Találatok a következő kifejezésre: Magas lett is a (46 db)

Magas lett a húgysavam, az orvos, mondta hogy diétta, én nagyon szeretek nasolni, és sok kolát, is iszok most mindenről lekell mondani?

Legjobb válasz: Bizony, bizony most figyelj oda, mert súlyosbodhat az állapotod. Nem elriasztásként írom, de van egy ismerõsöm, akinek nagyon magas volt, és köszvényes lett és iszonyatosan fáj a lába. Ezt ne akard!!!!! Disznóhusik kilõve, kolbász, hurka kilõve, csak csirke husi!!!! Nézd meg itt az interneten mit nem ehet a közvényes beteg!!Ha betartod szépen visszahózódik.

Bizony, bizony most figyelj oda, mert súlyosbodhat az állapotod. Nem elriasztásként írom, de van egy ismerõsöm, akinek nagyon magas volt, és köszvényes lett és iszonyatosan fáj a lába. Ezt ne akard!!!!! Disznóhusik kilõve, kolbász, hurka kilõve, csak csirke husi!!!! Nézd meg itt az interneten mit nem ehet a közvényes beteg!!Ha betartod szépen visszahózódik.
Az orvos nem szórakozásból mondta, hogy diétázni kell. Sajnos le kell mondani a nassról. Azért az Életed mégiscsak fontosabb, mint egy kóla, nem? ;-)

25 hetes ikerterhes vagyok, a laborvizsgálaton magas lett a vasam (9-26-ig normális, nekem 31). Jövő héten megyek az orvosomhoz, de addig is érdekelne, hogy találkozott-e már más is ezzel a problémával. Milyen hatással lehet a magas van a gyerekekre?

Legjobb válasz: A vas értéked nem olyan magas, hogy problémát okozzon. Az extrém magas vas szintek okozhatnak vas lerakódásokat a szervekben, de ez általában egy bizonyos vas-anyagcsere betegségnél fordul elõ. Amúgy a szerum vas szint laboratóriumi meghatározása elég labilis, mert a módszert sok minden befolyásolja. Tehát bizonyos hibaszázalékkal kell számolni. Az orvos ilyenkor azt javasolhatja, ha szedsz vas tartalmú gyógyszert, azt átmenetileg abba kell hagyni.

A vas értéked nem olyan magas, hogy problémát okozzon. Az extrém magas vas szintek okozhatnak vas lerakódásokat a szervekben, de ez általában egy bizonyos vas-anyagcsere betegségnél fordul elõ. Amúgy a szerum vas szint laboratóriumi meghatározása elég labilis, mert a módszert sok minden befolyásolja. Tehát bizonyos hibaszázalékkal kell számolni. Az orvos ilyenkor azt javasolhatja, ha szedsz vas tartalmú gyógyszert, azt átmenetileg abba kell hagyni.
Én pont a múlt héten voltam hematológusnál, mert nagyon "leszívtak" a gyerekek, igencsak vérszegény lettem. Naponta 3x kell szednem az Aktiferrint, 2x a Folsavat, mellé persze a Gravida és a Magne B6. A kontroll már javuló vérképet, és feltöltõdött vasraktárat, valamint sok ún. retikulocitát mutatott, úgy magyarázta a doktornõ, hogy ez azt jelzi, hogy reagál a szervezet a kezelésre, és kifejezetten jó, hogy a vas és retikuocita magasabb a normál tartománynál, és tovább kell ebben a mennyiségben szednem a gyógyszereket. Szóval saját példám alapján nyugtatni tudlak, de persze az orvosod szava lesz a döntõ! Jó egészséget! 20 hetes ikres kismami

Tisztelt doktor úr! Az a kérdésem önhöz /endom 11mm, jobb 0-n 9 mm-es follic/, pár nappal ezelőtt a vizeletmintám pozitív lett, c-reaktív protein magas, neutrofil is magas és a limfocita alacsony és a vsh is magas. Kaptam rá gyógyszert, több mint 2 hete,

