Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni Ha nem, (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan kell felrakni a hajszálelőkét és arra a pelletet és milyen anyagból van a hajszálelőke? Tudnátok adni erről egy vidit vagy elmagyarázni mert pelletel szeretnék horgászni csak nem tudom hogy kell felrakni.

3

Úszás közben hogyan edzhetem jobban a hasizmomat, akár teljesen laposra? Vagy külön kell végezzek hasizom gyakorlatokat?

2

A magyarok hogyhogy ennyire jók a vízi sportokban?

7

Egy elhagyott kavicsbánya tavon kell horgász engedély? Ma voltam ott kutyát sétáltatni, és láttam, hogy horgásznak egy páran!?

És ott van halőr és mi egyéb??

2

Dél-afrikai úszónő?

Visszavonuló félben van, híres úszónő, mi lehet a neve? Talán C betűvel kezdődik.

0

Eurostar Master Class Distance Feeder 420 Cm horgászbot mit tud?

Milyen a bot? Képes-e 10+ os halakat kifogni?
Törik-e?
Vélemény és hogy megéri-e az árát?
16990Ft de most le van akciózva 13490Ft

1

Újpesten hol van strand? Elszeretném vinni a gyerekeimet úszni de nincs kocsi és nem szeretnék messze utazni velük mert a kisebbik 8 hónapos csak.

4

Miért lóg a versenyzők úszószemüvegéből gumi az orruknál? Van valami szerepe?

2

16 éves lány vagyok. Késő már ebben a korban elkezdenem úszni?

4

A Debreceni Vízi labda sport egyesületnél milyen a kapus edzés?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!