Találatok a következő kifejezésre: Majdnem 1 együtt vagyunk, (5 db)

A barátommal már majdnem egy éve együtt vagyunk fél éve élünk nemi életet és a szomszédomban lakik amikor találkoztunk kb 3x egy héten akkor mindig legalább kétszer csináltunk most meg kb 1 hónapja van amikor két hétben egyszer nem értem mit tegyek?

Tegnap is hogy kedveskedjek csinin felöltöztem és pusziltam a nyakát ő pedig h ne mert nincs kedve..

Legjobb válasz: Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...

Így van ez...mi 6 éve vagyunk együtt, és azért ha nem is drasztikusan de csökkent az együttlétek száma...
Én se értem, mert ömlesztve írod a szavakat, fittyet hányva arra, hogy esetleg a magyar helyesírás szabályait minimálisan is kövesd.
Tudod van olyan, hogy a pasik sem mindig vágynak a szexre, mint a csajoknál is van ilyen! De azért írni megkellene tanulni
De azt már remélem tudod, hogy mit és hova kell bedugni? meg a gumiról is hallottál már?
Nem feltététlenül fáj... Nekem pl eggyáltalán nem fájt és nem is véreztem. Tágitson elõtte az ujjaival ha szük vagy.
Az elsõ alkalomnál, személytõl függõen, lehet egy enyhe vagy kissé erõsebb fájás, viszont nem kell túldramatizálni. A testi adottságokon kívül ( egy adott lány mennyire szûk vagy tágas ), fontos szerepet játszik a megfelelõ elõjáték, figyelmesség és az érzelmi állapot is.
A kérdező hozzászólása: kedves elsõ kommentelõ: húzz el a pcsába :) :D persze, hogy ttudom.. -.-"
Nem feltétlenül, ez mindenkinél más. Figyeljen oda rád a barátod, semmiképpen ne legyen veled durva, ne siettessen, legyen óvatos. És ami fontos, eszébe se jusson behatolni úgy, hogy nem izgatott fel téged nagyon (de tényleg nagyon!). Érezni fogod, mikor jön ez az a pont, amikor már készen állsz rá.
Nahhh, ha dugni nem is, de húzni tud! Megnyugodhatunk, egy lyukat is, ismer már!
Elkényeztett [email protected] a hülye smiley-jával. Ne dugj soha, mert nagyon fog fájni! Nem éri meg!

Keresztények! Ha teljesen elfogadjátok és hiszitek azt amit az egyház vagy a Biblia mond, akkor ezzel együtt pl. a hinduizmus (ami majdnem 1 milliárd embernek a vallása) szerintetek csak egy mese, kitaláció?

mint tudjuk a példának felhozott a vallás politeista, hirdeti a lélekvándorlás tanát, ezáltal egyáltalán nem összeegyeztethet? a keresztény vallással, szóval az egyik az mindenképp csak fikció. Ti hogy állok ehhez a kérdéshez, szoktatok azon gondolkodni, hogy miért pont a kereszténység lenne az igaz vallás a rengeteg másik közül?

Legjobb válasz: "Isten szavában több száz beteljesült prófécia van." "Ezzel szemben a hinduizmus azt állítja, hogy van lélekvándorlás. De mire is alapozza? Semmire, csak egy fikció." "A tudományt nem egyszer átitatja a pénznek a szeretete, és a hipotézisek szeretete, nulla bizonysággal" wow! ilyen emberek még léteznek.. ahol ember van, ott nem egyszer átitatja a pénz a dolgokat, de fõleg az anyaszent egyházadat egyébként bámulatos módon meggyõztél a kereszténységgel a hinduizmus ellenében.. de a jó életbe, ilyen emberek miért vannak mondjátok már meg??

