Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo és (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Olcsó nyelvtanfolyam vagy diákmunkára lehetőség Angliában? 16/L

nyelvet szeretnék tanulni angliában idén nyáron. kb 3-4 hétre mennék ki és nem szeretnék százezreket kiadni. tudom hogy picit későn van, de nagyon szeretnék és sehol nem találok semmi jót (olcsón) :/ volt kinn valaki, aki tudna segíteni nekem? az is jó lenne ha családnál lennék és az ő gyerekük meg majd jönne hozzánk. még akár önkéntesnek is kimennék, könnyebb munkát ingyen vállalnék (persze akkor a költségeimből valamennyit át kéne vállalniuk), de nagyon szeretnék, és nem érdekel, hogy keresek-e vele vagy nem, tanulni szeretnék és világot járni! köszönöm :)

0

Hogy fordítsam le angolra ha még a régi bolognai előtti rendszerben végeztem?

Bölcsészkaron két nyelv szakon 4 évet, plusz egy évet végeztem tanár szakon. De mivel ez még a bolognai rendszer előtt volt, nem tudom hogy fordítsam le angolra. Úgy érzem ha lefordítom mesterképsének (MA-nak) akkor az nem teljesen igaz. Bár tény hogy összességében az is 5 év, de...nem hazugság ez? Valószínűleg le kell majd fordíttatnom a diplomám is valahol és lepecsételtetni, hogy hivatalos legyen, de nem tudom ők is hogy fogják fordítani,meg kellene egyeznie azzal, amit az önéletrajzomba írok...valaki csinált már ilyet?

1

Mi a véleményetek az EF nyelviskoláról? (EF International Language School)

Esetleg valaki tanult már nyelveket ezzel az iskolával? Van valakinek bármilyen tapasztalata? Merre voltatok?:) Engem a 9 hómapos, egész éves tanfolyam érdekelme! Minden vélemény érdekel!:)

3

Hogyan kaphatnék ERASMUS-osként több pénzt az államtól?

Az a helyzet, hogy nagy örömömre ősztől mehetek ki külföldre egy fél évre tanulni. A baj viszont az, hogy egy picit rosszul jelöltem meg a kinttartózkodásom idejét. Október elsejétől igényeltem meg az ERASMUS támogatást. Mint kiderült, tényleg akkor kezdődik kint a félév, tehát ebből a szempontból ezt nem rontottam el, viszont...... Viszont azt nem tudtam, hogy a félév előtt kötelezően részt kell venni egy úgynevezett üdvözlő héten. Ez pedig szeptemberben van és kötelező, így hát a szállásigénylést is szeptember 1-re nyújtottam be. Ez azt jelenti, hogy már szeptemberben kell ugye a szállás, mert akkor már kint kell lennem, de csak októbertől kértem ösztöndíj-támogatást. Ha tudtam volna, hogy lesz egy ilyen kötelező hét, akkor természetesen szeptembertől kértem volna. Ezért szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnék gyorsan ez ügyben intézkedni, hogy kapjak szeptemberre is pénzt az államtól. Úgy tudom, ha fél évre megy ki valaki ERASMUSSAL, az is hosszabbítható év közben. Ezen az úton talán valami előhosszabbítást meg lehetne próbálni? Vagy más ötlet?

0

Tanult/dolgozott már valaki Sydneyben?

Milyen a tömegközlekedés és mennyibe kerül? Hol érdemes szállást keresni, albérletben vagy kollégiumban? Szállás mennyire drága, ha nem egy lebujban akarok lakni? Milyenek az emberek? Minden információt szeretnék tudni, mivel nagy tervem, hogy ki tudjak oda menni tanulni. Milyen ösztöndíjak vannak, amikben nemcsak a tandíjat, de esetleg valami költőpénzt is támogatnak?

2

Szeretnék Németországban dolgozni bébiszitterként. Valaki dolgozott már kint bébiszitterként? Hogy sikerült kijutnia? Tapasztalatokat írjatok légyszíves

2

17 évesen jövő tanévtől angliában?

17 éves vagyok, 1 év múlva leszek 18. Nem kollégiumban lennék, de nagykorúval élnék. Lehetséges ez? Kell valamit intézni ennek ügyében? Ha igen hol és mit?
Kérek tapasztalatokat a kinti iskoláról, tanulásról!Első évben mindenképp ESOL osztályba mennék, utána hogy tovább?

0

Tanult valaki Spanylországban?

Erasmusszal vagy bármi más ösztöndíjjal, vagy egyébként? Ha igen, akkor tudna írni tapasztalatokat? Milyen a kinti oktatás, kb hány tanóra van, mennyire volt nehéz az átállás és, hogy mennyire más, mint itthon?

2

Kodolanyi diploma mennyit ér külföldön?

Kapok vele munkát? Elismert?

4

Törökországban miért írják kisbetűvel a neveket?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!