Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon miért az, aki védekezik a (1 db)

Magyarországon miért náci az, aki védekezik a cigánybűnözés ellen?

Legjobb válasz: Teljesen egyet értek az elõttem szolókkal. Nevetséges ami ebben az országban folyik! Arra van esze a cigánynak, hogy hogyan keresse mega a kiskapukat de arra már nincs, hogy iskolába járassa a gyerekét és dolgozzon! Az államtól mindent megkap úgy, hogy a seggét sem emeli meg érte! Mi meg csak fizetjük az adót! A fizetésünk 50 %-át elveszik, hogy a retkes cigányoknak odaadják! Ha nem lenne ennyi cigány már lehet, hogy ez az ország nem itt járna ahol jár! Ha már úgy nézel rá, hogy az neki nem tetszik akkor rögtön üt vagy megy valamelyik szervezethez amelyek a kisebbség ügyeivel foglalkozik. Ja és az persze az az eset is szép volt amikor megölték a tanárt, mert elütött egy cigány gyereket! De kérdezem én mit keresett egyáltalán egy kisgyerek az úton vagy az út mellett? Hol volt az anyja? És miért nem a gyereket nézték meg a rokonok, hogy milyen sérülései vannak? Nem, nekik az az elsõ rekciójuk, hogy ütni kell! Utálom õket! Most jól felidegesítettem magam! Persze tényleg igaz, hogy vannak kivételek! Csak az a baj van velük, hogy nagyon kevesen vannak!

