Találatok a következő kifejezésre: Magamnak szeretném a (517 db)

Mit tegyek, ha félek szeretni a barátomat? Érzem, tudom hogy szeretem, de mégis félek magam teljesen átadni az érzésnek.

Annyi állhat mögötte,hogy egyszer nagyon nagyot csalódtam,viszonzatlan szerelem.Magammal is vannak gondok,de dolgozom rajta.Hogyan tudnám elfeledni a múltat,és átadni magam neki?Bízok benne,saját magamban már lehet,nem annyira.:/

Legjobb válasz: Ha magadba nem bízol, akkor benne is hiába. A világot kérdõjezed meg, ha magadat is. Az élet rövid. Rohadt rövid. Úgy el fog telni, hogy pislogsz csak, hogy felét sem tetted meg annak mint amit elterveztél. És épp így ahhoz is rövid, hogy eltékozold. Igen tékozlod. Mert félsz szeretni. Az érzéseket megéljük vagy nem éljük. Nem lehet levenni 50%-ra vagy néha elõkapni. Te nem éled meg. Mert félsz. Nem bizol magadban és a világban. Hát leleked rajta. De én azt mondom, hogy az a nõ is szerencsésebb nálad, aki rossz pasasba szeretett bele és csak kihasználja, Mert õ legalább ÉLI az életét te meg csak a kirakatot nézed, hogy hát igen ilyen is lehetne. Igaz nagy lesz a másik nõ lelki zuhanása mikor fölébred álmából, de ezt is meg kell élni, át kell érezni. Nem félj magadtól és a világtól. Aki nem esik el, nem tanul meg járni. A jóval együtt fog járni a rossz is. De ez az élet rendje. Nincs búrok ami megvédene, de minden pofonnal és keserûsséggel, csak te leszel erõsebb. Tessék a tükör elé állni és jól megnézni magadat. Hogy mit kaptál az élettõl. Aztán szépen végig gondolni a dolgot, és ha már tökéletes senki nem lehet, attól te még kihozhatod magadból a maximumot. És légy büszke magadra, hogy találtál valakit, aki szeret, elfogad, becsül, minden tökéletlenséged ellenére is, és tessék a világot kinevetni, mert minden világi gyökérség ellenére van boldogság is ezen a földön, az meg rohadtul a soványságon vagy a narancsbõrön múlik. Az, hogy félsz boldog lenni az ám a pusztító luxus! Mintha a Nap sajnálná a fényét a Földnek adni! Te megmetszhetsz magadnak ekkora fényûzést?

