Találatok a következő kifejezésre: Majd csak nem (685 db)

õ egy bérgyilkos?
Én régóta hozzá járok, nagyon jó orvos.
Miért bérgyilkos? Voltál már nála? Elkezelt?

Most hétvégén lesz meg a barátommal az első smár. én még nem smároltam, ő igen. Nagyjából képbe vagyok meg tudom h " ez majd jön, nem lehet leírni. " de pár kérdés nem világos. A fejemet mozgassam közbe? A nyelvemmel csak körözni kell az övé körül?

Legjobb válasz: Nemrég csókolóztam egy fiúval, aki hát valljuk be, borzalmasan csinálta. Elõtte 2 barátom volt, mindkettõvel nagyon jó volt, de rájöttem ez csak azért, mert engem utánoztak. (Lehet nagyképûen hangzik, de nagyon jól csókolok.) A fejed az automatikusan fog mozogni, ha kell. A nyelveddel pedig nehogy körözzél körbe-körbe, mint egy légcsavar... nem körözni kell, annak semmi értelme. Keresd a nyelvét, majd "dörzsöld hozzá" a tiédet..lényegében simogatod vele, mélyebben, majd ki. Tehát inkább ki-be mozog a nyelved, mint körbe-körbe. Persze, ha a srác akar irányítani és béna, akkor úgyis úgy lesz, ahogy õ akarja. Viszont még 1 tanács: a legelején csak szájrapuszi, 2szer 3szor, majd a nyelveddel finoman nyald meg a száját és csak ez után hatoljatok 1más szájába. Ne legyen olyan durr bele fíling. Sok sikert! Ha van még kérdésed, írd le nyugodtan! 21/L

Nemrég csókolóztam egy fiúval, aki hát valljuk be, borzalmasan csinálta. Elõtte 2 barátom volt, mindkettõvel nagyon jó volt, de rájöttem ez csak azért, mert engem utánoztak. (Lehet nagyképûen hangzik, de nagyon jól csókolok.) A fejed az automatikusan fog mozogni, ha kell. A nyelveddel pedig nehogy körözzél körbe-körbe, mint egy légcsavar... nem körözni kell, annak semmi értelme. Keresd a nyelvét, majd "dörzsöld hozzá" a tiédet..lényegében simogatod vele, mélyebben, majd ki. Tehát inkább ki-be mozog a nyelved, mint körbe-körbe. Persze, ha a srác akar irányítani és béna, akkor úgyis úgy lesz, ahogy õ akarja. Viszont még 1 tanács: a legelején csak szájrapuszi, 2szer 3szor, majd a nyelveddel finoman nyald meg a száját és csak ez után hatoljatok 1más szájába. Ne legyen olyan durr bele fíling. Sok sikert! Ha van még kérdésed, írd le nyugodtan! 21/L
Elsõ válaszoló köszi, nekem is segítettél . :D 16/L
hogy lehet így elõre megtervezni?
Jajj, de jó nektek, már a smárt tervezgetitek, én még csak azt, hogy 2 hónap múlva megfogom a kezét!!!44!!négy
A kérdező hozzászólása: Köszii a segítséget..:) tudom h nem kéne igy elõre megtervezni csak annyira izgulok..:S még ha valaki valamit hozzátudna fûzni..az egész smárolásos dologhoz..nagyon megköszönném.. :) mindent..lépésrõl lépésre.. elõre is köszi mindenkinek..és az eddigieket is.. :)
A kérdező hozzászólása: válaszokat váároook.

Ha magyarországon elfogadják az ACTA-t akkor ha letöltök egy torrentet azt vissza tudják vezetni majd hozzám? Illetve ha régebben letöltöttem azt is le tudják majd nyomozni? Nem mintha töltöttem volna le valamit, csak egy barátom.

Legjobb válasz: Most is le tudják, illetve látják, hogy ha nagy adatforgalmat generálsz -> sejthetõ, hogy mit csinálsz. (Sõt, ha nem titkosított, akkor pontosan látható, hogy miket szedsz.) Elég csak kimenni a rendõröknek és megnézni a géped... A sima mezei felhasználókat nem szokták macerálni, szóval nem kell félni annyira azért. Ez az egész inkább a "cenzúra" miatt rossz.

