Találatok a következő kifejezésre: Magne B6 magnézium tabletta (7 db)

Megtudná nekem mondani valaki, mert én nem találom, hogy a magne b6-ban mennyi, hány g magnezium és b6 vitamin van? Mármint egy tablettában.

köszönöm

Legjobb válasz: http://www.magneb6.hu/View_Document.aspx?IdDocument=6469 "6. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK Mit tartalmaz a Magne B6 Extra filmtabletta - A készítmény hatóanyaga: 618,43 mg vízmentes magnézium-citrát (megfelel 100 mg magnéziumnak) és 10 mg piridoxin-hidroklorid, B6-vitamin filmtablettánként. - Egyéb összetevõ: Mag: vízmentes laktóz, makrogol 6000, magnézium-sztearát. Filmbevonat: hipromellóz 6 mPa.s, makrogol 6000, titán-dioxid, talkum."

http://www.magneb6.hu/View_Document.aspx?IdDocument=6469 "6. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK Mit tartalmaz a Magne B6 Extra filmtabletta - A készítmény hatóanyaga: 618, 43 mg vízmentes magnézium-citrát (megfelel 100 mg magnéziumnak) és 10 mg piridoxin-hidroklorid, B6-vitamin filmtablettánként. - Egyéb összetevõ: Mag: vízmentes laktóz, makrogol 6000, magnézium-sztearát. Filmbevonat: hipromellóz 6 mPa.s, makrogol 6000, titán-dioxid, talkum."
A kérdező hozzászólása: köszi

A magnézium tabletta (Magne B6) szedése mellett szabad inni ginseng teát?

Úgy olvastam hogy mindkett?nek feszültségoldó hatása van ami miatt nekem fontos lenne mindkett?.Nem lesz baj ha gyógytea mellett szedek vitamint?

Legjobb válasz: a ginseng pörget,a magne b6 nyugtat. kiütik egymást. citromfû tea,az mehet magne b6-tal pl. én a helyedben a gyógyszertárban kérdezném meg,ott megmondják mi a legjobb kombó

a ginseng pörget, a magne b6 nyugtat. kiütik egymást. citromfû tea, az mehet magne b6-tal pl. én a helyedben a gyógyszertárban kérdezném meg, ott megmondják mi a legjobb kombó
A kérdező hozzászólása: aha gondoltam hogy ütik egymást....azért megkérdeztem :D köszi a választ

Teljesen mindegy, hogy a Magne B6-ot vagy sima magnézium tablettát szedek?

Legjobb válasz: Igen mindegy,a lényeg a magnézium.No meg hogy miligrammban ne szedj többet,mint amit kellene.Az elején a B6 vitamin miatt szedjük a magne B6ot,mert csillapítja a hányingert és az émelygést.

Igen mindegy, a lényeg a magnézium.No meg hogy miligrammban ne szedj többet, mint amit kellene.Az elején a B6 vitamin miatt szedjük a magne B6ot, mert csillapítja a hányingert és az émelygést.
Azért adják inkább a magneB6-ot, mert a B6 vitamin segíti a magnézium felszívódását, nem csak a hányingert csökkenti, izomgörcs gátló hatása is van. :)
A B6 vitamin a Magnezium felszivodasat segiti elo.
Szerintem nem biztos, hogy mindegy, mert nekem egy port írt fel a doki, és nem adtak helyette magbe b6-ot, mikor kértem. Mindegyiknek más az összetétele, vannak benne segédanyagok.És a hatóanyag összetétele is más lehet.
A magnézium önmagában görcsoldó és a C vitaminnal egyetemben segíti a vas felszívódását, a MagneB6 pedig görcsoldó és izomlazító is egyben. Én görcsök miatt szedem folyamatosan a MagneB6-ot. 26 hetes kismami


Magne B6 vagy magnézium tabletta?

Sokan írjátok, hogy mane B 6-ot írt fel az orvos "keményedésre".Én 500mg-os magnézium tablettát szedek 3x2 napi adagban, ugyanezen probléma megel?zésére.

Legjobb válasz: 3x2 nem sok egy kicsit? Én 250 mg-osból szedek 2 tablettát! Remélem orvosi utasításra szedsz ilyen sokat!

3x2 nem sok egy kicsit? Én 250 mg-osból szedek 2 tablettát! Remélem orvosi utasításra szedsz ilyen sokat!
Abból szedd, amelyiket az orvos mondta, én magne b6 ból szedek 3x2-t és ez ebbõl a maximum, ha a doki szerint elég akkor elég.Bízz benne, és ne térj el senki javaslatára sem, nem érdemes többet szedni, mert esetleg te úgy látod hogy kevés, mert lehet többet ártasz mint használsz.Ezzel nem azt mondom hogy rosszat tettél, teszel, mert nem tudom milyen hatása lehet, de halgass az orvosra, minden jót!