"Isten szavában több száz beteljesült prófécia van." "Ezzel szemben a hinduizmus azt állítja, hogy van lélekvándorlás. De mire is alapozza? Semmire, csak egy fikció." "A tudományt nem egyszer átitatja a pénznek a szeretete, és a hipotézisek szeretete, nulla bizonysággal" wow! ilyen emberek még léteznek.. ahol ember van, ott nem egyszer átitatja a pénz a dolgokat, de fõleg az anyaszent egyházadat egyébként bámulatos módon meggyõztél a kereszténységgel a hinduizmus ellenében.. de a jó életbe, ilyen emberek miért vannak mondjátok már meg??
Nincs olyan, hogy "evolucionista vallás". A tudományban semmi nem alapul valláson vagy dogmán, hiten.
Ezt a hinduktól is ugyanígy meg lehetne kérdezni. Többre azzal se jutnál.
Ezt írod: "Régebben még az emberek szó szerint hitték az ószövetséget is, csak miután kiderült, hogy annak semmi köze a valósághoz, gyorsan lépni kellett, és kitalálták, hogy >>jajj persze, nem kell szó szerint venni, mert képekben beszél...<< " Régebben az emberek azt sem tudták, hogy mi van leírva ebbe a könyvbe. Az egyház pedig soha nem követte szószerint. Ha a zsidókra gondolsz, akkor rájuk szószerint vonatkoztak bizonyos törvények. De az ószövetségben sem kellett soha szószerint venni mindent. "hmm... egy ilyen elgondolásért anno máglyára is küldtek volna." Nem hiszem. Elõbb megvittaták volna együtt az állításodat a az egyházi vezetõk és maximum utána. "Az újszövetségre áttérve Jézus létezése nem kérdés, csak a legitimitása, hiszen ha valóban annyi csodát tett, több ezer ember szeme láttára (pl a kenyérszaporítás) akkor miért nem írnak errõl hiteles történetírók is, miért csak a Biblia?" Miért hitte volna el bárki ezt az eseményt vagy mibõl gondolod, hogy nem írták meg csak elveszett? Esetleg akik ott voltak nem tudtak írni? Egyébként meg nem a csodák miatt hiteles Jézus. A kenyér szaporítást is vannak emberek, akik nem csodaként értelmezik. (hanem úgy, hogy mindenki elkezdte megosztani a másikkal a kenyerét). A kenyér viszont egy jelkép. Jézust és az IGÉ-t szokta jelenteni. Tehát akár úgyis értelmezhetõ, hogy a tanítványok száma gyarapodott. Természetesen a történet folytatódik, tehát valószínûleg igazi kenyér volt. Mert utána beszél Jézus jelképesen a kenyérrõl. "Szóval Jézus Bibliában leírt szavaira alapozni sem túl meggyõzõ." Jézus soha nem írt a Bibliába, mert akkor még nem létezett ez a könyv. Csak egy része, az ószövetség. " Lásd. a XVI. század elején Luther fellépése elõtt a pofátlan búcsúcédula árusítás, amivel pénzen lehetett megvenni az üdvösséget, " Ebbõl is látszik, hogy az egyház eltért a valódi tanoktól. "akkor ezzel együtt pl. a hinduizmus (ami majdnem 1 milliárd embernek a vallása) szerintetek csak egy mese, kitaláció?" Nézd. A Bibliai történetekben is található rengeteg más vallású ember. Akkoriban sokan bálványimádóak voltak. Több történet van, amiben bebizonyítják egyes személyek, hogy ezen Istenek nem léteznek. Ha szeretnék valami álokosságot írni, akkor mondhatnám, hogy a kereszténység az ateizmus elõzménye:P Ez pedig nem cáfolat x vallás ellen, hogy miért van annyi másik vallás a világon, ha egy az igazi? Bocsánat, hogy durvát fogok írni, de azért mert néhány ember hülye még az igazság nem fog megváltozni. Persze ebben az esetben nem errõl van szó. Befejezésnek: Én nem igazán ismerem a Hindu a vallást. Ezért nem fogom megvádolni semmivel. Elfogadom, hogy a másik ember másban hisz, amíg az nem káros senkire. Gandhi-t egyébként is nagyon kedvelem és kedvedért egy Hindu mesét küldök neked, amin érdemes elgondolkodni, mert nagyon igaz. http://saihirek.sathyasaibaba.hu/index.php?cikk=167
