Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo és (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kanadában hogyvan az idkola? Hányra kell menni és mikor van vége a sulinak, szünetek stb?

1

Aki spanyolországban vagy Franciaországban jár (t) egyetemre nem tudja hogy kötelező e tudni spanyolul vagy francául?

Én ha letenném az angol nyelvvizsgát tudnék menni spanyol vagy francia egyetemre?
Köszönöm a válaszokat !!!

2

Mit kellene tanulnom ahhoz hogy az elvégzése után kimehessek (állást is kapjak olyan szakra gondolok) Angliába azon belül is Londonba dolgozni?

1

Ajánlanátok külföldön található jó műszaki egyetemeket?

Külföldön szeretnék továbbtanulni, azonban még nem döntöttem műszaki egyetem mellett. Angolul és németül egyaránt elég magas sziten beszélek.Leírnátok a tapasztalaitokat, ha tudtok akkor árakat is?

6

Hogy lehetek olyan híres mint china Anne mcclain?

Attól még hogy időssebb leszek, lehet jó színész? Jól színészkedek énekelni is tudok, a elvégeztem a gimit anyáék kiküldenek külföldre egyetemre. Szóval külföldön hogy kéne elkezdenem a színészi/énekesi karriert?
13/L

0

Kanadában hogy működik a tanítási redszer?

Reggel mikor kezdődik, és délután hogy órakor van vége (kb,átlag)
Szeptemberben hányadikán kezdődik a suli? (évnyitó)
A nyári szünet ugyan akkor van, mint Magyarországon ?
Karácsonyi szünet és egyéb kisebb szünetek mint tavaszi őszi szünet van e egyáltalán ? És ha van akkor ugyan akkor mint Magyaroknál vagy sem...?

1

Gyógyszerész főiskolák Amerikában vagy Angliában?

Gimi után mindenféle képen külföldön szeretnék tovább tanulni gyógyszerészként, persze nem fizetősben, de után járásom szerint az lehetetlen úgy, bármilyen iskola jó lenne ami a szakmát elindítaná.

9

Befejezhetem a középiskolát levelezön?

Külföldre szeretnénk költözni a családommal, de mivel még csak 17éves vagyok így kötelezö iskolába járnom. Ott nem tudnám befejezni a sulit, mert egyáltalan nem értem a nyelvet (holland). :/

8

Ez hogy van az angoloknál (és egyéb, európai helyeken)?

Az van, hogy írni szeretnék, de nem magyar helyen játszódna a történet. Sajnos nem igazán vagyok tisztában a külföldi dolgokkal. Az általános iskola befejezésénél tartanak valami ballagás félét? Hogy van náluk a bizonyítványosztás, évzáró? :) Aki tud, mesélhetne. :) Köszi!

0

Valaki megmondaná, ezek mit jelentenek?

Studienform wählen

~FERNSTUDIUM - Berufsbeg.
~FERNSTUDIUM - Vollzeit
~PRäSENZSTRUDIUM - Berufsbeg.
~PRäSENZSTRUDIUM - Vollzeit

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!