Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Holnap vitorlázni megyek a Balatonra, hogyan öltözzek fel?

Még sosem voltam, ne haragudjatok,hogy ide írtam, ez tűnt jó topiknak.
Kapunk mentőmellényt?Hosszú ujjú pulcsiba menjek a szél miatt?

4

Iszapos helyen szerintetek melyik a legjobb csali a pony/ kárász fogásra?

2

Az úszás tényleg megtudja nyújtani a lábakat?

Csak mert akkor elkezdek úszni. 16 vagyok , szóval még fejlődő szervezet.

5

Szembeszéllel hogy lehet vitorlással menni?

Lehet értelmetlen kérdés de például ha valaki nagyon hosszu távot fog vitorlázni és jön egy szembeszél olyankor mi történik?cikk cakkba fogmenni?vagy visszafele? :D

1

Miért szeretünk horgászni?

idõt, pènzt, energiàt nem sajnàlva, az idõjàràs viszontagsàgainak kitève, szabad idõnk legjavàt rààldozva horgàszunk, de mièrt? nem a halèrt mert sokszor visszaengedem illtve van hogy hetekig nem fogok mègis olyan buzgalommal megyek mintha szàz pontyot fognèk. Akkor mièrt?

2

A höveji Berek Horgászparkról szeretnék véleményeket, infókat kapni. Mivel érdemes csalizni, milyen fogásokra lehet számítani?

0

Mekkora etetőkosár medium, heavy feeder botra?

A bot dobósúlya 70-110 gramm.. és a közepesen erős üvegszálas spiccel használva mekkora lenne az ideális etetőkosár méret?

Én egy ilyet néztem ki.. 30 grammos méretben!

2

Süllőző helyeket keresek dél Budapest környékén?

Tud valaki a nagy Dunán egy jó süllőző helyet az M0-s híd és Érd között ?

0

Gondoltam beiratkozok úszó tanfolyamra. Uszodában hogyan oktatják?

Az a helyzet, hogy gondoltam rá, mostmár ideje megtanulnom úszni is.
Gyerekkorban ért kisebb trauma, ugyanis majdnem vízbe fulladtam kb. 3 méteres vízben a strandon. Idősebb haver mentett ki. Szörnyű rá visszagondolnom ma is akkor mit éltem át. Nem kívánom senkinek. :S

Elsősorban olyanok válaszát várom akik uszodában tanultak meg úszni. Mi az oktatás menete? Hány méteres vízbe kezdtétek és mikor mehettetek mély vízbe? Nem féltetek mikor kb 3 méteres vízbe ugrottatok? Kérlek titeket, minden tapasztalat érdekelne.
21/F

2

Pontosan mi is a rod licence?

Egy angol nyelvű oldalon olvastam, hogy ha Nagy -Britanniábam horgászom akkor váltanom kell egy bizonyos "rod licence"-t és ennek a birtokában már horgászhatok is az ottani folyókon, vizeken. Valaki aki horgászott már kint leírná hogy hogyan is működik ez pontosan? Nem lenne túl jó ha megbüntetnének valamiért mert elvileg 2500 font is lehet a büntetés.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!