Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo és (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha cserediák szeretnék lenni, akkor az én családomnak is fogadnia kell egy cserediákot?

7

A Nagyváradi Egyetemen magyarul vagy románul zajlik az oktatás?

Van egyátalán Romániában olyan egyetem, ahol magyarul?

3

Finnországban van, olyan egyetem ahol angolul lehet tanulni a Bölcsész szakon?

2

A kérdésem az hogy közép iskola után milyen fokozat jön?

pl:általános iskola-középiskola aztán,hogy folytatódik?

4

Svájcban, Lucerne-ben szeretnék tanulni szakácsként. Ki mit tud róla?

A Business & Hotel Management School-ba szeretnék jelentkezni. Semmi komoly információval nem rendelkezem. Nagyon örülnék ha egy ott végzett vagy ami még jobb még ma is ott tanuló személlyel beszélhetnék.
Köszönöm
20/F

7

Szerintetek mennyivel gyorsabban tanulnek meg Angolul Londonban mint itthon?

1

Ha érettségi után kimemnék egy évig külföldre gyakorolni nyelvet, és következő évben kezdeném itthon az egyetemet akkor újra le kéne érettségiznem, vagy az 1 évvel azelőtti eredményem számítana?

Köszi előre is a válaszokat!

3

Valki volt már EF nyelvtanfolyamon külföldön?

Ha igen, akkor kérem írjatok üzenetet vagy válaszoljatok. Jövőre én is készülnék ha fog rá telni, csak nemtudom mivel jár. Köszönöm előre is :-)

3

Mennyibe kerül egy nyelvtanfolyam Manchesterben?

19 éves vagyok és kiszeretnék menni Manchesterbe nyelvet tanulni. Mennyi lenne a költség, ha kollégiumba mennék?

4

Kitűnőre végeztem egy műszaki szakközépiskolában, de egyetemre nem vettek fel, hol van Ausztriában olyan egyetem ahová mehetnék tovább tanulni? /Magyarországon nincs szándékom tovább maradni! /

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!