Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehetnék teszthorgász? Hol kell érdeklődni szerintetek.

2

Mivel lephetnék meg egy horgászt?

sziasztok.teljesen ismeretlen a terület ezért kérném itt a segítséget. A keret 150-220 ezer ft. minek örülne egy nagy pecás jó botjai s orsói, kempingfelszerelesei, csónakja, halradarja van , ezeken kívül mi az aminek hasznát látná?
elõre is köszönöm a tippeket

9

Hogyan kell helyesen KAJAKban EVEZNI?

3

16 évesen késő elkezdeni kajakozni?

Tehát olimpiáról is álmodhatok vagy felejtsem el? Hány lves korban szokták kezdeni az olimpikonok?

5

Elektromos kapásjelző?

Vettem egy elektromos kapásjelzőt de nem vizálló.Körülbelül mennyire nem az?

5

Multiorsó! Minden multiplikátoros orsón van visszaforgásgátló?

Vettem egyet és amikor még csak vizsgáltam mintha nem forgott volna magától vissza hanem a fék dolgozott a kar lefogása nélkül is...
miután végignéztem ( állítgattam ) rajta mindent nincs visszaforgásgátló..
én állítottam el valamit vagy lehetséges rosszul emlékszem és nincs bene visszaforgásgátló...?

6

Mennyiért lehet kapni egy jóminőségű orsót keszegezni, de az 5-8 kg-os ponyokat is elbírja?

13

Milyen nehéz megülni egy K1 -est? Mennyi gyakorlás kell hozzá?

10

Nagyon tetszik a Trabucco S-force Sinking zsínór, dehogyan kell?

Annyi problémám van,hogy 300méteres kiszerelésben van,de az orsómatmajdnem 400m telíti meg 0.28asból.
Ilyenkor rakhatok valami gagyi alátét zsínórt 100 métert és kössem össze,majd tekerjem fel a trabuccot?
Vagy máshogy szokták ezt?

1

Engedély újításkor ilyenkor mi a teendő?

A 2011-2012 évre kiváltottuk a horgászengedélyt és most újítanánk meg a következő szezonra. Csak az a gond, hogy nyáron leszek 18, és ekkor már felnőtt engedélyt kell váltani. Ilyenkor mit kell tenni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!