Találatok a következő kifejezésre: Magas volt prolaktin (19 db)

Aki prolaktin-túltermelés miatt nem esett teherbe, a kezelés megkezdése után mennyivel maradt mégis terhes? Milyen magas volt a prolaktin szint?

Legjobb válasz: Nem sokkal volt magasabb a felsõ határnál, bromocriptint kaptam rá,másfél évig szedtem, addig hiába szexeltünk nem jött a baba, mondta a doki abbahagyhatom már a gyógyszert, s következõ hónapban már terhes is lettem, most 35 hetes vagyok, s eddig minden ok.

Nem sokkal volt magasabb a felsõ határnál, bromocriptint kaptam rá, másfél évig szedtem, addig hiába szexeltünk nem jött a baba, mondta a doki abbahagyhatom már a gyógyszert, s következõ hónapban már terhes is lettem, most 35 hetes vagyok, s eddig minden ok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ és gratulálok a babához! még egy kérdésem volna: hogy bírtad a bromocriptint?
pár hónap...kb 3-szor jött meg rendesen és utána seperc alatt teherbe estem, pedig a prolaktinom gimi óta az egeket verdesi 8 hetes kismama

Magas volt a prolaktin szintem, és azért nem sikerült teherbe esnem. A doki adott rá gyógyszert, és a 2. hónapban összejött. A prolaktin problémám a jövőben is visszatérő gond lehet, vagy "megjegyezte " a testem a kezelést?

SAjnos azóta missed ab lett bel?le

Legjobb válasz: Sajnálom ami történt. Nekem azt mondta a dokim, hogy amíg szedem a gyógyszert, én bromocriptint kaptam rá, addig nem lehet, s nem is ajánlott teherbe esni, de egy terhesség után rendbe jön a hormon háztartás, s minden rendben lesz. Mondjuk én egy évig szedtem a gyógyszert, mert két hónap után mikor abba hagytam, megint folyt a mellembõl a tej, s rendszertelenül jött meg, de miután abba hagytam, rá két hónapra terhes lettem, s most 23 hetes vagyok. Remélem nektek is össze jön !

Sajnálom ami történt. Nekem azt mondta a dokim, hogy amíg szedem a gyógyszert, én bromocriptint kaptam rá, addig nem lehet, s nem is ajánlott teherbe esni, de egy terhesség után rendbe jön a hormon háztartás, s minden rendben lesz. Mondjuk én egy évig szedtem a gyógyszert, mert két hónap után mikor abba hagytam, megint folyt a mellembõl a tej, s rendszertelenül jött meg, de miután abba hagytam, rá két hónapra terhes lettem, s most 23 hetes vagyok. Remélem nektek is össze jön !
A kérdező hozzászólása: nekem mondjuk nem volt olyan vészes a dolog.ugyértem nem folyt a tejem, csak a magas szint blokkolta a petefészkemet és nem volt peteérésem.nekem 1 hónapig kellet norprolacot szedni, és akkor nem volt ajánlott teherbe esni.De mihelyt lehetett, rögtön terhes is lettem.és nem tudom, hogy most ez a dolog így missed után is visszatér-e

Három éve próbálkozunk hiába! Elmentünk dokihoz a páromnál minden rendben, nekem magas volt a prolaktin szintem, kaptam rá gyógyszert, de semmi! Most veszek részt hormonkezelésen! Mennyi idő után küldenek inszemre?

Legjobb válasz: Hány hónapig szedted a gyogyót? Nekem is magas volt 2 hónapig szedtem és helyreállt. utánna jön a petevezéték átjárhatósági és ha minden OK akkor akár a következõ hónapban lehet insem.

Hány hónapig szedted a gyogyót? Nekem is magas volt 2 hónapig szedtem és helyreállt. utánna jön a petevezéték átjárhatósági és ha minden OK akkor akár a következõ hónapban lehet insem.
A kérdező hozzászólása: Lassan fél éve szedem, most voltam vérvételen, de még nem tudok semmit!

