Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo és mükörmépitö (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Érettségi után tanulás Olaszországban?

Ezt mennyire lehetséges megoldani? Valakinek van személyes tapasztalata, esetleg tudtok mondani árakat, vagy hogy hogyan számolják ki a tandíjat? Esetleg olyan oldalakat, ahol ösztöníjra lehet pályázni?

0

Szerintetek lenne esélyem kint tanulni külföldön? 16/L

Már egy ideje nagyon foglalkoztat, hogy új nyelveket tanuljak, sajnos ezt iskolában(legalábbis ahova én járok) nem lehetséges magasabb szinten. Arra gondoltam, hogy jó lenne kimenni külföldre vmi olyan helyre ahol angolul beszélnek. Egy baj van, hogy nagyon keveset tudok angolul, eddig németet tanultam és most ebben az évben kezdtem el angolul. Hogyan tudnék kijutni ? Hol lenne érdemes megpróbálnom, egyáltalán lehetséges így iskolába járnom ? Több programot megnéztem, ami nagyon tetszett az az AFS volt. Nagyon tetszik, hogy megtanulod az adott ország nyelvét plusz még az angolt is fejleszted. Van vkinek van ami tapasztalata ?

2

Skócia vagy Dánia?

Még csak tizedikes gimnazista vagyok, de már elgondolkodtam rajta, hogy talán jobb lenne inkább valahol külföldön továbbtanulni majd. Nekem a skót és a dán egyetemek tűnnek a legjobbnak (ingyenesek+minőségiek). Szerintetek (angol nyelvtudás mellett) melyik a jobb ? (+érvek)

5

Milyenek az angol középiskolák?

2

Érdekelne, hogy hogyan kell jelentkezni az Uni Wienre? És főleg, hogy mikor? Mennyi a megélhetés? Hogy keressek WG-t? És főleg, hogy milyen papírokat kell elintézni?

Ausztriában szeretnék jogot tanulni. Álomvárosom Bécs, de még lehet, hogy Graz lesz, az közelebb van. /Szombathely környékén lakom. Minden részlet érdekelne a kinti tanulással kapcsolatban. Még csak 11. -es vagyok, de mindent szeretnék majd időben elintézni.

2

Hogy szerezhetnék munkát Németországban? 18 F (bővebben lent)

Erdélyben élek és a nyáron ki szeretnék menni Németországba dolgozni, azért, hogy jobban el tudjam sajátítani a nyelvet, hogy majd könnyebben letudjam tenni a nyelvvzizsgát. De nemcsak ezért. A tapasztalatszerzés miatt is, meg azért is, mert meguntam a semmittevést. Hol tudok érdeklődni? Egyáltalán lehetséges ez?

1

Szeretnék internátusba járni Amerikában (gimibe), tapasztalatokat nem tudnátok írni kérlek?

1

Van itt valaki olyan, aki gondolkozik abba, hogy kimegy cserediáknak vagy nyelvtanfolyamra külföldre 1 évre?

Én nagyon szeretnék menni, de egyedül nem nagyon merek nekivágni. :S Szóval aki hasonló helyzetbe van mint én az írjon már nekem. :D Leginkább az USA és Málta érdekel. (Az is írhat akinek már van ebben tapasztalata.)
16/L

6

A debreceni Tóth Árpád Gimnáziumból mennyi esélyem van, hogy külföldi egyetemen tanuljak? (Kitűnő tanuló vagyok)

3

Az EU-n belül hol vannak ingyenes egyetemek/főiskolák? Nehéz bekerülni, hogyan működnek?

Tudok Dániáról, Ausztriáról, Írországról. Nekem Dánia tűnik a legjobbnak, de előtte hajón szeretnék dolgozni egy évig, hogy megteremtsem az alapokat.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!