Most is le tudják, illetve látják, hogy ha nagy adatforgalmat generálsz -> sejthetõ, hogy mit csinálsz. (Sõt, ha nem titkosított, akkor pontosan látható, hogy miket szedsz.) Elég csak kimenni a rendõröknek és megnézni a géped... A sima mezei felhasználókat nem szokták macerálni, szóval nem kell félni annyira azért. Ez az egész inkább a "cenzúra" miatt rossz.
Most is vissza tudják, csak sz*rnak rád. > Nem mintha töltöttem volna le valamit, csak egy barátom. Peeersze. :P
A kérdező hozzászólása: szóval ha hetente letölt ismerõsöm kb 10-15gb-ot akkor az még nem gáz
A kérdező hozzászólása: ismerõsöm... http://alltheragefaces.com/img/faces/large/neutral-poker-fac..
Az internetes szolgáltató szerzõdésében nincs beleírva, hogy mit tölthetsz és mennyit.


Miért van ez? jelentkeztem az rtl-en erre az új szereplőválogatásra és nem jött válasz, de még mindig lehet jelentkezni, akkor majd csak akkor küldik ki ha lezárult, és megvan az összes, aki jelentkezett és abból válogatják ki?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nem tudták értelmezni azt, amit írtál nekik. :) Ajj, de gonosz vagyok.. Egyébként szerintem majd csak a végén jeleznek vissza - ha visszajeleznek.

Lehet, hogy nem tudták értelmezni azt, amit írtál nekik. :) Ajj, de gonosz vagyok.. Egyébként szerintem majd csak a végén jeleznek vissza - ha visszajeleznek.
Nyugi, a legtöbbünknek nem jeleztek, de várjuk. :)
A kérdező hozzászólása: Hát, igazából mindegy, csak egy köszönjük, de nem-et igazán lehetne küldeni:D No, mindegy. Azért köszönöm!:) )

Mennyi idősen nőtt ki a bölcsességfogatok? Csak nekem fáj? Illetve egyik ismerősömnek fáj hátul az ínye, ahol a bölcsességfognak kellene majd kibújni. Nem csak az ínye, hanem mellette a nyelve is fáj. EZ lehet a fog növése miatt?

Legjobb válasz: nekem 3 hip-hop kijött, szinte észre sem vettem. A negyedikkel 3 évig szenvedtem. Folyamatosan bújt kifele, és szinte majdnem mindig fájt. Mire a fele kibujt, már lyukas volt. Közölte a fogorvosom, azt nem tömi, majd ha kibújik teljesen ki kell húzni. Kibújt, kihúzták.

nekem 3 hip-hop kijött, szinte észre sem vettem. A negyedikkel 3 évig szenvedtem. Folyamatosan bújt kifele, és szinte majdnem mindig fájt. Mire a fele kibujt, már lyukas volt. Közölte a fogorvosom, azt nem tömi, majd ha kibújik teljesen ki kell húzni. Kibújt, kihúzták.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat:) ismerõsöm is 17 éves most:) és igen, sikerült megérteni a nyelves részt, erre még nem is gondoltam, pedig logikusnak tûnik :D még egyszer köszönöm :)
22 leszek novemberben és most nõ. Már több mint egy hete fáj, most már kicsit jobb. Be van dagadva az egész ínyem, vettem a természet gyógyászati üzletben rá, China olajat, ami mentás, és ha bedörzsölöm vele, akkor lezsibbad a fél szám, és nem fáj :D Amúgy hány éves az ismerõsöd? Simán elképzelhetõ, hogy a foga nõ.
Nos nekem olyan 11 éves koromban(azt hiszem, talán 12)...és nem fájt egyáltalán Nos igen van akinek fáj...és a nyelvét meg azért "birizgálja", mert gondolom eddig üres hely volt, most meg egy fog odakerült és kidörzsöli...szóval úgymond viccesen fogalmazva összébb kell húznia magát a nyelvnek, hogy a társa elférjen ott XD Nos elég h*lyén fogalmaztam, remélem érthetõ voltam ! Sajnos nem tudtam másképp kifejezni magam ! XD
Én aszthiszem most nõ nemis vettem észre és már kinvolt egy kis része a jobb felsõ oldalon és alatta is nõ jobboldalt alul De a másikoldalt még nem 14/F
Hivatalosan nincs, majd kiderül az eredményhirdetésen. Nem hivatalosan meg próbálkozzál, abban itt nem tudunk segíteni.
Menj be és kérdezd meg a tanárod. A pontszámot meg tudja mondani, csak a dogát nem láthatod.

