Találatok a következő kifejezésre: Magyar átlagban év (8 db)

Magyar átlagban 16-30 év közötti pároknál a férfi tag általában hányszor szokott elélvezni?

Olyan részletek érdekelnek, hogy több különböz? módszerrel történ? izgatás során minden egyes módszernél egyenként el?fordul-e hogy elélvez a férfi, vagy milyen gyakran fordul el? hogy elmegy miel?tt szabályos behatolással kielégítené a lányt, és ha ez megtörténik utána mivel segíti a partnerét is orgazmushoz? Esetleg az is el?fordul hogy egy hajtósabb menet után újrakezditek, és ha igen akkor hányszor? Ötleteket várok hogy meglepjem a csajomat egy többórás alapos dugással hogy másnap alig tudjunk lábraállni, mert szeretem, és le akarom ny?gözni azzal hogy jobb vagyok az átlagnál!

Legjobb válasz: Már ne haragudj, de erre vonatkozóan nem fogsz statisztikai adatot találni, max. saccolni lehet. [Mint ahogy a "köztudatban" a magyar farok majd' húsz centi, aztán a gyakorlatban meg hát...] A dugás nem attól jó dugás, hogy nagyon hozzan tart - kínok közepette, hanem attól jó, hogy addig tart, amíg a felek élvezik. Arról szintén nem igazán lehet "átlagot" felállítani, hogy ki mennyiszer és hogyan élvez el. Mert lehet, hogy azt a választ kapod, hogy a magyar átlagban a férfiak egymás után háromszor tudnak elélvezni, te meg mondjuk másnap négyszer akarsz, és a végén kiderül, hogy a csajodnak az elõzõ pasija meg hatszor élvezett el, és ezért most te milyen kisstílû leszel... Ha jót akarsz neki szerezni, ne statisztikát, hanem EGYÉNT értékelj. Derítsd ki, hogy NEKI mi a jó. És azt "szárnyald túl". Lehet, hogy a barátnõd csak egyszer akar elélvezni, nem hatszor. De erre ne itt várj választ, hanem attól a személytõl, akinek "kedveskedni" akarsz, hiszen itt kaphatsz "átlagokat", de azt egyénre nem igazán tudod kivetíteni.

