Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon van olyan (595 db)

Magyarországon vannak olyan Apple-boltok ahol van Genius Bar?

Ahol pult mögött ülnek az Apple-zsenik és segítenek?

Legjobb válasz: Nem, nincsenek. Magyarországon csak viszonteladók vannak.

Nem, nincsenek. Magyarországon csak viszonteladók vannak.
Nincs, Apple bolt sincs.

Magyarországon van olyan pláza, park, stb, ahol egyrakáson van chanel, louis vuitton, dior, prada és ilyesmi boltok?

Legjobb válasz: Miert nem kuldod el Amerikaba? Ekkora ba..rom..sa..got meg nem hallottam. Nyilvan a kerdezo is tisztaban van vele hogy Magyarorszagon nem tul nagy a kereslet,de azert van Louis Vuitton Pesten is. Ha kulfoldre is kepes elmenni ez ugyben,akkor ajanlom Milanot.

Miert nem kuldod el Amerikaba? Ekkora ba..rom..sa..got meg nem hallottam. Nyilvan a kerdezo is tisztaban van vele hogy Magyarorszagon nem tul nagy a kereslet, de azert van Louis Vuitton Pesten is. Ha kulfoldre is kepes elmenni ez ugyben, akkor ajanlom Milanot.
Mennj Pestre a vaci utca es kornyeke tele van ilyen boltokkal.
Hát azért az ilyen boltok kicsit finnyásabbak és igényesebbek annál, mint hogy betelepüljenek egy plázába a New Yorker meg a Tally Weil közé, szemben a McDonalds-szal. XD Váci utcában találhatsz, de tekintve, hogy ebben az országban aránylag kicsi a kereslet a luxusmárkkra, jobban jársz, ha elmész Bécsbe. Nagyobb a választék.
Utolso:ajanlok egy nagyobb setat a vaci utcaban es kornyeken.
Én meg Párizst ajánlanám. Ott tényleg sok van
Ha bemész Pesten egy olyan üzletbe ahol kapni ilyen márkákat akkor tudsz rendelni is, adott típust!


Magyarországon van olyan helység ahol a google térképen be tudok menni az utcákba?

mint pl.: new york mintha az utcán sétálnék!remélem értitek a kérdést:))

Legjobb válasz: Google Street View funkciója még nem mûködik Magyarországon. De itt ez az oldal, itt már néhány városban körülnézhetsz (Budapest, Gyõr, Szeged, Debrecen, Miskolc és a Balaton parti települések): http://www.norc.hu/street-view/

Google Street View funkciója még nem mûködik Magyarországon. De itt ez az oldal, itt már néhány városban körülnézhetsz (Budapest, Gyõr, Szeged, Debrecen, Miskolc és a Balaton parti települések): http://www.norc.hu/street-view/

Magyarországon van olyan sövénylabirintus amiben el is lehet tévedni?

nem olyanra gondolok ami a m?vészetek palotája mellett van és nem az állatkertire. azok gyerekeknek való kis bokrocskák, arról nem beszélve hogy többségük ki van vájva és át lehet menni rajtuk.

Legjobb válasz: A Tiszadobon található Andrássy-kastély parkjában látható a legnagyobb magyarországi sövénylabirintus.

A Tiszadobon található Andrássy-kastély parkjában látható a legnagyobb magyarországi sövénylabirintus.
A kérdező hozzászólása: köszi

Magyarországnak vannak olyan létesítményei, mint az 51-es körzet, vagy a Norad?

És igény lenne rá ? Az 51-es körzettel persze nem az ufókra gondoltam.

Legjobb válasz: Veszprém mellett a föld alatt van egy olyan bázis, ami tök olyan, mint a NORAD bázis az USÁ-ban Colorado Springs alatt. Egyszer volt is róla egy felvétel mutatva a tévében. Azthiszem õk is légvédelemmel foglalkoznak.

