Találatok a következő kifejezésre: Majd csak hét múlva (21 db)

P3-am van. Jövő héten műtenek, felső hámrétegből vesznek le mintát és majd 1 hét múlva lesz csak eredmény. Még nem szültem, de már a párommal nagyon szeretnénk babát. Sikerülhet teherbe esnem?

Legjobb válasz: Szerintem ezt kerdezd meg egy igazan ehez erto dokitol...amint latod senki nem tud olyan dologra valaszolni amiben nem biztos...de ez igy is jo..ha valamit nem tudsz akkor inkabb hallgass. Kerdezd meg a dokidat...es sajnalom amin keresztul mesz.

Szerintem ezt kerdezd meg egy igazan ehez erto dokitol...amint latod senki nem tud olyan dologra valaszolni amiben nem biztos...de ez igy is jo..ha valamit nem tudsz akkor inkabb hallgass. Kerdezd meg a dokidat...es sajnalom amin keresztul mesz.
Szia! Bár nem tudom pontosan mi is a "betegséged", de szerintem hasonló, mint ami nekem volt. Nekem hámréteg-megvastagodásom volt, ami egyre nagyobb területen terjedt el, minek utána évekig próbálták gyógyszerrel, kúpokkal kezelni. Aztán elmentem egy tök jó dokihoz, aki valami gõzölõs eljárással "mûtött", annak talán nem is nevezném, (a kórházban más eljárással csinálják, az mûtét), és mire a 3 hónapos kontrollra visszamentem, már terhes voltam, bár ez akkor még nem volt kimutatható, csak utána pár héttel. Nagyon örültem, hogy rászántam magam a mûtétre, pedig nem volt könnyû döntés. Viszont azt mondta ez a doki, hogy a teherbeeséshez fontos a teljes egészség. Így aztán megcsináltattam, és látod! Úgyhogy csak bíztatni tudlak, amint helyrejöttél biztosan összejön a baba. A mûtét elõtt mi 9 hónapja próbálkoztunk már. Kitartás! Sok sikert!
Ha megmûtenek, meg van az eredmény, kikezelnek, utána abszolút van esélyed babára! Ezt egy netes orvos válaszolta, szintén P3-as hölgynek! Kitartást!
Az utolsó válaszoló vagyok. Igyál cickafarkteát vagy vegyél tabletta formában! Minden nõi bajra jó, és tényleg hatékony! A mûtét alatt is ihatod, csillapítja a vérzést, sebforrasztó is!
Szia! Ne aggódj! Én is túlestem egy ilyen mûtéten és minden rendben lett utána. Nekem még hpv virusom is volt, de szerencse ezt sikerült kikezelni. A mûtéted kb. 20 perces rutin mûtét lesz és valószínû csak kábitani fognak. Enegem bent fogtak éjszakára, de nem azért, mert baj volt csak megfigyelés miatt. Utána kb.5-6 hétig no sex! Nekem Kb. 25évesen volt ez a problémám és sajna azóta is mindig van valami...:( Cysták, méhszájseb... Már 31 leszek és még mindig nincs baba. 1 éve próbálunk már minden, mindenhogy a férjemmel, de semmi. Orvoshoz megyek mindig a 12.napon ultrahangra és szerencsére többnyire majdnem mindig van peteérésem is, és mégsem. A mûtét miatt ne aggódj! Majd írj, ha túl vagy rajta.

A melleim 1, 5 hete fájnak, és majd csak 1 hét múlva kellene, hogy megjöjjön, azt olvastam mindenhol hogy terhesség tünetei stb. -_-. Miért lehetnek még ilyen tüneteim? :S

Nagyon ideges vagyok az utóbbi napokban ez miatt, tesztet még nem veszek, mert nem merném megcsinálni úgysem. Orvoshoz majd csak 1,5 hét múlva tudok elmenni. De gyakorlatilag nem eshettem teherbe, de mint tudjuk az óvszer sem 100% os. Nem vagyok tudatlan, csak jó lenne hallani valami megnyugtatót is. :S