Létezik olyan magnézium "tabletta", ami nem szervetlen, vagyis több szívódik fel, mint a tipikus tablettákból? Én a Béres Magne B6-ot szedem, napi kettőt, de kicsit kevésnek érzem.

Köszönöm.

Legjobb válasz: Én magnesium citricum-ot iszom, mert receptre a havi adagom 1 ezres és ez por, inni kell. 3*1-et kell innom, így olcsóbb, mintha magnerotot vennék, de hatóanyaga azonos.

Én magnesium citricum-ot iszom, mert receptre a havi adagom 1 ezres és ez por, inni kell. 3*1-et kell innom, így olcsóbb, mintha magnerotot vennék, de hatóanyaga azonos.
Nekem a nõgyógyászom mondta, hogy az ahhoz hasonlók, mint amit te is írtál, az teljesen másképpen hasznosul a szervezetben.Nekem Magnerotot kellett szednem, az egészen más;sokkal jobb.Olvass utána, megéri!
én magne b 6-ot szedtem, de 3x2-t.
A terhesség alatt találtam rá erre: JutaVit Mg+B6 Jóval olcsóbb, mint a Béres és egy tabletta elegendõ belõle. :)
Én magnézium citricit szedek jó ideje, receptre olcsóbb, 1-ben 500 mg Mg van, a -béresben fele. 3x2-t szedek.
Szia! Nekem is Magnerot-ot ajánlott a dokim. Napi 2-szer eggyel kezdtem, de keményedtem sokat, így már 4-szer egyet szedek.
A kérdező hozzászólása: hany db tabletatt szedhetek be 1 nap?
én pl. soha nem szedtem magne b6-ot. helyette elõször 3*1 magnesii citrici-t, majd 3*2 magnerot-ot szedtem (szedek). mindkettõ 500mg-os tablettánként. vagyis a 250mg nem sok.
Szia! Én is magnesii citrici ami 500 mgos és 3*2 sokáig már csak 3*1.

Sima magnézium, vagy magne b6 tabletta?

az orvosom javasolta szedjek magnéziumot,de nem tudom melyik lenne a jobb.a sima magnézium,vagy a magne b6.17 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: magneB6. Szinte minden kismama azt szed.

magneB6. Szinte minden kismama azt szed.
A magnesii citici-tõl nagyon lement a vérnyomásom, ezért visszaálltam a magne b6-ra!
A kérdező hozzászólása: utána fogok járni.köszönöm!
Hú... ezt sajnos nem tudom, a grammtól függ, - esetleg keress rá, hogy ennyi van a magneB6-ban, hogy vannak az arányok, és az alapján dagold a B6-ot. De tutira meg tudják mondani a gyógyszertárban is!
A kérdező hozzászólása: ezt akkor ugy értsem, hogy 1 magnézium, egy b6, ha 2 magnézium, akkor 2 b6?,
Érdemessima B6-ot venni a megnéziumhoz, mert segíti a MG felszívódását, ezért is találták ki a magneB6 kombit. Vedd külön, m ha úgy olcsóbb, de egyszerre vedd be a 2 alkatrészt! :)
Szia! Én is magne b6-ot szedtem! Szerintem az jobb mivel az csökkenti a hányingert is! Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: igen, azért kérdeztem melyik a jobb, melyik hatékonyabb, mert a sima magnézium fele annyiba kerül(a 60 db-os)mint a 30 db-os magne b6.köszönöm.akkor a simát veszem meg.köszi a hozzászólást.
Szia Én magne b6-al kezdtem elég sokat kellet szednem belõle de a hasam úgy is keményedett így magnesíí citricit kezdtem szedni napi 2 db-t majd késöbb már csak 1-et és szuper jól voltam
Nagyon sok kismamától hallom, hogy síma magnéziumot szed, én is (a dokim mellett a védõnõm is azt javasolta). Arról nem beszélve, hogy felébe kerül, mint a magne b6.
Szia! Elsõ terhességem 20.hetétõl Magnesii Citricit kellett szednem, doki írta fel. Most második terhességem legelején tartok, mutatta a teszt:) Görcsölgettem, ezért Magnesii Citricit szedek. Vény nélkül is kapható, de úgy drágább, 313 ft:) recire meg a fele. Magne b6 nálam kilõve, mert laktózintoleranciám van, és a magneb6 tartalmaz laktózt. Nekem semmi bajom nem volt a Magnesii Citricitõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!