Teljesen egyet értek az elõttem szolókkal. Nevetséges ami ebben az országban folyik! Arra van esze a cigánynak, hogy hogyan keresse mega a kiskapukat de arra már nincs, hogy iskolába járassa a gyerekét és dolgozzon! Az államtól mindent megkap úgy, hogy a seggét sem emeli meg érte! Mi meg csak fizetjük az adót! A fizetésünk 50 %-át elveszik, hogy a retkes cigányoknak odaadják! Ha nem lenne ennyi cigány már lehet, hogy ez az ország nem itt járna ahol jár! Ha már úgy nézel rá, hogy az neki nem tetszik akkor rögtön üt vagy megy valamelyik szervezethez amelyek a kisebbség ügyeivel foglalkozik. Ja és az persze az az eset is szép volt amikor megölték a tanárt, mert elütött egy cigány gyereket! De kérdezem én mit keresett egyáltalán egy kisgyerek az úton vagy az út mellett? Hol volt az anyja? És miért nem a gyereket nézték meg a rokonok, hogy milyen sérülései vannak? Nem, nekik az az elsõ rekciójuk, hogy ütni kell! Utálom õket! Most jól felidegesítettem magam! Persze tényleg igaz, hogy vannak kivételek! Csak az a baj van velük, hogy nagyon kevesen vannak!
Mert a cigányok nem képesek elviselni, ha valaki vissza mer szólni Nekik. Õk azt hiszik, hogy Õk az istenek, mikor nem. Teljesen megvadítanak mindenkit. Teljesen ugyanolyanná teszik a normális embereket. Tõlem már sikeresen elvadították a legjobb barátnõmet, akivel ma már ellenségek vagyunk. Õ is ilyen parancsolgatós, beképzelt, önimádó lett. Ha valami nem úgy van, ahogy Nagysága akarja, egybõl megy a hiszti. Õ is mostmár az alapján választ barátokat, hogy ki hogy néz ki. Követi a cigányokat mint egy picsi. Visszatérve, a cigányok nem bírják elviselni, hogy valaki nem olyan mint Õk. Mi lett a sulinkból? Tele lett rosszfajta cigánnyal. Olyanakat mondanak a tanároknak, hogy pár év múlva sehol sem lesztek büdös magyarok. Na most erre mit mondjon az ember? Tegnap megkérdezte tõlem egy negyedikes fiú, hogy félek-e a cigányoktól. Mikor mondtam, hogy nem, fel volt háborodva. Elkezdett kioktatni, hogy nekem bizony jobb lenne félnem tõlük, mert magyar vagyok. Mi befogadjuk õket az országunkba, õk meg így hálálják meg? Én nem engedném, hogy ide jöjjenek és ezt csinálják. Én mindig megmondom nekik a véleményem, elvégre szabad országban élünk. Sokszor náciztak le már a cigányok, de volt aki meglepõdött a határozottságomon. Viszont találkoztam már olyan cigánnyal aki náci volt. Le lehet pontozni, de ez az igazság. Szerintem elsõsorban az fog lepontozni, aki ILYEN cigány és nem tetszik, hogy ez Róla az igazság. Ja és mégegy. TISZTELET A KIVÉTELNEK!
A 3. hozzászólóhoz azt tenném hozzá, hogy elmenni az nem lehet megoldás. Egyrészt mert nincs hova, máshol sem lesz jobb, (máshol más népességekkel van ugyanilyen gond) másrészt én azt gondolom, tartozunk annyival õseinknek, hogy a ránkhagyott kultúrát megõrizzük, és nem adjuk fel amikor nagyobb problémákkal szembesülünk. Nem adhatjuk fel Magyarországot! És nem adhatjuk át senkinek mert nekünk már nincs hova mennünk!
Azért azt jó látni, hogy sok magyar átlátja a helyzetet, ahogy ti is. A baj az, hogy nem tudunk tenni semmit, mert mi vagyunk a szemét náci rasszisták (egyiknek sem vallom magam). Úgy érzem, a magyar lakosság morálisan a béke segge alatt van. A politika és egyéb dolgok egymás ellen fordítottak minket, nincs összetartás, nincs kultúra, nincs bátorság. Mi fizetünk több adót azért, hogy eltartsuk a cigányokat, ahelyett, hogy feltételekhez kötnék a segélyeket. Az okok keresése, megszüntetése helyett a lyukak betömködése folyik a magyar adófizetõk pénzébõl. Lassan én is feladom a reményt, hogy ebben az országban becsületes, dolgozó emberként érvényesülni lehet.
Furcsa, hogy még nem jött ide egy liberalista majom sem védeni õket.
Köszönhetõ ez seggnyaló politikusainknak, akiknek erõs kényszerük van arra, hogy az Eu-nak benyaljanak, ha kell, ha nem. Költözzenek le õk a rózsadombi villájukból Alsómocsoládra vagy Nyírmihálydira, ne magániskolába járassák gyerekeiket, hanem a szegregáció ellen "küzdõ" nyóckerületi iskolákba. Nézze végig õ is, hogy a 12 éves gyerekét naponta kék-zöldre verik az uzsonnájáért, esetleg megerõszakolják, ne csak a minimálbérbõl élõ, három mûszakban dolgozó Józsi bácsi unokájának jusson már ez a kiváltság! Nem szeretem a szlovákokat, de cigányügyekben példát vehetnénk róluk. Bele se merek gondolni, mi lesz, ha egyszer öreg leszek. Még a boltba se fogok merni lemenni :-( Mi lett ebbõl a gyönyörû országból! Igaza volt az elõttem hozzászólónak: törököktõl, tatároktól, osztrákoktól megvédtük hazánkat, a büdös retkektõl meg nem tudjuk???
Mert bizonyos politikai érdekcsoportoknak az a célja, hogy a magyarságból kiöljék az önvédelmi reflexeket. Nagyjából már sikerült is nekik. Ez hosszabb távon a nemzet kihalásához vezet. Jelenleg állítólag a 8 éven aluliak fele cigány. Mi következik ebbõl? 30 év múlva a lakosság fele cigány lesz, 50 év múlva meg a 70-80%. Onnan már nincs visszaút! És õk nem fogják tisztelni a mi kisebbségi jogainkat. Eszméletlen nagy a baj, a tatárjárás vagy a 2. vh az semmi se volt ehhez képest, jó lenne észrevenni!
