Találatok a következő kifejezésre: Magyarországon a leggazdagabb (4 db)

Magyarországon a 100 leggazdagabb ember tényleg a leggazdagabb?

Vagy esetleg vannak gazdagabb "meg nem nevezhet?" személyek?!

Legjobb válasz: Szerintem tuti hogy vannak náluk gazdagabbak, csak azok nem vállalják a nyilvánosságot. Sõt az állam szerintem nem is tudja, hogy ki a leggazdagabb magyarországon (orrgazdák, csempészek, maffia). Persze azért magyarországon ez még nem annyira számottevõ, mint pl.USA-ban.

Szerintem tuti hogy vannak náluk gazdagabbak, csak azok nem vállalják a nyilvánosságot. Sõt az állam szerintem nem is tudja, hogy ki a leggazdagabb magyarországon (orrgazdák, csempészek, maffia). Persze azért magyarországon ez még nem annyira számottevõ, mint pl.USA-ban.
2012-ben az állam a leggazdgabb magyar, ugyanis az maga a maffia, minden kisembert kizsebel. van akit pár forinttal havonta, de van akit akár miliokkal is...

Általában kik a leggazdagabbak/mit dolgoznak azok? (nem magyarországon)

Legjobb válasz: Hirtelen informatikusok ugrottak be.

Hirtelen informatikusok ugrottak be.
Ez a "hivatalos" leggazdagabbak listaja: http://www.forbes.com/billionaires/list/ A tenylegesen leggazdagabbakrol csak spekulalni lehet...
Manapság a legtöbbet egy piacképes ötlet szokott érni, amit természetesen jól valósítanak meg! Trendek alapján nem árt, ha ez az öltet az internethez kötõdik, de legalábbis IT vonal. És ha nagyon gazdag akarsz lenne, akkor vezetni is tudni kell a létrejött vállalkozásod. A leggazdagabb emberek, és ami eljuttatta õket ide: Mark Zukerberg - Facebook Bill Gates - Microsoft Larry Page és Sergey Brin - Google Steve Jobs (RIP) - Apple
A kérdező hozzászólása: Egyértelmûen a vállalkozók akkor. Értem köszi a válaszokat! :)
Az utolsóéhoz kiegészítésképpen hozzátenném, hogy valóban az informatikai, internetes világban meggazdagodottak a legfelkapottabb gazdagok, akikrõl mindenki hallott, de nem kell feltétlenül informatikusnak lenni, vagy netes céget alapítani a gazdagsághoz. Például Carlos Slim, aki állandóan hol elsõ, hol második a leggazdagabbak listáján, telekommunikációs birodalmának köszönhetõen. Érdekeltségei a pénzügyek, a kiskereskedelem és a nyersanyag-, illetve energiapiacra is kiterjednek.
Vendéglátás - Hiltonék Kozmetika - Liliane Bittencourt (Loreál) Ruhák - Bernard Arnault, Amancio Ortega (Zara) Kereskedelem - Waltonék (Walmart)...

Kik a leggazdagabbak ma Magyarországon?

