Találatok a következő kifejezésre: Magyarorszägon szerzett kéz-làbàpolo (1 db)

Magyarorszägon szerzett papirt (kéz-làbàpolo és mükörmépitö) lehet hasznälni külföldön..?

ha magyarorszägon végzek sulit,akkor azzal a papirral dolgozhatom külföldön is vagy ahhoz külön bekell szereznem valamit?vagy csak egy hivatalban német nyelvüre kell fordittatnom?

Legjobb válasz: Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van,Crystal,nails...stb.,nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!

Szió! Olyan sulit válassz amelyik a tanfolyam elvégzése után rögtön ad neked ilyen papírt.Nagyon sok ilyen suli van, Crystal, nails...stb., nézd meg a neten.Egy korrekt tanfolyam kb.4-5 hónapos.Ne dõlj be a gyorstalpaló suliknak.És azt is tudnod kell, hogy kb.200.000.-ft.És még lehet keveset is írtam.De akkor olyan eszközöket kapsz amit jól használhatsz majd.Sok sikert!
persze h használhatod.talán le se kell forditani a papirt.nem foglakoznak azzal.odamész az a lényeg h tudd csinálni megnézek a jovagy mér kezdhetsz is
Én úgy tudom, hogy igen, a német nyelvtudás a feltétel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Magyar nyelvu gimnaziumot nem tudnátok véletlen Saarbrücken -ben, vagy 30km körnéyek?

Nagy esellyel ugy fog alakulni, hogy kulfoldre koltozom, es gimit folytatni szandekozom a már cimben emilitett városban.

3

SÜRGÕS! Angol korrepetálás bécsben?

écsben tanulok. németül ugy ahogy tudok de angol segítségre szükségem lenne.korrepetáló tanárt keresek. teljesen mindegy hány éves és milyen anyanyelvu az illet? ha tud angolul és németül.

0

Miért nem akar a lányom megszólalni németül?

A férjem 1 éve, én a gyerekekkel 5 hónapja költöztünk ki Németországba. Szeptember közepén kezdték a sulit ( egy osztállyal lejjebb mint amit otthon jártak hogy a nyelvet megtanulják) , a fiam aki 14 éves ? már elég jól megérteti magát és ? is megérti amit neki mondanak. A lányom 10 éves és semmit nem hajlandó mondani németül,még azt sem hogy danke vagy guten morgen. Ha kérdezzük miért csak somolyog magában és eloldalog!!

6

Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.

A szüleim nem tudják fizetni a továbbtanulásom, ezért kitaláltam hogy Angliába megyek és ott 1 évig dolgozok utána pedig jelentkezem valami egyetemre. Szerintetek jó ötlet? Mit javasoltok? Vagy inkább maradjak itthon és próbáljam meg 1 év mulva az újrajelentkezést és addig "képesítsem" magam? Azt sem tudom melyik egyetem a jó Angliában meg egyáltalán ott mi legyek nyilván nem tolmács...

3

Milyen egyetem a Partium Keresztény egyetem?

hallotatok már róla, ha igen mit?

2

Hogyan lehet finanszírozni a külföldi egyetemi oktatást? (Anglia, Skócia, Írország)

Áttanulmányoztam a külföldi diplomázás lehet?ségeit, tudnivalóit. Kíváncsi vagyok külföldön egyetemi kurzust hallgatók véleményére különösen is.

7

Angliában Fényképészetet tanulni felsőbb szinteken?

Szeretnék külföldön tanulni, az itthoni iskolákban csak azért nem csalódtam, mert tudtam mire számítsak. Már foglalkozom a témával pár éve, divat, portré témában, de szeretnék külföldön tapasztalatot szerezni, ott elhelyezkedni, saját stúdiót nyitni. Leginkább a reklámfotó érdekel. Sajnos a hazaiakhoz hasonlókat találtam csak keresgéléseim során. Angolul tudok!

0

Külföldi tanulás esetén (Főleg Skócia, Edinborough) milyen nyelvvizsgák az elfogadottak, milyen szinten (közép, felső)?

2

A gazdaságelemzés szak hogy van angolul?

Financial analysis, business analisys, economocs analisys vagy hogyan? Nem igazàn talàlom a külföldi egyetemek között.

1

Aki elvégzi Magyarországon a jogi egyetemet, az csak itthon tud elhelyezkedni vele?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!