Találatok a következő kifejezésre: Majd csak nap múlva (13 db)

Majd csak 2 nap múlva (nem) kellene megjönnie! Ma már a 4 napja hogy pecsételő vérzésem van! Mitől lehet ez?

Amúgy a ciklusaim 32-33 naposak!Mindig pontosan jött meg! A pé a 18. napon van!

Legjobb válasz: Szia.Szerintem lehet, hogy baba van a dologban.fõleg ha tényleg csak pecsételõ vérzés, és nem több.várd meg a rendes idõt, és ha nem jön meg jobban, vagy esetleg elmúlik, 1,2 nap múlva csinálj tesztet.más tüneteid nincsenek?

Szia.Szerintem lehet, hogy baba van a dologban.fõleg ha tényleg csak pecsételõ vérzés, és nem több.várd meg a rendes idõt, és ha nem jön meg jobban, vagy esetleg elmúlik, 1, 2 nap múlva csinálj tesztet.más tüneteid nincsenek?
Szio!Én is hasonlo cipöben járok, nekem 19-én nem jött meg csak 5 napig barnáztam, a tesz negativ volt!És a doki nem látott még semmit!De remélem azért összejött és neked is szorítok!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást aranyos vagy! Amúgy 28 éves vagyok, nagyon jól jönne már egy babó! Neked is sok sikert! Megpróbálom , egfogadni a tanácsod, bár lehet hogy nehéz lesz! :((((((
sajnálom:(nem tudom, hogy hány éves vagy, de talán most kéne abba hagyni egy picit a tudatos próbálkozást.ha minden rendben van, akkor a stressz is oka lehet.kezd el valamilyen tanfolyamot, vagy menj rengeteget kirándulni, társaságba.felejcsd el egy picit, hogy babát szeretnél, és azt is, h mikor lesz a következõ peteérésed.tudom, hogy könnyû mondani, de rengeteg példa mutatja, h sokszor akkor jön a baba, amikor már fel is adták, és elkezdtek egy másik életet.én nem vagyok fiatal, ezért sajna kicsúzhatok az idõbõl, de elöbb utobb bizti jön az a babó is.sok sikert, és ne keseredj el.nem vagy egyedül és sok sikert.
A kérdező hozzászólása: A doki azt mondta hogy minden rendben, próbálkozzunk! Nagyon sok vizsgálaton túl vagyunk! De sajna most jövök a Wc-rõl és már meg is jött! :(((((( Most nagyon rosszul érzem magam
tudom milyen rossz, a bizonytalan, de ha most csinálsz tesztet még nem mutatja ki.nekem hõ hullámaim vannak, egyszer melegem van egyszer fázok.a rosszulléteid is babára utalhatnak, de én már azt is tudom, hogy ilyenkor már nagyon sok mindent annak vesz, ami igazábol nem az.legyünk türelemmel.amugy ha ilyen rég óta próbálkoztok, gondolom már sokmindent ki próbáltatok.a dokid mondott valamit?
A kérdező hozzászólása: Jó lenne ha úgy lenne! Amikor megjelent ez a pecsételõ vérzés síró görcsöt kaptam!Nagyon rossz érzés hogy nem tudom hogymi van! Ja és néha olyan ájulás érzésem van!
ja, és tudom mit érzel már mi is rég próbálkozunk, és néha már elvesztem a türelmem én is.várj még picit, mert lehet, h most sikerült neked is.bár úgy lenne.
A kérdező hozzászólása: Nagyon remélem hogy mind a ketten örülhetünk! Drukkolok neked is!
persze.de lehet hogy csak bezavart valami a hormonokba.nem akarlak elkeseríteni, de ilyen már nekem is volt, és késöbb átment rendes vérzésbe, igaz csak pár napig tartott, de a akkor sem voltam babás.nekem tegnap nem!!kellett volna h megjöjjön, még ma soncs semmi, remélem már én is veled eggyüttörülhetek majd pár nap múlva amikor tesztelünk!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ aranyos vagy! Nagyon jó lenne ha úgy lenne! Már több mint 3 éve próbálkozunk!
SZERINTEM IS VÁRJ MÉG PÁR NAPOT. ÉS CSAK UTÁNA TESZTELJ... DE LEHET HOGY BABÁS VAGY... AKKOR PEDIG GRATULA.....!!!!!! :)
A kérdező hozzászólása: És így is az lehet? Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Szia! A melleim már 1 hete majd le szakadnak a helyérõl, rendesen megnõttek! A pecsételõ vérzés pedig van amikor barna van amikor pirosas! Tisztasági betét van bent és az egy picit lesz olyan!
Szia mi is 3 éve próbálkozunk és nekem elvileg 7én (nem) kéne megjönnie!Nekem is rengeteg tünetem van de ugy érzem nem fog sikerülni megint!:( tegnap csináltam tesztet és negatív lett mint ahogy már 3 éven keresztül szokott!Lehet hogy hamar csináltam de én már teljesen kivagyok!Sok sikert és mihamarabb babásodást!

