Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni Ha nem, hol (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet kajakos sportruhákat venni?

2

Mivel tudnék fógósabban horgászni?

A Tárnoki tóra járok feederbottal horgászni. Tímár mixel etetek, csontit kukoricát fűzök horogra. Mivel tudnék eredményesebben horgászni? Elsősorban pontyra horgászok de a nagyobb keszegeknek is örülök. Milyen csalikat használjak? Mivel etessek és mennyit? mennyi időre érdemes kimenni?

3

Baranyában milyen vizeket ajánlanátok?

Főként feederezünk, illetve bojlizunk.

2

Csütörtök 17-19 óra között mennyire érdemes a Komjádi uszodába menni?

Most akarok 10 alkalmas bérletet venni, de a héten csak ez az időpont felelne nekem meg.

0

Prologic Bulldozer Snag Leader előtétzsinór. Fonott vagy monofil zsinór? Ill. ez nem ólombetétes igaz?

0

Egy jól összeállított pergető felszerelésnek menyi a tömege?

Bot + orsó damillal feltöltve.

3

Hogyan lehetnék teszthorgász? Hol kell érdeklődni szerintetek.

2

Mivel lephetnék meg egy horgászt?

sziasztok.teljesen ismeretlen a terület ezért kérném itt a segítséget. A keret 150-220 ezer ft. minek örülne egy nagy pecás jó botjai s orsói, kempingfelszerelesei, csónakja, halradarja van , ezeken kívül mi az aminek hasznát látná?
elõre is köszönöm a tippeket

9

Hogyan kell helyesen KAJAKban EVEZNI?

3

16 évesen késő elkezdeni kajakozni?

Tehát olimpiáról is álmodhatok vagy felejtsem el? Hány lves korban szokták kezdeni az olimpikonok?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!