Találatok a következő kifejezésre: Mai nap Először (10 db)

Hardver hiba. Hívja a hardver gyártó támogatását. A rendszer leállt vidd el szervízbe
A kérdező hozzászólása: Ezidaig en is eljutottam, mert esz nem kell ahozz, hogy bepotyogd a googleba a szoveget!
akkor mégis mit vársz, ennyi információból távsegítséggel csináljuk meg a gépedet? szerinted miért nincs több válaszoló?
A kérdező hozzászólása: Az elmúlt napokban már esett a hõm, a második visszaemelkedést jelentene
mindig az elsot kell mérni, második már nem érvényes
A kérdező hozzászólása: Eddig 50-50:) hol a harmadik, eldöntõ vélemény?:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom...nem keltem fel, felriadtam, mertem egyet es visszaaludtam.
a másodikat, mert az volt szokott idõben
Szerintem is a 2. at vedd alapul. Attól még mert megébredsz (tehát nem kelsz ki az ágyból hanem visszaalszol) nem fog megemelkedni a hõd.

Mai nap teszteltem. Először negatív (első 10 percben) utána félreraktam, majd két óra elteltével ránéztem. Baromi halvány rózsaszín csík. Ezek szerint terhes lehetek?

Tudom hogy a tesztre az van írva hogy már nem értelmezhet?, de mintha több helyen olvastam volna, hogy másnál is ilyen volt és valóban baba lett. Eltettem a két nappal el?tti tesztemet is azon semmi sincs, még szellemvonal jelleg? sem. Ha szellemvonal lenne szerintem nem lenne színes. Volt korábban nekem szellemvonalas Gabriel tesztem. Most Easy Pregnancy tesztet próbáltam és ez színes.

Legjobb válasz: Szerintem sikerült, de én nem a késõbb megjelenõ csíkkal magyarázom, hanem a tüneteiddel. Valószínû alacsony még a hormonszint, néhány nap késés után tesztelj újra (ha bírod a várakozást :-))). Drukkolok!

Szerintem sikerült, de én nem a késõbb megjelenõ csíkkal magyarázom, hanem a tüneteiddel. Valószínû alacsony még a hormonszint, néhány nap késés után tesztelj újra (ha bírod a várakozást :-))). Drukkolok!
Szia! Én ugyanigy voltam. Rá 3 napra csináltam még egy tesztet és azon már 2 perc mulva látszott a pozitív. Drukkolok!!! :) 8 hetes kismama
szerintem is az vagy en 3 nap mulva megismetelnem es irany a doki
A tünetek és a csík is terhességre utal. Menj orvohoz nyugodtan, ha nem jön meg:)
Köszönöm a választ, kétcsíkost sikerült tesztelnem már rendesen és idõben jött elõ:)
igen átvertek mivel az igazi az ncorePONTcc
Igen, ha valakinek fizetet a támogató sms-t (800+ÁFA=1016 Ft) akkor 1000 pont helyett 50-ért tud meghívni (ez kb. lófasz, nekem 1, 5 nap alatt megvan:D)
A kérdező hozzászólása: Legalább nem vettek le több lóvéval igy jártam!
Igen, gratulálok, átvertek! Nem véletlenül ezer helyen írták, hogy az ÖSSZES ilyen hirdetés kamu és CSAK a .cc-s az igazi oldal.
úgyis mehetsz a rendõrségre hogy te nem is akartál oda menni, csak "véletlen" megtaláltad, és úgy gondoltad ez illegális, hogy pénzért adnak illegális fájlokat :D
Igen, át.
Már az sem teljesen igaz, hogy soha nincs sms-reg, mert áprilisban is volt, és nem volt átverés. Most is ha valakinek kifizeted a támogató sms-t, akkor kedvezményes pontszámú meghívóval bejuttathat. Ehhez viszont muszáj hogy legyen egy ismerõs tag aki az igazi oldalon van bent, ismeritek és megbíztok egymásban, különben átvernek ahogy most is.
Az oldalon nincs arányszámítás és minden free amit letölt. Ha ezt mondta, akkor csak le akar rázni, mert ennek nincs köze a meghíváshoz. Ha fizet, akkor meghívhat.
ncoreon soha nincs sms regisztráció, csak meghívóval megy a dolog. Van, aki pénzért árul valós ncore meghívót, de az nem aktiváló kód, hanem egy email és abban egy link.
viszont jelentsd fel...csak azért mert lehet üzletszerû csalásról van szó.
A kérdező hozzászólása: Hát gondolkodtam a dolgon én is, de! bemegyek a rendörségre jónapot kívánok, átvertek 1800ft-al mert nem a igazi fájlcserélõ oldalra kaptam hozzáférést csak egy kamu oldalra!!!!Erre a rendõr:illegális a fájlcserélõ oldal, na huzzon a gennyesbe!!!
õ arra gondolt hogy google-n reportold az oldalt vagyis feljelented
A kérdező hozzászólása: Kösz szépen