Van egy gyermekünk, és szeretnénk egy másodikat. Az elsőnél is magas volt a prolaktin szintem, de 8 hónap után összejött. Vettem egy ov. Mikroszkópot, de állandó jelleggel páfrányos. Mensi előtt után és közbe is. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem annak idelyén a magas prolaktinra azt mondta a doki, hogy egy gyermek születése után, telejesen rendbe jönnek a hormonok. Ha rég próbálkoztok, s még semmi, keress fel egy dokit, kitartás, van akinek semmi baja, s mégis várat magára a baba.

Nekem annak idelyén a magas prolaktinra azt mondta a doki, hogy egy gyermek születése után, telejesen rendbe jönnek a hormonok. Ha rég próbálkoztok, s még semmi, keress fel egy dokit, kitartás, van akinek semmi baja, s mégis várat magára a baba.
Nekem 2-3 het alatt levitte. Mit kaptal, bromocriptint?
nekem is nagyon hamar levitte. elkezdtem szedni, a köv.hónapban már jött is a pozitív teszt! :) Neked is hasonlót kívánok, a gyógyszer tuti hamar segíteni fog! :)
A kérdező hozzászólása: Igen bromocriptint kaptam! De jó hír! :) köszönöm!
Néhány hét elég volt, pontosan már nem is emlékszem, de nagyon rövid ideig szedtem, utána sikerült is a baba :)
ha jól reagálsz rá nagyon hamar leviszi. Soke setben egyéb betegség mellékhatása az emelkedett prolaktin szint pl PCOS nálam is igy volt. A prolaktin rég jó volt sajnos a baba mégsem sikerült és kiderült a PCOS miatt. A prolaktin azóta is jó pedig 1 éve nem szedem a gyógyszert, szerencsére nekem nem romlott vissza, ebbõl is ltszik nekem emiatt vlt. Az sem mindegy hogy enked mitõl van? microadenómád van, ha igen akkor lehet lassabb a rendezõdés. Egyik barátnõmnek csak a prolaktin van, 1, 5 év volt amire le ment 1000 körüle és emlett teherbe esett pedig még ez is a minimum duplája volt. Egyén függõ miylen ahmar megy le, neki nagyon extrém magas volt.
A kérdező hozzászólása: Nekem 900! A többi eredményem jó lett! Remélem hamar sikerül! Köszönöm a segítséget!

Akinek csak kicsit volt magas a prolaktin szintje, mennyi Bromo-t szedtetek? Mennyi idő alatt és mennyire vitte le?

Legjobb válasz: Én 3 hónapig szedtem a Mastodynont. Homeopátiás gyógyszer, úgyhogy nem ártott. Viszont 1 hónap alatt rendbe tett.

Én 3 hónapig szedtem a Mastodynont. Homeopátiás gyógyszer, úgyhogy nem ártott. Viszont 1 hónap alatt rendbe tett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. Milyen értékeid voltak elõtte és utána?

Ha teherbe esek véletlen, de már volt vetélésem és magas a prolaktin szint megmaradhat a babám?

Csak egy hónap múlvára kaptam id?pontot az endokrinológiára, de mi van ha közben terhes leszek?

Legjobb válasz: Szerintem várd ki azt az egy hónapot, vagy amíg a dokid visszajön, mert nem lenne kellemes még egy vetélés! (sajnos pontosan tudom milyen az...) Szóval érdenes várnod, addig pedig védekezzetek, és akkor kezdjetek újra próbálkozni, amikor orvosolták a problémádat! Így legalább teljes biztonságban és nyugalom telik a terhességed. És ez a legfontosabb ugye... ;) Sok sikert!

