Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon maradunk 2 hétre megyünk (1 db)

Magyarországon maradunk és 2 hétre megyünk és lány vagyok. Mit vigyek magammal a nyaralásra?

Legjobb válasz: köszönöm szépen sokat segitettél :) de azért ha valakinek még valami eszébe jutna azt megköszönném :)

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segitettél :) de azért ha valakinek még valami eszébe jutna azt megköszönném :)
jó lenne tudni, hogy milyen nyaralásra mentek, pl apartmanba, vagy sátorba stb. lengébb nyári ruhákat, melegítõt, zoknit, szúnyogok/csípés ellen valamit, papucsot, BIKINIT, sportcipõt, sminkcuccot-manikürkészlet:) , hajápoló cuccokat, betétet-tampont, fehérnemût, fogkrémet, fogkefét, tusfürdõt, dezodort stb, esernyõt v. esõkabátot :) , PÉNZT, plédet, fürdõlepedõt, törölközõt, WC-papírt, papírzsepit, gyógyszereket, FÉNYKÉPEZÕT, elemet vagy akksit, telefont-töltõt, NAPTEJET.. elsõre ennyi jutott eszembe. jó nyaralást :)
A kérdező hozzászólása: sátorozni fogunk :)
akkor a sátrat se felejtsétek otthon :D és a szúnyogok ellen valami hatásos cucc sem ártana, lehet kullancs elleni oltás sem lenne rossz ötlet, nem tudom pontosan mi a neve, zseblámpa, könyv, társasjáték, gyufahegyek :) , és soksok szalonna :DD, hálózsák, és kicsit több melegebb ruha. de most már tényleg kifogytam az ötletekbõl :D jó sátrazást :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Dubai hálózati konnektor ugyan olyan mint itt nálunk?

1

Hogyan célszerű hajtogatni a ruhákat, hogy minél kevesebb helyet foglaljanak a túra hátizsákban, ami majd a repülőn feladandó poggyászként lesz?

Most kezdtem el bepakolni egy nagyobb túra hátizsákba a ruháimat (pólól, blúz, nadrág pl.), és azt vettem észre, hogy ha ugyanúgy hajtogatom össze, mint amikor a szekrényembe teszem be, akkor nagyon nagy helyet foglalnak, pedig nem vastag téli ruhákról van szó.

2

Hol van Bora Bora? :$

11

Ferihegy 1-en vihetek magammal a repülőre szendvicset, illetve ételt?

Azt tudom, hogy semmilyen folyadékot nem lehet felvinni, és azt hittem, hogy ételt sem, de múlt héten London Luton-on voltam, és hallottam, hogy pl. saját szendvicset, csokit fel lehet vinni. Ez így van Ferihegyen is? Van erre egy átfogó szabály, vagy minden repül?tér maga dönti el?

8

Hogy vihetem a saját laptopom kézipoggyászban külföldre repülőn, mi a helyzet a laptop papírjaival, a szoftver eredetiségével?

Azt szeretném megtudni, hogy amikor check in esetén nézik a kézipoggyászt, amiben viszem a saját laptopomat is, akkor kérhetik t?lem a laptop papírjait, illetve vmilyen igazolást arról, hogy a laptopon lév? szoftverek eredetiek? Vagy ilyesmivel nem foglalkoznak, így a papírjait hagyhatom itthon? Mert minél kevesebb papírt akarok vinni...

7

Mehetnek ezek a dolgok kézipoggyászba?

yanairrel utazok majd

6

Mennyi ideig érvényes az Európai Egészségbiztosítási kártya? És hogyan lehet meghosszabbítani?

Lehet, hogy külföldr?l kellene hosszabbítanom, úgyhogy a személyes verzió kizárva. Meg lehet oldani a hosszabbítást postán keresztel is (külföldr?l!)?

7

Hol lehet nagyon olcsó repülőjegyet venni, kapni fapados járatra Londonba, Rómába vagy esetleg Párizsba?

Illetékkel együtt persze!!!!

3

Budapesten hol lehet THB-t váltani?

3

Wizz Airnél egyáltalán nem vihetek folyadékot?

Egy üveg aszút vinnék ajándékba. Tudom, hogy a kézipoggyászban tilos, de Wizz Airrel utazom, és azt írják, hogy a feladott poggyászban se szállíthatok folyadékot. Másoktól meg hallottam, hogy a feladott poggyászban vitték. Most akkor lehet vinni vagy nem?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!