Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon lehet búvárkodni (1 db)

Magyarországon lehet valahol búvárkodni? Ha nem, hol lehet a legközelebb?

Legjobb válasz: hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen,ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.

hát én olyat tudok hogy testnevelés ora keretében a szegedi tudomány egyetemen, ha felhivod a szegedi egyetem tanszékét akkor tudnak infot adni. 0662/544-000ez az egyetem központi száma.
Esztergomban van kimondott búváregyesület, és a közeli bányatóban szoktak merülni, elérhetõséget sajnos nem tudok :(
Vízben.
Tavakban lehet búvárkodni, de a legjobb (a víz hõmérséklete, átlátszósága és látnivalók miatt)a tengeri búvárkodás. Oktatás folyik több klubban is, medencében. http://www.galathea.hu búvárközpont, http://www.happydiving.hu és a http://www.búvárturizmus.hu oldalakat nézd meg. Legközelebb Horvátország, Olaszország és nem drágább Egyiptom sem, igazi búvár paradicsom.
van egy nagyon jó búvárközpont egy tóban, sajnos nem emlékszem, hogy hol, de általában egyesülettel mennek oda, bárhol meg tudják neked mondani. ha nem jó az egyesület, akkor Adria, bár erdélyi tavakban is merültek már ismerõseim, nem tudom milyen képesítésed van.
Magyarországon annak ellenére, hogy nincs tengerünk számos lehetõség létezik. A kezdõ búvárok számára viszonylag nehezebb a helyzet Néhány a búvárok számára megnyitott tavunk biztosít lehetõséget 0-5m-es látótávolsággal. Néhány példa: Ecséd, Dorog, Gyékényes, Nyékládháza. A haladó magasabb szakképesítéssel rendelkezõ búvárok számára már világszenzáció számba menõ barlangi merülésere is van lehetõség ezek végzettség és a helyi engedélyek sokszor kutatási engedélyek birtokában merülhetõk. Pl. Bp. Molnár János barlang stb.. A fentieken túl egyéb folyóvízi ill. zárttéri merülésekre is van lehetõség. A netes keresõkön ezeket könnyû megtalálni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Horgászat tilalmi időszak, akkor most hogy van?

Az állami horgászjegyen fel vannak tüntetve a tilalmi időszakok..... "csuka február 15- március 31.-ig"......
Majd a 2013. évi fogási naplóban ez szerepel:
...... "6.) Faj szerinti fogási tilalmak alakulása a 2013. évre vonatkozóan: - csukát február 15. - március 29.-ig; ...... kifogni tilos. "

Akkor melyik az érvényes? Az amit erre az évre aktuálisan kiadtak, azaz a fogási naplóban lévő, vagy az általános ami az állami horgászjegyen van?
Illetve ha az adott vízkezelő horgászrendjében külön nem tér ki erre, akkor ott is horgászhatok már a hétvégén csukára, amennyiben az utóbbi érvényes, nem?

3

Hol tudnék vizilabdázni? (lent)

Szeretnék vizilabdázni, de nem tudom, hogy hol lehetne.14 vagyok Dunaharasztiban lakom.Hol tudnék a közelben vizilabdázni tanulni?

1

Van egy Shine 576M-360 pecabotom. Hogyan kell a damilját befűzni a zsinórvezető lyukakba? Kezdő vagyok ezért nem tudom.

2

érdemes most már a kisdunán horgászni? Vagymég vermelnek a halak? És milyen izesítésüek az édes etető anyagok?

0

Mire pecázzak?

6

Elkezdhetem a kenut 15 évesen?

Jelenleg 2 éve evezek de nem vagyok valami kiemelkedő és alacsonynak is érem magam ahhoz (170 cm).A kenut kiszeretném próbálni mert maga a mozgás tetszik, csak el kezdhetném ennyi évesen? vagy inkább maradjak az evezésnél?
sokat segítenétek (15/F)

3

Mennyi halat vihetek el?

Egy érdekes problémát vetett fel minap egy ismerősöm.
A település, ahol lakik, a Zagyva folyó mellett található. A folyón lévő közúti híd kettészeli azt, és egyben horgászatilag is határt húz. A hídtól vett két eltérő irány más vízkezelőhöz tartozik.
Ha mindkét részre van az illetőnek engedélye és az egyik oldalon megfogta a kvótát, átülhet-e a másik oldalra, hogy ott is megtegye ugyanezt.
A lényeg, hogy van két különböző, kiváltott engedély, de a vízterület földrajzilag ugyanaz és a vízben nincs semmiféle olyan akadály, ami a halak vándorlását egyikről a másikra gátolná.

6

Tudnátok linkelni egy jó pergető szettet?

Kisebb nagyobb csukákra használnám meg süllőre.De olyat szeretnék amely kibír kisebb harcsákat is. A válaszokat előre is köszönöm.

4

Hol van Egerhez legközelebb horgásztó ami elérhető busszal?

A busz muszáj ha az nincs akkor nem jó !

1

Valaki mondana vlami jól bevált házi bojli, vagy pelle receptet?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!