Ha magadba nem bízol, akkor benne is hiába. A világot kérdõjezed meg, ha magadat is. Az élet rövid. Rohadt rövid. Úgy el fog telni, hogy pislogsz csak, hogy felét sem tetted meg annak mint amit elterveztél. És épp így ahhoz is rövid, hogy eltékozold. Igen tékozlod. Mert félsz szeretni. Az érzéseket megéljük vagy nem éljük. Nem lehet levenni 50%-ra vagy néha elõkapni. Te nem éled meg. Mert félsz. Nem bizol magadban és a világban. Hát leleked rajta. De én azt mondom, hogy az a nõ is szerencsésebb nálad, aki rossz pasasba szeretett bele és csak kihasználja, Mert õ legalább ÉLI az életét te meg csak a kirakatot nézed, hogy hát igen ilyen is lehetne. Igaz nagy lesz a másik nõ lelki zuhanása mikor fölébred álmából, de ezt is meg kell élni, át kell érezni. Nem félj magadtól és a világtól. Aki nem esik el, nem tanul meg járni. A jóval együtt fog járni a rossz is. De ez az élet rendje. Nincs búrok ami megvédene, de minden pofonnal és keserûsséggel, csak te leszel erõsebb. Tessék a tükör elé állni és jól megnézni magadat. Hogy mit kaptál az élettõl. Aztán szépen végig gondolni a dolgot, és ha már tökéletes senki nem lehet, attól te még kihozhatod magadból a maximumot. És légy büszke magadra, hogy találtál valakit, aki szeret, elfogad, becsül, minden tökéletlenséged ellenére is, és tessék a világot kinevetni, mert minden világi gyökérség ellenére van boldogság is ezen a földön, az meg rohadtul a soványságon vagy a narancsbõrön múlik. Az, hogy félsz boldog lenni az ám a pusztító luxus! Mintha a Nap sajnálná a fényét a Földnek adni! Te megmetszhetsz magadnak ekkora fényûzést?
Pedig egy lapra kell feltenned mindent.Ha élni és érezni szeretnél még az életben legalább egyszer.
Á, egy kolléga. :) Ugyanaz az a gondom van, csak nekem súlyosabb! Én szóba se merek állni 10 hónapja az ellenkezõ nemmel.
az az igazság hogy neked egy másik személy tetszik, de félsz magadnak bevallani.
talán a korkülönbség meg a távolság miatt, de ez nem akadály! én így érzem... 3. vagyok
Sehogy. Majd kialakul. A fiúval ezt beszéld meg, és ha valamennyire empatikus, akkor ezt tudja kezelni, és téged ebbõl "kigyógyítani" Nekem is voltak/vannak ilyen problémáim. Elmondtam, és a fiú fogta magát, otthagyta a fontos elintéznivalóját, lefeküdt mellém, magához húzott, és azt mondta "Most így maradunk, mert szeretném, ha éreznéd mennyire szeretlek!" Meg esténként mikor együtt alszunk odagömbölyödik hozzám, és a fejét a mellemhez hajtja, amitõl én oldalasan fekszem, és így magamhoz ölelem. Szerethetem és érzem mennyire szeret :) Meg néha még szokott ilyeneket csinálni, csak már nem tudom mikor miket :)
Érzelmileg nem kell a múlt miatt elõvigyázatosnak lenni annyira mint amennyire te teszed. A legeslegrosszabb esetben is max rettentesen depressziós leszel ha mégse jön össze, de aztán majd észreveszed hogy annyira nem rossz amilyen az elsõ volt, és így tovább. Aztán mire odaérsz hogy kellõ tapasztalod van, és félelem meg hülyeség nélkül tudsz majd belemenni egy kapcsolatba, addigra 30 leszel és nem kellesz majd senkinek :DDD
vegyél erõt magadon.
Roscher Alfonzína ez nagyon szép és hasznos volt szerintem.

Ugye, hogy úgy van, hogy azok a szülők nem tudják szeretni a saját gyermeküket, akik saját magukat sem tudják szeretni?

Legjobb válasz: Engem nagyon szerettek a szüleim, én mégsem szeretem magam. A gyerekeimet viszont feltétel nélkül, nagyon-nagyon szeretem. A szüleimet is nagyon szerettem( sajnos, már nem élnek).