Veszprém mellett a föld alatt van egy olyan bázis, ami tök olyan, mint a NORAD bázis az USÁ-ban Colorado Springs alatt. Egyszer volt is róla egy felvétel mutatva a tévében. Azthiszem õk is légvédelemmel foglalkoznak.
Parlament. Na az egy 51-es körzet...
Ne várj informatív választ ilyen kérdésre, - aki ismer ilyen (aktív) helyeket, az aláírta, hogy nem beszélhet róluk senkinek.
A "Szikla" Veszprémben van!
a sziklára gondolsz, ami a légtérellenõrzõ ezredhez tartozik.
A veszprémi szikláról már írtak. Van olyan védett objektum is, amihez a seregnek semmi köze. De ez az egész azért nem olyan, mint az USA-ban, ne essünk túlzásba.
A Gellérthegy alatt is létezett egy központ.Hogy "él-e" még azt nem tudom.
Pont gondoltam, hogy az interneten rákeresek egy régen mûködõt szupertitkos létesítményre a Sziklára. Nos így botlottam ide erre az oldalra, ehhez a kérdéshez. Csak ha már ilyen nyíltan írom le, hogy miként estem ide, akkor leírom, hogy miért. Én 21 éves vagyok és pár évvel ezelõtt említette meg anyám, hogy régen a hidegháborús években az én Nagyapám dolgozott ezen a helyen, melyet Szikla néven neveztek el.(Budán) Annyit mondott anyám errõl a helyrõl, hogy annak idején ez a katonai bázis nézte magyar ország légterét és, hogy annak idején nem tudhatta senki sem, hogy anyám apja hol dolgozik. Nos nagyapám egy Budán lévõ katonai tábornak a parancsnoka volt és egyben katonai hírközléssel is foglalkozott a Sziklában, de ennél többet már sajnos nem tudok, mert itt a történet vége már homályos kezd lenni nekem, hogy hogy dolgozhatott egyáltalán így egyszerre két helyen is. Én megkérdezném személy szerint a nagyapámat errõl az egészrõl, de õ sajnos már több mint 12 éve elhunyt és amit szerintem sokan tudni szeretnének ezekrõl a helyekrõl, nos õ tudott volna mesélni, de így, sajna csak az internet maradt, meg a google mint keresõ. :DD Annyit találtam a helyrõl, hogy ma már múzeumként látogatható (egy része csak). Viszont ami már jobban felkeltette a figyelmemet az az, hogy minek kellett annak idején ebbõl a Szikla létesítménybõl 3...?? Mert van még egy Miskolc mellett és van még egy a Balaton környékén is, de lehet, hogy van még több is?? Azt már nem tudom, de ezeknek az épületeknek az elhelyezkedését tekintve, magyar ország légterét felosztva figyelhették annak idején. 3 részre biztos fel volt osztva. Na mind11 bocsánat ha OFF-oltam volna, de gondoltam ezt leírom nektek, talán témához illõ volt. :)
A Szikla Veszprémben van. De Sziklaközpontnak nevezik (nevezték) a kis-gellérthegyi objektumot is.
Lehet..., de most jelenleg ahol van a Déli-pu. ahhoz közel van az a régi katonai létesítmény amirõl írtam és azt is Sziklának nevezték. Valószínû, hogy nem véletlen, hogy Veszprémben is van egy hasonló hely és hasonló névvel (volt). :)
A kérdező hozzászólása: A Déli-pu közelében hol? Én is ott lakom

Létezik, hogy Magyarországon vannak olyan emberek, akik eszik a macskákat?

Nem messze tõlünk lakik egy nagyon furcsa család. Mindig begyûjtik az összefogható macskákat, aztán különös módon mind eltûnik tõlük. Tudom, gyomorforgató, de én már arra gondoltam, hogy megeszik õket.

Legjobb válasz: És ez miért furcsa? Te is szereted a nyúlhust, nem? Na, a macska is van olyan finom !

