele hogy egy ri banc....
A kérdező hozzászólása: hát de most a csaj 14-15 évesnek néz ki. és a fiu szerint is.szeintem is ha leülnek megtudják beszélni az egészet. ennyi
Én ezt nem értem! ....és akkor mi van ha a srác megkérdezi, h és hányadikba jársz? öööö...8.os vagyok aztán mégcsak! pff. No meg h eljön a szülinapja, vagy meglátja a diákod vagy mi igazolványt amin rajta van az évszám! nagy egy hülye bnõd van! Ha ilyen gyerekes inkább babázzon!
A kérdező hozzászólása: a fiunak azt monda hogy 6.(ami igaz is) mert azt monda hogy bukot de nem ez a lényeg. szülinapot meg nem szokot tartani (ennyi) megbeszélik az egészet szerintem a fiu ugyis elfogadja mert a csaj érett.
a barátnõd inkább aztmondja, hogy megbukott, mint hogy elmondja, hogy 12 éves? :'DD ez szánalmas. xDDDDDD
milyen magas vagy?
13kgnak.
A kérdező hozzászólása: 158 cm
Attól függ mekkora izomtömeged van. Erre nincs ideális.. és 8-18% testzsír jön rá pluszba. Csontjaiddal, szerveiddel együtt ezek tömegét kell számolni, és akkor ideális lesz. De egyszerûbben annyi a lényeg, hogy ne legyen hájas a 13 éves fiú, kész.
ezt az oldalt nézd meg. http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/taplalkozas/3404/idealis-suly Akalkulûcióhoz kéne az is hogy most hány kg vagy. Mivel ezt nem irtad le igy én nem tudom kiszámolni.
"Állapítsuk meg testünk zsírarányát a BMI segítségével!" HÁÁÁHÁ! Értelmi fogyatékosok is írhatnak, ez nem baj. De az, hogy aztán gyerekek olvassák majd a hülyeségeiket, bizony már baj. Szenny ez a kamaszpanasz oldal. Máskor is láttam már.. szégyen.

Majdnem megvertek . Mit tegyek? (13 fiú)

Az történt hogy egy barátommal kosaraztam a kosárpályán és odajött 3 15-16 èves fiú akik megkérdezték h felpróbálhatják-e a napszemüvegemet . Oda adtam ( ha nem adom oda megvernek úgyis de ezt nem mondták de tudtam látásból ismertem őket .) Felpróbálta amikor visszakértem nem adták vissza . Hosszú alkudozás után 250 -ért visszakaptam .Visszavágjak ?(vanegy felnőtt bàtyàm akitől félnek csak ő kűlföldön él .)mit tegyek ?

Legjobb válasz: Ne menj szerintem máskor arrafelé,hanem menj máshová kosarazni,mi is úgy csináltuk mikor ilyen helyzetben voltunk.

Ne menj szerintem máskor arrafelé, hanem menj máshová kosarazni, mi is úgy csináltuk mikor ilyen helyzetben voltunk.
A kérdező hozzászólása: És ha újra elõfurdol (akár utcán kisvárosban élek néha látom õket rádaásul csomószor be vannak szívva 1000-rel drogoznak amikor van szabadidejük rendõrségen.nyilván vannak tartva mind drogozás miatt folyik ellenük az eljárás .) hordjak magammal gázsprait ? Vagy ha mègegyszer elòfordul szóljak a zsaruknak ?
Igen, a gázspray jó ötlet, ha neked nem adnak vetesd mag apukáddal, csak egy ezres körül van , de, ha sokan vannak ellened akkor kevés az is. Valamit tenni kellene ellenük.
A kérdező hozzászólása: Ha mégegyszer elõfordul szóljak a zsarukna vagy a bátyàm verje meg òket (megtenné nem megverni de megkergetni òket ( nagyon félnek tòle hiisz 180cm tiszta izom és jól verekedik járt karatéra ) ès hamarosan hazajön külföldrõl )
Mondd hangosan, hogy hagyjanak békén, hátha odamegy valaki és elzavarja õket. Hol laksz amúgy? :D

Majdnem 13 éves fiú vagyok, ilyenkor milyennek kell lennie a fiúk péniszének?

