Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo és mükörmépitö (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Olyan oldal Nagy-Britanniában, mint a felvi.hu?

Ilyen oldalakat keresek külföldi tanulmányaimhoz, mint a www.felvi.hu
Ami leírja a követelményeket, pontokat, mindent......

1

Angliában élő fiatalok/tinik milyen a suli?

Egyetem,általános,gimi bármi.
Milyen a sulitok? Szép?
kedvesek a tanulók?tanárok?
Milyen volt az első nap a suliban?
Hamar beilezkedtetek?
Meséljetek a sulitokról!
Csak normáilis válaszokat.kösszönöm
Bocsánatott kérek a helyesírásért

0

Van közületek valaki, aki Horvátországban tanul egyetemen?

Engem érdekelne milyen a tanítás, a költségek, stb..

0

A következő tanévet Angliában kezdem meg. Mennyire nehéz a kezdeti problémákat leküzdeni?

Jelenleg a nyelvtudásom közép és felső között van.
Nyitott,barátságos,vidám természetem van.
F/18

1

Elfogadják a csehek a City&Guilds nyelvvizsgát?

Szlovákiában élek, és az érettségi 2 év múlva esedékes. Csehországba- Brünn vagy Prága- szeretnék menni egyetemre. Jövőre meg lehet csinálni a sulinkon az angol érettségi helyett a City&Guilds nyelvvizsgát, így 4. ben tobb időtt fordíthatnék a többi tantárgyra, és angolból már nem kellene érettségi. Csak, hogy az a helyzet, hogy azt hallottam, hogy nem minden egyetemen fogadják el, és hát igazából nem akarok fizetni(194€) pluszban, ha nem fogadják el. Másrészt meg jó lenne megszabadulni az angolból, mert hát kémia, fyzika, biosz, nem éppen azok a tantárgyak amikre kevesebb ido is elég. Nem tudná valaki megmondani, hogy akkor most a City&Guilds-et el fogadják-e ezeken a helyeken: Bruno-Masarykova Univerzita, Prága-Karlova univerzita. Nagyon nagy segítség lenne

4

Felvettek egy külföldi egyetemre 1 éves posztgraduális képzésre. Van valamilyen információtok arról, hogy hogyan induljak el ösztöndíjat vagy anyagi támogatást szerezni a tanulmányaim finanszírozásához?

Alapítványok esetleg adnak anyagi támogatást?

7

Az Angliában és az Egyesült Államokban oktatott "biomedical engineering" kurzus mely magyar egyetemen oktatott szakhoz hasonló leginkább?

1

8. osztályt Németországban kezdem. Hogyan és miképp csináljam?

Nyáron németbe költözünk a családdal, Hechingenbe. A 8. osztályt már ott kezdeném. Eddig 1. osztály óta kitűnő tanuló voltam és úgy néz ki, hetedikben is az leszek. Nem szeretném lerontani a jegyeimet, pláne a továbbtanulás előtt. Tudna valaki nekem tanácsot adni, hogy hogyan tudnék az elején az órákon aktív lenni, stb...?
Egyébként 7 éve tanulok németet, alapfok letételére készülök.

3

Hogyan lehet valaki egy magyarországi érettségi után a Humboldt-Universität zu Berlin hallgatója?

1

Regensburgban vannak nemzetközi gimnáziumok? Úgy értem, olyanok ahol először a nyelvet megtanítják, és csak utána kezdődik a tényleges tanítás. Esetleg ahova a legtöbb magyar jár?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!