Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon létezik bolt, ahol (2 db)

Magyarországon létezik olyan bolt, ahol kanári-szigeteki (ajándék) árucikkeket lehet vásárolni?

Még mindig a 2005-ös naptár van kint a falon, szeretnék újítani, de kiutazni nincs lehet?ségem :(

Legjobb válasz: Nyilván, egy naptárért nem kell kiutazni... de kellemes emlékek kötõdnek a helyhez, ezért kérdeztem. Manapság már minden "létezik", ezért nem tartom kizártnak, hogy van Magyarországon spanyol bolt, ahol esetleg ilyen dolgokat is meg lehet vásárolni. És nem kell feltétlenül válaszolni a kérdésre, csak annak, aki tud segíteni!

A kérdező hozzászólása: Nyilván, egy naptárért nem kell kiutazni... de kellemes emlékek kötõdnek a helyhez, ezért kérdeztem. Manapság már minden "létezik", ezért nem tartom kizártnak, hogy van Magyarországon spanyol bolt, ahol esetleg ilyen dolgokat is meg lehet vásárolni. És nem kell feltétlenül válaszolni a kérdésre, csak annak, aki tud segíteni!
próbáld meg echte naptáros boltban, talán lesz. a deák tér környékén láttam pont tegnap egy ilyen boltot.
Egy naptarért ki kell menni a kanari-szigetekre?

Magyarországon létezik olyan bolt ahol te magad rakhatod össze a gépet és átveheted a boltban vagy megrendelheted neten?

Olyanra gondoltam ahol teljesen egyedi és nem Alienware legyen hanem valami olcsóbb.

Legjobb válasz: "akkor jársz a legjobban ha felkeresel egy számítástechnikai szaküzletet, és ha szerencséd van akkor a becsületes eladók még tájékoztatni, meg segíteni is fognak." És vajon mennyi az esély rá, hogy egy laikusra nem sóznak rá minden szart?

"akkor jársz a legjobban ha felkeresel egy számítástechnikai szaküzletet, és ha szerencséd van akkor a becsületes eladók még tájékoztatni, meg segíteni is fognak." És vajon mennyi az esély rá, hogy egy laikusra nem sóznak rá minden szart?
gépösszerakáshoz ez a legjobb alkalmazás: http://www.bluechip.hu/konfig/main/ ingyenes szerelés, telepítés, kiszállítás...
ipon
Tudomásom szerint bemész bármelyik számtech boltba, és olyat rakatsz össze, amilyet akarsz.
Jól tudod, akkor jársz a legjobban ha felkeresel egy számítástechnikai szaküzletet, és ha szerencséd van akkor a becsületes eladók még tájékoztatni, meg segíteni is fognak.
Mondom ha szerencséje van, nem mindenki szemét. De az is igaz hogy mindenki magából indul ki.
"De az is igaz hogy mindenki magából indul ki" Ez a kijelentés már nekem kínos. Nem, én nem vagyok eladó, de rengeteg boltba jártam, és tudom mit csinálnak az egyszerû vevõvel. ui:Én apámból indultam ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!