Találatok a következő kifejezésre: Magas prolaktin bromocriptint szedem (4 db)

Tisztelt doktor úr! Magas prolaktin miatt szedek Bromocriptint (napi 1) már több mint 1 éve, mellé társult magas Tsh-ra Euthyroxot (napi fél tabletta) kaptam, ezek szedése mellett minden értékem normális. Pár hónapja rendszeresen a ciklus 13-15-ik napjátó

Tisztelt doktor úr! Magas prolaktin miatt szedek Bromocriptint (napi 1) már több mint 1 éve, mellé társult magas Tsh-ra Euthyroxot (napi fél tabletta) kaptam, ezek szedése mellett minden értékem normális. Pár hónapja rendszeresen a ciklus 13-15-ik napjától barnás vérzésem van a következő ciklusig, 24-25 napos ciklusaim vannak. Nyaki UH-on a pajzsmirigyem teljesen normális volt, most megyek 2-szor MR vizsgálatra, legutóbb ott sem találtak elváltozást. Férjemmel babát szeretnénk már. Mindig mindent rendben találnak a nőgyógyászati vizsgálatokon is! De akkor mitől lehet ez a vérzés? Válaszát előre is köszönöm, tisztelettel:Fanny

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A köztivérzés valószínűleg hormonális egyensúlyzavar miatt van, a hormonok kölcsönösen befolyásolják egymás hatását, ez egy rendkívül bonyolultan működő rendszer. Lehetséges, hogy a ciklus 2. felében termelődő progeszteron sem elegendő mennyiségű, ezt is ellenőrizni kellene. Egyelőre azt javaslom, hogy az endokrinológus szakorvossal konzultáljon. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A köztivérzés valószínűleg hormonális egyensúlyzavar miatt van, a hormonok kölcsönösen befolyásolják egymás hatását, ez egy rendkívül bonyolultan működő rendszer. Lehetséges, hogy a ciklus 2. felében termelődő progeszteron sem elegendő mennyiségű, ezt is ellenőrizni kellene. Egyelőre azt javaslom, hogy az endokrinológus szakorvossal konzultáljon. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

3.hónapja szedem a Bromocriptint magas prolaktin miatt. A mellemből még néha picit jön a folyadék de már nem mindig. Lehet hogy a ciklusom 7-8.napján volt egy pé.-m?

A hasam jobb oldalán alul éles fájdalmat éreztem f?leg amikor leültem.Ez kb.másfél napig tartott és elmult.Ha sikerült akkor együtt lennünk sikerülhet a baba?

Legjobb válasz: szia, lehet, én múlt hónapban haytam el már az egy-egy szopizást a babával mert 2.at szeretnénk és nekem is hamarabb volt peteérés, én is a 8. napon éreztem+tojásfeh. nyákom is akkor volt(és hamarabb is jött meg), csak mi még védekeztünk és a következõ hótól próbálkozunk, sok sikert

szia, lehet, én múlt hónapban haytam el már az egy-egy szopizást a babával mert 2.at szeretnénk és nekem is hamarabb volt peteérés, én is a 8. napon éreztem+tojásfeh. nyákom is akkor volt(és hamarabb is jött meg), csak mi még védekeztünk és a következõ hótól próbálkozunk, sok sikert
A kérdező hozzászólása: Köszi lehet hogy tényleg az volt.Volt tojásfehérjeszerû nyákom is.Tavaly májusban volt egy vetélésem és azóta nem éreztem ilyet.Lehet hogy tényleg kezdenek helyreállni a hormonok.Sajnos a kontroll eredményem még nincs meg.
Sok sikert és biztos jó lesz az eredmény! elsõ válaszoló voltam(én is csodálkoztam hogy ilyen hamar van, a nyák után huzzatok bele mert nálunk az elsõ baba így fogant:) )

Magas prolaktin szint (bromocriptint szedem 5éve) alacsony progeszteron szint (utrogestán kúp) más baj nincs. Peteérésem is van, és a méhnyálkahártyám is megfelelő. Vkinek sikerült igy baba?

Legjobb válasz: igen, de nekem még cisztáim is voltak, ezért a peteérésem is elég össze-vissza mûködött. Ennek ellenére már 34 hetes kismama vagyok. S magamtól estem teherbe. Szóval csak biztatni tudlak!!

igen, de nekem még cisztáim is voltak, ezért a peteérésem is elég össze-vissza mûködött. Ennek ellenére már 34 hetes kismama vagyok. S magamtól estem teherbe. Szóval csak biztatni tudlak!!
szia én most kezdem szedni. nekem 1400 volt a szintem. neked mennyi? és 5 év alatt rendezõdött? olan sok idõ után rendezõdik?
A kérdező hozzászólása: 5 éve probálkozunk.6inszem, 1lombik sikertelenül.Prolaktinom 48 volt.nekem 2hónap után jó lett.most is jó, még sincs baba.pedig már nagyon szeretnénk.

Három éve próbálkozunk összehozni a babát, de nem sikerül! Elmentünk dokihoz ahol kiderült, hogy magas a prolaktin szintem, kaptam rá Bromocriptint! Két hónapja szedem, de még semmi eredménye nincsen! Mennyi idő után segít a gyógyszer?

Legjobb válasz: Igen rendben volt TSH szintem!Köszönöm a válaszodat!Csináltam vizelet teszted és azt muttata,hogy van peteérésem,együtt is voltunk aznap mégse sikerült!!

A kérdező hozzászólása: Igen rendben volt TSH szintem!Köszönöm a válaszodat!Csináltam vizelet teszted és azt muttata, hogy van peteérésem, együtt is voltunk aznap mégse sikerült!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!