Ha van idõnk, egész nap szerelmeskedünk és õrült jól érezzük magunkat közben. A páromnak ez 6-7 orgazmust jelent. Kicsit azért pihenünk kettõ között de nem sokat. Szeret szeretkezni és engem is újra és újra lángra lobbant az õ vágya. Orgazmust pedig elõállítunk az összes elképzelhetõ módszerrel. Behatolás elõtt, után, közben, kézzel, szájjal és bármivvel... :) )) Tapasztalatból tudom, hogy a szerelmem jobb az átlagnál. Nagyobb gyakorlata, önfegyelme van mint a többi férfinak akivel találkoztam. És ami a legfontosabb, hogy nem az orgazmusra hajt. Bármikor képes abbahagyni és újrakezdeni. (na jó, az elsõnél nem tudja abbahagyni :DDD)Élvezi a szexet, az erotikát, a gyengédséget. Mindent amit a szeretkezés jelent. Az orgazmus már csak a korona. Hát istenem. Ennyi idõ alatt, több korona jut. :DDD
Már ne haragudj, de erre vonatkozóan nem fogsz statisztikai adatot találni, max. saccolni lehet. [Mint ahogy a "köztudatban" a magyar farok majd' húsz centi, aztán a gyakorlatban meg hát...] A dugás nem attól jó dugás, hogy nagyon hozzan tart - kínok közepette, hanem attól jó, hogy addig tart, amíg a felek élvezik. Arról szintén nem igazán lehet "átlagot" felállítani, hogy ki mennyiszer és hogyan élvez el. Mert lehet, hogy azt a választ kapod, hogy a magyar átlagban a férfiak egymás után háromszor tudnak elélvezni, te meg mondjuk másnap négyszer akarsz, és a végén kiderül, hogy a csajodnak az elõzõ pasija meg hatszor élvezett el, és ezért most te milyen kisstílû leszel... Ha jót akarsz neki szerezni, ne statisztikát, hanem EGYÉNT értékelj. Derítsd ki, hogy NEKI mi a jó. És azt "szárnyald túl". Lehet, hogy a barátnõd csak egyszer akar elélvezni, nem hatszor. De erre ne itt várj választ, hanem attól a személytõl, akinek "kedveskedni" akarsz, hiszen itt kaphatsz "átlagokat", de azt egyénre nem igazán tudod kivetíteni.
igazat adok az 1. válaszolónak!! nem az a lényeg egy "dugás" után hogy ne bírjon lábra állni, hanem hogy jó volt veled lennie, meg élvezte. barátnõdnek úgyis jobb vagy az átlagnál, ha már veled van, nem? nem értelek, és bunkó a stílusod. Lány vagyok, engem nem hatna meg a magadfajta srácok. Le lehet pontozni, ez van.
Több órás dugásra szerintem nem csak a profik képesek, vagy akkor én is profi vagyok? :-) Jó tudni... Különben gyakorlat teszi a mestert, ebbe beletartozik a fegyver karbantartása is. Vagyis, ha nincs nõ, akkor is legalább naponta egyszer el kell sütni, nehogy berozsdásodjon. Kellõ gyakorlás után éles helyzetben két lövésnek simán menni kell, de szükség esetén több is elcsattanhat. Tehát ezek a technikai részletek, egyébként a cél értelemszerûen a nõ kielégítése, én is így vagyok ezzel.
Szerintem ne arra törekedj, hogy "többórás" legyen, hanem akkor már inkább arra, hogy egy éjszaka alatt többször szexeljetek. Egy menet után 10-15 perc pihenõ, és jöhet a következõ "kör" :) Nálunk legyalábbis így történik ha mindketten jó passzban vagyunk :) Szerintem a "többórás dugás" után tényleg nem bírnátok lábra állni- a dörzsölõdés miatt, a több menettel viszont... :)
mellesleg ha DUGNI akarsz akkor valóban ellehet érni, h a csajszi ne bírjon utána lábraállni, de ha szereted és megakarsz neki adni mindent akkor SZERETKEZNI kell nem dugni úgy, h kettéálljon a fületek. Ne arra törekedj, h jobb legyél az átlagnál. Ha meg mégis kiválóan teljesítesz lehet a csajodnak nem fog tetszeni... De, ha szét akarod DUGNI a pináját akkor rajta. Egyébként a kérdésedre meg nem igen lehet pontos értéket megadni max saccolni ahogy elöttem is mondták...
Elõször is, ne akarj jobb lenni, mint az átlag, ez elég gáz duma, meg felfogás, szerintem. ja és ha neked az dugás, akkor nem tudom mirõl szeretnél infot kapni. én, akit szeretek, és jót szeretnék neki okozni, azzal szeretkezek, és nem dugok, ne akarj alfahím lenni, mert azzal nem érsz el túl sokat.engem pl. nem érdekel, hogy a magyarok többségének hányszor van orgazmusa. jól érzem magam a párommal és kész.legyél kedves, és gyengéd, azzal többre mész.
több órás dugásra csak a profik képesek. Ha én most azt mondom, h a pasim 15x képes elmenni egy szex alatt akkor te megpróbálod "fölülmúlni"?
A kérdező hozzászólása: Nem volt a kérdésben h fejtsd ki azt h gáz-e vagy sem az h valaki jobb akar lenni az átlgnál, az meg hogy te hogy hívod a dugást mert szerinted az nem diszkrét és sérti a lelkivilágodat szintén az érdektelen kategóriába tartozik.
hu, ez komoly kérdés. Én 20 múltam. Én 3 óra után 1x. De ez egy "betegség". Egész szeretkezés alatt merev, viszont kb fél óra múlva lekókad, utána kb 2 perc kényztetés, és újra merev. Viszont nekem fájni szokott, kb 2 óra után, és mikor nagyon nagyon nehezen eljön az orgazmus, jó érzés, viszont utána fáj, szabályosan szúr. De ha jobb passzban vagyok, kb 2 havonta, akkor megesik h kb 20 perc és elmegyek, viszont utána meg kell 20 perc, h ismét erekcióm legyen. Szóval az enyém ilyen.....

Ha felvetek a suliba (szily) és az átlagom jó volt fél évkor és romlik év végére de nem bukásra visza utasithatnak vagy ez végleges? Mer romloet a magyar átlagom.

Legjobb válasz: Nem, mert a 7. évvégi és a 8. félévi jegyeid nézik középiskolába való felvételkor, kivéve persze ha év végén buksz. Viszont irdatlan gyatra a helyesírásod, nem tudom, milyen erõsségû suliba jelentkeztél, remélem, nem valami elitgimibe.