Én nem gondolom, hogy a megoldási javaslatok miatt lesz valaki "náci". Egyszerûen nincs más megoldás. Persze végig lehet zongorázni a békés megoldásokat, csak az a baj, hogy már megtörténtek. Nem dolgoznak, segélyeken élnek. Ezt nem lehet megszokni, ebbe max. beletörõdni lehet. De hogy mindezek a törvényes (most a jogosságán szerintem kár vitázni, mert szerintem ugyanazt gondoljuk) juttatások mellett még írtják (szó szerint), lopják, gyalázzák a magyarokat ahol tudják, abszolút felháborító. Nem gondolom hogy náci vagyok, csak mert szívem szerint elmennék a legvégsõkig, csak hogy megszabaduljon az ország ezektõl a mocskoktól. Még mielõtt jönne a hegyibeszéd, hozzátenném hogy 2 telefonom, 1 iPod és kb 30 eFt-om landolt idáig náluk. De kaptam összesen 3 monoklit, és 0 rendõri intézkedést. És még elég szerencsésnek mondhatom magam. Gondolom te is addig leszel ilyen, amíg nem találkozol velük személyesen. A kuruc.info oldalt alapvetõen nem tartom túl hiteles hírforrásnak, de nagyon is érdemes látogatni idõnként. Én kb. a 1/4-ét hiszem el neki (és tényleg hiszem, hogy csak ennyi igaz belõle), de szerintem ez is túl sok.
Mert a pusztító, erkölcstelen liberalizmus beszivárgott Nyugat-Európából, és tönkretette gyönyörû kultúránkat :-( Cigányország lettünk, magyaroknak már csak adót fizetni van joguk. Ez van. Ha normális jövõt akarunk gyerekeinknek, vagy mennünk kell innen, vagy megkeresni adolf bácsi utódját, hogy rendet tegyen.
nem a probléma felvetése teszi az embert nácivá, hanem a megfogalmazása és a megoldási javaslata. tegyél javaslatot a probléma megoldására, olyat ami nem hajaz a nácikéra és egybõl nem leszel az. Ha viszont nincs ilyen ötleted, akkor vagy fogd be a szád, vagy ne kérd ki magadnak a megbélyegzést. félreértések elkerülés érdekében sem cigány, sem zsidó nem vagyok. Részben székely vér kering az ereimben.
"Nem kiálthatsz ki "rossznak" egy népet, vagy ha mégis ezt teszed, amit már alapjában véve sem tudok elfogadni, akkor legalább ne zárd ki, hogy vannak kivételek..." nem én kiáltottam ki õket rossznak... saját maguknak sikerült ezt kiérdemelniük... errõl ennyit
"én (aki nem vagyok, akinek válaszoltál) több ellenpéldát is tudnék mondani. csak az a kérdés, hogy valóban szeretnéd-e vagy inkább a seggnyalást választod? de vigyázz, mert ha én kinyalok egy segget, azt meg is dugom utána... áldás, békesség!" remek! nem érdekelnek a homoszekszuális aberrált szokásaid mondjál ellenpéldát inkább ha olyan "okos" vagy... bár a tõled ezek után már annyira se lenne hiteles, mint ha Ferenc elvtárs mondaná perverz erkölcsi nulla vagy 1 senki... remélem a családod téged is kitagadott
"Ha azt hallom, hogy valaki általában és általánosítóan (feketén-fehéren) ítélkezik országokról és népekrõl, egyetlen pillanatig sem gondolkodok el ítéletének helytállóságán, mert az nem érdemes erre, hanem annak az értelmén és morálján tûnõdöm, aki így ítélkezik." Ivo Andric, horvát író Ellenpéldát szeretnél? Sokat tudok, nem közéleti pojácákról és politikusokról, akikkel egyébként mi, fehérek sem büszkélkedhetünk, hanem a a baráti körömrõl. Kulturált, értelmes egyetemi hallgatókról van szó, akik ugyanúgy elítélik az általad említett közszereplõket, és az erõszakot, ahogy te. Nem kiálthatsz ki "rossznak" egy népet, vagy ha mégis ezt teszed, amit már alapjában véve sem tudok elfogadni, akkor legalább ne zárd ki, hogy vannak kivételek...
én (aki nem vagyok, akinek válaszoltál) több ellenpéldát is tudnék mondani. csak az a kérdés, hogy valóban szeretnéd-e vagy inkább a seggnyalást választod? de vigyázz, mert ha én kinyalok egy segget, azt meg is dugom utána... áldás, békesség!
"Legszívesebben kiparodizálnám amit írtál, gúnyt ûznék ebbõl a szövegbõl, de egyszerûen olyan végtelenül ostoba és felháborító, hogy egyszerûen nem vagyok rá képes. Olyan mély és végtelen undort vált ki bennem, hogy egyszerûen nem tudom lekezelni, fél vállról venni. Egyszerûen hihetetlen. Tényleg." fáj az igazság? védeni akarod õket de nincs semmid amivel meg tudnád védeni... csak azzal hogy reflexbõl nácizól... tömegesen lopnak kirabolnak a zsép várósból gettót csinálnak mocskosak nem dolgoznak stb... másik véglet piszkosul gazdagok 5 tonna arany lóg a nyakába A8 as audival járnak van 1 kacsalábon forgó palotájuk ami csillog az aranytól és szervezet bûnözéssel foglalkoznak lásd Kolompár Orbánt... vagy buták és ezért még pénzt is kapnak lásd Gyõzikét... vagy azt hiszi magáról hogy tud rap-elni lásd LL Juniort és nagyon menõnek hiszi magát ezzel... látod ebbõl te se tudsz gúnyt ûzni mert EZ A BÜDÖS NAGY IGAZSÁG és ezek után nyugodtan kinyalhatod a seggüket... hozz 1 ellen példát és hiszek neked... csá
"de hogy a cigányoknak se lelkiismerete se emberi együttérzése se semmije nincsen ami az embert emberré teszi az biztos.. csak van 1 félig meddig emberre emlékeztetõ külsõje és ennyi sokakat ezzel csapnak be.. és embernek nézik õket legyen akármilyen a látszat a cigány az cigány nincs kivétel..." Hát, ez szép volt, harcos. Te most aztán nagyon megmondtad a magadét. A cigányok nálad már nem csak rosszak, vagy alávalók, te simán hozod az echte náci ideológiát, õk nálad szimplán nem is emberek, se lelkiismeret, se együttérzés, még a külsejük is csak megtévesztés, mimikri. Legszívesebben kiparodizálnám amit írtál, gúnyt ûznék ebbõl a szövegbõl, de egyszerûen olyan végtelenül ostoba és felháborító, hogy egyszerûen nem vagyok rá képes. Olyan mély és végtelen undort vált ki bennem, hogy egyszerûen nem tudom lekezelni, fél vállról venni. Egyszerûen hihetetlen. Tényleg.
mszp szdsz rémlik valami?
Miért, ki és hol mondta, hogy "aki védekezik a cigánybûnözés ellen" az náci?
