Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo és mükörmépitö lehet (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Angliában a levelezős egyetemet az állam fizeti?

2

Lehet ilyet csinálni?

9-es vagyok, és ha lenne rá lehet?ség, szeretnék egy évet kinnt tanulni Németországban. (Van középfokúm, beszélek németül!). Van kinnt él? jó ismer?söm is, és lehet olyat csinálni, hogy egy évet kinnt élek náluk, és ott tanulok?

2

SAT vizsgát szeretnék tenni, itt, Magyarországon, de nem sikerült megtalálnom a jelentkezési- és vizsgaidőpontokat, illetve ennek költségét. Segítene valaki ebben nekem?

Link is jó, nem várom el, hogy ide leírja a válaszoló, csak úgy látszik, nem sikerült a témával kapcsolatban hatékonyan használnom a Google-t. :) Köszönöm!

2

Hogy működik a cserediák program?

pl. Magyarország - Amerika

5

Zeist vagy Gent? Nyári egyetem.

Zeist (NL) vagy Gent (BE) legyen a város, ahová jelentkezek nyári egyetemre? Már Antwerpenben (BE) voltam kint Erasmus ösztöndíjjal egy szemeszterre, szóval a flamand területen voltam eleget, ez szól talán Zeist mellett, de valamiért Belgiumot nagyon szeretem, ez Gent mellett.

2

A felvételinél sokat számít a középsulis bizonyítvány jegyei, vagy csak az érettségi, pl az ELTE-IK-re akarok felvételizni akkor mit fognak nézni?

2

Bécsi egyetemre való jelentkezésnek mi a feltétele? Kell írni valami érettségi jellegű dolgot?

2

A növénydoktor nevű mesterszaknak mi az angol megfelelője? Szeretnék külföldre menni mesterképzésre, de nem tudom hogyan keressem az egyetemek honlapján ezt a szakot.

2

Magyar nyelvu gimnaziumot nem tudnátok véletlen Saarbrücken -ben, vagy 30km körnéyek?

Nagy esellyel ugy fog alakulni, hogy kulfoldre koltozom, es gimit folytatni szandekozom a már cimben emilitett városban.

3

SÜRGÕS! Angol korrepetálás bécsben?

écsben tanulok. németül ugy ahogy tudok de angol segítségre szükségem lenne.korrepetáló tanárt keresek. teljesen mindegy hány éves és milyen anyanyelvu az illet? ha tud angolul és németül.

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!