Nem, mert a 7. évvégi és a 8. félévi jegyeid nézik középiskolába való felvételkor, kivéve persze ha év végén buksz. Viszont irdatlan gyatra a helyesírásod, nem tudom, milyen erõsségû suliba jelentkeztél, remélem, nem valami elitgimibe.
A visszautasítanit így írják: " visszautasítani" (a Vissza-t két sz-szel) A "romlott" szót meg két "t-vel kell írni
Azt látom, hogy romlott a magyar átlagod...
Ha nagyon keveset romlott, akkor nem hinném, hogy számítana
Azért kicsit nézd át a helyesírást!
A "felvettek" szó is két -t-vel írandó (múlt idõben)
Valahol 0-1 között.
Attól is függ, hogy városban lakik ahol elérhetõ számára vagy több órát is kell érte utaznia ilyenkor van, hogy inkább évtizedekrõl beszélünk.
Szerintem, ha egy multiban lenne egy kiállítás a bejáratnál, akkor nagyon megugrana ez a szám:) Lehet a mûvészet is jobban eljutna az emberekhez.. (itt tartunk..)
anya ~20-1 en 0-0
A kérdező hozzászólása: Ennek ellenére alig kapok jegyet egy-egy elõadásra.
Attól függ milyen elõadásra. Vannak színházak ahol kezdésnél még egy fél iskolát belehet ültetni a nézõtérre...
A színházi elõadások költsége sokszor nagyon magas. Így aztán aki teheti, nem kockáztatja meg, hogy ne legyen elég nézõ. Azaz annyi elõadást rendez, amennyire nagy valószínûséggel elfogynak a jegyek. A másik dolog, hogy azért elég nagy a szórás. Én egy vidéki kisvárosban nõttem fel. Van színház, társulat nincs. Szezononként egy vagy két bérletet adnak ki 3 vagy 4 elõadással. Ki lehet számolni, 35 ezres kisváros, 600 férõhelyes színházterem, az emberek jelentõs része soha nem jut el. Budapesten azért sokkal kedvezõbb a helyzet :) Még akkor is, ha nehéz valamire jegyet kapni. Kiállításnál például érdemes rácuppanni az állandó kiállításokra. Ott általában bõven van jegy, és mint az egyik teremõr mondta nemrég a szépmûvészetiben: "Most nézze meg, nemrég ezeket a képeket vitték át az idõszakos kiállításra, ahol egymás sarkát taposták. Itt meg a kutya se nézi."
Az én külföldi rokonaim hazatérve mindig meglepõdnek, hogy milyen magas minõségû színházi elõadások, kiállítások vannak itthon mennyivel olcsóbban, mint náluk. Pedig Zürichrõl és Koppenhágáról beszélünk, nagy európai városokról. Én csak a környezetembehz tudok viszonyítani, de nálunk az osztályban/iskolában szinte rengeteg embernek van színházbérlete, és mi a családdal is évente többször elmegyünk színházba, kiállításokra, külföldön is mindig beiktatunk 1-2 alkalmat, és akiket ismerek (alsó/felsõ középosztály, tehát nem a gazdag réteg), azoknál ez szinte mindenhol így van, évente 5-6x minimum járnak ilyen helyekre. Nem tudom, hogy ez átlagos, vagy nem átlagos, ha egész Magyarországot vesszük.


De most komolyan, Orbán mit csinált az elmúlt évben amitől az átlag magyar jobban élhetne ebben az országban? Vagy nem ezért ültette oda a magyarok egy jelentős része?

Nem érdekel hogy valakinek valamivel jobb lett, mert 500e ret keres és csökkent az szja ja, hiszen nem ez a réreg választotta kizárólag, és az sem hogy nemzetiskedik. Mind a kett? fontos a maga helyén,és én örülök is neki ha egyre magyarabb a magyar kormány,vagy hogy a társadalom egy része jóljárt.De az átlag, akik azt a rengeteg szavazatot adát Viktornak, azok mit is kaptak eddog, ami miatt az átlag közérzetük jobb lhetne, vagy könnyebb lehetne az életük. De ha valaki elmagyarázá hogy most igaz nem jobb, de mivel ezt csinálták most abból meg az fog következni és úgy lesz majd jobb 100év múlva, azt megköszönném!