Múlthét hétfőn jött meg először a menstruációm és a mai napig tart ma már péntek van és több mint egy hét telt el. Nem tudom hogy ez normális vagy nem?

úgy érzem nem fog elmúlni egyhamar....:S

Legjobb válasz: Hát kezdetben nekem is hasonló problémáim voltak. Az elsõ esetében nem gondolom, hogy probléma lenne és orvoshoz kellene vele menni.

Hát kezdetben nekem is hasonló problémáim voltak. Az elsõ esetében nem gondolom, hogy probléma lenne és orvoshoz kellene vele menni.
Sok van meg vagy kevés, mert nekem az elején általában 6-8 napig tartott, de a végén már csak foltokban.
Ha 2 hét után nem múlik el mond el anyukádnak. de normális lehet de azért több hétig sem kell tartania.
Nekem volt hogy 14 napig volt meg. Majd elmúlt egy hétre aztán megint megjött. Aztán szépen beállt, percre pontosra.
A kérdező hozzászólása: egyre kevesebb jön.
szerintem egész normális, a berátnõmnek egy napig tartott az elsõ.
Adj neki dobozos(UHT) tejet és azt nem kell forralni.
Még én is forralom, kisfiam 1, 5 éves. Nem nagy fáradság.
Elvileg forralva javasolják, nem kell forralni, csak forrjon fel, pár pillanat és jó. Én kb 3 alkalommal forraltam, azóta csak melegítem... 28 hós, él:-)
nem kell forralni a nem UHT tejet sem, a pasztõrözésnek épp az a célja, hogy elpusztítsa a baktériumokat. Minden bolti tej pasztõrözött. Általános iskola 6. osztály.
Általános iskola 6. osztály: A pasztörizálás nem egyenlõ a forralással, és nem pusztitja el az összes kórokozót! Én személy szerint nyugodtabb vagyok, hogy forralom a tejet a 2 éves gyerekemnek is, nem is csak a kórokozók miatt, hanem a könnyebb emészthetõség, jobb felszivódás miatt. Ezt meg a Fõiskolán tanultam ...

Milyen érzés volt nektek, amikor először megláttátok a babátok? Csak mert ha megnézem a videót amit a férjem vett fel, a mai napig végig sírom. Ez tényleg a legszebb dolog a világon, igaz csajok? Bármikor újra csinálnám

Legjobb válasz: Altatásos császárom volt probléma miatt. Mikor kihozták nekem, nem hittem el, hogy az enyémet kaptam meg, olyan gyönyörû volt - és még persze ma is az.

