Találatok a következő kifejezésre: Majd egy ismerem (49 db)

nem lát az ismerõsei között
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Majd egy éve ismerem az exnejemet! Akiért küzdöttem rengeteget mer még meg volt a pasija mikor megismertem. Végre csak én maradtam elköltöztem abba a városba ahol ő tanul h vele legyek. Én nagyon szeretem! Mit tegyek h vissza hódítsam?

Most kidobott ahogy jött a nyár és elment 3 hétre külföldre melózni.Konkrétan más pasi nincs a dologban! Sztem annyi h ? már majd három éve nem volt szingli mert egyik kapcsból jött a másikba! Vki mondjon vmit! Köszi!

Legjobb válasz: Nem tudom mennyi idõs a hölgy, de az egyik barátom szerint a mai lányok mindegyikét csak az érdekli, hogy kiélje magát. Az én véleményem egy kicsit más. Bár lehet, hogy igaz, e hölgynek sok volt a kapcsolatból, és a pasikból, és így most egy kicsit egyedül szeretne lenni. Egyébként is, mint írtad, 3 hetet külföldön tölt. Szerintem várd meg, s ha hazajön (lévén, hogy te ismered a legjobban), próbáld meg visszaszerezni. Ha érez valamit irántad ami hasonlít a szerelemre, akkor ez idõ alatt tuti rájön, hogy te kellesz neki. Egyszerûen lehet, hogy csak kíváncsi, milyen egyedül. Szerintem ez nem baj, mert lehet, hogy késõbb ez nagyobb gond lehet, mármint az, hogy azon gondolkozzék, mi lett volna ha. Légy türelmes, adj neki idõt. S ha mégsem, akkor se bánkódj, mert van még nõ bõven! :-)