Legjobb válasz: - lenyúlta a magánnyugdíjpénztári megtakarításainkat - csökkent a nyugdíjak vásárlóértéke - felelõtlen, államcsõdöt lebegtetõ retorikájukkal sok milliárdos kárt okoztak az államnak, illetve a hiteleseknek - a 290 ezer Ft-nál kevesebbet keresõ, kiskorú gyermeket nem nevelõk fizetése csökkent, miközben csak Orbán egyedül havi félmillióval többet visz haza (amibõl egy kanyit sem fizet egy alapítványnak sem) - folyamatosan és drasztikusan emelkedett a benzin ára (nem ez a legnagyobb baj, hiszen tudjuk, hogy a piac mozgatja, viszont Orbánék ellenzékben folyamatosan üvöltötték, hogy a kormány csökkentse a jövedéki adót, erre õk sem tették meg) - kiszolgáltatottá tette a közalkalmazottakat - megszüntette sok ezer dolgozó korkedvezményes nyugdíját - megalázza a rokkantnyugdíjasokat - csökkentette a munkanélküli segély folyósításáénak idejét - drasztikusan lecsökkentette a táppénz mértékét - csökkentette az Alkotmánybíróság jogkörét - önhatalmúlag átírta az Alkotmányt, holott erre a kutya sem hatalmazta fel - sok millió forintot dobtak ki különbözõ úgynevezett "konzultációkra", amelyeket mély közöny és elutasítás kísért ... Nem azzal van a legnagyobb gond, hogy Orbánék megszorítanak. Amikor az ország nagy része narancslázban égett 2-3 évvel ezelõtt, már akkor tudtam, tudtuk sokan, hogy õk is pontosan azt fogják csinálni, mint a korábbi kormányok, ha nem még keményebben. Az undorító az, hogy ezt annak ellenére teszik, hogy hatalomra jutásukat, 2/3-os többségüket éppen annak a hangulatnak köszönhetik, amelyet õk keltettek uszítással, megosztással, gyûlöletkeltéssel, az ellen a politika ellen, amelyet most maguk is folytatnak. Hányinger...