Szerintem várd ki azt az egy hónapot, vagy amíg a dokid visszajön, mert nem lenne kellemes még egy vetélés! (sajnos pontosan tudom milyen az...) Szóval érdenes várnod, addig pedig védekezzetek, és akkor kezdjetek újra próbálkozni, amikor orvosolták a problémádat! Így legalább teljes biztonságban és nyugalom telik a terhességed. És ez a legfontosabb ugye... ;) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Hát igen, de mi van ha már az vagyok, csak még nem tudjuk...
A magas prolaktin szintet leviszi és optimalizálja a barátcserje kapszula.
kimarad vagy szabálytalan a mensi
van már hasonló kérdés.olvasd el a válaszait.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Szabályos menszire nem igazán jellemzõ?
de jellemzõ arra is ha minden oké nálad!tejszerü valami azt jelzi nekem csak menzi 35 napra jött meg
Neked is van tejszerû valami nyomásra? Engem is érdekelnének még tünetek, ciklusaim 31 naposak.
A kérdező hozzászólása: Nekem nincs ez a tejes folyás, de érdekel, mi a többi tünet, mert mindenhol csak ezt olvasom. Köszi a válaszokat.
késik amenzi nekem 35 napra jött meg és ez volt!nézd meg van e péd ovu tesztete használj ha nincs ez is lkehet az oka!
Szia! Nekem tavaly decemberben derült ki hogy gáz van a prolactinnal. Mielõtt normális esetben megjönne elõtte egy hete már elkezdek vérezni. aztán a szokott idõben jönnek a görcsök. Mondhatni 2 hétig menstruálok. Azt hozzátesze, hogy szedtem antidepresszánst , állítólag az boritotta fel a hormonjaimat. január óta nem szedek semmi dilibogyot, és még mindig nem állt be teljesen. (febr 23.a körül kellett volna megjönni igaziból, de már tegnap óta vérezgetek... ) ja , és annyi volt még hogy mikor jöttek a görcsök, minden hónapban hánytam is... Mellembõl nem jött semmi, de néha fájnak....

Magas volt a prolaktin szintem (csak egyszer nézték). Terhes vagyok, úgy néz ki, van félnivalóm?

Szedem még a bromot, de félek, hogy nehogy baj legyen... Már volt egy vetélésem...

Legjobb válasz: Menj dokihoz mihamarabb! Majd õ megmondja, mit tegyél, valószínûleg abba kell majd hagynod a szedését... Ne aggódj, sugározz nyugalmat a babádra! Szép babavárást!

Menj dokihoz mihamarabb! Majd õ megmondja, mit tegyél, valószínûleg abba kell majd hagynod a szedését... Ne aggódj, sugározz nyugalmat a babádra! Szép babavárást!

Magas prolaktin szint? Kinek volt?

Volt peteérésed? Helyre tudták hozni?

Legjobb válasz: Szia!Nekem a kislányom születése után magas maradt a prolaktin szintem.Kaptam rá gyógyszert , évente jártam vérvételre. Jelenleg 33 hetes terhes vagyok.

Szia!Nekem a kislányom születése után magas maradt a prolaktin szintem.Kaptam rá gyógyszert , évente jártam vérvételre. Jelenleg 33 hetes terhes vagyok.
Bocsánat, hogy belekérdezek, de ha valakinek magas a prolaktin szintje annak mik a tünetei és ez meggátolhatja, hogy babám legyen?
Terhességem elõtt magas volt (duplája) de kb 6 hónap alatt lement bromocriptint kaptam rá, és azóta normális!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Gratulálok a kismamának!:) Ez megnyugtató! Megkérdezhetem mennyi idõ alatt jött helyre? Nem nekem kellene, hanem a barátnõmnek. Együtt akartunk várandóskodni, csak sajnos nekik nem jön össze, mint kiderült ezért. Én már babás vagyok és most próbálok infókat szerezni, hátha tudok segíteni valamiben!
Nálam elsõ tünet az volt hogy hiába hagytam abba a szoptatást nem apadt el a tejem.Aztán késõbb próbálkoztam (orvosi utasításra) elhagyni a gyógyszert amit szedtem rá, ilyenkor 45 napos ciklusom volt.De a legtutibb a hormonvizsgálat!
10.35 ös vagyok. Nekem 3-4 hónap alatt rendbehozta, csak nem lehet abbahagyni egyik napról a másikra, csak fokozatosan, ezért kellett 6 hónap! Köszi a gratut! Én is gratulálok neked!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!