Elég sokmindenre találtam választ ezen a fórumon, de volna azért még kérdésem.

Legjobb válasz: Ilyennek kell lennie. Amugy is növésben van.A tanácsadód butaságokat mondott.Hajnalban azért merev,mert pisilned kell.Mint minden férfinak reggelente-áll. Elég valószínú,hogy száraz orgazmusod volt a simizéstõl. Rendben van minden,kezdesz igazi nagyfiúvá érni. További jó maszturbálást! Írj,ha bármi van! pusz

Ilyennek kell lennie. Amugy is növésben van.A tanácsadód butaságokat mondott.Hajnalban azért merev, mert pisilned kell.Mint minden férfinak reggelente-áll. Elég valószínú, hogy száraz orgazmusod volt a simizéstõl. Rendben van minden, kezdesz igazi nagyfiúvá érni. További jó maszturbálást! Írj, ha bármi van! pusz
Tévhit a reggeli merevedést a hólyag telítettségéhez kötni. http://tabu.origo.hu/20060808areggeli.html http://www.szexualitas.hu/eva/fiuk/eres_jelei.html A maszturbáláshoz csak annyit, hogy nyugodtan csináld ha jól esik. Csak könyörgök... ne kapkodj, ne siess. Lazíts, élvezd, nyújtsd el. :) ) A kellemes bizsergés (amit én kellemes bizsergésnek hívok) nem azonos az orgazmussal. Az azért egy sokkal intenzívebb élmény. Szerintem. :D A pénisz elõbb nõ, utána vastagodik. A méreted korodnak megfelelõ. A pisilés nem magömlés. Közben sincs magömlés. Valószínûleg nem a REM fázis után ébredtél azért nem volt merev a következõ napokban. Szerintem nem korai az, hogy megtanuld a tested mûködését. Jó idõben vagy! :) )
Úr Isten, az öcsém 13 múlt. ... Vajon õt is ilyen dolgok foglalkoztatják? :)
teljesen normalis ami veled tortenik es a hvesszod is az.kamaszodsz es ez bizonyos testi valtozast okoz de ez mindenkinel igy volt.lassan ferfi lesz beloled de addig inkabb a sulival torodj ne massal.
Én is ugyanígy vagyok, de legalább már tudom, köszi
Hát felénk ezt nem szokás megkérdezni ... 14/F
Nem azért de ez eléggé szánalmas...ki kell alakulnia nem az hogy mész az utcán és sorra kérdezgeted a lányokat hogy , , Szia akarsz járni velem?" Ha eljön randizni valószínûleg nem vagy neki közömbös, ha figyeled a reakcióit rájössz hogy bejössze neki vagy nem, ha igen kérj új randit...
ez aranyos :) "szia, leszel a barátnõm?" :D
Te se vagy nála különb Funki :)
miért nem egy 10 évesnek a tanácsát kéred?xD
Uram atyám... vissza az oviba lécci.
Jaaj tõlem is megkérdezte a barátom, mikor összejöttünk.Fura volt, mert én már tapasztaltabb voltam, kavargattam fiukkal.Nem igy volt, de örültem mikor megkérdezte:d
ja és 15/F voltam.... (elõzõ)
dee akkora gyökérséget kérdeztél az tényxXD
én csak a találkozó után kérdeztem meg hagytam idöt átgondolni a lányt:) ....igaz itt facen:$....dee azóta is együtt vagyunk:) szval én ritka hülyén jöttem ösze bnömmelXD
Óh Máj Gád <-- english rulez nem érdekel fiú vagy-e vagy lány de akkor is idióta vagy CSÁ :DDDD
Járunk?Hát ez jó:D:D Ez ma már így megy? Az én idõmben ez még kialakult 2 ember között. Nem mintha olyan idõs lennék... 20f
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Mármint azoknak akik tényleg értelmeset irtak(:

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!