- lenyúlta a magánnyugdíjpénztári megtakarításainkat - csökkent a nyugdíjak vásárlóértéke - felelõtlen, államcsõdöt lebegtetõ retorikájukkal sok milliárdos kárt okoztak az államnak, illetve a hiteleseknek - a 290 ezer Ft-nál kevesebbet keresõ, kiskorú gyermeket nem nevelõk fizetése csökkent, miközben csak Orbán egyedül havi félmillióval többet visz haza (amibõl egy kanyit sem fizet egy alapítványnak sem) - folyamatosan és drasztikusan emelkedett a benzin ára (nem ez a legnagyobb baj, hiszen tudjuk, hogy a piac mozgatja, viszont Orbánék ellenzékben folyamatosan üvöltötték, hogy a kormány csökkentse a jövedéki adót, erre õk sem tették meg) - kiszolgáltatottá tette a közalkalmazottakat - megszüntette sok ezer dolgozó korkedvezményes nyugdíját - megalázza a rokkantnyugdíjasokat - csökkentette a munkanélküli segély folyósításáénak idejét - drasztikusan lecsökkentette a táppénz mértékét - csökkentette az Alkotmánybíróság jogkörét - önhatalmúlag átírta az Alkotmányt, holott erre a kutya sem hatalmazta fel - sok millió forintot dobtak ki különbözõ úgynevezett "konzultációkra", amelyeket mély közöny és elutasítás kísért ... Nem azzal van a legnagyobb gond, hogy Orbánék megszorítanak. Amikor az ország nagy része narancslázban égett 2-3 évvel ezelõtt, már akkor tudtam, tudtuk sokan, hogy õk is pontosan azt fogják csinálni, mint a korábbi kormányok, ha nem még keményebben. Az undorító az, hogy ezt annak ellenére teszik, hogy hatalomra jutásukat, 2/3-os többségüket éppen annak a hangulatnak köszönhetik, amelyet õk keltettek uszítással, megosztással, gyûlöletkeltéssel, az ellen a politika ellen, amelyet most maguk is folytatnak. Hányinger...
Amiket az elsõ felsorolt, azt én, mint kisember nem érzem. Ellenben az én adómból finanszírozzák, amit viszont észreveszek. Aki szerint ez a garnitúra jobb, mint az elõzõ, az igen súlyos tévedésben van. Sajnos, amíg van olyan birka , aki még 50 év után is beveszi, hogy elõször jön két év megszorítás, aztán itt a Kánaán, addig igenis úgy lehet szívni a vérünket, ahogy jól esik. Mert hagyjuk... mert sokan még örülnek is neki, hogy hejj, de jó lesz most nekünk. Az államadósság pl. Azt érezzük a bõrünkön, hogy most vissza kell fizetni, mert mi keressük meg az árát. No és azt éreztük, amikor felvették? Jobb lett nekünk attól, hogy eladósították az államot? A szockorszakban ja, ott volt munka, lakás, ipar, még ha hitelbõl is, de nekünk lett jobb. És most? Tegye fel a kezét, akinek az életszínvonalán lendített, hogy az állam IMF hitelbõl vette meg a Szur.gas részvényeket! Hát nem látom a kezeket, pedig nem vagyok Stevie Wonder...
Azért az is szánalmas, hogy egy ember arról ítéli meg a másikat, hogy annak tevékenysége mennyi anyagi elõnyhöz juttatja õt.
"Mit adtak nekünk a rómaiak?" Elsõ nagyon sok fontos dolgot leírt. Te mint átlagember, ezenek az elõnyeibõl sokszor részesülsz. Vagy mégis mire gondoltál? Azonos árak mellett 200%-os béremelés, és akkor onnantól boldog mindenki? Egy ország vezetése nem ilyen egyszerû. Hogy mondjam: egy autónál is sokkal fontosabb a motor, mint a karosszéria javítása. Pedig kívülrõl nem látszik.
A szarból nem lehet várat építeni. Kiemelem azokat az intézkedéseket, amelyek érezhetõek az átlagember számára is: Megszûnt az öröklési és ajándékozási illeték egyenes ági rokonok között, elindult az Új Széchenyi Kártya Program, bevezették az egyszerûsített foglalkoztatást, és szigorodott a büntetõ törvénykönyv (Btk.), amely alapján már a kis értékû lopás is büntethetõ, szabad lett a pálinkafõzés, megnyitottak több, korábban bezárt kispostát, valamint vasúti szárnyvonalat, hatályba lépett a bajba jutott lakáshiteleseket segítõ törvénycsomag, minden nõ nyugdíjba mehet 40 év munkaviszony után a korától függetlenül, ismét hároméves lesz a gyes, egykulcsos, CSALÁDI adórendszer (szerinted az igazságos, hogy a 3% fizeti ki az SZJA 97%-át?), egyszerûsödött az örökbefogadás, elindult az Új Széchenyi Terv, esküt tett 1.800 új rendõr, kilakoltatási moratórium van érvényben, aláírták a bankszövetséggel a devizahiteles mentõcsomagot. Nagyjából ennyi.
A kérdező hozzászólása: ""erhnn válasza: De ezektõl mitõl jobb az átlag magyarnak? " az adópolitika meg nem az igazságosságról szól, hanem a fenntarthatóságról" Ez meg így nem fenntartható! De majd látni is fogja mindenki hogy miért nem. Akkora munkanélküliség lesz itt jövõre ami példátlan. Amiket leírtál, meg a lakosság 1% át ha érinti!
A kérdező hozzászólása: ""erhnn válasza: Jahh és még valamit! Nekem szsz, nem az a bajom a Fidesszel hogy nem élek ma egy évvel a választások után jobban! Hanem hogy a jelét sem látom annak hogy az átlag magyar számára jobb lehet. A Fidesz az átlag jövedelmel csökkenésével és a szoc az eü, stb megnyírbálásával akar versenyezni. Na ez az ami nem fog bejönni, és ami miatt nagy nagy baj lesz itt!
A kérdező hozzászólása: Mégegyszer leírom. " bár lehet hogy a kérdést nem jól tettemfel! Nem az a nagy baj, hogy egy év alat nincs itt az általános jólét. Hanem hogy az intézkedések iránya nem azt mutatja hogy erre törekednének. Sõt, Ov is azt csinálja amit az elõdök, megszorít és az emberej jövedelem csökkenésében és a szoc háló lebontásában keres versenyképességet. Ez meg a 22 év tükrében csak rosszabb állapoltokat fog hozni. De akkor mi a fenének ûl ott OV a bársonyszékben? Hogy egy politikai reprikátorral több legyen az élen?
Mert pár millió hülye/naiv választó megválasztotta. Õszintén nem értem, mi olyan meglepõ ezekben az intézkedésekben, számítani lehetett rá, a kampány alatti ígéreteik meg betarthatatlanok voltak, aki egy kicsit gondolkozik, hamar rájön. Sajnos a demokrácia szívás ilyen esetben.

Hogy érezte volna magát egy átlag magyar ember az 1800as években a vadnyugaton?

nagyon szokatlan lett volna ez a tipikus western környezet? a táj, ha belegondoltok, a szalon a sok mogorva cowboy-al és a country a citerához képest...ilyen dolgokra gondolok.

Legjobb válasz: Olvasd el a Winnetout. Old Shatterhandot a magyar Xantusról mintázta K.May.