Legjobb válasz: Ha 1 hét múlva kellene megjöjjön, és neked másfél hete fáj a melled, akkor az ovu elõtt volt 3 nappal. kb. Úgyhogy szerintem attól fáj, hogy rettegsz a babától. Én egy hét múlva tesztelnék, mert ha neadjisten mégis baba, akkor a bizonytalanságnál jobb tudni a "rosszat" is idejében:

Ha 1 hét múlva kellene megjöjjön, és neked másfél hete fáj a melled, akkor az ovu elõtt volt 3 nappal. kb. Úgyhogy szerintem attól fáj, hogy rettegsz a babától. Én egy hét múlva tesztelnék, mert ha neadjisten mégis baba, akkor a bizonytalanságnál jobb tudni a "rosszat" is idejében:
ha még nem is késett a mensid akkor nem kell a terhességre gondolni rögtön. az emberi szervezet összetett, millió oka lehet. ha nagyon fáj akkor menj orvoshoz.
Nekem is fáj, pedig még egy hét múlva jön meg. arra gondoltam, hogy híztam...ilyenkor nekem fájni szokott, a csöcsöm is hízik sajnos :S
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat! :) komolyan fõsulira megyek és nagyon nem kell!! szóval ha nem lesz baj mindenképpen elkezdek gyógyszert is szedni. :S Egyébként lehet hogy tényleg csak bebeszélem magamnak mert 2 napja még fel sem tûnt h fája a mellem amióta megnéztem rosszabb :S
Én nekem minden mensi elõtt 1 héttel fájt a cicim :)

Most leszek 15 éves 2 hét múlva, és szeretnék egy orr pc-t! Nem nagyot, csak egy egészen aprót, apum azt mondta h majd ha 15 leszek, de ígysem engedné meg sztem! Hogy vegyem rá? Jah és egyedül meg nem csináltatom csak úgy meg, nem vok olyan!

Legjobb válasz: Az a 2 hét ide vagy oda. Azért mondja csak mert húzni akarja az idõt, hátha elég érett leszel ahhoz, hogy ne csináltasd meg. Nekem szemöldök piercingem volt anyám 17 évesen sem engedte meg, ezért azt mondtam neki, hogy ne aggódjon ezt bármikor kivehetem ha megunom. Így nagy nehezen megengedte.

Az a 2 hét ide vagy oda. Azért mondja csak mert húzni akarja az idõt, hátha elég érett leszel ahhoz, hogy ne csináltasd meg. Nekem szemöldök piercingem volt anyám 17 évesen sem engedte meg, ezért azt mondtam neki, hogy ne aggódjon ezt bármikor kivehetem ha megunom. Így nagy nehezen megengedte.
nekem is volt pc-m és 2-3 év után már nemtetszett kivettem és csunya heg maradt ott úgyhogy csak akkor csináltasd meg ha már 100% -ig biztos vagy benne hogy tetszik és nem divatból csináltatod

Lehet már szexelni? Több mint 6 hete szültem, (najó csak pár nappal) de a dokim majd csak 2 hét múlva lesz elérhető.

Apával viszont már épp eleget kellett eddig is várnunk, ha nincs semmi panaszom (se vérzés, se fájdalom, semmi) akkor óvatosan bepróbálhatunk egy kis hancúrt, vagy mindenféleképpen meg kellene várnom a dokim javaslatát?

Legjobb válasz: JUUUPPPI!!! :)) Sziasztok, "dolgom" akadt hirtelen!! :)))