Engem nagyon szerettek a szüleim, én mégsem szeretem magam. A gyerekeimet viszont feltétel nélkül, nagyon-nagyon szeretem. A szüleimet is nagyon szerettem( sajnos, már nem élnek).
Úgy bizony! Az oka pedig az, hogy õket sem szerették a saját szüleik. Vannak ritka kivételek, emberi nagyságok, akik menyomorított gyerekkorral, szemét, önzõ szülõkkel is képesek a szeretetre. Viszont általában hamarabb meghalnak, mint azok, akik azonosultak az önzõ, rideg szüleikkel és egy az egyben dobják tovább a csomagot, amit kaptak, megfejelve a saját maguk bajaival.
Nem, inkább ott lehet összefüggés: hogy azoknak van nagyobb arányban szeretetgondjaik, hullámzóan tör fel hol ez, hol az, akiket nagyon kiskorukban nem szerettek a szülei.
Szerintem ez pont fordítva van.
Ahhoz, hogy bárki mást igazán szeretni tudjunk és el tudjuk fogadni az õ szeretetét, szükséges, hogy szeressük magunkat. Fogadjuk el magunkat - azzal együtt, hogy tudomásul vesszük, vannak hibáink.
Nincs úgy... Akik saját magukat se szeretik, a gyereküket szeretik... A kérdésed megfogalmazása is furcsa...Ugye, hogy úgy van..(?) mintha a negativ választ várnád...:(( Nincs úgy... Egy két gyerekes anya.
és mi van akkor, ha egyik-másik gyerekét szereti, de nem mindegyiket? akkor kizárt, h önmagát is szeresse v épp ellenkezõleg, akkor önmagát biztosan szereti? :)
De pont fordítva értelmezed a kérdést:) egy szülõ szeretheti a gyerekét ha nem szereti magát de ha nem szereti a gyerekét akkor magát se szereti
Nem feltétlen. Én nagyot csalódtam magamban párszor, tudom, hogy mit és hol rontottam el, van mit lerendezni magammal, de a gyerekemet imádom! Õ a mindenem és tudom, hogy ha magamért nem is, érte minden tõlem telhetõt meg kell tennem azért, hogy jóélete legyen, hogy boldog legyen. Nekem õ sokkal fontosabb, mint én magam. Ettõl függetlenül nem állítom, hogy utálom magam, de van pár dolog, amin javítani kell, de kérdem én, kinek nincs? :)
Lehet hogy úgy látszik szereti magát megtesz magáért mindent de attól még nem szereti magát
Nem minden esetben..az szülõi szeretet elkülönül az önutálattól!
Én azért ismerek olyat, aki magát nagyon is szereti, csak a gyerekeit nem.
Hehe úgy:)
Ha magad szeretnéd vágni, akkor megéri megvenni.
a fodrászok ollója minimum 1, de akár 2 nullával is többe kerül..szóval megéri.
Én régebben kis mûanyagba helyezett pengés tépófésût használtam, az olyan 150 ft környékén volt. azért szerettem mert jól leszedte a töredezett végeket.
De a ritkító olló csak ritkítja a hajat.. az nem arra való hogy a végét/a formáját igazítsd.
Nem nem vagy hülye. Egyáltalán nem gáz ha jól akarod érezni magad egy lánnyal.
A kérdező hozzászólása: Olyan csúnya dolognak látom mikor valakinek csa sex-re kell egy csaj 16/f
Az a sok ember mind egy majom.
A kérdező hozzászólása: Érdekes....csunya sem vagyok mégsem találok egy hasonló lányt akinek nem a sex-re kellenék :(
Sok ember nem érti meg(és nem is fogja), hogy a szex akkor a legjobb ha minnél közelebb àlltok egymáshoz érzelmileg.
A kérdező hozzászólása: Jaa énis igy gondolom :-s
Ne aggódj fogsz találni, csak a korodbeli lányok azt hiszik az a menõ a minden nap más férfival(tisztelet van kivétel nincs)
én is hasonlóan vagyok, kérdezõ, nálad idõsebb férfi vagyok. még nem feküdtem le lánnyal, de érzelmek nélkül nem is akarnék. nekem is talán többet jelentene ha egy lánnyal jól éreznénk magunkat együtt, hülyülnénk, szórakoznánk, ilyesmi.
Az én barátom is olyan, mint te. Egyikünk sem igényli a minden napos szexet, de a beszélgetéseket, közös filmezéseket, együtt elalvást és ébredést annál inkább. Sokaknak tényleg csak "társas maszturbációra" kell a másik, õk azok akik attól tekintik magukat menõnek, hogy sok partnerük volt (nemtõl függetlenül). Nem vagy hülye.
Ne piszkáljátok már szegényt! 13 évesen ti nem nyúlkáltatok állandóan magatokhoz? Én szinte mást se csináltam :D
ÉNis 13 vagyok csak fiúba, énis sokszor kicsapom a farkam miközbe az oldalt olvasom, ujjazd meg magad, de ügyesen..
Nem kell okvetlenül bedugdosni, csak azt csináld, ami jól esik. Én pl nem szoktam könyékig turkálni magamban :D