Isten szavában több száz beteljesült prófécia van. Jézus is ezt mondta a tanítványoknak: Jn 14, 29 És most mondtam meg néktek, mielõtt meglenne: hogy a mikor majd meglesz, higyjetek. Ezzel szemben a hinduizmus azt állítja, hogy van lélekvándorlás. De mire is alapozza? Semmire, csak egy fikció. Isten nem vak hitet akar. Minden megtért embert megérintett, és szólt hozzá. Kinek így, kinek úgy. Nem mellékesen, hogy mi az igazság nem úgy döntjük el, hogy hányan hisznek benne. Ha az egész világ egy dologban hinne, az még nem jelenti azt, hogy az az igazság.
Tévedsz, és szó szerint veszem. Én az evolucionista vallást nem veszem szó szerint. A tudományt nem egyszer átitatja a pénznek a szeretete, és a hipotézisek szeretete, nulla bizonysággal. De gondolom nem errõl akarsz itt vitát folytatni.
Nem mese és kitaláció, hanem egy olyan vallás, amely talán az isteni kinyilatkoztatásból megõrzött néhány szilánkot, darabot; többségében azonban a sátán és a démonok, ördögök sugallták! Ezt Pál apostol egyértelmûen leírja a leveleiben: a pogányok a sátánnak hódolnak! Krisztuson kívül minden isten és minden vallás létrehozója a sátán! A kereszténység is ezt vallja! A vallások közötti konszenzus és "megértés" csak 1962 óta van, a 20. század agyréme, a gerinc nélküli ál-keresztények hajlongása és tetszelgése a világ és a világ fejedelmei (liberalizmus, kapitalizmus, etc.) elõtt....De az isteni igazság rendjében ez tilos és bûn! Vagy mi közös lehet az sötétségben és a fényben? Mi köze Krisztusnak Beliálhoz?
Köszönöm az õszinteségedet, 12-es vagyok. De szerintem egy Isten van... S az Isten nem a zürzavar istene hanem a renddé. Ezért egységesen kellen mindenkinek imádatot bemutatni, az Õ akarata szerint Ezt leiratta, be is mutatkozott... persze az egyének a saját szeméyliségükhöz akarják igazítani a "vallásukat." Pedig ez nem így mûködik, ez elvárásokat nem mi szabjuk.
Szia! Azt gondolom mindenki megkapta a neki szánt írásokat!Hogy ki hogyan éli és érti az pedig egyéni látásmód kérdése!Ha egy keresztény nem fogad be más tanításokat, hanem csak a sajátját és a másikét elveti, azzal csak a kiválasztottság téveszméjét élteti, ezt pedig, ha jól emlékszem Jézus annulálta!
A "Miért is megkérdõjelezhetõ a Biblia igazságtartalma" kérdésre nem érkezett válasz. Bár a Bibliát sokan próbálták cáfolni, 2000 év alatt és sokezer GYK-s kérdés alatt senkinek nem sikerült. A válaszokat nem értelmezve nem is értik meg sokan. Mert a keresztény világképet tartjuk logikusabbnak. Jézus életérõl, csodáiról vannak nem keresztény források is. Sajnos nem tudok mondani egyet sem, de pár kérdésel korábban vannak.
"Bár a Bibliát sokan próbálták cáfolni, 2000 év alatt és sokezer GYK-s kérdés alatt senkinek nem sikerült." Miért a Gyûrûk Urát megcáfolta valaki? Könyörgöm minek?:D
Mi van?
28! A Gyûrûk Ura egsz más. Célja a szórakoztatás, és sosem állította, hogy a benne leírt események tényleg megtörténtek, így aztán tényleg nincs értelme megcáfolni. A Biblia célja Isten bemutatása, útmutatás a jó földi élethez és az örök túlvilágihoz. Ezen világról, és teremtõjérõl, Istenrõl alkot képet, és állítja, hogy igaz. Ezért aztán amíg nincs megcáfolva, bárki hihet benne.
kedves kérdezõ! ...nyilván nem tudod, de a lélekvándorlás jószerével bizonyított, mi több a Biblia is sejteti..(Jn 3, 8 A szél fú, a hová akar, és annak zúgását hallod, de nem tudod honnan jõ és hová megy: így van mindenki, a ki Lélektõl született.)...vagyis ahogyan a szél is fú, nem tudod, honnan hozza a levegõt, és merre viszi).. ...ez csupán a lélekvándorlás...ami nem azonos a reinkarnáció tanával...ami szintén létezõ, de rosszul tanítják, ill. helytelen módon értelmezik mindkét tanítást...egyik sem fikció a spiritualitás szempontjából, de még a kereszténység is az a materialisták szempontjából...:)
" a lélekvándorlás jószerével bizonyított" nyilván.
