Találatok a következő kifejezésre: Magas a szintem, kaptam rá (4 db)

Három éve próbálkozunk hiába! Elmentünk dokihoz a páromnál minden rendben, nekem magas volt a prolaktin szintem, kaptam rá gyógyszert, de semmi! Most veszek részt hormonkezelésen! Mennyi idő után küldenek inszemre?

Legjobb válasz: Hány hónapig szedted a gyogyót? Nekem is magas volt 2 hónapig szedtem és helyreállt. utánna jön a petevezéték átjárhatósági és ha minden OK akkor akár a következõ hónapban lehet insem.

Hány hónapig szedted a gyogyót? Nekem is magas volt 2 hónapig szedtem és helyreállt. utánna jön a petevezéték átjárhatósági és ha minden OK akkor akár a következõ hónapban lehet insem.
A kérdező hozzászólása: Lassan fél éve szedem, most voltam vérvételen, de még nem tudok semmit!

Három éve próbálkozunk összehozni a babát, de nem sikerül! Elmentünk dokihoz ahol kiderült, hogy magas a prolaktin szintem, kaptam rá Bromocriptint! Két hónapja szedem, de még semmi eredménye nincsen! Mennyi idő után segít a gyógyszer?

Legjobb válasz: Igen rendben volt TSH szintem!Köszönöm a válaszodat!Csináltam vizelet teszted és azt muttata,hogy van peteérésem,együtt is voltunk aznap mégse sikerült!!

A kérdező hozzászólása: Igen rendben volt TSH szintem!Köszönöm a válaszodat!Csináltam vizelet teszted és azt muttata, hogy van peteérésem, együtt is voltunk aznap mégse sikerült!!

Magas a prolaktin szintem, kaptam rá Bromocriptin-richter 2, 5 mg-os gyógyszert! Azt mondta a doki, hogy kezdjem el, függetlenül attól, hogy terhes vagyok-e már. A gyógyszerre az van írva, terhesen ne szedd. Szedhetem?

4 nap múlva kiderül! De az van a gyógyszerre írva, hogy ha terhes vagy , ne szedd!!!

Legjobb válasz: Amúgy, ettõl a gyógyszertõl hamarabb teherbe tudok majd esni?

A kérdező hozzászólása: Amúgy, ettõl a gyógyszertõl hamarabb teherbe tudok majd esni?
Én is ebben a cipõben járok.Jan közepe óta szedem.De nekem azt mondták, hogy szedni kell a 12 hétig, mert a gyógyszer le viszi a prolaktin szintet és akkor eshetsz teherbe.Viszont ha nem szeded akkor vissza ugrik a prolaktinod és vetélest eredményezhet.Ennyit tudok.Én mindenesetre szedem.Remélem segít mindkettõnknek.
Nekünk 3 hónap próbálkozást mondott a doki.Azt mondta szerinte remélhetõleg össze fog jönni.Mert nekem is csak ez az eredményem volt rossz.Állítólag igen.
A kérdező hozzászólása: Akkor szedítek akkor is ha terhesek lesztek?
Én igen.Mert ha vissza ugrik a szint az nem jó.Pontos szakkifejezéseket nem tudok, de írd be a keresõbe vagy a babanet.hu.Ott van is a társalgóba egy ilyen téma.Érdemes el olvasni.Ott is ezt írják.Van tapasztalatuk
Az én orvosom azt mondta a terhesség 6. hetéig szedni kell!!!

Tesztoszteron szintem magas? Mit ad rá a doki? Baba ügyön rajta vagyunk és nem jött meg januárban ezért kaptam gyógyszert, hogy megjöjjön és vérvételre kellett mennem a vérzés 3-5 napja között

Ma lett meg a vérvétel eredménye de csak 2 hét múlva megyek mert nem lett kész az összes eredmény még.

Legjobb válasz: Menyire magas a tesztod? nekem nagyon magas volt,dianet kaptam ra,de mondom az enyem extra eset.

Menyire magas a tesztod? nekem nagyon magas volt, dianet kaptam ra, de mondom az enyem extra eset.
Elõzõ: fogamzásgátlót kaptál magas tesztoszteronszintre?
Igen.5honapig kellet szednem, abbahagyni es rogton probalkozni. ez az 5honap alatt ment le normal ertek felso hatarara.
A kérdező hozzászólása: A dokimmal beszéltem pontos értéket nem mondott, csak annyit, hogy ez van kóros tartományban a többi hormon eredményre várni kell azok nem lettek kész 2 hét múlva menjek és megbeszéljük a gyógyszeres kezelést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!