Tisztelt doktor úr! Az a kérdésem önhöz /endom 11mm, jobb 0-n 9 mm-es follic/, pár nappal ezelőtt a vizeletmintám pozitív lett, c-reaktív protein magas, neutrofil is magas és a limfocita alacsony és a vsh is magas. Kaptam rá gyógyszert, több mint 2 hete, és ezzel egyidejűleg szintén 2 hete kellet volna megjönnie a menzesznek. Mivel el van kötve a petevezeték, kizárt lehet, hogy terhes legyek. Lehet-e oka, hogy késik a menzesz a fentiek alapján. Köszönöm szépen. eno

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a vérzés kimaradásában a gyulladás is szerepet játszik. Mindenképpen személyes konzultációt javasolnék. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a vérzés kimaradásában a gyulladás is szerepet játszik. Mindenképpen személyes konzultációt javasolnék. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! Az a kérdésem önhöz /endom 11mm, jobb 0-n 9 mm-es follic/, pár nappal ezelőtt a vizeletmintám pozitív lett, c-reaktív protein magas, neutrofil is magas és a limfocita alacsony és a vsh is magas. Kaptam rá gyógyszert, több mint 2 hete,

Tisztelt doktor úr! Az a kérdésem önhöz /endom 11mm, jobb 0-n 9 mm-es follic/, pár nappal ezelőtt a vizeletmintám pozitív lett, c-reaktív protein magas, neutrofil is magas és a limfocita alacsony és a vsh is magas. Kaptam rá gyógyszert, több mint 2 hete, és ezzel egyidejűleg szintén 2 hete kellet volna megjönnie a menzesznek. Mivel el van kötve a petevezeték, kizárt lehet, hogy terhes legyek. Lehet-e oka, hogy késik a menzesz a fentiek alapján. Köszönöm szépen. eno

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a vérzés kimaradásában a gyulladás is szerepet játszik. Mindenképpen személyes konzultációt javasolnék. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Lehetséges, hogy a vérzés kimaradásában a gyulladás is szerepet játszik. Mindenképpen személyes konzultációt javasolnék. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha nem lett volna a francia haditeknológia magasan fejlettebb koránál, Napóleon akkor is ekkora sikereket ér el?

Legjobb válasz: Az ilyen "mi lett volna ha" kérdésekere soha nem lehet egyértelmû választ adni, de úgy gondolom akkor is sikeres tudott volna lenni.

Az ilyen "mi lett volna ha" kérdésekere soha nem lehet egyértelmû választ adni, de úgy gondolom akkor is sikeres tudott volna lenni.
Igen jó hadvezér volt. Viszont nem volt király. Valahogy így szólt nem pontos idézet: " A királyok elbukhatnak és újra próbálkozhatnak mert királynak születtek, nekem egy esélyem van. "
"Viszont nem volt király" Igen, mert császár volt.
Hát persze, akkor nagy zseni volt! HADI ISKOLÁBA JÁRT, MEG MINDEN... Te mit gondolsz? Hogyha béna lett volna, akkor hiába van a nagy, fejlett sereg, attól még vesztett volna.És amúgy Napóleon találta ki a harci taktikát.
Csak Napóleon taktikai érzéke volt fénykorában jobb a koalíciós erõnél, a felszereltsége és ellátása jobb volt az ellenfeleinek. Csak a lovagiasság félredobása és a fegyvernemek sajátos alkalmazásának köszönhette fényes gyõzelmeit: [link] [link]

Mit tehetek ha 17 éves létemre már a mutálást követően is olyan furcsa, magas és "meleges" a hangom?

Nagyon zavar, hogy rengetegen melegnek hisznek a hangom miatt! Bármilyen ötletet szívesen fogadok, kivéve a cigit.

Legjobb válasz: Szerintem semmit.Ettõl te még heteró fiú vagy . A környezetemben is él egy nagyon magas hangú ember . Már közeledik az 50. hez,5 gyerek apja .