És ez miért furcsa? Te is szereted a nyúlhust, nem? Na, a macska is van olyan finom !
Létezik, én is tudok ilyeneket itt a település egy bizonyos részén élnek csoportosan :)
A kérdező hozzászólása: Mert, Neked van erre vonatkozó további ötleted?!
igazán utánanézhetnél jobban miss ignorancia.
A kérdező hozzászólása: [link]
Lehet, hogy utálják a macskákat és a környékbelieket irtják. Sajnos nálunk is lakik ilyen a környéken, nekünk egy napon belül 5 macskánk tûnt el érdekes módon. Nem vagyunk macskagyûjtõk , csak egy idõben kicsit elszaporodtak. Azóta már tettünk a szaporulat ellen, és örülünk, hogy az az egy, aki túlélte a nehéz idõszakokat, van annyira félõs, és barátságtalan, hogy talán nem kell aggódni érte.
Miért ne létezhetne? Mondjuk egy kóbor állat ki tudja, honnan jött és mit szedett össze, nem valami higiénikus megenni, de én csak emiatt tartom gyomorforgatónak, nem azért, mert szegény macska így meg úgy. Én nagyon szeretem a cicákat (mármint tartani), és mellesleg nem eszem húst (nem az állatot sajnálom, hanem csak nem szeretem az ízét és az állagát), de nem tartom gusztustalannak vagy barbár dolognak azt, hogy valahol macskát esznek. Kultúra és helyi szokások kérdése. Indiában azt nézik ki, aki marhahúst eszik, mert ott az a szent állat. Itthon meg vígan megeszik az emberek vasárnapi ebédként.
Az közel sem biztos, hogy szegény macskák fazékban végzik, de hogy semmi jó nem történik velük, az elég valószínû. Elég sok szörnyûséget lehet mûvelni velük a megevésen túl is. Régen laborba adták le õket pénzért, ez szerencsére már megszûnt. De továbbra is van prémjük, léteznek kutyaheccek, meg mindenféle elmebeteg állatkínzók. Például nemrég bukott le egy kedves úriember, aki a kutyájával macskákat tépetett szét. Õ is nagy tételben fogyasztotta õket.
Fúj, ez tényleg gyomorforgató, csak elképzelni is, a módszert, meg hogy megeszik... De ettõl függetlenül összegyûjthetnék nálunk is a kóbor macskákat, mert elég sok kárt okoznak...
igen, ezert sem halnak ehen sajnos. annyi penzuk sincs, hogy etelt vegyenek maguknak, es igy elnek tul.

Magyarországon van olyan kenderfajta, ami legálisan termeszthető?

Neten összevissza olvasok, hogy 'vadkender ültetvényre csaptak le', meg hasonló, de úgy tudom, annak a thc tartalma majdnem 0, másra használják mint haszonnövény. A kérdésem az lenne, van-e olyan fajta, ami legálisan tartható? És annak is olyan az illata mint a 'marihuána alapúnak'? Csak mert az illata tetszik, de másra nekem nem kéne :D

Legjobb válasz: Ez csak a pongyola fogalmazás miatt van így, "vadkender" néven a Cannabis indica-t értik, amit leggyakrabban marihuánaként használnak. Az ipari felhasználású kender C. sativa-nak olyan törzseibõl áll, amiket direkt alacsony THC-tartalomra kereszteztek, vagy génkezelés után teljesen kivonták belõle. Sok alföldi kistérségben elég jellemzõ dolog a kendertermesztés, pl. Szeged környékén.

