Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon is kormányszintű összeesküvések (1 db)

Magyarországon is létezik/léteznek kormányszintű összeesküvések?

Legjobb válasz: persze, hogy létezik. köztudott, hogy a kormányok legfontosabb dolga, hogy összeesküdjön...

persze, hogy létezik. köztudott, hogy a kormányok legfontosabb dolga, hogy összeesküdjön...
nem is tudtam, hohy kennedyt magyarországon ölték meg...:)
Pl a Kennedy gyilkosság aktái valszeg 2029 körül fogják nyilvánosságra hozni az hány év is?
De még mennyi. Például jönnek a zsidók. Ez épp elég.
Az összeesküvések korát éljük. küldünk ezt azt ide meg oda és kapunk ezt azt tõlük érte.
és pontosan hány évre vannak titkosítva ezek az ügyek? hány ügy van tikosítva? ...... amúgy, persze elõfordulnak "elkenések", de ezt a kormány (bármelyik kormány) nyakába varrni, és összeesküvéselméleteket fabrikálni kicsit nevetséges dolog. mivel a komány is emberekbõl áll, ezért elõfordulhat (és nem egyszer elõ is fordul), hogy egy- egy kormánytagról biz' kiderül, hogy csúnyaságot csinált. de nem azért, mert a "kormány összeesküszik", hanem egyszerûen azért, mert valaki vétkezett.
Csak nézd meg az olajszõkítési ügyeket, mind titkosítva van, semmit se lehet tudni róla, csak azt, hogy többen nagyon megszedték magukat rajta! Itélet sehol, doksik elásva!
ugyan mondjál már néhány ügyet, amelyiket 80, vagy 150 évre titkosítottak!
Nem véletlen, hogy a szennyes dolgaikat 80-150 évre titkosítják, hogy még az ükunokáiknak se legyen baja belõle. Undorítóak! Nem? Nekik mindent lehet...
Én tutibiztosvagyok benne, hogy összeesküdtek, hogy nem mondják el senkinek. Így nem tudjuk meg soha. Egy ilyen országban, ahol "mindenki benne van" és nyakig sáros, semmi nem fog kiderülni. Bukna az egész elit, kormány, ellenzék, hivatalnokok, mindenki.
hát persze- majd jön egy összeesküvõ, fekete álarcban, meg éles karddal és mindjárt elmondja, hogy õ bizony összeesküszik...
A kérdező hozzászólása: Csak gondoltam, ha valaki része ilyesminek, talán elmond majd valamit a kérdésre válaszolva.
A titkosszolgálat benne voltnyakig :-))) Nem tudtad ? :-D Én majd a holokamuszt aktákra leszek kívácsi. A vöröskereszt már nyilvánosságra hozta, és érdekes dolgok derültek ki. (persze a vöröskereszt náci, mint tudjuk)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Gyurcsány Ferenc Magyarország utolsó reménye?

17

Ha a második világháborúban nem Hitler oldalára álltunk volna, akkor megússzuk a szovjet elnyomást?

17

Mit gondoltok a mai, október 23-i beszédekről?

Szerintem szégyen,hogy minden nemzeti ünnepünket politikai haszonszerzésre használják,ma egyedül Kuncze kezdte úgy a beszédét,hogy tisztelet a hősöknek.Egy 1956-os megemlékezésnek 1956-ről kellene szólnia,nem pedig az aktuálpolitikáról.

8

Mi a véleményetek arról, hogy egyre több magyar szerint Rákosi jó ember volt, a padlássöprések igazságosak voltak, valamint 56 ellenforradalom volt, és a Horthy-korabeli arisztokraták szervezték?

15

Magyar emberek! Számotokra mi volt a mai nap csúcspontja, a Békemenet vagy Orbán Viktor ünnepi beszéde a Hősök terén?

Én nem nagyon tudom eldönteni, ugyanis mindkettőt nagyon élveztem. A Békemenet a nevéhez méltóan békés volt, nem volt képes megzavarni semmilyen baloldali provokátor sem az eseményt. Orbán Viktor ünnepi beszédét élőben hallgatni pedig felemelő érzés volt, ilyen jó ünnepi beszédet rég hallottam.