A kérdező hozzászólása: JUUUPPPI!!! :) ) Sziasztok, "dolgom" akadt hirtelen!! :) ))
Nyomassátok ezerrel!!!Még a császár után is lehet 6 hét múlvA!JÓ HANCUROZÁST!
szia! Akár ma este is elkezdhetitek. A lényeg az óvatosság és fokozatosság:)
Nem tudom, nekem olyan volt (pedig császár volt), mintha ismét szûz lennék, az 5-6-ik szexig fájt! Milyen volt? :-D
Naaaa?????? ;-)
A kérdező hozzászólása: hihi!!!:) ))) háááááát, "kissé" tágabb vagyok mint ahogy azt vártam, szóval Kegel gyakorlatozás van ezerrel:) De végre már történt "valami":) Terhességem utolsó 2 hónapjában el voltam tiltva a szextõl:S Gondolhatod.... De aranyos vagy hogy érdeklõdsz!! :) ) Szia! Szép napot!
Szia Nekem semmilyen tüneteim nem voltak és itt van a 3 hetes babám
szia! nyugi, nekem sem volt semmi tünetem. 39hetes
Nekem csak a mellem fájt (most is) és nagyon ritkán volt émelygés. Nem baj ha nincs sok tünet, örülj neki! :) Persze ha aggódsz, akkor menj el egy uh-ra és megnyugszol. Én is aggódós voltam és még most is aggódok (17.hét) de nem lesz semmi baj! Boldog babavárást!
szia! Örülj neki ha jól vagy!!! Élvezd ki!! Nincs semmi baj. Boldog babavárást
Biztos , hogy minden rendben van!!orulj neki hogy jol vagy!èn most lèpek a 8.hètbe ès szinte minden nap hànyok!:(èn meg ezèrt aggodom!
nemi élet?
A kérdező hozzászólása: nem szexeltem 2 hete
Hát, reméljük nem a beágyazódást jelzi a tested...
hát, ha két héttel ezelõtt szexeltél, akkor pont teherbe is eshettél
A kérdező hozzászólása: na, megoldódott.. megnéztem a ciklus.hu-n, és 1.jére van a mensi idõzítve, 12.-re pedig a peteérésem.. a kettõt összekevertem, és azzal voltam, h majd csak akkor fog megjönni:D jó nagy birka vagyok én:D

Kersztlányom most volt fej MR vizsgálaton, de csak oda nyomták a papírt neki és kész. Majd a beutaló orvos fogja elemezni, de sajnos csak 1 hét mulva fog rendelni. Ha esetleg vki ért hozzá, tudná elemezni a következő eredményt?

Az intra- extracerebralis liquorterek norm. tagassaguak. Az agy állományában kóros jeleltérés nem látható. Jobb oldalon a mastoidealis sejtrendszerben inhomogen jelnövekedés látható,mely korábbi gyulladásos folyamat maradványa lehet. El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Az intra- extracerebralis liquorterek norm. tagassaguak.- az agykamrák, és a külsõ agyi folyadékterek normál tágasságúak. Jobb oldalon a mastoidealis sejtrendszerben inhomogen jelnövekedés látható- http://images-mediawiki-sites.thefullwiki.org/05/3/0/7/24746.. Ezen a képen látható a bekeretezett csontdarab, ennek a neve processus mastoideus, ennek a koponyacsontnak üreges szerkezete van, ebben látnak valamilyen gyulladásos maradványt. Például egy fülgyulladás rá tud húzódni, és egy ilyesfajta régebbi gyulladás látszik az MR-en.

Az intra- extracerebralis liquorterek norm. tagassaguak.- az agykamrák, és a külsõ agyi folyadékterek normál tágasságúak. Jobb oldalon a mastoidealis sejtrendszerben inhomogen jelnövekedés látható- http://images-mediawiki-sites.thefullwiki.org/05/3/0/7/24746.. Ezen a képen látható a bekeretezett csontdarab, ennek a neve processus mastoideus, ennek a koponyacsontnak üreges szerkezete van, ebben látnak valamilyen gyulladásos maradványt. Például egy fülgyulladás rá tud húzódni, és egy ilyesfajta régebbi gyulladás látszik az MR-en.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Azt esetleg lehet tudni, h ennek mi a következménye vagy hogyan lehet gyógyítani? Már másfél hónapja fejfájással kûzd szegény gyerek.
Hát ha a gyulladás még mindig zajlik, akkor itt az oldalon leírja, hogy miket szoktak tenni: http://www.pediox.hu/szuloknek/mastoiditis.html Nem tudom, ha csak egy maradvány, akkor ez okozhatja-e a tüneteket.
A kérdező hozzászólása: Igazából nem hinném, h fülgyulladás maradványa lenne, mert nem volt neki a füle begyulladva még eddig szerencsére...és más tünete nincs(láz, hányás, stb)"csak" fejfájás elõl a homloki részen.