akinek elege van a cigányságból és a kizsákmányolásból az 2õt tehet vagy nem lesz semmi magántulajdona így nincs mit ellopni, és lesüllyed az õ színtükre és õ is "óóó déeeevláázik" "dikk ezik" káromkodik és kivetkõzik emberi mivoltából vagy végre veszi a fáradságot elmegy a választásokra és a JOBBIKRA SZAVAZ és hogy mit tesz a jobbik majd? bõven többet mint idáig az összes "párt" vagy minek nevezzem õket de hogy a cigányoknak se lelkiismerete se emberi együttérzése se semmije nincsen ami az embert emberré teszi az biztos.. csak van 1 félig meddig emberre emlékeztetõ külsõje és ennyi sokakat ezzel csapnak be.. és embernek nézik õket legyen akármilyen a látszat a cigány az cigány nincs kivétel... meg kell õket állítani míg nem késõ! 2009. november 8-án idõközi országgyûlési választásokra kerül sor Gyõr-Moson-Sopron megyei 5-ös választókerületében. elsõ lépés hogy a jobbik bekerüljön a parlamentbe 1 azaz 1 emberrel! kis lépés ez de nagy ugrás az Országnak! de ha még is elbuknánk 2010be vagy történnének rossz dolgok és kiesik a zászló a kezünkbõl.... ne adja az isten de ha még is... nem marad más hátra mint a gerilla harc... http://www.youtube.com/watch?v=1TKBJKAQqhg&feature=player_em.. gomba mód fognak elszaporodni az ilyen szervezetek... akkor már csak így tudunk majd harcolni de még van remény :)
"mi, fehérek sem büszkélkedhetünk" és még valami itt nem a fehér fekete ellentétrõl van szó tõlem aztán a cigányok lilák is lehetnek az van b+ és ezt a saját városunkon is látom... valaha szép város volt emlékszem rá kis gyerek koromból... és most is meg lehet nézni... végül is csak az történt hogy beköltöztek ide a tetvek... tönkre vágtak mindent... ez 1 szép hosszú folyamat volt elsõnek csak a belvárost aztán egyre kijjebb és kijjebb... volt 1 szép szökõkút nyáron abba fürödtek aztán ellopták a szobrod összetaposták a virágokat vagy ellopták... lelakták a lakásokat... Magyar ember nem is költözött oda többet sõt menekültek el akinek volt pénzük még... helyükre még több cigány jött... így sikerült elérni hogy a város központ gettó lett... legszívesebben titeket is oda költöztetnélek mondjuk 1 fél évre... 5 napig nem bírnátok :) és akkor újra vissza térhetünk a témára ez csak a mi városunk valahol x100 rosszabb hála nektek ilyen is marad... hála nekünk jobbikosoknak már nem sokáig... ugyanis itt idézetekkel barátom nem érsz el semmit akármilyen szép is tudod nem lenne baj ha normális emberek módjára együtt tudnánk élni, de nem tudunk agyonvernek elszedik a dolgaidat ráadásul a mi adónkból élnek misem bizonyítja ezt jobban mint a szociális otthon itt a mi városunkban de nem értem hogy mér mér álltok ki mellettük amikor megkeserítik az életünket... tényleg könnyebb lenne ha úgy magasról leszarnánk az egészet úgy ahogy van... 50 100 év ha megérjük... nyugodtan beülhetünk 1 fõvárosi kávézóba és 1 sör mellet gyönyörködhetünk benne hogy a parlament csúcsára kitûzik a roma zászlót és kikiáltják Romaniát és koccinthatunk az egészségükre õk megcsinálták mi hagytuk :) közbe a sörünket se tudjuk majd meginni mert bejön 1 banda kiveszi a kezünkbõl lekéselnek. Ott halunk majd meg mind a ketten... de én esküszöm nevetni fogok
A kérdező hozzászólása: Nem ítélem el az összes cigányt csupán a kilencvenöt százalékukat, a maradék öt talán normális. De ez viszont olyan pici arány, hogy óhatatlanul is belekerülnek a nagy többség által kreált szarba ezért beszélnek egységesen büdös cigányokról...jahh és azt se feledjük el, hogy a cigányok viszont egységesen parasztnak tartanak minden magyart. Náluk nincs olyan, hogy normális magyar vagy nem normális, minden magyar paraszt a szemükben.
Van, csak nem olyan nagy arányban, mint a cigánybûnözés, illetve mi a saját országunkban vagyunk, de ti? Németországban is van németbûnözés és Franciaországban is van franciabûnözés.
OLYAN NINCS, HOGY CIGANY BUNOZES! BUOZES... ENNYI... MAGYAR BUNOZES NINCS?
Ja meg még annyi!! Tudjátok hogy mennek ki az országbol a Romák akik máshol kérnek menedék jogokat??? Atzt mondják itt üldözik ökett!! Meg közel áll az etnikai tisztogatás!!! Kint meg köpködnek ránk hogy mekkora raszista az ország!!! Be se kelet volna engedni ezeket az országba!! Elöször lesziovja az országot és ha nincs tõbb akkor mint egy kolás dobozt be gyürve a kukába tovább áll élösködni más országba!!!!
Igaza van a kérdezõnek!!! Menyen ki az összes jogvédõ a cigánytelepre meg Olaszliszkára!!!! Oda mehet még az angyal komandó!!! ott söprõgese fel a sok hulladékot!!!! Ne a jobbik tiszti avatoját menyenek illegális csoportulásokal meg zavarni meg direkt balhézni!!! Menyenek és beszélgesen azokkal az emberekkel akiket meg röviditettek , meg loptak , vagy azokal a családtagojkal akiktöl elveték szereteiket!! Vajon ezeket azok a jogvédõk miért nem kereseik meg??? Vagy ezekröl az emberekröl miért nincs riport??? De ha egy cigány gyereket le szurkálnak mindenki az asztalt veri!!!! HOGY MûKÖDIK EZ???? Remélem egyszer feltalál ide egy ilyen jogvédõ is és bele gondol hogy itt nem náci és faszista dumák mennek hanem egyszerüen élni és élni haygni kérdés!!!! és ha nem tudnak be ileszkedni akkor itt nincs maradásuk!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Észbe kéne kapni már végre...de amit igazán szeretnék az az, hogy a cigány védõket és egyéb emberjogi dögöket ki költöztetném a cigánysorra. Ott majd megmutathatják, hogy milyen okosak és mekkora arcuk van.
teljesen igazad van :( csak tudnám mikor vándoroltak be a romák ide... és melyik igenokos királyunk hagyta ezt akkoriban...