Bocsánat, de ezt nem hagyhatom szó nélkül: Ennek a Bibliai versnek az értelme a következõ: Isten az õ Szent Lelke által vezeti azokat az embereket, akik az õ kezébe tették le az életüket. Ezt az élményt hasonlítja a Biblia a szél érzékelésére. Nem tudod, hová tartasz, de tudod, hogy tartasz valahová, és tudod, hogy jó kezekben vagy, mert az Isten jó. A Bibliai versek szövegkörnyezetét is figyelembe kell venni az értelmezés során, márpedig ez a fenti esetben elég felületesen történt meg. A Biblia a Lélek vándorlásáról csak olyan formában beszél, hogy egyszer meghalunk, és az ítéletkor, amikor Isten különválasztja azokat, akik a földi döntésük alapján vele szeretnék élni az életüket, és azokat, akik nem így tettek, mindenkinek új testet ad majd, és így mindenkinek örök élete lesz, kinek a mennyben, kinek a pokolban. Ezt én nem igazán nevezném lélekvándorlásnak, mert a kifejezés elég félrevezetõ, mindazonáltal rá lehet húzni, ez tény.
A Hinduizmust egyszerûen meg lehet cáfolni, ha lenne lélekvándorlás, mindig ugyanannyi ember lenne a földön, de a valóságban a népesség növekszik.
"Miért is megkérdõjelezhetõ a Biblia igazságtartalma??" :D :D:D :DDDDD :DDDDDD
21-esnek! Nem tudok veled egyetérteni, és a Szentírás szerint sem igaz "hogy sok út visz fel a hegyre"
A hinduizmus sem csak egy mese. Én azt vallom, amit az Egyház is tanít egyébként, hogy a többi világvallás által teremtett kultúrát becsülni kell. A hinduizmus, a buddhizmus, vagy az iszlám is tiszta lélekkel keresi az utat Isten felé, céljaik szinte ugyanazok, mint nekünk, és bölcs tanítások útján vezetik az embereket az igazság felé. A különbség az, hogy mi azt mondjuk, hogy Istent teljesen Jézus által lehet megismerni. "Végülis a kereszténység is egy erõsen megkérdõjelezhetõ igazságtartalmú könyvre, a Bibliára építkezik." Miért is megkérdõjelezhetõ a Biblia igazságtartalma??
A kérdező hozzászólása: Végülis a kereszténység is egy erõsen megkérdõjelezhetõ igazságtartalmú könyvre, a Bibliára építkezik. Régebben még az emberek szó szerint hitték az ószövetséget is, csak miután kiderült, hogy annak semmi köze a valósághoz, gyorsan lépni kellett, és kitalálták, hogy "jajj persze, nem kell szó szerint venni, mert képekben beszél"... hmm... egy ilyen elgondolásért anno máglyára is küldtek volna. Az újszövetségre áttérve Jézus létezése nem kérdés, csak a legitimitása, hiszen ha valóban annyi csodát tett, több ezer ember szeme láttára (pl a kenyérszaporítás) akkor miért nem írnak errõl hiteles történetírók is, miért csak a Biblia? Szóval Jézus Bibliában leírt szavaira alapozni sem túl meggyõzõ.
A kérdező hozzászólása: alapvetõen én is Istenhívõ vagyok, vagy legalábbis hiszek valamiféle természetfeletti erõben, de nekem nincs szükségem semmiféle egyházra, meg könyvre, ami pontosan el akarja magyarázni a transzcendenst. A pénz szeretete, ha már kitértél rá ugyanúgy átitatta/itatja az egyházat is. Lásd. a XVI. század elején Luther fellépése elõtt a pofátlan búcsúcédula árusítás, amivel pénzen lehetett megvenni az üdvösséget, de azért manapság is odafigyelnek ilyenekre, hogy a püspöknek Audi A8-asa legyen... aztán a misén meg fennhangon prédikálja, hogy boldogok a szegények, mert övék a mennyek országa. Én ebbõl nem kérek, köszönöm. Nem akarok én megbántani senkit, de itt tényekrõl beszélünk.
de ha lenne, akkor sem lenne vallás, nézz utána, mit jelent a vallás
Feltettél egy kérdést, majd megfogalmaztál rá egy olyan választ, ami minden vallásra, sõt minden egymást keresztezõ világnézetre igaz....most akkor mi is ami még nem tiszta?
"A tudományt nem egyszer átitatja a pénznek a szeretete" ja, mert például a vallást és az egyházat nem... :)