Szeretnék többet tudni a Jónás -módszerről! Megtaláltam egy angol nyelvű oldalon, meg is csináltam, de majd csak 3-4 hónap múlva esik egybe a pém és a módszer által megadott nap. Érdemes ezzel foglalkozni?

Legjobb válasz: Szia.Szeretnék segíteni de konkrétan én sem tudok bítataót mondani.Én is megcsináltam anno a Jonás-napjaimat de nem igazán vettem figyelembe.Szerintem annak van szenecséje akinek egybeesnek a napok a pé-vel.

Szia.Szeretnék segíteni de konkrétan én sem tudok bítataót mondani.Én is megcsináltam anno a Jonás-napjaimat de nem igazán vettem figyelembe.Szerintem annak van szenecséje akinek egybeesnek a napok a pé-vel.
Szia! Én most várom a harmadik babámat és egyik gyereknél sem esett egybe a peteéréssel az az idõpont amikorra irta. (az elsõ kettõnél utólag néztem meg, most a harmadiknál kiváncsiak voltunk, és akkor akcióztunk)És mégis jó volt eddig.:) ) Bár van akinek nem jött be. üdv 36 hetes kismama
Szia! Nekünk úgy tûnik bejött, áprilisban egybeesett a pé-mel, és össze is jött a bébi, a kérdés, hogy valóban fiú lesz-e?! Inkább érdekesnek tartom, minthogy nagy jelentõséget tanúsítson felém, de, ha még fiú is lesz, elgondolkodtat... Sok sikert! 10 hetes kismama

A fiúk is szoktak taktikázni, hogy: "most nem válaszolok neki egybõl, majd csak 2 nap múlva, így azt hiszi elfoglalt vagyok, de mégis szakítok rá idõt, ez majd imponál neki"?

Ilyeneket leginkább nõi magazinokban szoktam olvasni. Hülyeségnek tartom, mert ha érdekel XY minek titkoljam, minek húzzam az agyát?! Ezzel szerintem pont az ellenkezõjét sikerül elérni: azt hisszük, hogy azért nem keres minket XY, mert nem érdekeljük.

Legjobb válasz: Nem, a fiúk õszinték. (jöhetnek a lepontozások)

Nem, a fiúk õszinték. (jöhetnek a lepontozások)
nem. nem látom értelmét.
elõfordul sajnos.
Igen szoktunk, de nem ilyen értelemben leginkább. Hanem hogy megtudja hogy õ is keresi a társaságom és nem csak én. Kell a hóhérnak egyirányú közeledés.
Elõfordul mindkét nemnél az ilyen és ehhez hasonló gondolatmenet. Például: veszek két Tibi csokit, mert azt szereti az anyukám. Az anyukám ismeri a póstás feleségét, akinek a gyereke egy iskolába jár a fodrászunk unokahúgával. A fodrászunk unokahúga nemrég szakított a szomszédunk fiával, aki nekem tetszik, és most, hogy szabad ráhajthatok végre.
Általában nem... Inkább akkor van ez így, ha nem tud mit reagálni hírtelen...
A fiúk õszinték? :DDDD Na ne röhögtess. Válaszolva: annyira biztos nem, amennyire néhány csaj szokott, de õk is szoktak. És ahogy valaki már írta, azért, h kiderüljön, akar-e a csaj komolyat.
Szoktak, hogyne! Fõleg amelyik azt hiszi magáról hogy a nõk a parasztokat szeretik, és húzza az agyát napokig, nehogy elbízza magát a kis ribi. Méghogy a fiúk õszinték, hú de jót röhögtem.
1) Nem 2) Ha valaki így baszakodik velem, azt jó hamar elfelejtem, és nem keresem. Nem vagyok semmilyen kis éretlen tinilánynak sem a játékszere

Lehet az hogy a pé későn volt? És így a teszt sem mutat még semmit, mert a beágyazódás 14. napja majd csak 4 nap múlva esedékes?