szevasztok!! látom ujra fel lendült ez a téma utolsó irásom óta!!!! csak anyit szeretnék mondani azoknak akik anyira védik kwedves jóravaló megélhetési roma állampolgárjainkat hogy nézünk egy statisztikát! hányan vanak börtönbe sztem 89 százalék roma barátunk lehet 1százalék valami más és kb 10 százalék magyar!DE nézük meg ki miért? a magyar talán adót csalt? vagy kirámolt egy benzinkutat? a roma talán halotra vert valkit az utcán? vagy bandába verödve kimentt huzgálni perte kicsiktöl vagy gyengébb emberektöl minden érték tárgyáét? nem tom!!!! még anyit szeretnék mondani hogy ha anyira jóra valok akkor költözz le hozájuk!!!! költözz a környékükre!!!! majd meg látjuk meddig lesznek olyan aranyos em, berek a számodra!!!!!
Kedves elottem szolo:En is szeretnem ha a kurucinfoban keves lenne a valosag, de sajnos hosszu evek tapastalatabol mondhatom, hogy ez a leghitelesebb hirforras.Miert sajnos? Mert tenyleg olyanok es azokat teszik a ciganyok, amikrol ott olvashatsz.
én csak anyit tenék hozá: ha nincs cigány bünözés akkor miért van cigányok elleni eröszak????? sztem ez is elgondolkodtató!! ha egy népcsoport rosszat tessz egy másik népcsoportnak akkor nem szabad meg külömböztetni?? de ha meg akarod védeni magad velük szembe te náci vagy és hogy merted bántani a rendes cigány fiutt aki valószinû hogy megélhetési bünözõõ!! ezért veszi elõ a bökött vagy dikicst ki hogy hivja és szó nélkül a torkodnak rakja és ki zsebel!!!! vagy jön az átlagos kérdésel: nincs egy cigid? aztán mire meg fordulsz már négyen ott vanak mögötedd azt le is vagy rántva!!! ismerösömet a sulija elött verték szét 6an!!!! egy 50 kg gyereket 6 an mert nem akarta nekik odadni a teloját!!! ez a megélhetési bünözés!!!!! én welhiszem hogy nehéz melót találni és elhelyzkedni de egy normális ember fejébe nem fordul meg az hogy bandába kimenyen és gyerekeket huzgáljon verjwen meg!!!! de ha már egy cigány gyereket le vernek ebbe az országba akkor már a hires hon atyájinkegyböl verik az asztalt hogy az egész ország raszista antiszemita meg kitudja még mi és sztem itt kezdödik a fõ gond!! a politika hagyja hogy ilyen dolgok folyanak ebbe az országba!! de sztem ez is azért van hogy ezel foglalkozunk és hogy ne lásuk a komolyabb gondokat!!!! az is biztos hogy ha nem lessz változás akkor sokk cigány fog juttni egy magyara de azt is hozá kell tenem: akkor ha töbségbern lesztek KI FOG TITEKET EL TARTANI EBBEN AZ ORSZÁGBAN???? mert már nem lessz paraszt magyar ahogy õk hivják aki gályázon a segélyetekért!!!!
mert nagyon sok a tudatlan ember és ennyi
"Azért, mert alapból az embereknek egyformán MINDEN bûnözés ellen védekezniük kellene. Aki nem ítél el egyformán MINDEN bûnözést, hanem külön kiemel egy etnikai csoportot, annak már nem a a bûnözés ellen védekezés az elsõdleges témája, hanem az etnikai csoport elítélése. " Akkor barátom nem tudod mit hívunk cigánybünözésnek. Persze, hogy nünözö minden népcsoportban van. De ebben kivételesen magas arányban. "Ha mondjuk a szlovákok beszélnének magyarbûnözésrõl, " Ja persze. Azok a szlovákok, akik még ma is hisznek a kollektiv bünösségben. Történelmi tényeket nem vesznek tudomásul. A szlovákokat hagyjuk. "A cigányoknak sokáig ugyanúgy nem voltak emberi és állampolgári jogaik, mint ahogy a színesbõrûeknek általában máshol sem" Azért engem érdekelne miért nem kaptam szegények jogokat. Talán mert a jogokat meg kell érdemelni? Az USA-ban a bünözök legnagyobb többsége pedig feket, nem ugy mint a filmekben. "Nem lehet elvárni tõlük, hogy 1-2 generáció alatt felzárkózzanak, de meg kell teremteni az esélyt. " Ja persze. "zsidók sokkal nagyobb anyagi kárt okoznak nekünk mint a cigányok csak õk nem késelnek nem lopnak csalnak stb" Ebben csak a csalós dologgal nem vagyok kibékülve. Pl. ott az egész holokauszt történet. Elég csalás szaga van. Izrael állam hogyan is jutott atomfegyverhez? Nem csalták össze.... Á dehogy.
bocs az elõzõért rosszul írtam mer össze kevertem a dolgokat szal az elsõ írónak szántam a dolgot v az elsõk között volt
bocsánat az elõbb rosszul írtam nem az elõttem kommentet írónak szólt hanem aki még a legelején irogatott csak összekevertem a dolgokat
a kérdéstõl eléggé eltávolodtak a válaszolók és egészen elmentek amerikáig és afrikáig pedig ez a probléma inkább lokális. na de mind1. az én véleményem az h azért nevezik nácinak azt aki "védekezik a cigánybûnözés ellen" mert legutoljára a nácik irtották õket és ez félelmet vált ki bennük még ha 10-en is jönnek veled szembe akkor is már ha hallottak a "holokausztról" akkor van benne félelem. Én személy szerint erõsen magyarérzelmû vagyok és talán szélsõséges és egyáltalán nem tartom szégennek amikor egy cigány azt mondja rám h rohadt náci. ha nácinak tart az azt jelenti h fél tõlem amibõl már nem jöhetsz ki rosszul. (egyéni tapasztalat lehet h ha egy vékony cingár gyerek vagy ez nem jön be.) ha le náciznak akkor én jobb kezemmel lendítek eggyet mint a nácik csinálták ha ez nem elég akkor megyek tovább míg úgy nem dönt az illetõ h inkább távoltartja magát tõlem. mert fel kell venni a harcot igen elkurták az õsök hogy ide telepítették le õket de akkoriban még dolgoztak és mióta nem azóta az emberek irtanák õket. jah ha meg az elõttem lévõ válaszoló szerint jo az ha annak a kevés adózónak a pénzét is elveszik akkor gratulálok neki mert ha csak ennyi ember adózna továbbra is de nem kellene továbbra is a cigányokat ellátni akkor fényévvel elõbbre lennénk gondoljunk csak bele nem adunk segélyt a cigányoknak több jut:pl. oktatás technikai fejlesztés (ezáltal több munkahely lenne) feltalálások mert hogy elvileg nekünk elég jo a felfogásunk. na de mind1 én harcolok míg élek az olyanok mint az eggyes válaszolók meg haljanak meg csak a saját cigányországukban bár hozzáteszem a szlovákok a zsidók sem jobbak csak jelenleg ez a leg észrevehetõbb probléma tudni kell h a zsidók sokkal nagyobb anyagi kárt okoznak nekünk mint a cigányok csak õk nem késelnek nem lopnak csalnak stb. inkább felvásárolják az országot na most sikerült nekem is elkalandoznom egy kicsit de azthiszem volt értelme