Olvasd el a Winnetout. Old Shatterhandot a magyar Xantusról mintázta K.May.
én biztos kérnék 1 whiskit :D
Nem igazán értem a kérdésed. Egy mai magyar hogy boldogulna a vadnyugaton? Szerintem a többséget tíz perc után szitává lyuggatnák. Vagy egy akkori magyar hogy élt volna meg? Vannak erre példák. Több magyar is megjárta akkoriban a vadnyugatot. Kicsit pontosítanod kéne a kérdésen. És kérlek ezért ne szavazzatok le!
Dédnagyapám eladott egy darab földet és kiment. Mikor nem volt már semmije, küldtek neki itthonról hajójegyet és visszajött. Ezt megismételte még 5x. Nagyapámnak ezért már nem volt problémája a komcsikkal, meg nekem sem a kárpótlással. ☺
A kérdező hozzászólása: ez nekem szólt volna?...
ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye emberek
Szerintem otthonosan. Ott is volt pia, meg asszonyok, kosz, meg bûnözés. Hogy érezte volna magát egy cowboy Rózsa Sándor meg bandája környezetében? Az itteni tenyeres-talpas paraszt asszonyok lehet jól elbántak volna velük :o)
Az átlag magyar ember egy büdös szót sem értett angolul. A "vadnyugat" meg azért baromira nem olyan volt, mint az indiánregényekben. Azok az írók sose látták az igazi vadnyugatot.
Én szívesen visszamennék, de csak pár napra, kicsit körülnézni, azért biztos voltak akkor jó dolgok is.
Hollywoodot magyarok alapították, és régebben arra felé is vadnyugat volt.

Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szerintetek az átlag magyar embernek, számít-e a jövője 5-10-15-20 évre előrevetítve?

Számít-e az embereknek az öngondoskodás, és ez mennyire számít, esetleg, hogyan oldják meg maguknak ezeket a kérdéseket?

Legjobb válasz: Hogyne számítana? Pénztartalékok; B terv, ha munkanélkülivé válnak; nyugdíjalap; valamilyen szinten a gyereknevelés is idõskori öngondoskodás. Aki nem tervez elõre, a mának él, az könnyen pofára esik. A mának élés csak a bombabiztos anyagi háttérrel rendelkezõk privilégiuma.