Altatásos császárom volt probléma miatt. Mikor kihozták nekem, nem hittem el, hogy az enyémet kaptam meg, olyan gyönyörû volt - és még persze ma is az.
asszem 3. voltam, még mások történetén is tudok sírni....:) ....annyira szép ahogy leírjátok és tényleg a világ legcsodálatosabb érzése
Sürgõsségi császár lett, és amikor kiemelték, nem láttam én se, nem is sírt. Megrémülve kérdeztem, hogy miért nem sír, de a doki megnyugtatott, minden rendben vele. Mikor visszahozták megmutatni, akkor se volt egy hangja se, kis szürkés-lilás volt, és az volt az elsõ, hogy látni akarom a kukiját. Mikor puszit adtam neki, már sírtam, de olyan puha bõrt még életemben nem éreztem.
Császár volt, de nem altatásos. Elõször mikor meghallottam a hangját, akkor még nem is láttam! Csodálatos volt! És mikor odahozták megmutatni! Leírhatatlan! Finom, puha kis szuszogó tündér! Az anesztes hölgy törölgette a könnyeimet, csak annyit bírtam kinyögni, hogy "Isten hozott a világon Kislányom!". Még most is könnybelábad a szemem, ha csak rá gondolok! A világ legszebb és legboldogabb érzése!
Azt hiszem nagyon jó... :) De tényleg, rosszul és késõn kaptam EDA-t, iszonyúan szenvedtem, tök önkívületi állapotba kerültem a végére, a doki nyomta ki belõlem a gyereket, nem sok mindenre emlékszem :( Ezt nagyon bánom, de hát így alakult, legközelebb másként intézem :)
Sajnos nekem is altatásos császár volt, így nem láthattam csak 3 órával késõbb, és csak pólyában. Akkor még csak megmutatták egy percre, le sem rakták mellém, de még nagyon kómás voltam az altatótól és szerintem ha az üres pólyát mutogatják azt is elhittem volna hogy ez a gyerekem :) Amikor egy órával késõbb már több idõre kihozták és mellém tették akkor meg csak néztem-néztem, nem értettem hogy lehet ez a gyönyörû baba az enyém, és hogy fért el eddig a pocakomban. 2 hetes kisfiú anyukája
Persze jó érzés volt, de én szinte alig tudtam magamról rögtön szülés után, mikor rámtették, olyan fáradt voltam.Igazából akkor tudatosult bennem minden, mikor már lekerültem gyermekágyra, és ott volt velem.Ott a szülõágyon éppen örültem hogy élek.Hát tudom nem valami érzelgõs válasz a részemrõl, de tényleg így volt. De azóta bepótoltam a gyönyörködést, a mai napig órákig tudnám nézni ahogy tesz-vesz mellettem. 6 hós fiú anyukája.
olyan nyálkás, véres és meleg volt, de tényleg csodálatos.....ezért megéri a szenvedés
iszonyú nehéz szülésem volt, és amikor kijött, megkérdezetem, megvan e keze lába, és tényleg lány-e. visított, mint egy sakál, aztán odarakták a mellkasomra, és egybõl elhallgatott, kis nyüzüge volt, és csúnya, de nekem a legszebb! nagyon elérzékenyültem rajta. azóta már nem nyüzüge, és nem is csúnya! :) )) szeretném újra átélni 9 hónap múlva. :) ))
Némi probléma miatt én csak 1, 5 nap múlva láttam a fiam, mikor anyukám 2 emeletet letolt hozzá tolókocsival. Én csak sírtam és simogattam. Még most is elszorul a torkom, ahogy visszagondolok, pedig már 4 és fél hónapja.

Biszex lennék? Kb.7v.8 évesen smároltam először az egyik barátnőmmel, majd 12-13 évesen, majd rá 1-2 évre szintén 1-1 barátnőmmel történt a dolog, de a mai napig néha megnézem a nők mellét, ami semmilyen hatással nincs rám, csak szégyenlem magam.

Azóta volt már barátom, így nem lehetek csak leszbikus, max. biszex, de ezért se nagyon rajonganék. Nagyon elítélem magam ezekért a dolgokért, de tudni szeretném, hogy ezzel csak én vagyok így, vagy esetleg mással is vannak ilyenek. Várom a válaszotokat, de nagyon szeretném 1-2 szakember válaszát is olvasni, megnyugtatna. 17/L

Legjobb válasz: én pl azért nézem meg a nõk mellét, mert irigykedek, hogy 'neki is nagybobb van mint nekem.' (Sajnos elég kicsik a melleim..) Szerintem nem vagy feltétlenül biszex. Szoktál lányokról fantáziálni?

