Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Oktatással kapcsolatos kifejezések angolra fordításában tudna segíteni valaki?

Az "osztatlan szak", "osztatlan mesterképzés" fogalmát nem tudom kitalálni angolul. Egészen konkrétan angol nyelvű önéletrajzba kéne, és a
"kémia-matematika osztatlan tanári MA" magyar kifejezésnek értelmileg megfelelő angol verzióra lenne szükségem.

4

Mi minden kell ahhoz, hogy Németországban vagy Ausztriában menjek egyetemre?

Azt tudom,hogy a C1-es nyelvvizsga szűkséges.
Lesz érettségim jövőre, mi minden kell még?
Felvételik vannak? Egyáltalán nem vágom.
Meg,hogy hogyna számolják a pontokat stb.

Köszönöm a segítséget! :)

2

Érdemes Olaszországban továbbtanulni egyetemen?

1

Mit tegyek? Hogy érhessem el, hogy magyarországon tanulhassak?

Szlovákiában élek lány vagyok 17 éves leszek.Minden vágyam-álmom ,hogy kimehessek magyarba tanulni!Magyar vagyok ímádom magyarországot nem ,akarok itt szlovákiában élni.De az anyám nem képes ezt felfogni nem bízik bennem mit tegyek minden álmom az ,hogy kimenjek?Nem vagyok itt boldog magyarba boldog lennék így érzem és tudom is többször voltam kint már...és ez nem csupán egy fel lángolás már évek óta kiszeretnék menni!Mit tegyek?
17/l

3

Mennyire megengedett egy tetovalas egy apolononek kufoldon?

0

Tudnátok olyan youtube csatornát vagy bármit ahol lehetne tanulni mint pl magyar csatornák : herby meg hardverteszt stb?

Ilyen csatornák kellenének élőemberekkel pl:spanyol olasz vagy valami svéd ha meg ajánlnátok valami mást az is jó lenne csatornán kivűl. Most 3 nyelven tok bővíteni szeretném.Köszi előre ajánlatokat.

1

Szlovákiában milyenek a magyarokkal iskolában? Hogy bánnak velük?

2

Szerintetek melyik egyetemen érné meg a legjobban tanulni? Skócia (Edinburgh), Svájc (Zürich), vagy Írország (Dublin)? Esetleg egyéb?

Sziasztok!
Örülnék ha valaki tanácsot tudna adni, hogy melyik külföldi egyetemmel lehetne kezdeni valamit. :) Angol vagy német nyelv jöhet szóba.

Köszönöm előre is! :)

2

Mélyfúró technikus végzettséggel hol tudok később elhelyezkedni?

0

Szerintetek mi kell ahhoz, hogy külföldön (pl. Bécsben) lehessek egy jól kereső ügyvéd?

Komoly válaszokat kérek, köszi.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!