Nos szerinted, mit várhatunk egy Istentõl jövõ könyvtõl? Nem csak azt hogy mit kell csinálni, hogy az életünk jó legyen a nehézségek ellenére is, s nem csak azt, hogy elõre megmondja mi fog történni. Hanem azt is hogy a Teremtõ ismertesse meg magát az emberekkel, hogy ne egy misztikus megfoghatatlan erõre gondoljanak hanem egy értelmes gondolkodora, akinek ugyan úgy van neve érzései szándékai, gondolatai, és ezt megosztja az emberekkel Nos egyetlen "szent" könyv sem tartalmaz ilyet csak a Biblia, amire Jézus határozottan kihangsúlyozta, hogy az igazság. ami ezen kívül van, bár lehet, hogy sok jó dolgot tartalmaz, de nem Istentõl származik, persze azért nem kell megvetni, Mindössze ne tulajdonítsunk neki olyan nagyon nagy jelentõséget, hogy szinte imádat tárgyává tesszük. Meg itt vannak a bizonyitékok sora, ami nem maradt észrevétlen senki elõtt, kivéve aki méltatlan rá. Egyetlen megoldása van az ember bûnbõl való szabadulásánk és a Jézus váltsága, egy áldozat, ami felmenti az embereket Ádám buatságai miatt bejött bûntõl, és egy örökéletre lehet kilátása, persze azokra érvényes az is akik elfogadják Isten ezen elrendezését. Hiszen Jézusnak igen óriási szerep jutott Jehova szándékában, az emberiség érdekébe, senki nem tett volna, vagy nem tett ilyet.
A kérdező hozzászólása: 10 és 12-esnek is köszönöm a részletes választ, még ha nem is értek egyet veletek:)
A kérdező hozzászólása: nekem nem Istennel, meg a hittel van a bajom, hanem a "körítéssel", mint ahogy ezt korábban is leírtam. ezer féle világnézet, ezer féle vallás, és arra voltam kíváncsi, hogy a keresztények (azért õk, mert a vallásos olvasók közül nyilván õk vannak itt túlnyomó többségben) miért is ragaszkodnak annyira elszántan ezekhez a tanításokhoz. Sok racionális válasz nem érkezett, mondjuk nem is vártam. Ha valaki számára egy-egy bibliai idézet alátámaszt mindent az nekem nagyon furcsa, de örülök ha neki ez kapaszkodót jelent az életben.
Bocs az elsõ mondat nem lett befejezve: Én még nem gondolkodtam el ezen, de érdemesnek tartom végigvezetni a gondolat menetet. Én nem vagyok katolikus hívõ(nem mondanám magam annak). Folytatás az elõzõ hozzászólásban.
...még nemolvastaqm el a többi választ, csupán azonnal egy fontos kérdés merült föl a kérdést olvasván; "...mindenképp csak fikció" -mondod ...és ezt mire alapozod?...nem gondoltál-e arra, hogy esetleg a hiba a te és a hozzádhasonlóan helytelenül értelmezõkben van, azaz te nem tudod a közös pontokat megtalálni, összeegyeztetni?...nekem sikerült, igaz nem saját okosságomtól, de elég jól látom, hogy bizony csupán nem értik, mert a nézõpontjuk (perspektívájuk) rossz azoknak akik ilyeneket írnak, de ez is megérthetõ, hisz a saját nézõppntjuk ez...:) ...azért jó, hogy gondolkodol errõl...:)
"Tételezzük azt hogy 50-50% esélyt adunk" ezzel már itt le kellett volna állni.. innentõl semmi értelme a dolognak
KÉrdezõnek! "Ha valaki számára egy-egy bibliai idézet alátámaszt mindent az nekem nagyon furcsa, de örülök ha neki ez kapaszkodót jelent az életben." A keresztény hitvallás szerint a teljes Szentírás Isten Igéjének írott formája. Szerzõje az egyetlen élõ, igaz és valóságos Isten, Ábrahám, Izsák és Jákob Istene, Jézus Krisztus Atyja és Istene, aki Szent Szellemtõl felkent szolgái által kinyilatkoztatta örökkévaló igazságait, és utasította õket arra, hogy Igéjét írásban is rögzítsék. A Szent Szellem által megelevenített Ige a keresztény élet és szolgálat forrása, alapja, éltetõje, mértéke és legfõbb célja, abszolút tekintély, amelynek az egész anyagi, emberi és szellemi valóság alá van rendelve.
37-esnek Nem talált. A hinduizmusban, ha jól tudom nem csak ember lehetsz. Az adott életedben való viselkedésedtõl függ, hogy mi leszel a következõben. Kutya, macska vagy hóvirág :D Ha rosszul tudom világosítsatok fel :)