Hogyne számítana? Pénztartalékok; B terv, ha munkanélkülivé válnak; nyugdíjalap; valamilyen szinten a gyereknevelés is idõskori öngondoskodás. Aki nem tervez elõre, a mának él, az könnyen pofára esik. A mának élés csak a bombabiztos anyagi háttérrel rendelkezõk privilégiuma.
Majdnem biztosan. Ezek nagyon jó eredmények.
Ez szerintem nem kérdés. Mások össze raknák kezüket-lábukat, ha ilyen eredményeik lennének. Tehát ne aggódj, fel fognak venni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:)
Durcák az eredmények. Én 9.-es vagyok aztán még akkor 4, 2 volt az átlagom és 38 pontos felvételit írtam de máshova járok suliba meg másik városba...szóval Gratula az eredményekhez:)
A kérdező hozzászólása: köszi.:)
100% szerintem. Ilyen eredményekkel ezeknél még erõsebbekbe is felvennének, véleményem szerint.
50 pontos lett a matekod?:D Ejhaaaa.: D LE a kalappal:) )
ilyen helyesírással ne akarj értelmiségi lenni...
a helyesírás biztos elvárás
Szerencséd, hogy Londonban nem figyelik a magyar helyesírásodat. Remélhetõleg az angol ennél sokkal jobb ;)
ilyen hozzáállással én inkább az utcaseprõi állásokat nézegetném, emberekkel semmiképp ne érintkezz a munkád során.
Légiutaskísérõnek több nyelvet kell nagyon jól beszélni de te még a sajátodat se tudod
Na, most akkor vagy azt mondod, hogy az angol az anyanyelved vagy elszégyelled magadat.
Elõször Baktalórántházán próbálj érvényesülni ilyen helyesírással és csak utána Londonban.
EZT MIND MEGTALÁLOD HA BEÍROD A GOOGLEBE!! Nem igaz!!!!!! -.-
miLYen Van pl. az Oxford, meg a Cambridge, keress rá Googleon, mert sok van. Légiutaskísérõnek elsõsorban jól kell tudni kezelni a különbözõ helyzeteket (zajongó utas, vagy félõ utas, kényszerleszállás, stb.), magabiztosnak kell lennie, v.milyen idegen nyelv - általában angol - minimum középfokon. Egészségügyi határértékeket ne lépje át - pl. ne legyen rossz látása, keringési/szívproblémái. Errõl is találsz követelményeket a légitársaságok honlapjain.
Ja, azt kifelejtettem, hogy nem árt, ha tisztában van a gépek mûszaki adataival, ha ismeri és esetleg tudja kezelni a pilótafülkében a mûszereket. Nagyobb légitársaságoknál ezt is tanítják a képzésen.
A kérdező hozzászólása: nah vannak még normális emberek:) köszi a normális választ**
Hát igen...ugye aki mer szólni neked (jogosan), az már nem is normális emberi lény...
Ha angol egyetemre akarsz járni, akkor le kell tenned az "angol érettségit", illetve nem árt, ha sok pénzed van, mert ott csak fizetõs képzések vannak félévente majd egymilliós költséggel. Légiutaskísérõnek asszem valami idegenforgalmi szakot kell elvégeznie, illetve nem árt ha minimum két nyelven tud udvariasan társalgási szinten beszélnie. Feltételezem van pszichológiai alkalmassági is a helyzetek és az emberek kezelésére. Az udvarias beszéd még magyarul se megy, de az írás se. Tudod hiába vagy nyelvtanból 5, ha a neten úgy írsz, ahogy akarsz, az hatalmas igénytelenségre vall. Aki 'sztyui' akar lenni, annak mindig minden pillanatban igényesnek kell lennie mindenre, ami vele kapcsolatos (külsõ, írások, beszéd..stb). Belõled ez hiányzik, így szerintem alkalmatlan vagy eme pályára.
A kérdező hozzászólása: tökre megértem amit mondotok... csak az a gáz hogy én seholsem írtam hogy én akarok sztyuárdesz lenni és asztsem írtam sehol hogy én akarok londonba egyetemre járni... a válaszokat köszönöm de a kérdés már lejárt...
A kérdező hozzászólása: jaaa azmeg a másik hogy még egyikõtökkel sem találkoztam soha így nemtuggyátok mijen a külsõm vagy a beszédem... de megjegyzem névtelenül elég bátran írkáltok... ha meg eltuggyátok olvasni amit írok gondolom magyarok vagytok tiis meg énis(Y) Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteû lheet tljees összevabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteût mgaát, hneam a szót eszgébéen. ennyit a nagy helyesírásról
Én német vagyok... Ha!
"na többet nemírok" skizo vagy csak hülye..
Hmmm...Tehát utolsó bekezdésed alapján teljesen felesleges lenne akár a magyar irodalom/nyelvtan, mint tantárgy. De hát érthetõ is...Minek az anyanyelvünket úgy használni, ahogy az rendeltetés szerint van? Petõfi is írhatta volna A nemzeti dalt összekevert betûkkel...tulajdonképpen megértettük volna...Arra még nem gondoltál, hogy ilyen jellegû "érvekkel"-bárhol- körberöhögnek az emberek? Ja, egyébként Te nem fogalmazol "kicsit" bátran interneten keresztül? Olvasd vissza a válaszaidat. Felháborodásod tárgyai éppúgy rád is vonatkoztathatók...
