Találatok a következő kifejezésre: Majdnem 1 együtt vagyunk, élünk a (2 db)

Majdnem 1 éve együtt vagyunk, élünk a barátommal, és még soha nem mondta, hogy szeret. Ez normális?

A sràc 37,èn 22 èves vagyok,egyebkent jol megvagyunk,de engem ez nagyon zavar,ès màr èn sem mondom neki mert megalazo ha csak èn mondom,egyaltalan nem erzem mèlynek a kapcsolatot,pedig èn nagyon szeretem,nem merem mar neki azt se mondani h mi hianyzik,mert folosleges,viszont nem ertem akkor miert ragaszkodik hozzàm? Soha nem beszelgetunk,de nem is erolteti.Mi a velemenyetek mit kivulàllòk?

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt írom, de akkor nálatok elég nagy problémák vannak. Nem beszélgettek? Akkor csak szexkapcs.

Ne haragudj, hogy ezt írom, de akkor nálatok elég nagy problémák vannak. Nem beszélgettek? Akkor csak szexkapcs.
sajnos csatlakoznom kell az elöttem szólóhoz:( fontos egy kapcsiban a beszlégetés! szerintem azért ragaszkodik mert 37 éves és fél a kapuzárástól te egy fiatal szép lány vagy nem biztos h talál magának még egy ilyen lányt de bocs ha nem igy van
Attól függ, hogy egyébként hogy viselkedik veled, szeretget-e, átölel, simogat, meghallgat... Lehet, hogy egyszerûen csak régi rossz tapasztalatok miatt zárkózott be annyira, hogy nem tudja kimondani azt, hogy szeret. Amúgy van egy mondás, hogy a kapcsolatot 3 dolog tartja össze, ha abból egy hiányzik, még mûködhet, ha már kettõ, akkor inkább legyen vége: 1. szerelem 2. szex 3. barátság/társ. Döntsd el, nektek mi van meg és mi hiányzik. Nem véletlenül vagytok együtt 1 éve! Beszélgess el vele a problémáidról, ha fontos vagy neki, próbál változtatni, ha nem, akkor jobb neked is, ha továbblépsz, hisz 22 éves vagy, még elõtted az élet!!!

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!