HSG után vagyok,utána véreztem,de az még korai lett volna mensinek,mert kb 32 naposak a ciklusaim.Most vagyok a 36.napon.Már meg kellett volna jönnie,illetve csak barnáztam és a h?m 37,1 volt tegnap(eltörtem a lázmér?t:-(,ma nem tudtam mérni)

Legjobb válasz: görbéd van??

görbéd van??
amíg nem jön meg addig minedig van esély. Szerintem 2 nap múlva tesztelj megint.
A kérdező hozzászólása: nincs sajnos görbém:-( lehet hülye vagyok de tegnap akartam elkezdeni az lh tesztelés mellet :( erre nem eltörött a lázmérõ? egxébként lehet bebeszélem magamnak de minden nap olyan mensis érzés van, viszont semmi más..lehet ezek szerint ez bármi..

12 hetes leszek pár nap múlva, de a dokim még nem vizsgált meg "alulról", csak hasi UH volt. Ez normális? Igaz novemberben voltam rákszűrésen, és mondta hogy majd a 12 heti UH után lesz rákszűrés, de akkor is. Nem kellett volna megvizsgálnia?

Legjobb válasz: Nekem is csak 12 hetesen volt az elsõ hasi UH. Elõtte nem volt hüvelyi, csak a doki nyomkodta meg a hasamat.Szerintem ne izgulj! Boldog babavárást. 20 hetes kismami

Nekem is csak 12 hetesen volt az elsõ hasi UH. Elõtte nem volt hüvelyi, csak a doki nyomkodta meg a hasamat.Szerintem ne izgulj! Boldog babavárást. 20 hetes kismami
En havonta jarok magandokihoz, 24 hetes vagyok eddig meg nem vizsgalt meg alulrol..
Mit jelent az alulról való vizsgálat? Azt sem tudod, hogy a CG-d mennyi? Pedig ezt a papírodra vagy a kiskönyvedben folyamatosan vezetnie kellene, hisz honnan tudod akkor, hogy hány cm a méhnyakad és a méhszáj? Ezek fontos dolgok. Rákszûrésen én sem voltam, mert tavaly novemberben csináltak nekem. Amúgy engem eddig mindig alkalommal megvizsgált alulról is, szóval megnézte, hogy a méhszáj mekkora, méhnyak nem nyílt-e ki. 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nekem nem voltak ilyenek. Hüvelyi vizsgálatra gondoltam. Eddig egy darab hasi UH volt, meg terhesgondozáson voltam, de ennyi. A kiskönyvet még csak múlt héten kaptam meg.
ha ez vigasztal, én a 35. hetet töltöttem be, és a terhességem alatt egyetlen egyszer sem vizsgált az orvosom hüvelyi úton. Amíg nincsen panaszod, görcsöd, semmid, addig nem túrkál, mert sok kismamát zavar a dolog. Nekem ezt mondta. A szervezet jelezni fog mindent, és ha odafigyelek és megbeszélek mindent az orvossal, õ pontosan fogja tudni, hogy mi mekkora és mennyire nyitott. Persze biztosan vannak más gondolkodású orvosok, de õszintén szólva engem kicsit sem zavar, hogy nem "túrkál" bennem havonta. minden probléma nélkül túlvagyok a 35 héten így is!

Lehet már szexelni? Több mint 6 hete szültem, (najó csak pár nappal) de a dokim majd csak 2 hét múlva lesz elérhető.

Apával viszont már épp eleget kellett eddig is várnunk, ha nincs semmi panaszom (se vérzés, se fájdalom, semmi) akkor óvatosan bepróbálhatunk egy kis hancúrt, vagy mindenféleképpen meg kellene várnom a dokim javaslatát?