Ez csak a pongyola fogalmazás miatt van így, "vadkender" néven a Cannabis indica-t értik, amit leggyakrabban marihuánaként használnak. Az ipari felhasználású kender C. sativa-nak olyan törzseibõl áll, amiket direkt alacsony THC-tartalomra kereszteztek, vagy génkezelés után teljesen kivonták belõle. Sok alföldi kistérségben elég jellemzõ dolog a kendertermesztés, pl. Szeged környékén.
Egy köteg kócot veszel, kibontod hónapokig kender szagú a szoba.(Víz vezeték- szerelvény üzlet.)
Persze. Rengeteg kenderfajtát lehet szabadon termeszteni. Van amit a rostjáért és van amit a magjáért termesztenek (és van kettõs haszonsítású is). http://agromag.hu/hu/termekfejlesztes/107-kendernemesites
Az ssp. indiaca is vadkender. Más kérdés, hogy köznapi nevén nem inkább indiai kenderként emlegetik, de tulajdonképpen csak egy alfaj, és nem faj, azaz ha vadkendernek hívod semmi hibát nem követsz el, és fordítva, csakmert valami kender, attól még nem feltétlenül használható kábszernek. Elméletileg egyik másik kenderfajtára sincs tilalom, annyit termesztesz amennyit akarsz.
Mégis hogy tehet tönkre valami aminek a használata bizonyítottan egészségesebbé tesz és meghosszabbítja az életed?
Küldjetek már nekem is mariskát, nálam is ódon a levegõ illata vagy kokain is jó lesz :-D Heroin is.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó, nem beállni szeretnék köszönöm... és 20 vagyok próbáltam már a marihuánát, sztem nem éri meg, de az illata tetszett, gondoltam frissítené a szobám levegõjét, ennyi a füstölõ meg béna utánzat
Gusztustalan drogos kérdés :S Nem fox beállni csak az illegális kendertõl kisgyerek. ha nem akarod [email protected] az életed hagyd a kendert a [email protected]
De most tényleg ! Én is gondolkoztam azon, hogy a falak egy idõ után beszívják a szagokat pl a dohányosok ki sem tudják rendesen szellõztetni egy idõ után a lakot. Akkor venni kell egy csomó kendert bezárt ablak mellett tele kell füstõlni és életed végéig azt fogod szívni a falakból ! ?
" nem beállni szeretnék köszönöm... próbáltam már a marihuánát" :LOL.
a Babits Mihály Gimnázium is ilyen, azt hiszem Újpesten van
A kérdező hozzászólása: Japán, Angol, Iskola, nyelv, oktatás
A kérdező hozzászólása: stb..
A Hunfalvy János szakközépben a 05-ös tagozat ilyen. http://www.hunfalvy-szki.hu/[email protected]@[email protected]@[email protected]@1..
A kérdező hozzászólása: és ez merre is van? :D még van 1 évem az általánosban, de szeretnék olyan suliba menni, ahol angolt és Japánt is tanitanak :)
Európa 2000 /Zugló/

Magyarországon vannak olyan kaják, amik a Spektrum "Man Vs Food (Fald fel Amerikát) " című műsorában szerepelnek?

Vagy hasonlók? :)

Legjobb válasz: Mit értesz olyan kaján? Értelmetlenül nagy adagokat ma bármelyik étteremben kapsz. Olyan egészségtelent, mint a szegény korai halálra ítélt fõszereplõ is zabál bármelyik hálózati etetõben.

Mit értesz olyan kaján? Értelmetlenül nagy adagokat ma bármelyik étteremben kapsz. Olyan egészségtelent, mint a szegény korai halálra ítélt fõszereplõ is zabál bármelyik hálózati etetõben.
Sajnos nem valószínû. De valami eszméletlen jól néz ki némelyik étel, amit eszik. Amúgy kedves elsõ válaszoló, elhiheted, hogy nem akármelyik minõségtelen étteremben forgatnak, hisz nekik sem az a céljuk, hogy az igénytelen és rossz ételt árusító éttermekkel reklámozzák a saját országukat. A másik pedig, hogy én biztos vagyok benne, hogy nem eszik annyit, mint amennyit mutatnak, csak össze van vágva, hogy 1-1 falatot megeszik. Ha annyit enne, akkor nem ekkora lenne (bár nem vékony, ez tény), hanem 3-szor ekkora, nagyjából 200 kilós. Még akkor is, ha mozogna. Biztos nem keresett rosszul ezzel a mûsorral, de szerintem nincs az a pénz, amennyiért kockáztatná az egészségét.
A nyugatinál van olyan hely, ahol amerikai típusú szendvicseket árulnak. Hatalmas méretûek! :)
*Budapest, Nyugati pu.
egyszer régen jártam cegléden, ott volt egy olyan hely hogy Maxi burger, nem tudom meg van-e még de ott egy lapostányér méretû volt a legnagyobb hamburger
Sok ilyen hely van. Majd beírok neked egy két étterem nevet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Hogyne Debrecenben van fal fel Amerikát kajálda! Ahol megeheted ami mûsorban szerepelt! Sõt te is versenyezhetsz! Van yeti burger ha megeszed 40 perc alatt ingyen van! van giga gyros ha megeszed 30 perc alatt ingyen van! Van texaszi csípõs szárnyak is....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!