Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni Ha nem, (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

35 lbs előkezsinór vastag lehet?

Nem lesz ez tul vastag, és fogják a pontyok egyből kiszűrni? Prologic VIPER NS-t vettem. 15kg a szakitószilárdsága.

1

Gyöngyöspatai horgásztavon mivel érdemes pontyozni/amurozni?

Szeretnénk egy hétvégét itt eltölteni de nem tudom milyen csalit/etetőanyagot használjak ami eredményes lenne.Melyik helyet válasszam ki a horgászat elkezdésekor,esetleg hol a tó legmélyebb pontja.Főbb célhalaim amurok.

0

Balatonlellén érdemes horgászni?

Pontyoni és harcsázni szeretnek érdemes it?

4

Mellúszáshoz milyen kiegészítő szárazföldi gyakorlatok vannak?

Tehát olyan ami erőnlétben segít. Gondolom a fekve nyomás vagy fekvőtámasz jó, de ezen kívül plusz a lábra milyen gyakorlatok vannak?
Minimum 2000 méteres normális (nem nyugdíjas) tempóhoz kéne.

0

Halak (domolykók) megmentésére valami technika, ötlet?

Vissza szeretném engedni a kifogott halakat (domolykókat), de többnyire sajnos olyan mélyre nyelik a horgot, hogy nembírom őket megmenteni. A lenyomott horogszakáll jó megoldás ennek kiküszöbölésére?

9

Szerintetek a Balaton-átúszást meg tudják rendezni a köv. Hétvégén?

Az időjárás jelenleg nem ezt mutatja! Van rá esély?

3

Horgászathoz főzök kukoricát, a már megfőtt kukoricát le kell zárni valamivel?

2

A csirkemáj horgászcsaliként frissen, vagy romlottabban kaposabb? van e még valahol vérlisztes etetőanyag?

1

Miért jobb a képen látható alsó szerelék mint a felső? Vagy milyen az alsó?

Itt a link:

3

A széki tavon milyen módszerrel horgásszak pontyra?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!