Legjobb válasz: JUUUPPPI!!! :)) Sziasztok, "dolgom" akadt hirtelen!! :)))

A kérdező hozzászólása: JUUUPPPI!!! :) ) Sziasztok, "dolgom" akadt hirtelen!! :) ))
Nyomassátok ezerrel!!!Még a császár után is lehet 6 hét múlvA!JÓ HANCUROZÁST!
szia! Akár ma este is elkezdhetitek. A lényeg az óvatosság és fokozatosság:)
Nem tudom, nekem olyan volt (pedig császár volt), mintha ismét szûz lennék, az 5-6-ik szexig fájt! Milyen volt? :-D
Naaaa?????? ;-)
A kérdező hozzászólása: hihi!!!:) ))) háááááát, "kissé" tágabb vagyok mint ahogy azt vártam, szóval Kegel gyakorlatozás van ezerrel:) De végre már történt "valami":) Terhességem utolsó 2 hónapjában el voltam tiltva a szextõl:S Gondolhatod.... De aranyos vagy hogy érdeklõdsz!! :) ) Szia! Szép napot!
nemi élet?
A kérdező hozzászólása: nem szexeltem 2 hete
Hát, reméljük nem a beágyazódást jelzi a tested...
hát, ha két héttel ezelõtt szexeltél, akkor pont teherbe is eshettél
A kérdező hozzászólása: na, megoldódott.. megnéztem a ciklus.hu-n, és 1.jére van a mensi idõzítve, 12.-re pedig a peteérésem.. a kettõt összekevertem, és azzal voltam, h majd csak akkor fog megjönni:D jó nagy birka vagyok én:D

Csajok! Nektek volt már olyan, hogy mensi előtt kicsit "barnáztatok" majd csak pár nap múlva jött meg?

Elvileg 24.-én kell megjönnie de tegnap volt egy kis barnás folyásom mint mint mensi előtt. de ma semmi nem volt. szerintetek ez mit jelent? kellene aggódnom valamiért? ( terhesség kizárva mert gondoltam pecsételő vérzésre) köszi!

Legjobb válasz: nekem sokszor volt ilyen, volt hogy a ciklusom közepén pecsételtem, de sosem aggódtam emiatt :)

nekem sokszor volt ilyen, volt hogy a ciklusom közepén pecsételtem, de sosem aggódtam emiatt :)
Igen, volt ilyen az elején.Szerintem nincs baj.
kicsit? én mindig, sokat barnázok már elõtte 1 héttel kezdõdik :(
Utolsó! Érdemes lenne kivizsgálni. 1hetes barnâzás nem egészen normális.
A kérdező hozzászólása: huhh...megjött :) köszi a válaszokat!
Nekem majdnem mindig ilyen, de van amikor normálisan jön meg. Hormonális dolog.
A kérdező hozzászólása: Ja és a barátom valamelyik nap kicsit durvábban ujjazot meg, lehet hogy megsértett ott bent valamit és attól van vérzés, na de napokig? Ha nem múlik el mindenképpen elmegyek nõdokihoz, csak kiváncsi vagyok a véleményekre és tapasztalatokra.
Attól nem lehet napokig. Ez valami más. Doki majd segít. :)
peteérés?
A kérdező hozzászólása: Peteéréskor soha nem szoktam vérezni.
Szia! 27 eves vagyok, es nagyon megilyedtem amikor fel eve elkezdodott a pecsetelo verzes felidoben. marmint peteereskor. Aztan felvilagositottak, hogy ez normalis. marmint ha csak egy- ket napig tart.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem éppen félidõ közben volt, na de mindegy...Mostmár elmúlt.
Semmivel nem lesz jobb teljesítményileg. Chieftec CTG-t vagy FSP Hexa-t ajánlok Amúgy milyen is a konfig?
Uram istenem, térdelj le a számítógéped elé, és könyörögj a bocsánatáért néhány emberáldozat bemutatásával.... Általános körülmények közti használat esetén nem károsodik semmi. Egyébként a géped alkatrészei már a bekapcsolás pillanatában elégnének. Mellesleg forgalomba sem hoznák az Európai Unión belül...
A kérdező hozzászólása: [email protected]:D
A kérdező hozzászólása: jó de ez a codegen ez annyira [email protected]@ hogy befagy a gép percekre aztán semmi 5percbe újra és a másik táppal ilyen nem volt.Szal legalább azokat a progikat vinni fogja mint még a régi táppal?Mert azt nem tudom hogy mennyi maradandó kárt okoz egy rossz táp
A kérdező hozzászólása: hm?
Vinni fogja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!