Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon vannak és ha igen, (35 db)

Magyarországon van-e kínai autófelszerelési cikkekkel foglalkozó kínai árus, vagy bolt? És ha igen hol?

Legjobb válasz: Konkrét boltot nem tudok, de a dx.com ról rengeteg mindent tudsz rendelni (kínai csak a neten) es ingyenesen szállítják Magyarországra.

Konkrét boltot nem tudok, de a dx.com ról rengeteg mindent tudsz rendelni (kínai csak a neten) es ingyenesen szállítják Magyarországra.

Szeretnék kutyusommal betegeket látogatni . Külföldön már létezik ez a dolog Magyarországon van ilyen és ha igen hol? Szeretnék ilyen fajta munkát.

Legjobb válasz: Ez nem munka.Ezért nem kapsz még pénzt hogy bemész a kórházba a kutyáddal.Amugy meg Magyarországon a kórházak 99%-a egyáltalán nem engedd be állatokat.Mivel vannak a korházban fertõzõ betegek is meg a kutyának az egészségi állapotának is rendben kell hogy legyen.

Ez nem munka.Ezért nem kapsz még pénzt hogy bemész a kórházba a kutyáddal.Amugy meg Magyarországon a kórházak 99%-a egyáltalán nem engedd be állatokat.Mivel vannak a korházban fertõzõ betegek is meg a kutyának az egészségi állapotának is rendben kell hogy legyen.
Én szerintem egyáltalán nincs ilyen korház..:( sajnos:(


Jelenleg van Magyarországon nyilvános inkubátor? Ha igen akkor hol? Ha valaki ott helyezi el a babát, és megtudják ki tette oda akkor megbüntetik?

Legjobb válasz: Olyanra gondolsz ami a kórházak kapujában van kihelyezve? Mert az biztos van több kórháznál is, nálunk Miskolcon a Megyei Kórház elõtt tuti van, épp 1 hete jártam ott és ott áll a kapu mellett. Ha ide teszed a babát nem büntetnek meg, pont ez a cél, hogy a nem kívánt csecsemõ ne egy szemetesben végezze, hanem az "anya" nyugodt szívvel otthagyhassa a gyermeket retorziók nélkül.

Olyanra gondolsz ami a kórházak kapujában van kihelyezve? Mert az biztos van több kórháznál is, nálunk Miskolcon a Megyei Kórház elõtt tuti van, épp 1 hete jártam ott és ott áll a kapu mellett. Ha ide teszed a babát nem büntetnek meg, pont ez a cél, hogy a nem kívánt csecsemõ ne egy szemetesben végezze, hanem az "anya" nyugodt szívvel otthagyhassa a gyermeket retorziók nélkül.
nem büntetik, anonim, nem keresik, lemond róla. Babamentõ inkubátor: Budapest, a Heim Pál Gyermekkórház Madarász kórházában Miskolcon a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház elõtti inkubátorban modern jászolok -még máshol is biztos vannak
Igen van. Szombathely.
Kaposváron is van ilyen.
Kistarcsán a Katolikus templomnál is van egy ilyen inkubátor. Pár perc alatt ideér egy Pestoros járõr, aki beviszi a Flór F. khba a kicsit. De ha jól emlékszem akkor a Flórnál is van egy inkubátor(nem tudom mûködik e) Ezeknek az inkubátoroknak az a lényege, hogy a megszületett egészséges baba esélyt kapjon az életre, ne mélyhûtõbe, kukába, bokor alá kerüljön, hanem családba. És mivel az anya esélyt ad, nem követ el bûncselekményt.
A Bakáts téri kórházban is van. Schöpf-Mérei a neve talán.
De siman szulhetsz korhazban is mert kell a segitseg fani fog az tuti Es ott a korhazban lemondasz rola. Vagy meg ma felhivod a bolcso alapitvanyt ok segitenek mindenben van nyilt orokbefogadas is igy tudod hova kerul a baba es akar latogathatod is. Mindenesetre aki az eletet valasztotta es nem vetette el a gyereket szamomra egy olyan no akit tisztelni lehet. Inkabb fogadjak orokbe hogy jobb elete legyen.
Budapesten a Péterffy Sándor utcai kórház bejáratánál is van a VII. kerületben, nem messze a Keleti pályaudvartól.
Zalaegerszegen is van, pont a minap csodálkoztam rá az SZTK bejáratánál, én azt hittem, hogy valahol a szülészet környékén van.
Fehérváron is van ilyen, de én azt olvastam, hogy pár perc után jelezni kezd, hogy babát raktak bele, nem kell külön csengetni. Aztán ki tudja.
Épp ez a lényege hogy az anyuka következmények nélkül lemondhat róla ilyen formában. Nem fognak keresni, van egy csengó ha jól tudom a helyiségben hogy jelezd van ott baba. Amig oda érnek van idõd elmenni. Arra figylej hogy mindenképpen jól legyen felöltöztetve és nem árt mellé irni mondjuk egy kis papirra hogy mikor született. Mindenképp jelezd a csengõvel hogy tettél be babát, nehogy az legyen hogy nem vették észre idõben. Ha nem tudod vállalni akkor ez a legjobb amit tehetsz. Szeretõ szülõkhöz fog kerülni akik régóta várnak arra hogy szülõk lehessenek.
Budapesten a Madarász utcai kórháznál van. http://www.madarasz.hu/
A kérdező hozzászólása: pl. Budapest
Nagykanizsán is van. De egyszerûbb lenne ha konkrét várost írnál, hogy hol is kéne, hogy legyen.Hátha valaki megtudja mondani.
a tatabányai kórház bejáratánál is van
#16 a Bakáts téri Schöpf-Merei Kórház már bezárt, 2009-ben! Ott nincs.

