Találatok a következő kifejezésre: Majd egy ismerem az (23 db)

nem lát az ismerõsei között
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Majd egy éve ismerem az exnejemet! Akiért küzdöttem rengeteget mer még meg volt a pasija mikor megismertem. Végre csak én maradtam elköltöztem abba a városba ahol ő tanul h vele legyek. Én nagyon szeretem! Mit tegyek h vissza hódítsam?

Most kidobott ahogy jött a nyár és elment 3 hétre külföldre melózni.Konkrétan más pasi nincs a dologban! Sztem annyi h ? már majd három éve nem volt szingli mert egyik kapcsból jött a másikba! Vki mondjon vmit! Köszi!

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idõs a hölgy, de az egyik barátom szerint a mai lányok mindegyikét csak az érdekli, hogy kiélje magát. Az én véleményem egy kicsit más. Bár lehet, hogy igaz, e hölgynek sok volt a kapcsolatból, és a pasikból, és így most egy kicsit egyedül szeretne lenni. Egyébként is, mint írtad, 3 hetet külföldön tölt. Szerintem várd meg, s ha hazajön (lévén, hogy te ismered a legjobban), próbáld meg visszaszerezni. Ha érez valamit irántad ami hasonlít a szerelemre, akkor ez idõ alatt tuti rájön, hogy te kellesz neki. Egyszerûen lehet, hogy csak kíváncsi, milyen egyedül. Szerintem ez nem baj, mert lehet, hogy késõbb ez nagyobb gond lehet, mármint az, hogy azon gondolkozzék, mi lett volna ha. Légy türelmes, adj neki idõt. S ha mégsem, akkor se bánkódj, mert van még nõ bõven! :-)

Nem tudom mennyi idõs a hölgy, de az egyik barátom szerint a mai lányok mindegyikét csak az érdekli, hogy kiélje magát. Az én véleményem egy kicsit más. Bár lehet, hogy igaz, e hölgynek sok volt a kapcsolatból, és a pasikból, és így most egy kicsit egyedül szeretne lenni. Egyébként is, mint írtad, 3 hetet külföldön tölt. Szerintem várd meg, s ha hazajön (lévén, hogy te ismered a legjobban), próbáld meg visszaszerezni. Ha érez valamit irántad ami hasonlít a szerelemre, akkor ez idõ alatt tuti rájön, hogy te kellesz neki. Egyszerûen lehet, hogy csak kíváncsi, milyen egyedül. Szerintem ez nem baj, mert lehet, hogy késõbb ez nagyobb gond lehet, mármint az, hogy azon gondolkozzék, mi lett volna ha. Légy türelmes, adj neki idõt. S ha mégsem, akkor se bánkódj, mert van még nõ bõven! :-)

Barátom felvett egy lányt a facebookon (vagy a lány õt-nem tudom), pár napig chateltek, majd törölték egymást az ismerõsök közül (miben ki volt a kezdeményezö, nem tudom) Ez már nem az elsõ. Mi ennek az értelme?

Van ennek jelentõssége, vagy nincs?

Legjobb válasz: #3as vagyok, velem így történt sajnos, ahogy leírtam. egyik nap a (mára már) exem elmesélte, hogy mennyire stírölte õt egy csaj órán (egyetemen). másnap elmesélte, hogy bejelölte õt a csaj fb-on, és fölvette õt msn-re is, pedig hát ki van írva, hogy kapcsolatban és persze mondta a csajnak is, hogy neki van barátnõje, akit szeret (aha...). aztán pár napra rá elmesélte, hogy a csaj elhívta õt randizni, de persze õ nemet mondott, és letörölte a csajt. végül kiderült, hogy ez tök igaz volt, csak épp fordítva, õ nézte, jelölte és hívta randira a csajt. azt mondjuk nem értem, minek mesélte el nekem közben az egészet. vagy olyan féreg, hogy így akarta csökkenteni a lelkiismeret-furdalását, vagy élvezte, hogy átb*ssza a fejem. nem tudom, de már nem is érdekel :)