Szerintem semmit.Ettõl te még heteró fiú vagy . A környezetemben is él egy nagyon magas hangú ember . Már közeledik az 50. hez, 5 gyerek apja .
A kérdező hozzászólása: De érted azért az mégsem jó érzés, hogy alaptalanul csak a hangom miatt ítélnek el! Azért gondoltam hátha van rá valami egyszerû megoldás vagy gyógyszer
A megoldás egyszerû: fogadd el önmagad. :)
vagy menj olyan közösségbe, ahol elfogadnak, és akkor te is elfogadod magadat.

Magas lett az AFP-m. (3, 8). A baba méretei pedig kisebbek mint kellene. Sima terhességnél is lehet ilyen magas?

Február 11.én volt az utolsó mensim, jnius 10.-én voltam az AFP vérvételen , tehát már a 17. hetet is betöltöttem. Tegnap voltam az orvosnál nála volt az eredmény. Nem értem ha ennyire rossz lett miért nem értesítettek? A baba méretei:BPD:37 mm Fl:17 mm AC:98 mm. A kalkulátorok szerint 1-2 héttel kisebb a babám, de mindig is volt eltérés. Sürgsen elküldött genetikai ultrahangra.

Legjobb válasz: szia! Mindenféleképp indokolt a genetikai UH és genetikai tanácsadás. Mindent jót kívánok!!!

szia! Mindenféleképp indokolt a genetikai UH és genetikai tanácsadás. Mindent jót kívánok!!!
Szia nekem is magas lett anno(3, 67)igaz én ikreket hordok, bár ez sem teljes megnyugtatás. Nekem is kellet genetikára menni. Ott az alapos átvizsgálás követekezett. Azt mondják hogy a kettõ közül talán a magasabb a szerencsésebb mivel azt látni uh-n.(nyitott gerinc, koponya) de az alacsony az utalhat kromoszóma rendellenességre (pl:down kór)az csak bizonyos jelekbõl következtethetõ ki (12.heti vizsg.:orrcsont) Sajnos a genetikai uh-is hosszó a várólista mire bejutsz és mire lesz eredmény 2-3 hét. Én a Baros u.-ban voltam az I.Nõi Klinikán. Azért ne izgulj túlzottan mert ez az eredmény még nem diagnózis csak további vizsgálódást igényel. 28 hetes ikres kismama :) )
Mi van veletek azóta? Minden rendben? Nekem is magas lett: 3, 8 és nagyon aggódok! :((

Ha magas lett a lymphocyta értéke, és a monocyta is a vérképen, akkor az mire utalhat?

Legjobb válasz: Sok minden lehet. Attól függ mennyire magas. Pl egy vírusfertõzés lehet az oka.

Sok minden lehet. Attól függ mennyire magas. Pl egy vírusfertõzés lehet az oka.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!Meg vagyok fázva.Remélem csak ettõl lehet ilyen a vérképem.
A kérdező hozzászólása: Ja sz kimaradt, hogy a lymphocyta 2, 7%-al, a monocyta pedig 1, 6%-al magasabb.
Akkor nagy eséllyel vírus
2-vel több a fehérvérsejt? Semmi, nemrég biztos beteg voltál.
Volt egy kisebb betegséged, gyulladásod, amit lehetséges, hogy észre se vettél. Pl. nátha, influenza, ilyesmi szokta ezeket az értékeket okozni. Semmiféle ijedtségre nem adnak okot ezek az értékek.
A kezeletlen pm árthat neki, nekem is nagyon vigyáznom kellett rá
Miért nem szeded? Nagyon is árthat a babának mind a kettõ! Akár fejlõdési rendellenességei is lehetnek, hiszen most fejlõdik a tüdõ meg ilyen LÉT fontosságú szervek!!!
A pajzsmirigy gyógyszerrel nem szabad viccelni!!!! Retardációt, fejlõdési rendellenességet is okozhat. Nem is értem miért hagytad abba?????? Nem mondták, hogy terhesen még emelni is kell az adagot? És folyamatosan szedni?
Miért hagytad abba??? Nagyon veszélyes játék....
