Találatok a következő kifejezésre: Mai világban bankhoz érdemes (2 db)

Milyen bankba érdemes betenni a megtakaritott pénzt a mai világba?

És milyen pénznembe , vagy inkább értékpapir ?

Legjobb válasz: Semilyen Bankba, 2-3 éven belül az ÖSSZES Bank befuccsol,maximum vmi Svájci bank marad épp..sajnos az izraeli-iráni vita most eléggé durva lessz..tehát bankot felejtsd el. Aranyat vegyél azt meg tedd a párnád alá ez lehet hülyén hangzik de 3év mulva meglátod igazat beszéltem.

Semilyen Bankba, 2-3 éven belül az ÖSSZES Bank befuccsol, maximum vmi Svájci bank marad épp..sajnos az izraeli-iráni vita most eléggé durva lessz..tehát bankot felejtsd el. Aranyat vegyél azt meg tedd a párnád alá ez lehet hülyén hangzik de 3év mulva meglátod igazat beszéltem.
Az aranyat sem tudnád eladni, ha a bankok befuccsolnának.Inkább nézz körül a bankok kínálatában.Csak az OTP-t és a Budapest Bankot nem ajánlom.A Raiffeisen nekem bevált, és a KSH is elég jó.
Nem a bank a lényeg, hanem a befektetési tanácsadás! Amit mindenképp dönts el mielõtt bárhova is bemész: - milyen távra szeretnéd lekötni - mekkora összeget - mekkora hozamhoz mekkora kockázatot vállalsz. - akarod-e, hogy sûrûn ellenõrizd a számlád
Az elsõ választ szerintem hagyd figyelmen kívül (ha be is fuccsol egy bank, az OBA fizet). Javaslom nézz itt szét: http://lekotes.hu/ Rövid távú akciós betétekkel még viszonylag jól jársz. Nekem 2 banknál van számlám és oda vissza utalgatom, hogy friss összegnek számítson. Ha nem értesz az értékpapírokhoz, vagy nem 3-5 éves távlatban gondolkodsz, inkább a betéteket ajánlom.
Én trezorba tenném.Igaz, hogy nem kamatozik, viszont nem is vonják le a rengeteg kezelési költséget:) Egyébként nagyon sokan valutába fektetik, és így forgatják.(Ha erõs a forint eurót vesznek, ha gyenge, eladnak.)

Mai világban melyik bankhoz érdemes berakni pénzt és mennyi a kamatszázalék amit rátesz a bank?

Olyan helyre szeretném igazan tenni a pénzt ami a leg kamatozóbb és nem vonogatnanak le mindenféle kezelésekre.Es persze amivel kevés a hercehurca.Lehet ez túl sok igeny...:)

Legjobb válasz: Az ELLA bank elég jó.

Az ELLA bank elég jó.
ingatlant még hosszútávra sem ajánlanám, csak ha nagyon szereted az ingatlanokat. pár érv: leg rugalmatlanabb befektetés! sosem tudsz belõle részeket kivonni, ha hirtelen pénzre van szükséged. Kiadni nehéz és bizonytalan lehet. Sok vele a járulékos költség, szerzés után illeték, eladáskor adók, közben adók, és karbantartás, rezsi, és bérlõfelkutatás... bérlõ a legjobb indulat mellett is lelakja, 2-5 évente felstés, és egyéb javítások. sok -sok pénzt visz, ahhoz képest, hogy mennyit hoz a befektetés végére. Ingatlan kiadás minden esetben munkajövedelem és nem paszív bevétel!! ikább értékpapírok, amik a Te felügyeleted nélkül is dolgoznak, termelnek neked "könnyen" készpénzzé tehetõ bevételt.
Értékpapírt ajánlok, vagy befektetési alapot. A mai infláció mellett nem jó, ha sokat áll a pénz. Ha meg hosszútávra tervezel, még mindíg jó az ingatlan, amit ki is tudsz adni.
Remélem az elmúlt 2 hónap alatt már találtál választ. De ha nem, keress meg mailben és megnézzük, hogy neked melyik forma felene meg legjobban, hol hozná a pénzed a legtöbbet a legbizonságosabban. Ugyanis nem mindegy, hogy mennyi idõnként akarsz hozzányúlni például illetve mik a rövid és hosszútávú céljaid. Jelenleg Magyarországon többszáz pénzintézet van jelen többnyire különbözõ ajánlatokkal. Köztük a magyar állam is. :DD Hogy mi a legjobb ajánlat a tõled függ, hogy pontosan mit szeretnél. Magas kamatot magas kockázattal lehet elérni. Biztonságot meg alacsony kamattal. Kérdés, hogy nálad mi a kockázat és mi a biztonság. A legtöbb ajánlat a kettõ között mozog valahol...:)
csatlakozom egy elõttem szólózhoz, nagyon nem mindegy, hogy mennyi idõd van, az sem, hogy mire gyûjtesz.. sokan foglakoznak ma már tanácsadással, vannak jobb és kevésbé jobb cégek is már a piacon. szerintem is, ha van idõd hagyni a pénzed doglozni, akkor értékpapírok a legjobbak. De ne felejtsd el, nincsen ingyen vacsora! mindennek ára van, a magasabb hozamoknak általában a hozzáférhetetlenség az áruk, a hozzárérhetõségnek az alacsony hozamok. Ha valki magas fix hozamot = kamatot igér, fix lejáratra, az általában szép szóval is átverésts igér. szóval csak óvatosan, (Pszáf regiszterben szereplõ tanácsadóval tárgyalj kizárólag, lehetõleg független tanácsadóval.)
Kedves Kérdezõ! Én megégettem magam a bankokkal! Ha a gyermekem ilyen kérdéssel fordulna hozzám, mindenképp lebeszélném errõl. A bank csak a saját hasznát nézi, és megpróbálja a lehetõ legjobban lenyúlni a befektetõk pénzét, gátlástalanul. A bankokat egyetlen egy dolog mozgatja, minél nagyobb profit, mindenáron!!! Válaszom bankokat elkerülni!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!