Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni Ha (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Budapesten hol lehet sárkányhajózni? 40 felett el lehet kezdeni? Mikor és hol van edzés? Mennyibe kerül?

Ez valami új sport? Én tavaly hallottam róla el?sz?r, de idén már sokat láttam a Dunán és nagyon megtetszett.

0

Suzuki DT5 csónakmotoromat szeretném picit erősebbé tenni, akár 6-8 lóerősig felhúzni. Hogyan?

0

Horgász kérdés! Tudtok ajánlani valami tutit?

Édesapámat szeretnénk meglepni 60. szülinapjára valami horgászattal kapcsolatos dologgal! Nagy horgász és rengeteg "kütyüje" van, de ha tudnátok ajánlani vmi újdonságot, praktikus dolgot, nagyon megköszönném!

2

Milyen jó házi horgász etetőanyag receptek vannak?

köszönöm

2

Jársz horgászni, de ritkán fogsz halat? Hogyan reagálsz?

Én elég nehezen viselem.

2

Hol van Debrecenben valami úszásedzés féleség nem túl profiknak?

23F

1

Fiuk, kinek tetszik egy olyan lány akinek széles a válla?

ijj remél azért fogtok válaszolni xÐ ...o.O

5

Mennyire fog latszodni a testenem, ha hetente 3szor 2 orat uszok?

Többet usznek de hetköznap nincsen idöm.Szeretnek egeszsegesen elni es egy jo testet kapni de ezt uszassal szeretnem elerni.

1

Hogyan kell házilag aromás kukoricát készíteni pontyozáshoz?

Száraz frissen morzsolt takarmánykukorica áll rendelkezésemre, valamint van sokféle aromám. Hogyan kell illetve meddig f?zni a kukoricát, valamint hogyan kell aromásítani?

4

Úszás közben is izzadunk?

Megfelel az úszás kardió edzés helyett?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!