Komoly kapcsolat hallatán, minden ember házasságra, majd gyerek csinálásra, családalapításra gondol? Én szeretnék komoly kapcsolatot, de gyereket, pl egyáltalán nem, házasságot is majd csak később esetleg. F

Legjobb válasz: Nem, szerencsére nem mindenki. Van akik sosem házasodtak össze és boldogan élnek már 13 éve vagy több is. Nem kell házasság a boldogsághoz. Gyereket meg hogy nem akarsz háát...ahhoz olyan nõt is kell találni.

Nem, szerencsére nem mindenki. Van akik sosem házasodtak össze és boldogan élnek már 13 éve vagy több is. Nem kell házasság a boldogsághoz. Gyereket meg hogy nem akarsz háát...ahhoz olyan nõt is kell találni.
Én eleve a komoly kapcsolat hallatán menekülni kezdek... mert mi az, hogy valaki kijelenti, hogy õ azt akar? Az vagy kialakul két ember között, vagy nem. Egyébként meg igen, sokan a házasságra, gyerekre asszociálnak, de nem csak a nõk! Én férfiaknál tapasztalom ezt inkább. N
Nem mindenki egybõl erre gondol. Komoly kapcsolat hallatán mindenképpen valami hosszútávú dologra gondolnak, de majd csak késõbb a házasságra meg gyerekre.
nekem azt jelenti, hogy együtt vagyunk huzamosabb ideig
Értem a biológia és evolúciós hátterét, de õszintén, minek a gyerek manapság?
Ez a baj, hogy nagyon sokan "komoly kapcsolatra" hivatkozva, egyszerûen csak "ingyen" szexkapcsolatot akarnak létesíteni, akár férfiról, akár nõrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: Szerintem, ha valaki alkalmi kapcsolatot keres, akkor olyat keres, nem pedig barátnõt, hosszú távú kapcsolatot, vagy esetleg házastársat, de biztos én látom rosszul.
#6 van igazság amit írsz, én se vagyok a komoly kapcsolat híve, nálam most a komoly kapcsolat ingyen szexkapcsi korlátlanul amikor csak akarjuk, ebbe nem fér bele házasság és fõleg nem egy gyerek. 25F

Van egy majd 1 éves Amstaff kutyusom csak nem nagyon jön vissza ha elengedem. Mennyi az esély arra ha a vízben elengedem vissza is jön e majd és nem úszik át a másik oldalra?

Egy id? biztos kijön a vízb?l csak attól tartok nehogy elússzon messzire

Legjobb válasz: Amíg bizonytalan a kutya behívása, általában nem engedik el a józanabbak. Vízbe az ilyen kutyát én hosszú madzagon láttam egyszer-kétszer. Az esély amúgy 50-50 %

Amíg bizonytalan a kutya behívása, általában nem engedik el a józanabbak. Vízbe az ilyen kutyát én hosszú madzagon láttam egyszer-kétszer. Az esély amúgy 50-50 %
50 %. Stabil behívás nélkül semmiképpen nem engednék vízbe kutyát. Egyik kutyám, mikor még nagyon sz.r volt a behívás beszökött a városligeti tóba kacsákat üldözni. Olyan fél óra múlva jött ki, mindenki minket nézett:S
A kérdező hozzászólása: Úh :(( Akkor várok vele járunk kutya suliba is de nem ér semmit egyszerûen kezelhetetlen önfejû:(
Az iskola nem tud azonnal csodát tenni. Nem mindegy, miként tanítod.Nem mindegy, a tanácsokat hogyan alkalmazod és milyen kitartóan.
Az sem mindegy, milyen suli. Én azt vallom, a kutyák 99 %-a megnevelhetõ megfelelõ technikával (az 1 % az valamilyen idegrendszeri bajjal vagy kinevelhetetlenül erõs beidegzõdéssel rendelkezik). Tükörsuli nincs a közeletekben? Szerintem õk nagyon profik ebben.
A kérdező hozzászólása: Igen gondoltam jobb sulira is csak hát kicsit messze van busszal meg sosem utazott még
Az amstaffok nagyon okosak, de viszont nehezen lehet õket már valami rosszról leszoktatni. Nekem is staffom van, de én nagyon kis korától kezdve amint kivittem az utcára elengedtem. így megszokta hogy követ. Vízbe nem engedném mert elmehet a francba is.
Szépen fokozatosan hozzá kell szoktatni a buszhoz jutalomfalattal pl. vagy sima sokkterápiával. De pl. házhoz is hívhatsz kiképzõt egy-két alkalomra, amíg legalább egy alapvetõ tekintélyt szerzel a kutya elõtt.