mentem eldobom az agyam a mai lanyoktol!!!!!!
Mondjuk inkább mint a disco wc jébe du.assa magát:D Hát szépen bemész a szobádba feküdj le lazítsd el magad és csináld ami jól esik:D De 13 évesen nem ilyenekkel kéne foglalkoznod
na kicsi lany!vedd elö a tankönyvet es alj neki tanulni inkabb a helyett hogy itt nezelödsz ilyen kerdeseket!!de ha annyira akarod ujjazd magad!az nem befolyasol semmit ha meg nem jött meg!bakker miböl lesz a csere bogar!!! xD
én is 13 éves vagyok. én már 12 éves korom óta ujjazom magam. igazából semmi különös érzést nem érzek...(inkább a csiklódat csikizd, húzogasd, masszírozd...ezek sokkal jobbak). egyébként nyugodtan megujjazhatod magad, nem lesz tõle semmi bajod sem, de moss kezet elõtte és utána! mielõtt az ujjadat bedugnád kb. 4-10 percig a csiklódat izgasd, hogy eléggé fel legyél izgulva, amikor ujjazni akarsz, mivel olyankor tágul ki az hüvely és jobban bele lehet nyúlni...! sok sikert! 13/L (nekem már megjött :P)
Ez most komoly?:D
Szia velem is ugyan ez van es en idaig csak a csiklom izgattam de nem merem megujjazni magam :/
Na jól van most már. Pont most volt egy kérdés, hogy miért írnak ide ennyien tinik.. és akartam írni hogy én is zárkózott voltam, és mégse írtam, aztán észrevettem hogy csak 2006 óta van. Akkor meg már épp utolsó év volt középsuliból. De kíváncsi vagyok akkor is ennyi hülye kérdés lett volna, ha mondjuk már 1997-ben létrejön az oldal.
Húzzá vissza babázni a gyerekszobába, vagy ha nagyon nimfomán vagy, akkor inkább pornóra masztizzál mint gyakorikérdésekre
Azt csinálsz magaddal amit akarsz xD Ha megakarod ujjazni magad akkor megujjazod. De ha érzed hogy nem megy beljebb ne feszegesd mert áthasajtod a szüzeshártyád :D
keress egy fiut és hagyd hogy megujazon
Hello! Már 5 nap eltelt a kérdés kiírása óta, csak érdeklõdni szeretnék hogy hogy sikerült? :) Írd meg milyen volt. Privátba írj, ne ide! Szia
Ezt azért érzed még kevésnek, mert a vágy már kialakult benned, de azok az idegpályák, amit ezeket az erotikus ingereket felnõtt módon kezelik, még nem teljesen! Az ujjazás ezen nem segít csak az idõ múlása és a gyakorlat! Próbálgasd és lassan meg fogod ismerni a saját tested reakcióit!
én is csinálom. :)
próbáld közben, vagy elõtte izgatni a csiklót! attól benedvesedik, és könnyebben csúszik bele az ujjad!de ha 1 könnyen megy be akkor 2vel próbáld, mert akkor fogsz érezni is valamit! 15/l
Pedofilok meg ettõl a kerdéstöl izgulnak fel
Ha erre van igényed , csináld bátran. Fedezd fel a tested, és a szexualitást.
Szerintem csináld!Fedezd fel a tested! Ne ugy mint sok nõ aki sosem nyult még magához, utána meg mikor szexre kerül a sor nem tudnak elélvezni mert a pasitól várják a megoldást.Elõször a saját testünket kell megismerni, s utána már könnyebb megmutatni a pasinak, hogy mi esne jól.Szóval hajrá, de azért a tanulás se szenvedjen emiatt csorbát.34f
szerintem sem normális, de a szülõk tudnának ellene tenni az én gyerekeim nem fognak szexelni 17 alatt az teljesen biztos, és nem a tiltás miatt, hanem mert odafigyelek rájuk felvilágosítom õket és maguktól fogják tudni hogy mikor van itt az ideje, és hogy nem gyerekkorban kell
A kérdező hozzászólása: igen!azt szeretnem tudni hogy most dugjam e be az ujjam vagy ne?
A kérdező hozzászólása: utolso koszi! akkor szerinted megtegyem?vagy ne?ha igen milyen erzes?
aztak.rva?
ne csináld már, ennyire hülye vagy?
13 éves lányok ilyenkor érnek mindenre beindulnak
15:25, komolyan ''kicsapod'' amíg itt olvasgatsz?! :D
ezgrat..
Ujjazd. Fedezd fel a tested. Ebben semmi rossz nincs. Természtes dolog. 13 évesen én is kivertem minden nap. Zárkózz be lazulj el és csak erre koncentrálj. 23F
nyilván 13 évesen normális a saját testünk felfedezése, de azért túlzás az itt kiposztolt dolgokra való gerjedés
Ez igen egyre jobban megy le az a bizonyos korhatár, elõre látom mikor nekem gyerekem lessz már jóval elöbb elkezdik a fiatalok, tinik élni a nagybetüs életet!!!azért szerintem ez nem egészen normális!!
egy szép darab szerszámot nem szeretnél inkább kipróbálni?

