Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Megszeretnék tanulni kitesurf-özni. Meg tudom tanulni magamtól videókból, vagy el kell menni valamilyen tanfolyamra?

2

Azt kérdezném tőlletek tőletek hogy Bács-Kinskun megyében meik horgásztavat ajánlanátok nekem ahol "Halat" is lehet fogni!?

1

A halak ívási időszakában lehet/illik rájuk horgászni?

9

Melyikkel lehet nagyobbat dobni?

Shimano Catana bx specimen lr
Shimano force master ax specimen lr

1

A május elsejei ünnepnap miatt nem szokták feloldani a süllőtilamat a Tisza-tavon hamarabb?

4

Tudnátok ajánlani házilag könnyen megcsinálható háztartásban megtalálható alapanyagokból etetőanyagot horgászathoz? (Békéshalra állóvízre)

5

Mekkora volt a legnagyobb pergetve fogott halad?

2

Szerintetek ezzel az új vizilabda válogatóttal megnyerjük majd olimpiát?

2

Hol lenne jobb ilyenkor horgászni egy skélyebb vizben egy nádfalnál, vagy inkább egy szabadabb mélyebb vizes részen?

feederezni és metch botozni szeretnék!

4

Milyen módszerek vannak a csali megemelésére harcsázáskor?

Folyóvízre kellene fenekezéshez.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!