én pl azért nézem meg a nõk mellét, mert irigykedek, hogy 'neki is nagybobb van mint nekem.' (Sajnos elég kicsik a melleim..) Szerintem nem vagy feltétlenül biszex. Szoktál lányokról fantáziálni?
Meg kell, hogy nyugtassalak;) Hetero vagy:D
Szia! Ha egészségügyis válaszát elfogadod szakvéleményként, akkor parancsolj :) Nos heteroszexuális vagy. Biszexuálisnak azokat az embereket nevezzük, akik képesek beleszeretni a saját nemükbe, akár életre szólóan is. Majdnem minden nõ megnézi a többi nõt, csak nem úgy, mint ahogyan egy férfi tekint egy nõre, és itt a különbség. Az, hogy te eddig a barátnõiddel csókolóztál, azt jelenti kíváncsi vagy. Semmi gond, nincs miért szégyellned magad, teljesen hetero vagy :)
Én is smároltam barátnõimmel de nem vagyok bisex szerintem.A gondolattal már eljátszottam hogy miylen lehet, de hetero vagyok.
A kérdező hozzászólása: soha
A kérdező hozzászólása: húúúúú nagyon köszönöm, megnyugodtam... KÖSZI!!!!! :)
Nyugodtan használd õket együtt. (Legfeljebb nem fognak hatni.)
A nuvaringhez tartozott egy tájékoztató amiben le van írva, h "Spermium-ölõ és hüvelygomba ellenes készítmények használata nem csökkenti a nuvaring fogamzásgátló hatását."

Ovu teszt kérdés? Először használok ovu tesztet, a másodikat használtam el a 7 ből ami itthon van. A ciklus.hu szerint 6-án lesz várható ovum, ami 2 nap múlva lesz, de ugyanolyan halvány a mai mint a tegnapi?

Várjam meg míg pozitívvá válik és az ovu tesztnek higgyek, vagy a ciklus.hu-nak?

Legjobb válasz: szerintem az ovu teszt a megbízhatóbb!! legalább is nálam bevált

szerintem az ovu teszt a megbízhatóbb!! legalább is nálam bevált
A kérdező hozzászólása: 15.dpo-n vagyok, akkor normális még, hogy negatív?Látszik a csík de sajnos a tegnapinál nem erõsebb.Érzek szurkálásokat a petefészkemben így biztos valami alakul nálam odabenn.Holnapra vagy holnaputánra már pozitívnak kéne lennie!Tartok tõle, hogy lekések.Köszönöm a választ!
Természetesen az ovutesztnek higgy. Különben nekem mindig egyformák voltak a tesztjeim csak a pozi napon volt pozi. Szóval nem erõsödött fokozatosan napról napra hanem egyszer csak pozitív lett. Elsõre baba lett belõle.
szerintem, folytasd tovább a tesztelést, biztos hogy holnap v. holnap utánra ott lesz a két csík. én is a 7db-osat használtam és nekem csak az ovum napján volt két csík, elõtte való napokban még csak jele sem volt, hogy lesz valami..
A kérdező hozzászólása: Ó akkor nálam ugyanez lehet most.Akkor ráérünk együtt lenni akkor ha pozitív vagy legyünk együtt ma is biztos ami biztos?A mait azért hagynám ki, mert a 2 csíkra várok és akkor több nap után együtt lenni esélyesebb talán a kis "fickók" miatt.Köszönöm, segítettetek, gratulálok a babóhoz :)
úgy is jó ha megvárod a 2csikot, de ártani nem árt ha elõtte is együtt vagytok. Amikor mi hoztuk össze a babát, csak 1szer voltunk együtt bizonyos okokból, és mégis baba lett a dologból. (és az ovu elötti napon történt)
Az ovuteszt annyira megbízható, hogy barátnõmnek pozit mutatott majd kiderült, hogy nincs tüszõrepedése. Ugyanis azt nem tudja mutatni, hogy megreped-e a tüszõ. A hõmérõzés a legbiztosabb!
nekem az ovuteszt még a terhességet is kimutatta a nemvárt elõtt 5nappal
Az vagyok akinek elsõre összejött! Szerintem nyugodtan együtt lehettek akár ma is ha jól esik. Nekünk is úgy jött össze (szerintem), hogy reggel együtt voltunk és utána este lett pozi a teszt. Azt hittem én is, hogy talán "elrontottuk" így de azért együtt voltunk még a pozi teszt másnap éjjelén is (tehát majdnem másfél napra a teszt után)de tuti nem az talált be! Érzem, tudom, hogy az a reggeli volt a nyerõ! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!