Nem tudom olyan furán érzem magam mióta megtudtam hogy terhes vagyok. Lehet hogy nem fogom szeretni a babám?

Mikor még nem tudtam hogy terhes vagyok, szinte irigy voltam mikor megtudtam hogy a rokonságban, vagy a baráti körben valaki terhes vagy netán már szült. Most meg egyszer?en nem tudok neki örülni. Mióta nem szedem a gyogyszert mindig szomorú voltam ha megjött, most meg alig vártam hogy megjöjjön de mégse. Fog ez még változni? 5 hetet töltöttem.

Legjobb válasz: Hormonok. Ne aggódj. Biztos, hogy szeretni fogod a babád.

Hormonok. Ne aggódj. Biztos, hogy szeretni fogod a babád.
Semmi baj! Meg vagy ijedve a körülményektõl. A terhesség nagy munka és pszichológiailag sem könnyû felfogni hogy nemsokára lesz babád. Gondolj arra hogy egészséges lesz, nem lesz baj, és csomó mindenre megtaníthatod és mindenki szereti majd, még én is pedig nem is ismerem. Dehát lehet egy kicsit nemszeretni? Majd akkor jusson eszedbe amikor fordul a gondolatod és mindennél jobban akarod. Én több hétig azt álmodtam, hogy elvetélek és a kezemben fogtam azt a pici valamit, és hidd el nagyon örülte, hogy felébredtem és tudtam hogy ott van.
Szia! Nem lehet, hogy csak megijedtél? Hiszen egy új élet növekszik benned, akiért életed végéig felelõsséget kell vállalj! Ez mindenképp csodálatos dolog, de hihetetlen sok minden meg fog változni és felnevelni egy gyermeket nagy kihivás, és ez hirtelen meghátráltál. Szerintem ne aggódj emiatt... és persze meglehet, hogy a hormonok is bejátszanak az érzelmi hullámaidba! Biztosan meg fog változni!
Pont így voltam én is mint te. Nagyon vártam, hogy végre terhes legyek, mikor meg az lettem, nem örültem neki. Ez eltartott néhány hétig. Utána viszont repkedtem a boldogságtól, és nagyon büszke voltam a pocakomra.
Szia! Pont így vagyok, mint Te! Már megijedtem, hogy velem nem stimmel valami, de ezek szerint azok a fránya hormonok, meg kedvetlen is vagy, igaz?! Talán pár nap, vagy hét és megváltozik! Boldog babavárást! 6 hetes kismami
Én még nem vagyok terhes, csak próbálkozunk, de nálam ez máris jelentkezik, látod, vannak nálad bolondabbak! :-D
Ne aggódj én is igy voltam pár hétig, kb a 6-tól a 9-ig. Aztán már nagyon vártam, és amikor mér a 12 hetes Uh-n megláttam a kicsi ember formáju magzatot akkor a könny is kijött a szemembõl. 23 hetes kismami
szintén még nem vagyok babás, nagyon szeretnék már pedig!de az érzés meg van bennem is!ha poz.lesz a teszt, tuti beroncsizok!!!
Fog változni bõven.Szinte hihetetlen ragaszkodás lesz benned.Én is így voltam.10 hetesen szakítottunk a párommal (Én voltam hülye, illetve a hormonok.Elküldtem és úgy éreztem végleg vége, nekem nem kell ez a pasi.23 órán keresztûl tartott a különlétünk.)Akkor még el lehetett volna vetetni, de nem tettem volna meg.Addigra már megszerettem.Amikor megmozdul, onnantól meg imádod.Minnél erõsebben érzed, annál jobban.Már a pocakban lehet vele játszani, ismerkedni vele.Lesznek még furcsa érzéseid, de ez természetes.Mindig más jelentkezik a terhesség alatt.
miért akarod magadnak nézegetni? ezért vannak az orvoso!!!!
Magadnak nem tudod, annál sokkal beljebb és feljebb van. Igen, a méhszáj zárt jó esetnem az utolsó pár hétig. Ezt tényleg csak orvos tudja megnézni, mivel nem tudsz olyan pozíciót felvenni hogy elérj odáig. Tudom, hogy érdekes dolog, de bízd az orvosra :)
A fenti két válasz HÜLYESÉG! Nyúlj fel és eléred. Nem tudom honnan szedtétek, hogy azt csak orvos tudja megnézni, hát szerintem már ezen az oldalon is többször volt róla szó, hogy ez egy egészen jó módszer a termékenység megállapítására. A pozíciója, keménysége és nyitottság mutatja a termékenységet. Bõvebben nézzétek meg a babatervezokotthona.net oldalon (had ne kelljen már itt leírnom) Konkrétan a kérdésre válaszolva, ha nyitott akkor én érzek egy kis lukat a közepén.