Azért, mert alapból az embereknek egyformán MINDEN bûnözés ellen védekezniük kellene. Aki nem ítél el egyformán MINDEN bûnözést, hanem külön kiemel egy etnikai csoportot, annak már nem a a bûnözés ellen védekezés az elsõdleges témája, hanem az etnikai csoport elítélése. Magyarországon - értelemszerûen - magyarbûnözés is létezik, de mégsem szokták így hívni, mert azt sértõnek éreznék a magyarok. Ha mondjuk a szlovákok beszélnének magyarbûnözésrõl, az naná rosszul esne minden magyarnak. A cigányoknak sokáig ugyanúgy nem voltak emberi és állampolgári jogaik, mint ahogy a színesbõrûeknek általában máshol sem a fehérek által uralt területeken (lásd USA a 60-as évekig, Dél-Afrika a 80-as évek végéig). Nem lehet elvárni tõlük, hogy 1-2 generáció alatt felzárkózzanak, de meg kell teremteni az esélyt. Pont azért, mert most mi szívjuk meg azt, hogy a korábbi generációk elb*szták a kisebbségi politikát és ennyire sikertelenek voltak a cigányság felzárkóztatásában. Így aki a jelen helyzethez vezetõ gyûlölködést tovább folytatja, pedig a saját gyerekeivel b*szik ki és csak ugyanazokat (vagy még súlyosabb) problémákat tol át a következõ nemzedékekre. "Az az õrült, aki ugyanazt csinálja és más eredményt vár el."
A kérdező hozzászólása: Az elõttem szólónak pedig annyit: Nem is olyan régen éjszaka hazafelé tartottam és jött velem szembe 8-10 cigány. Kérdés: Van cigid geci? Válasz: Ne haragudj, nem dohányzom. Rá egy pillanatra már a földön rugdostak. Jöhet bárki azzal, hogy nem minden cigány ilyen. Igazuk is van mert 100-ból 2 nem ilyen. Õk nézték hogy rugdos engem a többi nyolc közben üvöltötték, hogy dögölj meg magyar!
"Persze voltak más népírtók is a történelemben, de ez a dolog akkor is a nácikhoz kötõdik az emberek fejében. " Márpedig a kommunizmus miatt tõbb ember halt meg, mint a koncentrációs táborokban. A holokauszt mesét most hagyjuk. Az faszság. Másik példa a Biblia. Eszter könyve. Zsidók népet írtanak. Ahogy ma is. Nálunk is, az egész világban. Legfeltünõbben az arabokat. Drezda vs RAF - na ez is egy érdekes történet. "Azt is meg tudom mosolyogni, amikor valaki azzal jön, hogy milyen szaporák, jóval több a cigány gyerek, mint a magyar, ami egyrészt igaz, másrészt meg még így is csökken a népesség, úgyhogy a igazmagyarjókeresztény elvtársak valamit tehetnének, mert a masírozástól nem lesznek gyerekek (sem" Csak az ilyenekbõl mindig kihagyják azt, hogy félúton elkezdjük õket lelövöldözni :) Másrészt az állam nem teszi lehetõvé a gyerekvállalást. Ugye az egészséges már fiatalon lenne. De a fiataloknak munka is alig jut, aztán ház is kell, ahol felnevelhetem a gyereket. Meg nem is igy nevelik a gyerekeket. El vannak baszva.
A kérdező hozzászólása: A logikát nem értem. Minél brutálisabbak a cigány támadások, a vezetõk annál jobban ócsárolják a magyarságot: "nem megfelelõ szegergáció, kirekesztés, esélyegyenlõség, cigányozás stb stb stb" Vagyis ha belénk nyomják a kést az a baj, hogy nem üvöltünk elég hangosan. A monoki programot pedig a szociális miniszer szélsõségesnek nevezte...no comment.
Teljesen igaz, hogy MINDEN bûnözés ellen védekezni kell. De ha ennyi embert köti egy népcsoporthoz rossz emlék, az nem lehet véletlen. Elmondok egy történetet.Egy téli estén hazafelé sétáltam a párommal, és szembe jött egy cigányokból álló csoport. Ahogy elhaladtak mellettünk, nekünktámadtak és teljes erõbõl ütni és rúgni kezdték a páromat. Annyira hirtelen jött, hogy védekezni sem tudtunk.Akkor is csak rúgták, amikor már ájultan feküdt. Sírtam, üvöltöttem, megpróbáltam közbelépni, de félrelöktek. A rendõrségen nem tudták megmagyarázni, hogy miért tették. Indíték sem volt. "Csak úgy". Kérdem én: milyen emberek képesek ilyesmire "csak úgy?". Nem véletlen, hogy a legtöbbünknek összeszorul a gyomra és félelmet érez ha meglát egy ilyen csoportot. Nem kívánom senkinek azt amit azon az estén éreztem. Még annak sem aki annyira védi õket.
"De ha ennyi embert köti egy népcsoporthoz rossz emlék, az nem lehet véletlen." Persze, hogy nem véletlen, mivel a népcsoportot több száz éven át kiközösítették a társadalomból, a falun kívülre, putriba, odúkba, iskolalehetõség nélkül, alkalmi munkákra. A háború után meg felhozták õket romot takarítani a VII.-VIII. kerbe gettósodni. Az egyetlen életbenmaradási lehetõségük az volt, ha sok gyereket és erõs rokonsági hálózatot csinálnak. De mégis, mit vársz? Legyen a többségüknek érettségije és diplomája 1 generáció alatt? Kinek van több lehetõsége helyrehozni ezt: neked vagy nekik?