Van itt olyan Magyarországon élő ember aki szeretne külföldre költözni? És ha igen mi akadályozza meg?

Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Az én véleményem,hogy sokan mondják hogy elmennének,stb. , de aztán mégis honvágyuk lenne ,vagy a család miatt nem akarnak kimenni . Illetve szerintem sokan félnek az újtól . Én egy idõben szerettem volna kimenni,de most elkezdtem egy tanfolyamot,és ha sikerül jól elhelyezkednem,akkor nem mennék ki :) Engem zavarna szerintem,hogy nem magyar beszédet hallanék :D És hogy olyan nyelvet kell beszélnem,ami esetleg nem is tetszik.... Illetve nem mindenféleképpen éri meg kimenni dolgozni . Lehet ha ki is megy az ember,akkoris ugyanúgy jönne ki egy hónapba...Tisztelet a kivételnek.

Az én véleményem, hogy sokan mondják hogy elmennének, stb. , de aztán mégis honvágyuk lenne , vagy a család miatt nem akarnak kimenni . Illetve szerintem sokan félnek az újtól . Én egy idõben szerettem volna kimenni, de most elkezdtem egy tanfolyamot, és ha sikerül jól elhelyezkednem, akkor nem mennék ki :) Engem zavarna szerintem, hogy nem magyar beszédet hallanék :D És hogy olyan nyelvet kell beszélnem, ami esetleg nem is tetszik.... Illetve nem mindenféleképpen éri meg kimenni dolgozni . Lehet ha ki is megy az ember, akkoris ugyanúgy jönne ki egy hónapba...Tisztelet a kivételnek.
Engem csak a nyelv nem megfelelõ szintû tudása akadályoz, de dolgozom rajta! :) 43/F
Én egy éve jöttem ki. Öregen, rokkantan, megfelelõ nyelvtudás nélkül. Tíz évre tervezem, nem tudom, mennyi lesz belõle.
Vannak bizony. Akkor láttam mennyien, amikor én is bejelentettem, hogy külföldre költözöm. Sokan viszont csak a kifogásokat keresik. Pl. ott a lakás - nekem is ott volt. Fel kell mondani - nekem is fel kellett... Sokan félnek megtenni az elsõ lépéseket.

Van még értelme/lehet Magyarországon hivatásos katonának jelentkezni? És ha igen hol? Miskolci vagyok. A Hatvanötösök útja 2. toborzó hely még meg van?

Olvastam, hogy állítólag az ingatlant eladták. Igaz ez?