#3as vagyok, velem így történt sajnos, ahogy leírtam. egyik nap a (mára már) exem elmesélte, hogy mennyire stírölte õt egy csaj órán (egyetemen). másnap elmesélte, hogy bejelölte õt a csaj fb-on, és fölvette õt msn-re is, pedig hát ki van írva, hogy kapcsolatban és persze mondta a csajnak is, hogy neki van barátnõje, akit szeret (aha...). aztán pár napra rá elmesélte, hogy a csaj elhívta õt randizni, de persze õ nemet mondott, és letörölte a csajt. végül kiderült, hogy ez tök igaz volt, csak épp fordítva, õ nézte, jelölte és hívta randira a csajt. azt mondjuk nem értem, minek mesélte el nekem közben az egészet. vagy olyan féreg, hogy így akarta csökkenteni a lelkiismeret-furdalását, vagy élvezte, hogy átb*ssza a fejem. nem tudom, de már nem is érdekel :)
Lehetséges, hogy ha a csaj kezdeményezte az egészet, akkor bepróbálkozott, de a barátod visszautasította, így törlõdött az ismeretség.
semmi, gondolom internetes ismerõs volt...
de az is lehet, hogy a pasid írogat lányoknak, bejelöli õket, nyomul, azok meg letörlik. kérdezd meg, bár nem hiszem, hogy õszintén bevallja, ha csinált valamit.
A kérdező hozzászólása: örülnék, ha úgy lenne, ahogy a 2. írja :-) de valahogy a 3.at is el tudom képzelni :-(
"Már megint ez a k__rva Facebook..." :D (Stan Marsh)
A kérdező hozzászólása: és hogy derült ki?
nyilván nem hittem el neki az egész sztorit, mert bûzlött már 5 km-rõl :D erre a kis hülye azt mondta, hogy ha nem hiszem el, nézzem meg a naplózott beszélgetést, és látni fogom, hogy a csaj fûzte õt. mondom ok, mutasd. jaj, hát pont nem találja. aztán egyszer mikor épp nem a gépnél ült, és megtaláltam, és láttam mindent... nem szép dolog kutakodni, ezt elismerem, de sajnos sokszor aki keres, az talál is :(
A kérdező hozzászólása: Sajnálom :-( :-(
apukám mesélt a könyvrõl, de a neve most nem jut eszembe, ha még aktuális a kérdés megkérdezem tõle ha akarod :D
én akarom, elsõ, úgyhogy megkérdezhetnbéd. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, még mindí keresem, ha tudod kérdezd meg! Köszi
a könyv címe Hozd el nekem Hitlert :) idõközben már megkérdeztem :D
De ebben komolyan ketrecbe is zárja? :O
arról szól a könyv, hogy a végén Hitler ott ül egy ketrecben
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!:-)
ja, én is köszi. szerintem elolvasom :D

Van 1kis protekcióm egyik rokonom ismeri az 1ik autósiskola igazgatólyát, nemirom le hogy melyikét, és aztmondta hogy szól majd a vizsgabiztosnak mikor vizsgázom, de gondolom ha valami nagyot hibázok nem enged át, milegyen?

elég szarul megy a vezetés az utóbbi pár órámban, figyelmetlen vagyok, elszúrok mindent, igaz rátesz hogy minden 1es megtett méteren parázok, mert az oktatóm üvöltözik velem a kocsiba, még leis húzza az ablakot hogy mindenki halja. Nagyon ciki. félek a vizsgától, már azon is gondolkodtam hogy még megis kenem a vizsgabiztost, hogy tuti meglegyen, vagy?

Legjobb válasz: Miért tennéd? Nem az a vizsga célja, hogy átmenjen mindenki, hanem az, hogy a hozzád hasonlóak, akik nem tudnak elég jól vezetni, azok megbukjanak. Neked az miért lesz jobb, ha átmész a vizsgán, aztán 2 hónap múlva pedig lesz egy baleseted?

