Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni Ha nem, hol (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van két kiló szárat kukoricám és két kiló búzám valami könnyen házilag készített etetőanyagot csinálnék amivel be tudok etetni mit javasoltok?

És utánna milyen etetőanyagot vásároljak az etetőkosárba.
(pontyozni szeretnék).

2

Milyen csalit használjak 3-5kgos amuroknak?

gumi kukorica nem vált be :( valami speckó vagy növényi eredetű csali kéne segítsetek

5

Melyik a jobb?

Süllőzni szeretnénk 1csatorná-ban Villantó vagy Wobbler a jobb?

2

Mi a véleményetek a Berekaljai (szügyi) tóról?

1-2 éve voltunk ott és 1 átlagos délutáni horgászat során 20 db törpeharcsát és 3 db kárászt fogtunk, és a tó felszínén annyira sok vízinövény volt, hogy nem lehetett messzire dobni, a fenekezésre esélyünk nem volt. De a ma megjelent horgászújságban annyi jót írtak róla, hogy elbizonytalanodtam. Mi az igazság?

0

Horgászati kérdés: Spiccbot kérdés?

Tegnap vettem egy öt métereset, és a végén van egy zsínór szerü cucc. Valaki tud oldalt ahol levan írva és rajzolva, vagy akár videóval, hogy hogy kell hozzá kötni majd a zsinór végét? Köszi.

13

Ahhoz hogy a látóképi tóra napijegyet vegyek kell területi engedélyt vennem?

Haverokkal szeretnénk kimenni horgászni van horgászigazolványunk csak területi engedély nincsen.Arra vagyok kíváncsi hogy kell területi engedély ahhoz, hogy napijegyet vegyünk?

0

Mi van az Omszki tavon?

Sportolási lehetőségek, horgászás, strandolás érdekelne! Valahol azt hallottam, hogy nudista, ez igaz?

1

Aki tud kis vízben (kb nyakig érő) úszni, az tudna mély vízben is?

Kis vízben tanultam úszni, de mély vízben attól félek, hogyha megállnék, akkor nem tudnék mit csinálni, és elsüllyednék(még nem voltam mély vizben)

2

Valaki tud egy jól telepített horgásztavat Hajdú-Bihar megyében?

1

Több árbocos négyzetvitorlázatú hajóra milyen vezetői engedély kell?

Ha jól sejtem nem lesz elég a sima vizijártassági. Két, tán háromárbocos hajó, nagyobb mint 20 méter, és valószinüleg a legénység is több mint 12 fő. Nem kifejezetten tóra gondoltam, inkább tengeri hajó, de minden infó jöhet :D

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!