22

Csak szerintem kilátástalan Magyarország helyzete? Kifejtem lent

25 vagyok és a következőképpen látom ezt az országot.
Él itt kb. 1 millió roma kisebbség, aki zömében segélyekből él és nem dolgozik. A helyzettel 23 éve senki nem tud mit kezdeni (a szlovákokat miért nem tudjuk leutánozni legalább?)
Él kb. 3 millió nyugdíjas, akiket - elnézést érte - de néhány százalékos nyugdíj emeléssel, vagy 13. havi nyugdíjjal meg lehet "venni".
Alacsony a munkamorál, Európai átlagot tekintve kevesen dolgoznak.
Alacsonyak a fizetések, kilátástalan a jövőképe a legtöbb embernek.
Nagyon megnövekedett a kivándorlás Magy.-ról, sok diplomás alapít családot és fizet adót egy idegen országban.
A lakossági korrupció emiatt jelentős, az alacsony bérek miatt )adócsalás, fekete munka, tömegközlekedésen bliccelés stb.)
A politikai elit drámaian korrupt, a felső vezetéstől az önkormányzati szintekig (és jogi eszközökkel lehetetlen őket "leleplezni", hiszen az ügyészségtől kezdve a bíróságokig minden kézivezérelt, pártérdekeket szolgál ki)
Nincsen se kézzel fogható iparunk (autógyártás, magyar vállalatok), de nem is vagyunk már mezőgazdasági ország (pl. a német élelmiszerek jobb minőségűek, olcsóbbak, fel van tüntetve a tápanyagérték, Magy.-on hol látsz ilyet? nincs ennek "divatja", de ezzel teljesen versenyképtelen a magyar gabona, tejtermékek stb.)
Az emberek zöme nem kapott igazi értékkel bíró általános képzést, úgy kerülnek ki az életbe, hogy nincsenek se gazdasági, se alapvető jogi ismereteik (és csak a saját kárukra tanulnak, ha tanulnak belőle!).
Nagyon rossz Magy.-on a morál, erős a kilátástalanság és a széthúzás (ez a politikában is megmutatkozik, tovább generálja az MSZP-Fidesz párharc az összefogás hiányát).
Az ügyészség, rendőrség, bíróság kézivezérelt, pl. a Trafikügyben sem történt semmi, vagy Papcsák Feri esetében, Hernádi Zsolt elfogatóparancsára meg tojunk magasról (ezek mögött erősen Kormány érdekek húzódnak meg, és aszerint alkalmazzák a jogot, ami éppen a regnáló hatalom érdeke).
Elméletileg demokrácia van Magy.-on, de gyakorlatilag inkább valami földesúri-autokrata rendszer.
Sokan mondják kéne egy új, tisztességes párt, de a helyzet az, hogy Magy-on NINCS, nem lehet kitermelni ennyi becsületes, tisztességes politikust. És ez még csak a jéghegy csúcsa, nem beszéltem az államtitkárokról, a közigazgatásban dolgozókról stb.
Ha lenne is egy új párt, minden reformhoz pénz kéne és tőke, ami nincs. Ha még vissza is fogjuk a korrupciót, még úgy is tetemes az államdósság, alacsonyak a bérek.
Hiányzik mindenfajta jövőképe az országnak (a népbutítást leszámítva). Tudja egyáltalán valaki konkrétan, hogy a Fidesznek mik a tervei az elkövetkező 10 évre? De most őszintén?
Egy alacsony bérekkel, nagy kisebbséggel, magas korrupcióval, pocsék politikai elittel, iszonyat államdóssággal és nulla jövőképpel rendelkező ország számára milyen jövő képzelhető el?

7

A baloldal mai produkciójában mindenről szó volt, csak 56-ról nem. Biszku Béla miért nem volt a színpadon?

Egy-két sablonmondat 56-ról , aztán átment Orbán meg egymás szidásába az egész. Érdekes, hogy azok beszéltek hősökről, meg hazafiakról meg erkölcsről, akiknek a felmenőik lőttek bele a tömegbe, vertek agyon, végeztek ki embereket. A Fidesz exkommunistáira is vonatkozik ez. Hatalmas képmutatásnak tartom, amit ma a pártok műveltek.

9

Mi a véleményetek a különböző pártok mai "teljesítményéhez"?

A baloldali összefogás úgy vettem ki, hogy inkább az aktuálpolitikát, a Fideszesek szidását erőltette. A Fidesz rendezvénye egész korrekt volt.

4

E14-PM-MSZP vs DK és további ellenzék: Mi érné meg jobban a szavazóknak, az összefogás, vagy a 2 legnagyobb párt indulása?

Érveket kérnék minden oldalról, kik miért kampányolnak a teljes összefogás vagy a szűk egyezség érdekében, és mi érné meg valójában az embereknek most?

Állítólag ha a jelenlegi egyezményből kiesnek a további pártok, nincs veszve minden, mert 2-3 nagyobb pártösszefogásig matematikai esély van a győzelemre a jelenlegi szavazási szabályok keretén belül.
Számíthatunk arra, hogy a DK összefog a liberális pártokkal, ha kiszorítja őket a nagy ellenzék? (Természetesen ide nem számít bele az LMP, 4K, JOBBIK, stb)

4

Mi lenne most Magyarországon, ha nincs rendszerváltás és marad a Szovjetunió?

endszerváltás, szovjetunió, magyarország

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!