Legjobb válasz: Demján Sándor és Csányi Sándor

Demján Sándor és Csányi Sándor
Így van, sajnos......De én nem vagyok irigy, nincs rá okom. Habár irigykedni a másikra senkinek nincs oka.
Kolopele, én azt hittem hogy te. Nem tudod körülbelül hányadik lehetsz? Egyébként amit biztosan tudok hogy Demján.
Én.
De vicces vagy, 75 % - os! Egyébként fogalmam nincs, talán a tízezerbe benne lennék. http://trendmagazin.hu/cikk/a-felso-tizezer-8211-ki-szamit-b..
A beavatottak.
politikusok....
A politikusok akik másodállásban üzletemberek.
" A magyarnál irigyebb, rosszindulatúbb nincs a világon. " Akkor költözz Indiába, hogy ne legyen ennyire szar neked, és ne sínylõdj már itt ilyen látványosan!
Én nem arra gondoltam félreértés ne essék hanem az apeh módszereire, de persze csak ironizáltam.Nem vagyok irigy egy kicsit se.
Sir Butcher, én már mióta szajkózom ezt? A magyarnál irigyebb, rosszindulatúbb nincs a világon. Azonnal lepontoztak amikor belinkeltem a cikket, miszerint hová is tartozhatok, pedig csak egy kérdésre válaszoltam. Tudod, engem ez már rég nem érdekel, de jó hogy van olyan ember mint te is.
Nem is feltételeztem ilyesmit.
Azért látszik a magyar módi... Ha valaki gazdag, az biztos csak és kizárólag lophatta vagy adócsalta a pénzét... Ne is feltételezzük, hogy esetleg megdolgozott érte.
Voltak már máskor is, felõlem jöhetnek. Soha nem volt még gond. Félni csak annak kell, akinek van félnivalója.
Kolepe ez után biztos lehetsz egy apeh vizsgálatban. :)
Most miért pontoztok le? Õk a leggazdagabbak az elmúlt 10 évben egészen biztos.Jó választ adtam.
Jóska vagyok. Miért?
A kérdező hozzászólása: ne komolytalankodjuk el a kérdést!:D
A kérdező hozzászólása: Ki vagy te?
Az, hogy valaki jól él még nem azt jelenti, hogy lopott vagy csalt ezt meg kéne már érteni!


Melyik egyetemre járnak a leggazdagabb diákok Magyarországon?

Legjobb válasz: Miért az alapján választasz egyetemet, hogy az elit jár-e oda? Miért nem az iskola profilja vagy, hogy téged mi érdekel? Ne légy sznob! Attól, hogy a szüleidnek sok pénze van, nem azt jelenti, hogy nem vegyülhetsz a "por néppel"! Ne ez határozza meg az életedet!