Még a magyarbûnözéshez: igen, létezõ fogalom. Mindazonáltal különös, hogy a rendszerváltás óta nem hoztak nyílvánosságra hivatalos börtönstatisztikákat. Lehet uszítónak nevezni, de az a helyzet, hogy a magyar börtönök "lakosságának" 98%-a cigány. Börtönriportok alkalmával, amikor mutatnak képeket tv-ben, neten, újságokban, miért van az, hogy szinte csak és kizárólag cigányokat lehet látni? És szerintem a börtönökben elég reprezentatívan kimutatható a cigány-magyarbûnözés aránya.
"A bõrünk színe lesz az egyenruha" Olvasó: "A tagok nem viselnek majd egyenruhát. "A bõrünk színe lesz az egyenruha" - jelentette ki Pádár László, a Cigányok Érdekvédelmi Szövetség vezetõje. "The color of your skin is your uniform in this battle for the survival of the White race." - jelentette ki George Lincoln Rockwell, az Amerikai Náci Párt vezetõje. Ha õk mondják - önvédelem, ha fehér ember mondja - rasszizmus?
Kedves kérdezõ! Ha már nem ismered pontosan a szegregáció szó pontos jelentését, kérlek ne használd. Te az integrálódásra gondolsz, a szegregálódás annyit jelent: társadalmi el nem fogadás hatására szándékos be nem illeszkedés.
Hogy csak egy videót linkeljek: http://uk.youtube.com/watch?v=bTlbvfBzBj8&feature=related "Nincs cigánybûnözés... Nem agresszívabbak az átlagos magyarnál. Nem..."
Gyere vissza Hitler, a cigányokat vidd el! Szolizz, legyél homo, metszesd meg a farkad, és máris elsõrendû állampolgár leszel MAGYARORSZÁGON! Ezért vagyok én náci! Amúgy addig fogják mondani a népre amíg elkiszik aztán meg lehet szokni a következményeket!
Elõszõr is szögezzük le: nácizni valakit akkor lehet, hogyha teljes egészében magáénak valja a nemzetiszocialista ideológiai elemeket. Ha én azt mondom az itt élõ "nagyobb" kissebbségre, hogy menj el az országból, mert miattad vagyok veszélyben, és ellopod vagy elveszed erõszakkal ami az enyém, szóval akkor még engem nem lehet lenácizni. Egyértelmû, hogy aki ezért lenáciz, az nem biztos, hogy elvégezte az általános iskola mind a 8 osztályát. Egyébként is, ahogy néztem, ide is beírogat 1-2 provokátor a betanult kis szövegükkel. Rájuk ne figyeljetek, mert õk csak liberális agymosottak, üresfejû emberek önálló gondolatok nélküli zombik.
A kérdező hozzászólása: Pontosan az a korosztály a legnagyobb magyargyülölõ és bûnözõ akiknek meg lett teremtve a felzárkózás lehetõsége. Középkorú cigány-értem ez alatt a 38-50 éves korosztályt-még soha nem kötött belém. Viszont 6-kb. 30ig már annál több. Akiknek meg van adva a felzárkózási lehetõség pont azok a legnagyobb bûnözõk. Kedves kommentelõ, ha már arról írsz, hogy egy generáció alatt nem tudtak szegregálódni megfelelõen, elõtte inkább nézz utánna, hogy miért a tizen és huszonéves cigányok adják a népcsoportjuk bûnözõinek a 80%-t, akiknek már adott a felzárkózás már a nyolcvanas évek óta.
"De mégis, mit vársz? Legyen a többségüknek érettségije és diplomája 1 generáció alatt? Kinek van több lehetõsége helyrehozni ezt: neked vagy nekik?" Na igen. Ha látnám, hogy annyira törekednek a felzárkózásra, akkor komolyan egyetértenék veled. De 100-ból egy törekszik. És érdekes, annak aki törekszik, sikerül is. Elvégzi az iskolát, sõt akár lediplomázik, dolgozik. De mi van a 100-ból a többi kilencvenkilenccel? Azt ne mondd, hogy kizárólag a többségi társadalom hibája, hogy nem tudnak felzárkózni. Lehet, hogy vannak elõítéletek, sõt bitos. De amíg csak az elõítéleteimet látom alátámasztva, addig nehéz kiirtani õket az agyamból, és elõítélet nélkül gondolkodni.
"Kinek van több lehetõsége helyrehozni ezt: neked vagy nekik?" Álljunk már meg egy kicsit! Most akkor én vagyok a hibás, amiért õk nem képesek rendes életet élni. A gyerekeiket iskolába járatás helyett a piacra küldik zsebelni. Amelyik iskolába jár, az is csak késelni tud. Az én hibám, ha átbasznak egy öreg nénit és lenyulják a pénzét. Ha egy cigány család öregeket kinoz. Ha rabszolgákat tartanak. Ha a gyerekeiktõl tetves lesz az én gyerekem. Ha megmérgezik a kutyámat. Ha hazafelé menet fejbebasznas karóval. Nyilván az én hibám, mert nem fogok fegyvert és csinálom azt, mint az olaszok. Szerinted miért közösítették ki õket a társadalomból?
Lehet, hogy nincs más megoldás, tegyük fel, hogy ez így van a pillanat erejéig. Ez akkor is náci megoldás. Persze voltak más népírtók is a történelemben, de ez a dolog akkor is a nácikhoz kötõdik az emberek fejében. Úgyhogy ez náci megoldás és kész. Tudod, ha pénzért kefélsz, akkor nevezheted magadat Istár papnõjének is, szíved joga, de ne csodálkozz, ha lekurváznak. Mindazonáltal faramuci egy logika, hogy dögöljenek meg, mert segélybõl élnek, ahelyett, hogy dolgoznának, miközben sok magyar is segélybõl él ahelyett, hogy dolgozna, munka meg egyébként sincsen. Az is nagyon teszik, hogy itt hõzöngenek, hogy a mi adónkból fizetik... persze ha megnézi az ember a statisztikát, akkor a hozzászólók között rajtam kívül max még egy ember van, aki adót fizet, mert kb. 10 millióból csak 1, 5millió teszi (plussz a 1milla köztisztviselõ, közalkalmazott, de õket ügyebár az a 1, 5 fizeti, úgyhogy hanyagoljuk) Azt is meg tudom mosolyogni, amikor valaki azzal jön, hogy milyen szaporák, jóval több a cigány gyerek, mint a magyar, ami egyrészt igaz, másrészt meg még így is csökken a népesség, úgyhogy a igazmagyarjókeresztény elvtársak valamit tehetnének, mert a masírozástól nem lesznek gyerekek (sem). engem egyébként eddig csak rendes, jóravaló magyar emberek akartak kirabolni, megkéselni, átejteni. Cigány egy sem. Peidg fehér a bõröm és még éltem is közöttük. Igaz, csak 8kerben, nem vidéken.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért nem szeretitek a franciákat?