Én is fiatal vagyok még a javából, még a 20-at sem töltöttem be, kisanyám, mégis igyekszem normálisan, igényese fogalmazni és legfõképpen figyelni a helyesírásra. Ebben a mai szánalmas világban biztosan nem vagyok "trendi", hogy kétszer is átolvasom a hozzászólásomat, és nem használok olyan "szavakat", mint pl. szwal, nah, tuggya stb. Talán ennek köszönhetõ, hogy ha felteszek egy kérdést ezen a honlapon, normális válaszokat kapok, és nem engem oltogatak a válaszadás helyett. Arról nem is beszélve, hogy ha nem rövidítesz, hanem alapvetõ helyesírási hibákat vétesz, nem egy mai átlag-menõ fiatalnak tûnsz (mert arra még ráfogható, hogy fiatalság bolondság...), hanem egy kõbunkónak. Megtisztelhetnéd a több, mint 1000 éves nyelvedet azzal, hogy ha már eddig épen fenntartották neked, akkor te sem rombolod a színvonalát.
annyira égõ vagy :DDD
FELPONTOZOK MINDENKIT, AKI RENDRE UTASÍTJA A KIS TINIT!
A kérdező hozzászólása: jaja jogs a lényeg h nyelvtanból ötös vagyok a neten meg úgy írok ahogy akarok;)
A kérdező hozzászólása: haha a lényeg hogy ti az értelmiséghez tartoztok:D
Legközelebb igazítsd a helyesírásod a kérdés komolyságához. (Amennyiben tényleg 5-ös vagy a fent említett tárgyból.) Ha így írod meg a dolgot, nem csoda, hogy félvállról vesznek.
A kérdező hozzászólása: okos enged alapon ccsak nyugottan írogassatok továbbrais;) ha vissza olvassátok kiderül mekkora az okosságotok:DDDDDD nah viszláát
A helyesírásoddal kapcsolatban, nem csak azt fejezed ki, hogy mennyire ismered a magyar nyelvtant, hanem azt is , hogy mennyire vagy igényes a kezed alól kikerülõ munkára és arra, hogy mennyire tiszteled meg kedves válaszadókat azzal, hogy helyesen igényesen írsz. Ha nem veszed a fáradságot, hogy leírj egy LY betût, ne csodálkozz az ilyen válaszokon, fõleg , ha az továbbtanulással kapcsolatos. A kérdésedre pedig a válasz... http://brit-egyetem.lap.hu/ A légikisasszonyi munkáról pedig itt olvashatsz: http://legiutaskisero.lefora.com/2010/02/10/legiutas-kisero-.. Még valami...mielõtt felteszed a kérdésed tanuld meg használni a google-t. Nagyon hasznos "kis" keresõ!
Esküszöm, írni akartam egy "igen szép" válaszlevelet...Megjegyzem teljesen korrekt kommenteket kaptál. Saját magadat ástad el a hülye kis pattogásaiddal...Elintézhetted volna ezzel: *ly...Így mehetett volna tovább a dolog. Ennyi. De ugye nagy az Isten állatkertje...Mindenkinek szíve joga eldönteni, hova akar tartozni...
A kérdező hozzászólása: perszee.. ha leírtam vna kínaiul v spanyolul helytelenül azis teljesen mind1 lenne-.- volt egy kérdés és arra vártam választ-.- a többi kit érdekel úgy õszintén? a szwal, vna oksa sem helyesek mégis minden fiatal használja-.- halvány lila gõzötök sem volt a válaszról ezért belekötöttetek a helyesírásba azmeg már csak vicces hogy lezártam a dolgot erre tovább írogattyátok a helyesírástxD a ti szellemi szintetekrõl is sokat elárul ez mert egy értelmiségi ember lesem alacsonyodna hogy a helyesíráson vitatkozzon az interneten:D azmeg a dolog legteteje h nemismertek de tuggyátok h okos vagyok e:DDDDD na mind1 ez most mély nyomot hagyott a szívemben évekig sírni fogok
Hogy te soha semmi nem leszel az életben, az is biztos már...
" halvány lila gõzötök sem volt a válaszról " Fél perc alatt megtalálható a keresõvel, meg is találtuk neked... Hiteltelen, igénytelen, egy szánalmas ostoba alak vagy.
A kérdező hozzászólása: egy válasz volt nemtudom ki írta de neki köszönöm.. a többi a helyesírásról szólt.. másoljabe vki a helyesírás hol volt kérdés lécci... mert valahogy én nemlátom:D lehet belõlem senki nemlesz de te sem lehetsz nagy ember ha egy 16évessel leállsz a helyesírásról vitatkoznixD na többet nemírok:D mien nagy sztár lettem már a helyesírásommal(Y):D:D
Ugyan már! És még Te beszélsz az értelmiségrõl? Arra esetleg nem gondolsz (saját érvelésedbõl kiindulva), hogy egy értelmiségi nem akadna fenn egy ilyenen, mint amin Te tetted? Szabályszerûen magadat égeted a kisstílû hadoválásaiddal! Ja, úgy emlékszem, mintha már azt írtad volna, hogy nem reagálsz tovább a dolgokra...Eléggé hiteltelen vagy...Á! És megjegyezném (már két korábbi kommentet is írtam), hogy nem valami besavanyodott "értelmiségi" vagyok, hanem veled egykorú...Komolyan, nagyon ciki, amit csinálsz...
Egy biztos...ha az egészet így fogod fel, hogy most minek írj helyesen, hiszen interneten vagy, akkor hagyd az egyetem témát!...Annyi szakma tanulható manapság, hidd el! 16/L (Van mikor én is rövidítem a "hogy-ot H-ra, de ezek, hogy nah, szwal, szijja, stb...kicsit azért hátborzongtató. Egyik kedvenc tantárgyam a nyelvtan...szép ez a nyelv..ne rontsd már el ilyen trágár írással, kérlek!)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!