Legjobb válasz: Én meg azt olvastam, hogy 3000-es létszámhiánnyal küzd a magyar honvédség. Van ez a kiadvány, a hogyan lehetek szerzõdéses katona, ebben elvileg minden megvan. http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod..

Én meg azt olvastam, hogy 3000-es létszámhiánnyal küzd a magyar honvédség. Van ez a kiadvány, a hogyan lehetek szerzõdéses katona, ebben elvileg minden megvan. http://www.honvedelem.hu/files/9/8663/hogyan_lehetek_szerzod..
A kérdező hozzászólása: Igen azt én is hallottam, hogy a jogosítvány elõny. Mindegy, elmegyek és majd mondanak valamit. Esetleg azt tudja valaki, ha már bekerültem a honvédségnél le lehet tenni a C jogosítványt? Nem vagyok benne biztos, de mint ha régebben hallottam volna ilyenrõl. Van olyan ismerõsöm aki pl. a B jogosítványt ott szerezte meg. De ez már régen volt. Azt mondta, hogy kiment egy elhagyatott részre ott kellett vezetnie és megvolt a jogsi. Mondjuk ezt nem nagyon akarom elhinni, de lehet.
szerintem már nagyon nincs értelme katonának elmenni... nekem több ismerõsöm is ott van és mindegyikõjük csak átmenetileg tervezi azt csinálni. nem találtak munkát, itt meg legalább megkapják azt a 70ezer forintot. igen, jól olvasod, annyit kapnak. erre még rájön egy két plusz dolog, de az nem nyom sokat a latba. esetleg, ha kijutnak külföldre békefenntartónak, akkor többet kapnak. de az is csak egy év szolgálat után lehetséges, meg akkor már a nyelvtudás sem ártana... :D ha elmész egy toborzóba, akkor oszd el kettõvel amit mondanak. ott azt fogod hallani, amit tényleg hallani akarsz, de sajnos a fele sem lesz igaz.
Jézus.. 70ezer? :(( Amúgy felsõ életkor van? Az ugye lehetséges, hogy pl. egy frissen végzett 23éves hadnagy a parancsnokod lesz, amikor te már 30év fölött vagy??
47 év a felsõ korhatár, ez is benne van a fentebb linkelt kiadványban :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a linket, azt már olvastam, csak azzal nem voltam, tisztában, hogy most mi a helyzet. Rákerestem és tényleg azt írják, hogy létszámhiány van. Azt esetleg nem tudod, hogy ilyenkor év végén is lehet jelentkezni vagy már csak jövõre? Vagy teljesen mindegy mikor jelentkezek? Valami olyasmit is olvastam, hogy februárig kell a jelentkezéseket leadni.
Sajnos nem tudom, de én úgy gondolom hogy lehet jelentkezni bármikor. Próbáld meg, max adnak egy idõpontot hogy mikor érdemes jelentkezni, ha most nem lehet.
a jogosítvány elõnynek számít ha jól tudom

Magyarország alaptörvényében vannak antidemokratikus pontok és ha igen akkor mik azok?

Azért kérdezem mert sok helyr?l hallottam, de konkrét példákat még nem találtam.

Legjobb válasz: Az állam bekezdés VIII. cikkben kitér a népszavazás korlátozására is, miszerint népszavazással nincs lehetõség alaptörvény-módosításra. Alaptörvény átvizsgálása az alkotmánybíróság feladata, ezért demokraták nem tudnak ezzel mit kezdeni, így antidemokratikus pont nem létezik az alaptörvényben. Más kérdés viszont, hogy sok olyan dolog van az alaptörvényben, ami gyakorlatban nem valósul meg. De például ott van a magzat védelme a fogantatástól (magyarán elvileg tiltott az abortusz), az esélyegyenlõség és jogegyenlõség. A diszkrimináció tilalma, amik véleményem szerint alapvetõ emberi jogokat korlátoznak, vagy a törvények elõtti egyenlõség se valósul meg. Rossz hír, hogy ezt nem határozhatjuk meg.

