Találatok a következő kifejezésre: Magassak a igy (2 db)

Magassak a májenzimjeim igy véllalhatok babát?

Legjobb válasz: Szerintem ezt nõgyógyásztól kérdezd meg. Sok sikert :o)

Szerintem ezt nõgyógyásztól kérdezd meg. Sok sikert :o)
Szerintem nyugodtan vállalhatsz.

Nem tudom elviselni a külsöm mit tegyek? Gyülölöm az arcom, a testem, a hajam a magassågom, a böröm. Nem tudok igy élni. Pårom is ezért nincs biztos vagyok benne:- ( ha szép lennék boldog lennék. :- (

Legjobb válasz: rakj fel képet, és megmondom, hogy a külsõd miatt vagy egyedül, vagy nem..de sejtem, hogy inkább a negatív kisugárzás lesz az oka

rakj fel képet, és megmondom, hogy a külsõd miatt vagy egyedül, vagy nem..de sejtem, hogy inkább a negatív kisugárzás lesz az oka
A magasságoddal nem tudsz mit kezdeni, de alkalmazkodhatsz hozzá. A többin viszont tudsz változtatni!
szia én írtam tegnap h használj pattanás ellen krémet stb stb. a lényeget te is elmondod h nem vagy ragyás nem vagy csúnya... :) mi bajod magaddal? ne bántsd magad hanem fogd meg a lelked rázd meg és ordítsd bele: NINCS VELED BAJ!!!!! :D furin hangzik szedd össze magad! bízz magadba ha nem tetszik vmi próbálj alakítani rajta :) szerintem tuti találsz vkit
Én akkor csak gratulálni tudok, mert legalább belsõleg fiatal vagy. -.-
A kérdező hozzászólása: 28vagyok nem kislàny:-)
Hidd el te is csak egy vagy az indokolatlanul önsajnáló kislányok közül... majd idõvel elmúlik a megfelelési kényszered. Ami nem tetszik azon változtass, már ami lehet persze. Smink, jó frizura, sport, edzés, jó ruhák, sokat segíthet bárkin.
A szépség nagyon relatív dolog.Szerintem fogadd el magad, olyannak amilyen vagy!
Az apácazárdába nem feltétel a szép külsõ. És nem érdeklik, hogy félresiklottál magaddal. Az az álomhivatás neked. Így rejtegetheted is magad és még hasznossá is teheted magad.
Ha küldesz egy fotót, õszintén válaszolok, akár mondok rá tippet is ha kell, bár már leírták amit akartam.
Egészen biztos lehetsz benne, hogy a szépségnek és a boldogságnak semmi köze egymáshoz. Az ember csakis saját maga tudja saját magát boldoggá tenni. A kiegyensúlyozatlan ember sugározza kifelé a boldogtalanságot és elriasztja magától a többi embert.
Kaphatok egy fotót? :) Igérem, õszinte véleményt mondok majd!
Változtass rajta, ha nem vagy elégedett! Sportolj, keress fel egy fodrászt, kozmetikust, kérj szakértõtõl tanácsot! Amin meg nem lehet változtatni (magasság pl.), azt el kell fogadni!
A kérdező hozzászólása: Måsok szerint kimondottan szép vagyok. De szerintem csak azért mondjåk, hogy jobban érezzem magam.nem vagyok ragyås amugy:-)
változtass a hajadon használj pattanás ellen krémeket és szedj önbizalmat napi 3x az segít ha gondolod beszélhetünk privátba én is ebben szenvedtem :)
Menj el egy jó kozmetikushoz, fodrászhoz, keresd meg a stílusodnak megfelelõ ruhákat. Fogadd el a magasságodat, és amennyire csak lehet az édesanyukádat kerüld el. A nõk (jó eséllyel nõ vagy, de nem írtad) nõ-képében, és ön-képében nagyon keémyen benne van az anyjuk, ha õ elutasító és kritizáló, ha nála szebb nem lehet soha a kislányuk, akkor leszenk ilyen gondjai a gyereknek. Úgy látom, valamelyik északi népnél vendégeskedsz. :) Online pszichológus is létezik, magyarul, ha ép nincs kéznél egy másnyelvû, amit te is értesz. A boldogság nem a szépségtõl függ. Sõt: az igazán szép nõk valójában rendíkvül boldogtalok. Valószínûkleg azért vagy egyedól, mert negaítv vagy, nem törõdsz magaddal, é anyád vagy apád nem engedi, hogy párt találj magadnak (ezt nem szavakkal nem engedi, ez mélyebb dolog).
Kezdj el változtatni azon ami nem tetszik. Menj fodrászhoz/kozmetikushoz. Véleményüket is kikérheted h mi állna jól. Belekezdhetsz vmi sportba is, az feltölt, jobban érezheted magad. És ami nagyon fontos az önbizalomnövelés, és pozitív gondolkodás(hiddel, sokat segít, vannak könyvek is róla, olvasgass)+ önismeret. Megkell tanulnod szeretni magad. 1-2új ruhát is beszerezhetsz.
Kitalálom, van két pattanásod!
nyugottan külddj képet :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!