Már többször próbáltam tampont felhelyezni, de csak egy ideig ment, majd megállt, nem ment kellően föl. Nem tudom miért? Ez zavarhat majd a szexben?

17 éves vagyok és még nem csókolóztam ezt néha olyan cikinek érzem. Barátikörben is csak kerülöm a témát. Ez ciki?

Legjobb válasz: Nem tudom a tampon dolog hogy jön ahhoz,hogy még nem csókoloztál :-) Egyébként én is 17 évesen kaptam az elsõ csókomat,nincs ebben semmi rossz.Most is együtt vagyok a barátommal,akitõl a csókot kaptam :-) 18/L

Nem tudom a tampon dolog hogy jön ahhoz, hogy még nem csókoloztál :-) Egyébként én is 17 évesen kaptam az elsõ csókomat, nincs ebben semmi rossz.Most is együtt vagyok a barátommal, akitõl a csókot kaptam :-) 18/L
Szerintem az irányzékkal volt a baj. Nem teljesen egyenesen kell felfelé tolni, hanem inkább hátrafelé, ferdén. Ha ellenállást tapasztalsz, nem megy tovább akkor változtass az irányon.
A kérdező hozzászólása: kettõ az egyben kérdés :)
A kérdező hozzászólása: köszi. próbáltam , de fáj :(
Tampon ugyben fuznek hozza... Amikor erzed, hogy megall, vegyel mely levegot, meg elotteis. Azert nem megy tovbb mert zarnak az izmaid, mostmarcsak azert is mert aggodsz fel tudod-e tenni. Szal, vegyel szepen mely levegot, nyugi es amikor fujod ki probald meg tovabb nyomi. ;) A mely levego elernyezti az izmokat, ott belul is ;)
Hogy jön ez a csókolózáshoz? Ugye nem a torkodon akarod letuszkolni a tampont?
A kérdező hozzászólása: mondom h ketto az egyben kérdés..
nekem is voltak az elején ilyen gondok. próbáld meg úgy hogy felrakod valahova az egyik lábad, vagy guggolva. vagy más testhelyzetben, hátha úgy könnyebben megy. 16L
A kérdező hozzászólása: Köszi

39 hetes vagyok és még nincs előtejem. A védőnő szerint nehezen tudok majd szopizatni. Az a baj, hogy még csak nem is érzem, hogy meg lenne duzzadva a mellem vagy ilyesmi. Ezek szerint nem lesz tejem?

Legjobb válasz: Biztos lesz, miert ne lenne? Akarj szoptatni, egyel taplalot, es igyal nagyon sokat. Fejot en mar vittem a korhazba is, es szepen szules utan megindult. 2.3 napon, valtozo. Tedd majd a kicsit mellre, es fejjed is. Nem lesz gond meglatod, de enni, inni kell hozza!!!