Nem tudom mennyi idõs a hölgy, de az egyik barátom szerint a mai lányok mindegyikét csak az érdekli, hogy kiélje magát. Az én véleményem egy kicsit más. Bár lehet, hogy igaz, e hölgynek sok volt a kapcsolatból, és a pasikból, és így most egy kicsit egyedül szeretne lenni. Egyébként is, mint írtad, 3 hetet külföldön tölt. Szerintem várd meg, s ha hazajön (lévén, hogy te ismered a legjobban), próbáld meg visszaszerezni. Ha érez valamit irántad ami hasonlít a szerelemre, akkor ez idõ alatt tuti rájön, hogy te kellesz neki. Egyszerûen lehet, hogy csak kíváncsi, milyen egyedül. Szerintem ez nem baj, mert lehet, hogy késõbb ez nagyobb gond lehet, mármint az, hogy azon gondolkozzék, mi lett volna ha. Légy türelmes, adj neki idõt. S ha mégsem, akkor se bánkódj, mert van még nõ bõven! :-)
Egy lehetséges megoldás, amit írtam: http://pastebin.com/JSwCD2Dm
A kérdező hozzászólása: Sajnos a malloc-os függvényekbõl még lenne mit átnéznem, ha az inputot egy scanf-tõl kapná, akkor hogy nézne ki a program?
realloc(s, strlen(s)+1); gondolom a realloc az beállítja a sztring méretét a zárójelben az 's' az hogy annak a sztringnek kell az strlen adja meg a méretet a sztring nek mármint ez veszi ki hogy mekkora is igazából a +1 meg kell mivel le kell zárni a sztringet vagy mi Jól gondolom??
"gondolom a realloc az beállítja a sztring méretét" A realloc megváltoztatja a lefoglalt memória méretét. A lefoglalt memória mérete lehet több, de legalább akkorának kell lennie mint a string hossza a végjellel együtt. "az strlen adja meg a méretet a sztring nek mármint ez veszi ki hogy mekkora is igazából a +1 meg kell mivel le kell zárni a sztringet vagy mi " Az strlen a string hosszát adja meg. +1 a string vége után van egy zero byte ami a végét jelenti a string-nek.
de szar ez a scanf :D
15:32 köszi szépen akkor jól gondoltam.
nem adhatja ki hivatalosan, csak feketén...
A válaszokból csak úgy süt az irigység!!!Sajnos valószínûleg a házban is lenne ilyen ember aki felnyomná az illetõt aki kiadta nektek.Különben be tudnátok jelentkezni, mint a bérlõvel együtt lakók.Nekünk is önkormányzati lakásunk van ezért tudom.
Költözzetek BP környéki albiba. Sokkal olcsóbb és már házat is bérelhetsz ennyiért!
A kérdező hozzászólása: A válaszokat mindenesetre köszönöm. Mivel mi sem akarunk ilyen galibába keveredni, így nyilván nem megyünk bele egy helyzetbe.
A kérdező hozzászólása: De igen gondoltunk gyermekvállalás elõtt rá, csak tudod sem én, sem a férjem nem tudunk örökölni, se lakást, se pénzt. Így kényszerûségbõl lakunk albérletben. Az pedig, hogy gyermeket vállalunk az életkorunkból is adódik. Nem tudom te kedves 7. válaszoló milyen szociális háttérrel rendelkezel, de mivel nem ismersz, ne akarj pálcát törni a fejem felett!
"mert a budapesti albérletek nagyon drágák" Erre nem gondoltatok gyerekek elõtt? Hogy hol fogtok lakni? Vannak megfizethetõ albérletek Pesten is. Ez illegális, amire készültök. Ebbõl következik, hogy nem tudtok bejelentkezni hivatalosan.
De az illetõnek hogyan van önkormányzati lakása aki kiadja? Ha van hol laknia akkor mire fel kapott önkormányzati lakást?
A kérdező hozzászólása: Kedves 1. válaszoló: utánanéztem és a lakástörvényben tényleg benne van, hogy tilos 3. fél részére kiadni. Nekünk csak átmeneti megoldás lenne, hogy pénzünkhöz jussunk, mert a budapesti albérletek nagyon drágák, és 2 pici gyerekekkel nem egyszerû a történet. Mivel nem vagyunk kisebbség, van munkánk (bár én itthon vagyok a picikkel), és szerencsére nincs egyik gyerekemnek sem betegsége, így szerintem esélytelen, hogy mi is önkormányzati lakáshoz jussunk. Ahhoz pedig, hogy félre tudjunk tenni egy kis pénzt saját lakásra, muszáj olcsóbb lakhatást keresnünk, mint a 70-80 ezres albérlet. Nos ezért merült fel ez a kerülõút.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló, remélem azért a halálomat nem kívánod!
Ilyet nem illik csinálni .... A mások pénzén élõsködõ rászorultnak :)
Remélem megtudják. Megbüntetik, téged is, és visszaveszik a házat! Remélem hogy sose kap újabb esélyt!
jol teszi ha felnyomja! Irigyseg?! Egyesek havi százezreket adóznak, míg mások ingyen kapnak lakást, amivel visszaélve még bérleti dij bevételük is lesz. Nem vagyok az a jelentgetõs fajta de egyaltalan nem tudom elítélni aki feljelenti az ilyet!
Sose lesz neked sok pénzed, így a kérdés is felesleges.
mindenkinek más az életcélja...
Ügynökséget bárki alapíthat. Csak olvass utána a feltételeknek.
A kérdező hozzászólása: Princess, fogd már be a pofád, te néha csajnak néha pasinak adod ki magad, te szerencsétlen szánalmas troll, senkinek sincs szüksége az agyatlan válaszaidra te búzavirág
Princess prosti, úgyhogy elhiheted jobban képben van mint te.

Keresem azt az internetes felületet aminek az a lényege, hogy valakivel megismerkedsz (külföldi ) majd egymásnál töltetek egy megbeszélt időt. Olcsó nyaralás és ismerkedés céljából. Ismer valaki ilyen oldalt?

Legjobb válasz: Couchsurfing? Home exchange? Room for tea? Housetrip? Stb? Kb 100 különbözõ konstrukcióban létezik a dolog, nem igaz, hogy nem találsz egyet egy másodperc alatt interneten. Én nem sokat próbáltam ezek közül, de kb. nincs olyan ország a földön amiben ne lenne ismerõsöm. Ezt nem ilyen baromságokkal, hanem nyári egyetemekkel és külföldi projektekkel éred el fiatal korodban. Hátránya, hogy hetente jön egy ismerõsöd a városba.

