Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni Ha (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kezdőnek vízilabdázási lehetőség közel a 11. kerület és környékén? 18/f

Tini koromban 2 évig vízilabdáztam Debrecenben a válogatott ifjúságiban, de már nem vagyok olyan formában, és így 5 év után újra szívesen elkezdeném.Annál is inkább mivel a fősuli miatt most fogok albérletbe költözni a 11. kerületbe és mellette szeretném tovább folytatni. Lenne rá bármilyen lehetőség, vagy uszoda ahol kezdő csapat edz ebben a korosztályban és lehetőleg a nem messze?

0

Gyöngyöstarjáni víztározóra milyen csalit illetve etetőanyagot ajánlotok?

Vasárnap megyünk az említett helyre és ötletem sincs hogy milyen csalival horgásszak egy kis segítség nem ártana.

2

Tapasztalatok a Lőrintei-tavakról?

1

A balin milyen műcsalira megy jobban felszínire vagy mélyenjáróra?

4

Ha nagy súlyt akarok bedobni akkor csak a doboelőkének kell fonott zsinórból lennie vagy az orsóra csévélt zsinór is fonott legyen?

3

Lehet olcsón úszóbérletet szerezni?

Szeretek úszni, és kolesz mellett lenne is időm eljárni, de nagyon drága a bérlet amit láttam. Esetlegesen van lehetőségem olcsóbban szerezni? Gerinc ferdülésem is van, talán arra lehetne kérni? Ha igen mi a módja?

1

Van valami jó vitorlázós oldalt, blogot?

2

Ismeri valaki a garmin echo 150 halradar beállítási lehetőségeit?

Az írjon mert vettem egyet, de van pár dolog a menüben amiről nem igazán tudom mire jó.

0

Milyen horgászbotot ajánlotok?

Jó lenne, ha elbírna 6-7 kg-os halat.
Kukorica,csontival lenne használva vagyis azt jeleni, hogy
dévérkeszeget, pontyot és kárászt fognék vele, de amilyen hal rákap arra is jó legyen (pl.amúr).Árat nem mondok, mert nem tudom mennyitől lehet normálisat kapni.Jobb lenne a teleszkópos, de jó az összerakható is.

15

Tudtok jó horgásztavakat Csömör közelébe ahol a napijegy ára nem tartalmaz halat?

Csömöri-tavat,Naplás tavat ismerem

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!