Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni Ha nem, (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a finomszerelékes horgászat?

3

Igaz, hogy magán tavon nincs szükség Jet-Ski jogosítványra?

pl:dunaharaszti jet tó, vagy esetleg más tó.

2

Ugye sárkányhajóval nem lehet beborulni?

Az van, hogy ma megyek sárkányhajózni, és attól félek, hogy beborul a hajó. Pontosabban nagyon félek. Nem sokára indulnék és nagyon be vagyok rezelve :(

3

Körforgó/támolygó?

2

Hogyan fűzzem fel helyesen a pelletet?

Vettem egy haldorádó pelletet amiben van kicsi, közepes és nagy pellet is. Ehhez vettem szilikon gyűrűket is, de amikor a bojli fűzővel át akarom szúrni kettéreped a pellet. Miért?

3

Használ valaki decathlonos vízálló mp3 lejátszót? Mik a tapasztalatai?

Arra lennék kívácsi, hogy mennyit bír az akksija, hogy szól, mennyire kényelmes stb... Én most egy grundigot használok, de kezdi megadni magát (elvégre beépített akksis) és a decathlon is árul, de nem ismerem a márkát. Fülbe dugni a boltban meg nem lehet.

0

Miért van az hogy az úszóversenyeken a versenyzők közül sokan zenét hallgatva, fej/fülhallgatóval vonulnak be, miközben szólítják őket?

Nem számít ez bunkóságnak mikor rád figyelnek?
Vagy ez valami kihívás előtti felpörgetés?

4

Neoprén alá mit vegyek fel?

2

Fenekezővel tudok pontyot is fogni?

Békés halakra horgászom, vagyis szeretnék. Van egy olyan variáció hogy úszóval és alatta az etetőkosár plusz 2 horog, vagy úszó nélkül az etetőkosár és a két horog. Melyik a jobb? A békés halak kapnak az etetőkosaras szerelékre? Köszönöm

4

Füldugót lehet használni búvárkodáshoz?

Páromnak sokszor begyullad a külső hallójárata a víztől, és fül-orr-gégész ajánlott neki személyre szabott uszodai fülillesztéket. Vajon ha ezt búvárkodáshoz használja, akkor majd merüléskor tud egyenlíteni?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!