Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon maradunk 2 (1 db)

Magyarországon maradunk és 2 hétre megyünk és lány vagyok. Mit vigyek magammal a nyaralásra?

Legjobb válasz: köszönöm szépen sokat segitettél :) de azért ha valakinek még valami eszébe jutna azt megköszönném :)

A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segitettél :) de azért ha valakinek még valami eszébe jutna azt megköszönném :)
jó lenne tudni, hogy milyen nyaralásra mentek, pl apartmanba, vagy sátorba stb. lengébb nyári ruhákat, melegítõt, zoknit, szúnyogok/csípés ellen valamit, papucsot, BIKINIT, sportcipõt, sminkcuccot-manikürkészlet:) , hajápoló cuccokat, betétet-tampont, fehérnemût, fogkrémet, fogkefét, tusfürdõt, dezodort stb, esernyõt v. esõkabátot :) , PÉNZT, plédet, fürdõlepedõt, törölközõt, WC-papírt, papírzsepit, gyógyszereket, FÉNYKÉPEZÕT, elemet vagy akksit, telefont-töltõt, NAPTEJET.. elsõre ennyi jutott eszembe. jó nyaralást :)
A kérdező hozzászólása: sátorozni fogunk :)
akkor a sátrat se felejtsétek otthon :D és a szúnyogok ellen valami hatásos cucc sem ártana, lehet kullancs elleni oltás sem lenne rossz ötlet, nem tudom pontosan mi a neve, zseblámpa, könyv, társasjáték, gyufahegyek :) , és soksok szalonna :DD, hálózsák, és kicsit több melegebb ruha. de most már tényleg kifogytam az ötletekbõl :D jó sátrazást :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

München: Alapvető élelmiszerek (kenyér, zöldség, gyümölcs, tejtermékek) mennyibe kerülnek, illetve mennyit költötök csak kajára egy hónapban kint? Münchenben élők válaszait szeretném, vagy olyanokét, akik már voltak ott hosszabb ideig.

2

Milyen Európán kívüli országokat tudnátok ajánlani nyaralásra, ahol nem csak tengerparton lehet az időt eltölteni, hanem vannak nevezetességek is?

4

November elején milyen idő van Londonban? Milyen ruhákat vigyek?

3

Ti látjátok ezen a honlapon, hogy mennyi a kézipoggyász max sulya, amit felvihetek repülőgépre?

elvileg itt kéne lennie, de én sehol sem találom..

6

Mit vigyek 4 napra nyaralni Balatonra?

Tudom furi kérdés de nem akarok semmit otthon hagyni egyébként lány vagyok és 14! Létszi segítsetek! :)

10

Ezt így meg lehet tenni?

Sziasztok!

0

Mit szóltok hozzá, hogy a WizzAir augusztusra bevezette azt kísérletileg a London-Katowice járatán hogyha a kézipoggyász nagyobb, mint 42x32x25 és nem fér az ülés alá, akkor fizess 10 eurót és ha beválik a dolog, akkor az összes járatra kiterjesztik?

Ezzel gyakorlatilag ki is zárnák azokat a TESCO-s gurulós b?röndöket, amiket sok ember direkt azért vett meg, mert fel lehet vinni kézipoggyásznak. Képtelenség, hogy az beférjen az el?tted lév? ülés alá.

16

Mit jelent a B25-os pogyasz?

Foglaltam jegyet 2 szemelyre , 1 kezi p. es egy nagy.

0

Hogy lehet Görögországból sms-t írni? Mennyibe jön ki? Mik a tapasztalataitok utazás terén? Hova érdemes menni Görögországban?

8

Hova kell mennem, ha vissza szeretném váltani a megvásárolt repülőjegyeimet? (Wizzair)

Nem szeretnék telefonálgatni, személyesen szeretnék intézkedni. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az eredeti összeget már nem látom viszont maradéktalanul.

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!