Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo és mükörmépitö lehet (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Külföldi tanulás esetén (Főleg Skócia, Edinborough) milyen nyelvvizsgák az elfogadottak, milyen szinten (közép, felső)?

2

A gazdaságelemzés szak hogy van angolul?

Financial analysis, business analisys, economocs analisys vagy hogyan? Nem igazàn talàlom a külföldi egyetemek között.

1

Aki elvégzi Magyarországon a jogi egyetemet, az csak itthon tud elhelyezkedni vele?

4

Szeretnék sok-sok kérdésre választ kapni, azoktól akik kinn tanulnak Németországban magyarként egyetemen ill. főiskolán. Tanul valaki gazdasági képzésen, esetleg turizmus? Hogy működik az egész bekerülési folyamat? Tudni.

0

Hogyan működik a német egyetemi rendszer? Van lehetőségem a már otthon elkezdett tanulmányokat itt befejezni?

Elvégeztem 2 évet már Magyarországon az ELTE-n, de most Németországban dolgozok egy évet, és elkezdtem gondolkodni rajta, h itt fejezzem be a maradék éveket.

6

Ausztriában van valamilyen orvosi egyetemen magyar vagy angol oktatás? Aki kint tanul le tudná írni, hogy körülbelül mennyiből jön ki egy hónapban?

3

Dániában angol képzések csak gazdasági szakon vannak?

3

Franciaországi egyetem középfokú francia nyelvtudással lehetséges?

6

Van egy pályázat aminek keretében amerikába lehetne kijutni, ehhez kéne írni első körben egy motivációs levelet, azt tudom hogy miket foglaljak bele de hogyan kezdjem el?

angolul kell írni, és ez csak az els? forduló, de tényleg fogalmam sincs mivel kell az ilyet kezdeni, my name is..., vagy mi? estig kéne megírnom, de anyu nincs itthon a nevel?apám meg nem segít.fontos lenne köszi.

4

Becsi Egyetemre es WU-ra hogyan tudok jelentkezni? Hol (link) tudok online jelentkezest leadni? Mit szamitanak/Mi szukseges a bekeruleshez (gazdalkodas + menedzsment szak, angol nyelven)? Milyen papirok kellenek (nyelvvizsga/ajanlo level stb)?

Mikor van nyitva az egyetem, hogy szemelyesen elmehessek az informaciokert, ha nem kapnek valaszt a kerdeseimre. Elore is koszonom a valaszokat. Nagyon fontos! :(

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!