Most vettem észre, hogy a hátsó fogamból letört egy kis darab, de majd csak leghamarabb egy hét múlva tudok elmenni a fogáaszatra. Ugye addig nem lesz semmi bajom?

Legjobb válasz: bajod csak az lehet, hogy tovább törik.. addig akkor egyél pépes dolgokat, ne rágj semmiképp azon az oldalon.

bajod csak az lehet, hogy tovább törik.. addig akkor egyél pépes dolgokat, ne rágj semmiképp azon az oldalon.
Bajod nem lesz addig, de akkor a fogzománc is megsérült. Minél elõbb próbálj elmenni a fogorvosodhoz.
Ez miért ennyire komoly? Nekem már 4 hónapja kb folyamatosan törik le a hátsó bölcsesség fogam, de azon kívûl hogy idegesítõen bökõs ha hozzáérek a nyelvemmel, nem zavar, ezért nem akarok fogorvoshoz menni..ez miért baj?

Nagyon fáj a hasam, nem kell sűrűbben wc-re mennem, nem csíp semmi annyi, hogy egy picivel mint ha több folyásom lenne, orvohoz majd csak 1 hét múlva tudok elmenni, szerintetek mitől van és mit csináljak?

volt régebben méhnyak m?tétem,nem is most kell megjönnie,addig van még 2 hét!a kammilás ül? förd? segíthet?

Legjobb válasz: A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levõ mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelõdõ váladék távozása során keveredik a lelökõdött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában fehér vagy halványsárga színû. A hüvelyi folyás fontos figyelmeztetõjel, nem maga a folyás a betegség, a folyás csak egy tünet. Mindig meg kell keresni és kezelni kell a mögötte meghúzódó okot! A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Minden folyás esetén kötelezõ a nõgyógyászati szakvizsgálat! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése,hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet,idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat. Sohasem szabad elfelejtkezni arról, hogy hüvelyi folyás esetén – amennyiben azt fertõzés okozta -, kezeltessük partnerünket is, hogy megelõzhessük a visszafertõzõdést. Természetes módszerek igénybevételét javaslom.

A hüvelyi folyást mindig kóros folyamatnak tekintjük, pedig a hüvely mirigyei, a méhnyak belsejében levõ mirigyek folyamatosan termelnek váladékot. Ennek szerepe a hüvely falának nedvesen tartása, a hüvely öntisztulásának biztosítása. Az élettanilag termelõdõ váladék távozása során keveredik a lelökõdött nyálkahártya sejtekkel, baktériumokkal. Általában fehér vagy halványsárga színû. A hüvelyi folyás fontos figyelmeztetõjel, nem maga a folyás a betegség, a folyás csak egy tünet. Mindig meg kell keresni és kezelni kell a mögötte meghúzódó okot! A hüvelyi fertõzések típusos tünetei a hüvelyi folyás és a nemi szervek égõ-viszketõ érzése. Minden folyás esetén kötelezõ a nõgyógyászati szakvizsgálat! Még a legártalmatlanabbnak tûnõ folyás mögött is meghúzódhatnak komoly bajok. Nagyon fontos a hüvelyi folyások kezelése, hiszen elhanyagolt esetekben a fertõzés a méhre és a petefészekre is kiterjedhet, idült kismedencei gyulladást, meddõséget okozhat. Sohasem szabad elfelejtkezni arról, hogy hüvelyi folyás esetén – amennyiben azt fertõzés okozta -, kezeltessük partnerünket is, hogy megelõzhessük a visszafertõzõdést. Természetes módszerek igénybevételét javaslom.
Ártani nem árt, de a patikában kérj vény nélküli gyógyszert hüvelygombára...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!