Én nagyon bírom őket, igen jó fejek.
Balaton Soundon ismerkedtem meg párral.

Én jobboldali , nemzeti érzelmű fiatal vagyok és ők is ilyesmik voltak.

Amikor volt egy kis csendesség ,akkor beszélgettem velük ezekről a politikai dolgokról.
Náluk is növekszik a munkanélküliség , rühellik a kormányukat , gondok vannak az etnikumokkal.

Na , igen ami meglepett, hogy ők nem azok a fajták voltak akiknek liberális mesevilág van az agyukban, hanem mernek beszélni és kimerik mondani a dolgokat.
Tudnak az itteni problémákról is.

9

A (Bizánci) Lantin császárságot miért latinnak hívták mikor ott görögök voltak?

nem emlékszek talán a 12.-13. században a Bizánci birodalom széthullásánál lett egy utód állam a latin császárság, ez miért latin mikor bizáncban (Konstantinápolyban) götögök éltek? vagy a vezetőrétegg volt latin?

2

Magyarországon miért ciki a hazafiasság, nacionalizmus?

Szerintem a világ legtermészetesebb dolga, hogy az ember szereti a hazáját, a kultúráját , nyelvét.

Egyes körökben, viszont ez ciki.
Olvasgattam fórumokat és szörnyű dolgokat tapasztaltam:
"a magyar egy korcs aljanép"
"a magyarok velejéig romlottak"
És ehhez hasonlókat meg rosszabbakat olvastam
Kedvem támadt volna lekeverni nekik egy pofont.

Nem értem, hogy a saját népét, hogy nevezheti valaki így.

A szüleim is hazafiasak , az osztály ahova járok ott is, szinte mindenki hazafias.

32

Két napja áll egy francia túristabusz a házunk előtt. Vajon jó ötlet lenne kirakni az ablakba egy trianonra utaló molinót?

Éjjel-nappal járatják a motort amúgy és nem is parkolóban állnak.

34

Fasizmus, Nácizmus és Kommunizmus, Cionizmus egymás torz tükörképei ideológiailag?

Fasiszta ember, Náci ember és Hardcore Zsidó ember, kommunista ember egymás torz ellentétei?

3

Hol van ez a 2001. szept.11. -i terrortámadásról videó?

sokat találtam de azt nem amelyiket keresem amin muttatja az első gép becsapódását, meg olyan videó is kellene ahol telefon beszélgetések vannak

0

Szerintetek milyen fejlődések, beruházások, politikai történések stb- várhatók 2014-re?

3

Milyen "indokkal" jelentsem a Tett és Védelem "nonprofit szervezet" Facebookját?

4

Támogatnátok, hogy az iskolákba legyen bevezetve állampolgárság ismeretek óra?

Szerintem sokkal fontosabb lenne, mint az erkölcstan.

Állampolgársági ismeretek órán ,a fiatalok megismernék a jogaikat,kötelezettségeiket, mikor mit-hol-hogyan vehetnek igénybe, megismernék az ország adózási rendszerét, megtanulnának adóbevallást készíteni....stb

Szerintem nagy szükség lenne erre.
Tudatos, okos , életrevaló embereket kell kinevelni és nem zombikat akik pénzt sem tudnak levenni egy bankkártyáról.

10

Felbomlik az Amnesty International?

Hála Isten, nincs is szükség egy ilyen szélsőliberális szervezetere amelyik csak a feszültséget szítja és provokálja az embereket.


Bár szűnne meg teljesen.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!