Couchsurfing? Home exchange? Room for tea? Housetrip? Stb? Kb 100 különbözõ konstrukcióban létezik a dolog, nem igaz, hogy nem találsz egyet egy másodperc alatt interneten. Én nem sokat próbáltam ezek közül, de kb. nincs olyan ország a földön amiben ne lenne ismerõsöm. Ezt nem ilyen baromságokkal, hanem nyári egyetemekkel és külföldi projektekkel éred el fiatal korodban. Hátránya, hogy hetente jön egy ismerõsöd a városba.
" Ezt nem ilyen baromságokkal, hanem nyári egyetemekkel és külföldi projektekkel éred el fiatal korodban." Aki nem úgy él mint te az rögtön baromság? A couchsurfing és többi szerinted mind baromság? Mert?
Olcsó nyaralásra és ismerkedésre nem ez a legmegfelelõbb terep, célzott utazásra viszont igen. Ha a poszt toló célja, hogy valami külföldi tapasztalata legyen, különösebb lehatárolás nélkül, akkor én nem couchsurfinggel indítanék.
Hanem? Egyéni utazás, fizetõs szállás?
Az elõzõ kommentemben írtam... nyári egyetemek, továbbképzések, és hasonlók. Ha az emberek megtanulnának úgy élni, mint egy EUs polgár, és kihasználni az ezzel járó lehetõségeket, akkor annyival jobb életük lenne. Csak idén 8 országban voltam ingyen és bérmentve, több száz új ismerõst szerezve... Ezzel egy nyögvenyelõs couchsurf vagy home exchange nem tud versenyezni.

Elutazom egy napra, szívességbõl sétáltatja ismerõs a kutyám, de csak 3X 10 percet viszi majd le. Lehet baj ebbõl?

Pénteken délután megyek el, úgy gondoltam reggel leviszem 2 órára, indulás elõtt közvetlenül fél órára, akkor az esti eü. elég lesz neki. Szombaton sajnos csak 3 eü. lesz, az ismerõs nem viszi le több idõre, õ tipikus "jaj de cuki amíg csak van és nem kell vele semmit csinálni" szóval megvárja a pisi-kakit és jönnek is fel. Nem fog vele sem mászkálni, sem lent játszani max. itthon, el sem meri lent engedni. Vasárnap délután jövök haza, akkor vinném le újra 2 órára játszani, és onnantól átvenném. Nagyon gáz ez egy kutyának? Nagy testû, bírja tartani csak félek hogy nagyon ki lesz a felgyülemlett energiától. Vagy egy nap nem gáz? Ha igen, akkor inkább bérelek valakit aki sétáltatja rendesen.

Legjobb válasz: Azt nem tudom, de jobb ha nem engedi el, hidd el, nem biztos hogy visszajönne hozzá. A helyedben tennék két nyakörvet lakcím/telefonszám bilétával a nyakába. Az egyikbe akassza csak a pórázt. Sok kutya megmakacsolja magát idegen kezében és simán ki tudják húzni a fejüket a nyakörvbõl. Ha elszalad, maradjon rajta még egy biléta az elérhetõségeiddel. A chipnézésre nem sokan veszik a fáradtságot. Egy ismerõsöm kutyája így veszett el, bár meglett szerencsére.

