Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet raftingolni, ha (1 db)

strandon max.
Magyarországon-eddigi tudomásom és információim hadba állítása végett :) -nem lehet ilyen sportot ûzni. Sajnálattal közlöm veled, de a legközelebbi ilyen idõtöltésre alkalmas hely Ausztriában található.
raftingra sajnos nincsenek alkalmas szakaszok, a szomszédos ausztriában vagy szlovákiában viszont nagyon sok van ott érdemes körülnézni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mondanátok jó horgászhelyeket a Dunán, Komárom-Esztergom megyében?

Kezdő dunai horgász vagyok és szeretnék Neszmély,Dunaalmás környékén nyugodt, kikapcsolódásra alkalmas, vadregényes helyeken horgászni. Ha tudtok ilyeneket - és félre ne értsétek, nem tuti haltartóhelyeket szeretnék most itt kipuhatolni :P - kérlek benneteket egy rövid leírást, illetve megközelíthetőséget adjatok nekem.

1

Kicsi orsótartó? Nagy, vastag orsótalp?

Sziasztok! Shimano Alivio CX-es bojlis botomra vettem egy Nevis endura carp 70-es orsót. Hazajöttem, gondoltam rápróbálom a botra. Azzal a ténnyel szembesültem, hogy a az orsótartó nyílásba az orsótalp alul felül 1,5-2mm csúszik bele, ellenben a régebbi orsóimmal ami minimum fél centit mindkét végén. Ilyenkor mi a teendő? mínusz 1 orsó?

1

Hogy készítsek olcsón könnyen etetőanyagot házi hozzávalókból?

nem szeretnék mindig 500 ft ki adni érte csináltam sima darát az a probléma hogy nem lehet jó állagúra meggyúrni szét bomlik mit kéne hozzá kevernem ?

4

15 évesen mennyi az esélyem az úszáshoz? (lent)

Kezdem az elejéről. 177 cm. magas, kb. 60 kg vagyok. Tavaly szeptemberben tanultam meg úszni. Kissebb szabadtéri strandra szoktam menni, itt elég jól belejöttem az úszásba. Volt egy rendezvény, és a programba volt egy úszóverseny, amiről lemaradtam, de teljesen amatőrök vettek részt. Aki az első volt, azt később (kb. 2 hete) láttam a strandon, és ''kihívtam'' egy "versenyre", simán lehagytam, kb. 2,5 testhossz előnyöm volt a végére ( kb. 40-50 méter hosszat úsztunk). Akkor merült fel bennem először a kérdés, hogy talán versenyszerűen is "űzhetném", de persze nem gondoltam komolyan. Kicsivel később hallottam, hogy a hátamnál olyasmit mondanak egymásnak, hogy pl. "láttade hogy végigment?". 2 napja egy idősebb ember megszólított, hogy látott a tavaly, még úszni se tudtam, s kérdezte, hogy hogy tanultam meg stb., majd, hogy jó a testfelépítésem, s a technikám ahogy úszok meg ilyesmi, és hogy úszó is lehetnék. Majd egyre jobban belemerült, kezdte mondani hogy láttame a VB-t s ilyen kérdések. Az úszást magamtól tanultam meg, néztem másokat hogy csinálják, eddig nem sportoltam semmit, esetleg hobbi szinten foci.
Mennyi esély lenne ilyenkor elkezdeni az úszást?
50 méter gyorson mennyi idővel vennének fel egy klubba?
Vagy ezt már lekéstem?

1

Kettner Dragon 40 es orsó Rosszba valakinek?

Ha van ilyen orsód írj egy üzit nekem, a dob emelö
fogaskerék legyen jó benne arra lenne szükségem!

0

Az közre játszhat, hogy azért nem fogtam kb.7-8óra alatt semmit haldorado red tuning pellettel (vörös démon) mert túl iszapod volt a tó és eltűnt benne a csali?

Vagy ha nem azért akkor mért nem?

3

Nevis Endura Carp 80 megnémult a fékcsillag?

Sziasztok! Az történt, hogy a megemlíttett orsóban a fékcsillag nem ad ki hangot amikor állítom a féket. Elég idegesítő. HOgyan lehetne emgjavítani?

6

Hallottatok már arról, hogy túl meleg a Balaton vize ezért nem ajánlatos benne fürdeni?

6

Tudtok olyan horgásztavat Nógrád vagy Heves megyében ahova nem kell engedély?

1

VÍZILABDÁBAN JÁRTASOK SEGÍTSÉGÉT KÉREM! 2002ben magyar bajnoki vízilabda-döntő május 19-i meccse, vasas és honvéd közt kitört " tömegverekedés" ; (Kiss Gergely arcccsonttörése, Varga T. Varga Zs. Hesz Máté eltiltása) erről VIDEÓT linkelni valaki?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!