Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni Ha (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pontyozni meddig lehet?

ugy èrtve hogy szeptemberben lehet mèg ?

2

Tudnátok nekem olompaszta receptet két fajta bojlit használok fűszer és hal szilva? Amit magam is elkészithetek és fogos!

0

Tokhal horgászat?

Szeretnék nagy tokhalat fogni! Arra lennék kíváncsi, hogy a folyóinkban élnek e nagy példányok, mint mondjuk a viza, bár nekem már a 20-30 kg-s is bőven nagynak számít. Esetleg a "fürdőkád-tavakban" ahol telepítenek szibériai vagy lénai tokot, azok megnőnek e a szokásos 10-12 kg-s méretnél nagyobbra, pl 20 kg-ra?
A környező országokban, van e ilyen hely, ahol élnek nagyobb tokhal-félék, most nem Kanadára, a Fraser-folyóra gondolok, ahol tényleg rengeteg nagyméretű 100 kg-s fehér tok él, az nekem elérhetetlen anyagilag..
Köszönöm a válaszokat!

1

Tud segíteni valaki, hogy Nagybajcson hány cm-s vízállásig vannak kint a ruganyok? Köszi.

2

Harapnak ilyenkor a csukák, harcsák, sullok?

0

Brk Ey tournament fireline exceed feederezéshez?

Folyón és nagy távlságba hasznalnám 80-100m feeder-en

3

Tényleg lesz "hobbi horgászengedély"?

Hallottam olyasmit, hogy ehhez nem kell vizsga. Mi ez?

2

Ifjúsági engedéllyel Mártélyi holtágon 2 bottal lehet fenekezni?

0

Hogy kezdjek bojlival horgászni? Tovább

egy kis holtàgra jàrok horgàszni. Senki sem pròbàlkozott mèg a bojlival gondoltam majd èn.
bojlis horgàszat elõtt kèt nappal etettem bojlival , ma màr bojliztam de semmi, hogy kell eteni boljival mennyit illetve milyen idõközönkènt kell?

2

Hogyan tudnék több keszeget kifogni?

Érdekelne a csali,szerelék,horog mérete,etetőanyag
Előre is mindenkinek köszönöm a válaszokat.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!