Miért az alapján választasz egyetemet, hogy az elit jár-e oda? Miért nem az iskola profilja vagy, hogy téged mi érdekel? Ne légy sznob! Attól, hogy a szüleidnek sok pénze van, nem azt jelenti, hogy nem vegyülhetsz a "por néppel"! Ne ez határozza meg az életedet!
IBS
Be kéne vezetni itt is a születésszabályozást, és az internet engedélyhez kötött használatát....
A kérdező hozzászólása: Ismerem az illemet, maximum az értékrendszerem felszínes. Ez van.
És akkor mi van ha a gazdag srácok meg nem szeretnek beléd? De gáááz?!
Ha más nem is, de legalább önkritikája van!
Ilyen ember, mint a kérdezõ menjen is el innen!
A kérdező hozzászólása: Megnyugtatlak, visszajövök. :)
Kívánom, hogy legyen meg minden anyagi javad és soha ne legyen semmi gondod pénzügyi viszonylatban......de most megmondom, hogy boldog soha nem leszel ....
Szegény kislány. Élete legfontosabb dolgai: opera, színház, kiállítás... püff... nem irigyellek az én életem legfontosabb dolgai:a családom, a párom, és a barátaim. És ha velük vagyok, akkor nem az a lényeg, h mit csinálunk, hanem, h együtt vagyunk. Nem lenne szabad a tevékenységnek megfelelõ embert választani, mert ha egyszer nem az operában/színházban/kiállításon vagytok, akkor lehet, hogy meg fogod ismerni a belsõ tulajdonságait és vagy álompasi vagy tragikus(de 1 a lényeg, gazdag). Bár lehet, h kell valami beszédtéma és emiatt nagyon fontosak az általad kedvelt és nélkülözhetetlen programok, tény, hogy a sznob emberek nem tudnak megnyílni mások elõtt és csevegni a "semmirõ", vagyis mindenrõl. :) Sok sikert külföldön. Óvatosan, mert Vilmos már elkelt, Herrynél még befuthatsz :D
Ha nem vagy bizonyíthatóan nemesi származású, azaz kékvér, sohasem fognak befogadni téged az arisztokraták - akármennyire is gazdag vagy/leszel, meg akárkinek is leszel a felesége. Én kékvér vagyok, de anno közbeszóltak a világháborúk, a családom mindent elvesztett. Én ennek örülök, mert egyrészt nem kell pénzt kiadnom az ingatlanok rendbentartására, másrészt, mivel nincs pénzem, elkerülnek az érdekemberek - gyûlölöm a képmutató, kétszínû embereket, az anyagias, ostoba ficsúrokkal együtt. A viselkedésemen nem érzõdik a származásom, ugyanolyan vagyok, mint a többi ember. Nem tartom magam többre. Egy rövid tanács; a magad érdekében jegyezd meg, Kérdezõ: BANKSZÁMLÁBÓL SOSEM LESZ GERINC.
Annyira szánalmas vagy! Úgy csinálsz mintha neked bármivel is több pénzed lenne mint akár nekem, vagy bármelyik másik embernek itt. Felvilágosítalak, hogy neked nincs semmid a kis bugyidon kívül, ami rajtad van! Az a pénz amivel itt kérkedsz és nagyképûsködsz, nem a tied, semmi közöd hozzá! Te azért a pénzért nem tettél semmit! Csak és kizárólag a szüleid érdeme, hogy sok pénzt keresnek! Minden bizonnyal sok munkát fektettek bele, hogy ilyen szintre hozzák az életüket, bevallom, inkább fordíthattak volna több idõt a neveltetésedre, mert rád férne egy kis illemóra!
úristen....pénzlesõ kis ... hallod ez elég gáz hogy így választasz.
Az IBS-re sok külföldi jár akinek itt dolgoznak a szülei. Na most egy külföldinek ugye ez nem olyan drága mint nekünk.Lehet, hogy itt gazdagnak számítasz, de ha az árfolyamokat nézzük akkor a te sok pénzed egy jó erõs közepes kint.
Budapesti Burzsuj Aladár Fõiskola.
A kérdező hozzászólása: Nem kell burzsujozni, ne légy buta. :) Köszönöm! Az elsõ válaszolónak nagyon szépen köszönöm, szimpatikus ez az iskola.
A burzsuly nem ly? :D
A kérdező hozzászólása: Nem ly. Miért írtál, ha nem tudtál érdemben válaszolni, de még normálisan kötekedni sem? :)
Hát annak pl elég sok pénze lehet, aki költségtérítéses orvosi képzésre jelentkezik (közel egy millió forint/szemeszter). De mondjuk nálunk a 200 emberbõl csak kb 5 költségtérítéses:D Az IBS-en pedig csak fizetõs szakok vannak. 675 ezer/félév.
A kérdező hozzászólása: Nem megyek máshova, mert mi lesz, ha beleszeretek ott 1 fiúba, akinek nincs pénze?
Hát, a CEU-n is gigantikus költségtérítés van.11-12 ezer euró. Az kábé 3 milla.
És mivan hogyha nincs pénze? Te talán töbre tartasz valakit akinek pénzesek a szülei? Szerintem nálad igen komoly értékrendi problémák vannak. Megjegyzem menjél bármelyik jogi egyetemre, az ilyen ember oda való.
Minden egyetem drága ha fizetõsre mész! Megjegyzem egyre kevesebb a költségtérítéses szak. Szerintem pár év és amerikai vagy angol mintára minden egyetemért fizetni kell majd. Amúgy meg /bocs/ de a legnagyobb jóindulattal is tiszta hülye vagy ha kizárólag gazdag pasasokba szándékozol beleszeretni. Tán tegyél a hátadra egy jó nagy táblát, hogy "csórók kíméljetek!"
azaz igazság, hogy durva amit írsz kérdezõ de vmennyire igazad van sajnos...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!