Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt olyan, aki egyedül, szülői támogatás nélkül végez egyetemet? Főleg külföld érdekel, de magyar példa is.

Külföldön élek, szeretnék egyetemre menni 2-3 év múlva. Családom itt nincs, az otthoniak nem tudnak pénzt küldeni, max esetleg végszükség esetén. Az egyetem ingyenes, de csak 3+2 évig, tehát ecet ismételni nem lehet. Találtam ösztöndíjat, ami havonta támogatna, ha nappali tagozatra megyek, de nem tudom, mennyivel. Mellette dolgoznék. Szerintetek lehetséges?

6

Ha elvégzem a Biokémia középiskolát és meg lessz a diplomám, akkor uána kimehetek külföldre elvégezni a bűnügyi antropológus egyetemet?

1

Volt valaki Aegee Nyári Egyetemen mostanában?

Mesélnétek róla egy kicsit? :) Köszönöm!

0

Kanadai tanuló vízum mellett önkéntes munka vállalható-e?

Egy kanadai egyetemen tanulok, a vízum pedig megköti, hogy semmilyen munkát nem vállalhatok. Önkétességről viszont nincs szó sehol, amit helyi civil szervezeteknél vállalnék. Fizetés természetesen nem járna érte, de a nyilvántartásban nyoma lenne, hogy önkéntes vagyok, szóval nem úgy lenne, hogy csak úgy bemegyek szabadidőmben és csinálok valamit. Így, hogy dokumentálva is lenne a dolog, de egy fillért nem kapnék érte, ez vajon legális lenne? Köszi előre.

2

Milyen iskolát ajánlotok Németországban?

14 éves lányommal szeretnénk kiköltözni. 1.osztálytól 8.-ig angolul tanult. Alapszavakat és pár alapmondatot tud csak. Évet kéne ismételnie? Vagy mi ilyenkor a teendő?
És ha már itt tartunk valaki/vagy valakinek ismerőse aki magyar lakik Vaihingen an der enz környékén?
Előre köszönöm a válaszokat.

1

Szerintetek spanyolo. Franciao. Vagy Anglia vagy svedo. Lenne jo egyetem szempontjabol?

Mindenkeppen angol nyelvu kepzesre jelentkezek de h megy itt a felveteli pl muszaj tudni spanyolul franciaul h oda felvegyenek egyetemere tehat le kell raknom egy nyelvvizsgat v ez nem kovetelmeny?

1

Ennyi idősen lehetséges?

ennyi idősen lehetséges hogy Angliában folytassam tanulmányaim? 16 év nem tudnátok olyan iskolákat vagy kollégiumokat írni ami ezt lehetővé teszi és biztonságos is? persze nem ingyen. a válaszokat előre is köszönöm:)

2

Hány éves korig járnak iskolába az egyiptomi gyerekek?

8

Milánói vagy Londoni egyetem?

Hova menjek tovább egyetemre: Londonba vagy Milánóba? Hol találok jobb egyetemet és majd később olyan muunkát amiből tényleg meg fogok tudni élni és eltarthatom a családomat? Vagyis melyik az élhetőbb város?

6

Ha itthon leérettségizem azt külföldön hogyan számitják, tehát mi van akkor ha más a pontrendszer számit ez akárhogyan is?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!