Biztos lesz, miert ne lenne? Akarj szoptatni, egyel taplalot, es igyal nagyon sokat. Fejot en mar vittem a korhazba is, es szepen szules utan megindult. 2.3 napon, valtozo. Tedd majd a kicsit mellre, es fejjed is. Nem lesz gond meglatod, de enni, inni kell hozza!!!
29 hónapos koráig szoptattam a lányom, 17 hónapos koráig mást szinte el sem fogatott. Elõzmények: nem volt elõtejem, 75A-ról indultam, anyukám nem tudott szoptatni, nem szedtem/ittam semmi serkentõt. A szülés utáni 3. napon indult be, de onnantól kezdve nem gyõztem fejni. Úgyhogy ne idegeskedj, gondolj arra, hogy menni fog, és ha esetleg mégsem, attól még nagyon jó anyuka leszel!
Igen, ez is igaz, amit az egyik kismama irt, hogy az edesanyja ot sem tudta szoptatni a masik 3 testveret sem. Az en baratnom sem tud egyaltalan szoptatni, es ot sem tudta az o anyukaja annak idejen. Gyomorfekelyt azert ne kapjal, mert millio es meg annal is tobb gyerek nol fel ugy, hogy nem szopizik. Tudom, ez enyhe vigasz, de a gyomorfekely sem jatek!!!
Nekem 4 hónapos terhesen már volt elõtejem, egész sok, most meg 1 hónapos a kislánym és alig van tejem, nem lett több azóta sem, csak amennyi az elõtej volt.
nagyon tudatlan a védõnõd... nekem nem nõtt a mellem, elõtejem sem volt, mikor a babámat a cicimre tettem(elsõ 3 órában a szülés után) indult be a tejem és rengeteg termelõdik!!! Szopiztasd az elején sokat, akkor is, ha nincs tejed, akkor is ha van, mert csak attól fog beindulni igazán a tejtermelõdés (az ellenpélda: van olyan ismerõsöm, akinek csak úgy folyt az elõteje, szoptatni pedig csak 6 hétig tudott...)
Szia.Nyugodj meg mert SEMMI KÖZE az elõtejnek ahhoz, hogy késõbb lesz-e tejed. Majd szülés alatt beindul a dolog, és a szülés utáni 3-4 napon már rengeteg lesz. Már ezt annyiszor írták ezen az oldalon. Egyébként meg nem értem az ilyen védõnõket, nem ugyan azt a képzést kapják a fõiskolán? Miért kell ráhozni a frászt a kismamákra? Nekem se volt elõtejem és még mindig csak szoptatom az 5 hónapos kislányomat. Üdv
Én egy pozitív példát fogok írni. Nekem sem volt elõtejem, vajudás közben kezdett el egy kicsit csöpögni. A tejbelõvellés csak 4. napon történt, de utána rengeteg tejem lett!! Három kisbaba is jóllakott volna tõle, és nem is fejtem, nehogy még több legyen. Most 9 hónapos a kisfiam és még mindig szopizik, pedig csak este és reggel kéri a cicit. Az, hogy nincs megduzzadva a cicid, nem jelent semmit. Nem is nõtt? Vagy csak nem kemény? Akkor lesz csak kemény, ha bekövetkezik a tejbelõvellés. Ne görcsölj ezen, ez nem tesz jót! Szép szülést és boldog babázást! :-)
Nem tudom mennyire egyedi a mi esetünk, de nekem sem volt elõtejem. A mellem ugyan megnõtt, de nekem nem volt tejbelövelés egyik gyerekemnél sem:-(( Nagyon kevés tejem volt, pedig elhiheted mindent megpróbáltam!! 2-3 hónapig szenvedtünk a szoptatással aztán feladtam. Most a 3. terhességemnél sincs elõtejem és most már nem is várok csodát. De nem biztos, hogy neked is így lesz. Hátha vki mond vmi használhatót itt. Azért ne add fel, lehet én kivétel vagyok.
szia kívánom h legyen tejed majd...de nekem se volt semmi elõjel ahogy te is írtad, lett tejem végül 8 hónapigszoptattam de elején kínszenvedés volt...alig tudtam varázsolni...fejés éjjel nappal két óránként... kül bogyók szedése..kitartó munka lett eredménye....a lényeg h nem szabad görcsölni bízni kell, s égvilágon mindent meg kell tenni érte!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Honan veszi a védõnõd hogy nem tudsz majd szoptatni?Nem mindenkinek folyik a mellébõl a tej szülés elõtt nekem sem volt semmi a mellem a szülés után durrant be és van tej dögivel.Ne aggódj biztos lesz tejed mindenkinek van csak ne hanyagold el a melled fejjél stb.Ja meg igyál sokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!