Majdnem 1 éve együtt vagyunk, élünk a barátommal, és még soha nem mondta, hogy szeret. Ez normális?

A sràc 37,èn 22 èves vagyok,egyebkent jol megvagyunk,de engem ez nagyon zavar,ès màr èn sem mondom neki mert megalazo ha csak èn mondom,egyaltalan nem erzem mèlynek a kapcsolatot,pedig èn nagyon szeretem,nem merem mar neki azt se mondani h mi hianyzik,mert folosleges,viszont nem ertem akkor miert ragaszkodik hozzàm? Soha nem beszelgetunk,de nem is erolteti.Mi a velemenyetek mit kivulàllòk?

Legjobb válasz: Ne haragudj, hogy ezt írom, de akkor nálatok elég nagy problémák vannak. Nem beszélgettek? Akkor csak szexkapcs.

Ne haragudj, hogy ezt írom, de akkor nálatok elég nagy problémák vannak. Nem beszélgettek? Akkor csak szexkapcs.
sajnos csatlakoznom kell az elöttem szólóhoz:( fontos egy kapcsiban a beszlégetés! szerintem azért ragaszkodik mert 37 éves és fél a kapuzárástól te egy fiatal szép lány vagy nem biztos h talál magának még egy ilyen lányt de bocs ha nem igy van
Attól függ, hogy egyébként hogy viselkedik veled, szeretget-e, átölel, simogat, meghallgat... Lehet, hogy egyszerûen csak régi rossz tapasztalatok miatt zárkózott be annyira, hogy nem tudja kimondani azt, hogy szeret. Amúgy van egy mondás, hogy a kapcsolatot 3 dolog tartja össze, ha abból egy hiányzik, még mûködhet, ha már kettõ, akkor inkább legyen vége: 1. szerelem 2. szex 3. barátság/társ. Döntsd el, nektek mi van meg és mi hiányzik. Nem véletlenül vagytok együtt 1 éve! Beszélgess el vele a problémáidról, ha fontos vagy neki, próbál változtatni, ha nem, akkor jobb neked is, ha továbblépsz, hisz 22 éves vagy, még elõtted az élet!!!
Összejöhet.
2-3 napig életképesek a spermák, úgyhogy van rá esélyed:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon izgulok. Jövõhét csüt.-re nem várom. Második napja nagyon sûrûn pisilek és ma reggel kissé görcsölt az alhasam. Tisztában vagyok vele ez korai lenne tünetnek, de ha van efféle tapasztalatotok szivesen meghallgatnám.. Ezt nem tudom bebeszélni mert ezt éreztem, tehát?! Vagy felfázás lehet!?
Ovuláció elõtt 2-3 nappal érdemes együtt lenni, mert annyi kell, hogy a spermiumok a helyükre jussanak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!