Azt nem tudom, de jobb ha nem engedi el, hidd el, nem biztos hogy visszajönne hozzá. A helyedben tennék két nyakörvet lakcím/telefonszám bilétával a nyakába. Az egyikbe akassza csak a pórázt. Sok kutya megmakacsolja magát idegen kezében és simán ki tudják húzni a fejüket a nyakörvbõl. Ha elszalad, maradjon rajta még egy biléta az elérhetõségeiddel. A chipnézésre nem sokan veszik a fáradtságot. Egy ismerõsöm kutyája így veszett el, bár meglett szerencsére.
Én is a sima nyakörvet és a fojtó láncot kapcsolnám össze. Az jó.
Én sima nyakörvet és egy fojtót kapcsolnék össze a póráz karabinerével, ugyanis ha a simából ki is bújik, a fojtóból nem tud! Ha egyébként jól nevelt, kiegyensúlyozott, lemozgatott kutya, aki szokott egyedül is lenni huzamosabb ideig, akkor nem hiszem, hogy gond lenne :)
Hát ha probálkozik kibújni a nyakörvbõl akkor én a nyakörv hám kombót ajánlanám biztos ami biztos. hámot meg itt nézzél. http://vagusdogs.gportal.hu/gindex.php?pg=32543952
A kérdező hozzászólása: Jó 30-35 kiló a kutya, velem szépen sétál, próbáltuk levinni közösen hogy szokja, akkor borzalmasan viselkedett. Gondolkozom hogy a hám legyen rajta vagy a nyakörv, de régen mikor a kamaszkort éltük gyakran próbálkozott azzal, hogy tolatással kihúzza a fejét a nyakörvbõl. Régóta nem csinálta, de ha akkor igen akkor most is eszébe juthat... Diesel, köszi a válaszod igazából a hámot még azelõtt vettük hogy elkezdett volna húzni és ez csak ilyen home-made dolog, de utána fogok nézni annak amit írtál, köszönöm!
nem tudom mekkora a kutya de a hámban nagyobb erõt tud kifejteni nehogy elrántsa az ismerõsöd. Jah és tudom nem ez volt a kérdés, de a k9 hám nem súlyhúzásra való. Vegyél olyat ami külön arra van a kutya érdekében.
A kérdező hozzászólása: Igen, kölyökkorától ismeri õt és nagyon szereti, egy idõben együtt is laktunk szóval nagyon jóban vannak. Köszi megnyugodtam akkor, én is úgy gondoltam hogy egy napot kibír, de jobb a biztonság! :)
Egy nap nem gáz, remélhetõen találkozott már vele a kutya.Természetesen nem lehet elengedni, mert idegennek nem engedelmeskedik úgy a kutya, mint a gazdának.Az eü.séta pont elég lesz neki addig, míg vissza nem jössz.
A kérdező hozzászólása: Van biléta a nyakában alapból is, annak ellenére hogy szerintem ha elszaladna a ház végén utolérné bárki négykézláb, hátrafelé. :D Igazad van amúgy, rám hallgat de másra nem úgy, és ez így is van rendjén. Gondoltam rá, hogy a hámmal kéne vinnie (Julius K9) azt azért vettük hogyha kirándulunk/súlyt húz akkor legyen mivel de most jobb lenne azt ráadnia esetleg, igaz? Abból aztán nem bújik ki, és emellé a másfél méteres bõr póráz lenne a legideálisabb.
Bár, már van kutyám, de míg nem volt, vigyáztam egyszer 4 napot a szomszéd nagytestû kutyusára. Életemben nem sétáltattam még kutyát elõtte, és nem is ismert engem a kutya. De nem õrült meg ettõl függetlenül míg velem volt.Utcán tök normális volt - csak én kevésbbé tudtam kezelni :D Csak azért írom hogy ne aggódj, annyira nem "törékenyek" a kutyák, hogy pár napot ne bírjon ki más körülmények között.
A MyVip haldoklik, mit akarsz te ott? Ez egy nulla, ott akármit csinálsz az életbe nem lesz belõle semmi.
Semennyire. Senki nem nézi már a myVip-t.
Nem sok, az biztos. Mellesleg én már azt is, elfejtetem mi is az a myVip. Utána kellet néznem újra. Aki flash videó-t nézz ma Magyarországon, az YouTube-t vagy Videa-t biztos hogy nézz.
A kérdező hozzászólása: 07:51! Az csak egy példa, te igen alul-mûvelt... Nem róla tennék fel videót és képet...
A kérdező hozzászólása: A YouTube nem jó, mert a magyarok közül senki se fog rákeresni azokra az énekesekre... Azért akartam a myVIP-re, mert akkor ott lesz az orruk elõtt és valószínûleg megnézik...
Egyre több regisztrált felhasználója van??? Húúúúúú... azért fogynak az ismerõseim, mindenki törli magát! Egy hónap alatt 20-al kevesebb ismerõsöm van, szal ezt kérdezted, nem ezt kéredezted a MyVIP SZAR! Ha akarsz valamit vagy felteszed Youtube-ra és elküldöd mindenfelé, vagy Facebook.
A kérdező hozzászólása: Tudom, de azért csak lesz valamennyi hírneve...
ma már a facebook a menõ meg a twitter. myvip már lejárt szerencsére. (szar lassú oldal)
A kérdező hozzászólása: Ahhoz képest egyre több regisztrált felhasználójuk van ...
A kérdező hozzászólása: Nem ezt kérdeztem...
A kérdező hozzászólása: . . . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . .., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`.} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . ./ . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./ . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`. . /” . . . ./. .. ../ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . ..|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--
A kérdező hozzászólása: YouTube-n már fent van. Ott elég sokan meg is nézték. Én konkrétan a magyar közönségnek a figyelmét akarom felhívni 1-2 japán énekesre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!