Miért tennéd? Nem az a vizsga célja, hogy átmenjen mindenki, hanem az, hogy a hozzád hasonlóak, akik nem tudnak elég jól vezetni, azok megbukjanak. Neked az miért lesz jobb, ha átmész a vizsgán, aztán 2 hónap múlva pedig lesz egy baleseted?
A sietõs gépelés miatt elgépelések fordulhatnak elõ, nem pedig például egy birtokos személyjel elrontása. "igazgatóLYA"
Nem tudom hányadik válaszoló vagyok : Csak megjegyezném, hogy utálom a hozzád hasonló embereket! Nem értem miért kell így gondolkodnod. Szinte minden válasz olyan volt, hogy csak jót akartunk. Tényleg megölhetsz bárkit ha nem tudsz vezetni! Erre annyi a reakció, hogy nincs normális válasz...Elhiszem, hogy sokaknak csak az tetszik ha azt írják amit hallani akar, de ebben a témában nem lesz aki melléd áll. Helyesírásról meg annyit, hogy nem hiszem el, hogy ötös vagy. Honnan tudjuk, hogy az nem protekcióval szerzett jegy ? Jobb lenne ha összeszednéd magad! Az én unokatesómat egy hozzád hasonló tinibalf.sz ölte meg az úton! Ezért is húz fel ennyire a hülyeséged.
igazgatólyát??? Anyám borogass -.-
A vezetést felejtsd el, inkább tanulj meg helyesen és MAGYARUL írni!
én már a helyesírásod miatt is megbuktatnálak :-o
Ha van egy kis protekciód, akkor inkább azt próbáld meg elintéztetni, hogy minél többet gyakorolhass. Menj át másik oktatóhoz, gyakorold addig a vezetést, amíg nem megy. Gondolom nem tudnál tükörbe nézni, ha miattad halna meg valaki (mert úgy ülsz autóba, hogy nem tudsz vezetni), vagy igen?
A hozzád hasonlók miatt halnak meg sokszor ártatlan emberek. Ha még oktatóval se tudsz vezetni normálisan akkor mi lesz majd egyedül ? Ha tudod, hogy mi a hibád akkor miért nem változtatsz rajta ? Ha olyan nagy protekciód van akkor miért nem szereztél normális oktatót ? Ha kiabál miért nem cseréled le ? Miért nem beszéled meg az oktatóddal, hogy csak ront a helyzeten a kiabálása ? Szedd már össze magad. Gyakorolj családtaggal, vagy az igazgatóval ha jóba vagytok.
A kérdező hozzászólása: hát normális válaszokat nem kapok látom:) a helytelen írás módom pedig a gyorsaságág számlájára írnám, hozzátenném helyesírásból 5-ös vagyok:)
Legjobb ha átmész egy türelmesebb oktatóhoz, ha parázol akkor ne ülj kocsiba mert akkor rosszabb lesz. A vizsgának az a lényege hogy kiszûrjék az olyanokat aki nem tud még egyedül vezetni oktatói segítség nélkül, szerintem ha van protekciód akkor azt intézd el hogy kaphass egy másik oktatót énis átéltem már ezt bár az oktatóm az inkább fél tõlem minthogy leugassa a fejemet, de ha jogos volt a [email protected]ás akkor az az volt. És vezetés közbe ne izgulj mert abból lesz a baj!!!!!
Protekciód van a nyelvtantanárnál is?
Sose lesz neked sok pénzed, így a kérdés is felesleges.
mindenkinek más az életcélja...
Ügynökséget bárki alapíthat. Csak olvass utána a feltételeknek.
A kérdező hozzászólása: Princess, fogd már be a pofád, te néha csajnak néha pasinak adod ki magad, te szerencsétlen szánalmas troll, senkinek sincs szüksége az agyatlan válaszaidra te búzavirág
Princess prosti, úgyhogy elhiheted jobban képben van mint te.

Ki ismeri azt a számot, vagy videóklippet amiben egy rock bandára rohamrendőrök törnek rá, majd a végére minden eldurvul és fölülről festett víz zúdul rájuk?

Kemény, pörg?s szám volt, szakállas/borostás énekessel. El?ször egy rend?r állt elébük, majd összesereglettek. Aztán elindultak egymással szemben, és fölülr?l meg lezúdult egy rakás víz. Egy raktár épületben, vagy hol készült. Angol nyelvezetü (a bandát nem tudom hogy angolok-e)... jó lenne ha valaki megtudná mondani, vagy eltudná küldeni a videóklippet, mert már elfelejtettem és nagyon tetszett.

Legjobb válasz: Körülbelül 2007-2009 között készülhetett, vagyis nem mai, de nem is régi.

A kérdező hozzászólása: Körülbelül 2007-2009 között készülhetett, vagyis nem mai, de nem is régi.
A banda neve foo fighters.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Végre... már régóta kerestem. Mégegyszer köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!