Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Iskolaköteles vagyok Ausztriában?

17éves vagyok (középiskolás 10.osztályom elvégeztem,most lépnék 11.-be)
A magyar törvény szerint 18éves koromig tanköteles vagyok!!(1996-os születésű vagyok)
Ausztriába(Innsbruckba) költöztünk a családommal. A bizonyítványomat nem adta ki a magyar iskolám,csak a hitelesített fénymásolatát. Szóltam az igazgatónak,hogy kiköltözünk. Most viszont ugyan úgy írják a hiányzást,mert tanköteles lennék magyarba. Ausztriába viszont nem! itt 16év a tankötelesség.
Bevagyok jelentve ide,Innsbruckba.
Mi a teendő? A magyar vagy az Osztrák törvény vonatkozik rám?
Hogy tudnám a bizonyítványom kikérni befogadó nyilatkozat nélkül,ha az osztrák tankötelesség vonatkozik rám?

5

Fogadtatok már be cserediákot? Voltatok már azok? Milyen?

Szeretnék befogadni német cserediákot, a suliba van egy ilyen program. 10 napra jönne most szeptemberben, aztán tavasszal én mennék 10 napra. Viszont egy kicsit tartok tőle. Én nem vagyok egy nagy társasági ember, sosem tudom miről beszélhetnénk, még magyarul sincs sose témám, nemhogy németül. Gyenge középfokon beszélek, így elég nehezen értenénk meg egymást szerintem. Félek, hogy olyan lány jön, aki teljesen más, mint én, és nem jövünk ki egymással. Meg én igénylem, hogy néha egyedül legyek, ne legyen folyton valaki a sarkamban. A legjobb barátnőmmel sem bírtam 4-5 napnál tovább folyton kettesben. Mikor 1 hetes táborban voltam, és délután szabadidő volt, még onnan is hazajöttem egyszer arra a 2 órára. Szóval nem tudom nekem ez milyen lenne. Persze kibírom valahogy azt a 10 napot, főleg ha jó fej. De nem tudom milyen lenne. Meg alapból a németek olyan mások, mint mi. Más a viselkedésük is, a szokásaik. Meg fogalmam sincs mit csinálhatnánk délutánonként vagy este, alig ismerem én is ezt a várost, nem tudom mit mutathatnék itt neki, örülök ha nem tévedek el a suliig. Amúgy sem vagyok egy bulizós. A legtöbb korombeli más mint én, én inkább visszahúzódó vagyok meg nem egy érdekes ember. Attól is félek, hogy nem lesz neki jó itt, pl. ha fél mondjuk a kutyáktól az elég gáz lenne, mert van 3 nagy kutyánk, meg még macskánk is. A szüleim reggeltől estig dolgoznak, tehát nem igazán tudnak főni max este akkor van másnapra, de nem minden nap. Mondjuk elmehetünk kajálni valahova csak gőzöm sincs hogy itt hova. Pl. kell kutyát sétáltatnom, de félek, hogy mi van ha ő nem akar jönni. Meg nekem franciaágyam van. Nem tudom, hogy neki jó lenne-e ha együtt aludnánk vagy hozzak valahonnan egy matracot és akkor aludjak a földön vagy mi?! Szóval tényleg nem tudom, be merjem-e vállalni. Örülnék ha írni valaki aki már fogadott be vagy volt cserediák, hogy ez milyen, miket csináltak, hogy jöttek ki egymással stb.

3

Milyen lehetőségek vannak, mik a követelmények Franciaországban műszaki egyetemre?

Idén vagyok végzős, és nagyon szeretnék kimenni Franciaországba tanulni egyetemre, akár ott kezdeni, akár itthon BME-n elkezdeni és onnan újra felvételizni egy másik egyetembe(ez is érdekelne, hogy egyáltalán hogy lehet ilyet). Angolból már van felsőfokúm, franciából a középfok biztos meglesz, de akár még felsőfok is. Emelten érettségizni matekból, fizikából és angolból fogok.
Ilyen eredményekkel milyen esélyeim lennének, valamint kb. mennyi ösztöndíjat lehet kapni általánosságban?

2

Mi lenne ezeknek a szakoknak a pontos neve magyarul?

Hogyan lehet lefordítani pl. egy okiratban, vagy Magyarországon mik a megfelelőik:
Biochemical Engineering (vegyészmérnöki képzés szakiránya)
Organic and Biochemical Process Engineering

2

Kaphatok diákhitelt Angliában?

idén ballagok,jövőre szeretnék tovább tanulni egyeteme Angliában viszont nincsenek meg rá a millióim. Kaphatok diákhitelt ott kint külföldön úgy hogy nem éltem kint?

2

Bécsi egyetemen halasszak 1 évet a német nyelv miatt?

Mit javasoltok? Most vagyok 11. osztályos, így utolsó előtti évemet végzem a gimiben. Németből érettségizek, érettségi után nyáron egyből le is akarok tenni egy középfokú nyelvvizsgát. Tehát a középfoknál több biztos, hogy nem lesz jobb a nyelvtudásom... ne tudom, hogy beadjam-e egyből érettségi után a jelentkezésem, és be is járjak egyetemre, a nyelv miatt. Azt hallottam nehéz. Arra gondoltam, hogy érettségi után kimennék Bécsbe dolgozni, 1 évig, így halasztanék az egyetemen, hogy fejlődjön a nyelvtudásom..mit gondoltok? Megérné? Vagy ne pocsékoljak el ezzel feleslegesen 1 évet?

2

Törökországban mikor kezdődik a tanév és meddig tart? Vannak hosszabb szünetek tanév közben? (középiskolában)

1

Az edinburgh-i vagy a St Andrews egyetemre mik a felvételi követelmények?

Sziasztok!
Mielőtt feltettem a kérdést, próbáltam megkeresni a választ, de magyar nyelvű leírást nem találtam, angolul meg annyira még nem vagyok jó, hogy olyan oldalakat nézegessek.
Szóval az érdekel, hogy ha Skóciában szeretnék majd dolgozni, mint pszichológus, vagy újságíró, vagy fordító, esetleg idegenvezető, akkor milyen követelményeket kell teljesítenem, hogy felvegyenek valamilyen hasonló szakra az említett egyetemeken? Hány tantárgyból kell érettségizni, melyekből, milyen eredmények és tanulmányi átlag kell a bejutáshoz?

Nagyon, nagyon köszönöm, ha valaki segít!

3

Van ingyenes amerikai tanév program?

Szeretnék kimenni egy évre, de csak fizetős lehetőségeket találtam.. :/

4

Megéri Amerikában tanulni?

Arra lennék kíváncsi, hogy azt a tudást, amit az amerikai egyetemek kínálnak, itthon is meg tudom-e szerezni, illetve álláskeresésnél mennyire számít a diploma.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!