Az állam bekezdés VIII. cikkben kitér a népszavazás korlátozására is, miszerint népszavazással nincs lehetõség alaptörvény-módosításra. Alaptörvény átvizsgálása az alkotmánybíróság feladata, ezért demokraták nem tudnak ezzel mit kezdeni, így antidemokratikus pont nem létezik az alaptörvényben. Más kérdés viszont, hogy sok olyan dolog van az alaptörvényben, ami gyakorlatban nem valósul meg. De például ott van a magzat védelme a fogantatástól (magyarán elvileg tiltott az abortusz), az esélyegyenlõség és jogegyenlõség. A diszkrimináció tilalma, amik véleményem szerint alapvetõ emberi jogokat korlátoznak, vagy a törvények elõtti egyenlõség se valósul meg. Rossz hír, hogy ezt nem határozhatjuk meg.
Szerinted az demokratikus, hogy adóként jelöli a nyugdíj járulék és a tb. fizetését? Ez csak egy példa a sok szemétségbõl amit bele tettek. Könnyen elveszik ezt a szegény néptõl mert, ugye a milliomos rétegnek, a haverjaiknak nem lesz gond mibõl élnek öregségükre. A nép meg oldja meg ahogy tudja. Látogatóban itthon van a két sógorom Ausztráliából, hát meg döbbentek ezen a sok szemét adón, meg intézkedésen. Ott más, teljesen más az élet. És senki ne jöjjön az elmúlt évekkel, mert most szörnyû amit lerabolnak az uniós pénzekbõl a cégeikkel. Ilyen szinten ez soha nem ment.Amit most lenyúlnak azokat terhelik ránk.

Van (nak) sorozatgyilkos (ok) Magyarországon? És ha igen, akkor hol? Nem kell pontosan, csak megye h hol vannak ilyen emberek

Legjobb válasz: Szerinted ha az köztudott lenne, h vannak és,h hol akkor már nem elkapták volna???^.^"

Szerinted ha az köztudott lenne, h vannak és, h hol akkor már nem elkapták volna???^.^"
Csongrád megye. Szeged. Csillagbörtön. Pl: Magda Marinkó.
Legtöbben börtönben.
A kérdező hozzászólása: 1.kommentelõ. nem biztos, h el tudnák kapni, de azt azért lehet tudni, h pl melyik megyében vannak. ha ember nevét nem is, de a területet igen

Van Magyarországon Maggie Sottero Mennyasszonyi ruhabolt, és ha igen akkor hol?

Legjobb válasz: http://eleonorszalon.hu/index.php?option=com_content&task=vi.. http://www.monacoruha.hu/index.php?lap=eskuvo&eskuvo_lap=esk.. http://bellaszalon.hu/menyasszonyi_ruhak.html http://hortenziaeskuvoiruha.gportal.hu/gindex.php?pg=2912581..

Igen, van. Hivatalos magyarországi forgalmazó, vagyis olyan cég, amelyik szerzõdéses magyarországi partnere a Maggie Sottero amerikai cégnek, a Golden Rose Elit Kft. Üzletei Budapesten a Golden Rose szalonok a Teréz körúton. Honlap: http://www.golden-rose.hu Sajnos a fenti postokban felsorolt oldalak közül a Monaco Szalon kivételével mindegyik jogosolutlanul használja a márka nevét és képeit, a forgalmazott ruhák nem a Maggie Sottero-tól származnak.

Ha Én mint magyar állampolgár eladok egy ingatlant külföldön, de a pénzt nem hozom, utalom haza, hanem helyben költöm el, van –e adókötelezettségem Magyarországon és ha igen, mekkora?

Úgy tudom, hogy az ingatlan után ott kell adózni, ahol az fekszik, vagy tévedek?

Legjobb válasz: Magyar állampolgárként és magánszemélyként így van, ahogy leírtad: ott kell adóznod ahol fekszik.

Magyar állampolgárként és magánszemélyként így van, ahogy leírtad: ott kell adóznod ahol fekszik.
Nekem ilyen eszembe nem jutna! Kulfoldon elek, dolgozok, ott fizetem az adot, veszek egy hazat, kesobb eladom, es meg Magyarorszagnak fizessek??? Ugyan, miert? Ez meg viccnek is rossz, mar bocs. De kerdezd meg toluk, sot meg mast is, amit tudni akarsz nagyon pontosan euvonal.hu


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!