Honann tudom h a lány nem szeretné a csókot? Vagy saját magamban vagyok bizonytalan h nem szeretné?

Legjobb válasz: Hivd el elõbb randizi, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást! Ha igent mond a randira, tuti tetszel neki! Utána majd jön a többi, érezni fogod hogy bejössz neki vagy sem! Ne félj próbálkozni, ne félj az elutasitástól! Aztán mindig eszedbe jut, hogy mi lett volna ha... Tele van kockáztatással az élet, aki nem kockáztat, nem nyerhet s nem is veszithet! Ne toporogj egy helybe! Hajrá!

Hivd el elõbb randizi, beszélgessetek, ismerjétek meg egymást! Ha igent mond a randira, tuti tetszel neki! Utána majd jön a többi, érezni fogod hogy bejössz neki vagy sem! Ne félj próbálkozni, ne félj az elutasitástól! Aztán mindig eszedbe jut, hogy mi lett volna ha... Tele van kockáztatással az élet, aki nem kockáztat, nem nyerhet s nem is veszithet! Ne toporogj egy helybe! Hajrá!
KÉRDEZD MEG TÕLE!
A kérdező hozzászólása: Már lassan másfél éve h eggyüt vagyunk és persze van csókis...csak olyan mintha nem szeretné de lehet hogy csak velem van baj:S:/
van valakije
18:27-es vagyok... Jahhh, azt is le kellett volna irnod, na de mindegy... Hát és eddig sokat csókolóztatok? Mikor változott a dolog? Sexelni szoktatok? Azt is kevésbé kivánja? Ha igen, lehet hogy tényleg van valakije, vagy csak lehet hogy most kicsit nyugisabb fázisba van az érzések terén és nem akar állandóan nyalakodni! Ne gondolj rögtön a legrosszabra!

Magamra szeretném tetováltatni valahogy a párom nevét. Ti hogy tennétek?

Nincs ötletem, hogyan lehetne...nagyon szeretem és szeretném ha a neve valahogy rajtam lenne! Van valakinek ilyen, vagy van ötletek, hogyan lehetne megcsinálni? Nem szeretnék túl nagy mintát, és az sincs megszabva, hová! :)

Legjobb válasz: Hát én mondjuk csak egy "M" betût tetováltatnék magamra, ha már ennyire ragaszkodom ehhez, hogy a neve szerepeljen valahol a testemen. Azt hogy hová, hát azt nem tudom, mondjuk a csuklódra, vagy a köldököd környékére. Ja, és az "M" betût is ilyen díszesebb betûtípussal. Tudom ezt nem ez volt a kérdés, de muszáj leírnom: én semmiképp nem tetováltatnám magamra az egész keresztnevét, hisz mint írtad 19 éves vagy, és tudom, most imádod, azt hiszed õ marad az egyetlen, de mi van ha nem? Akkor hogy tünteted el a nevét?? Egy "M" betût könnyebb átalakítani valamivé, ha már "nem lesz aktuális". Ne haragudj, ezt nem sértésnek szántam, de mennyi ilyet hallani, akár a sztárvilágban, hogy magukra tetováltatják a szerelmük, férjük nevét, aztán hopp, jön a válás, szakítás, és mi legyen a névvel? De kívánom nálad ne ez legyen!

Hát én mondjuk csak egy "M" betût tetováltatnék magamra, ha már ennyire ragaszkodom ehhez, hogy a neve szerepeljen valahol a testemen. Azt hogy hová, hát azt nem tudom, mondjuk a csuklódra, vagy a köldököd környékére. Ja, és az "M" betût is ilyen díszesebb betûtípussal. Tudom ezt nem ez volt a kérdés, de muszáj leírnom: én semmiképp nem tetováltatnám magamra az egész keresztnevét, hisz mint írtad 19 éves vagy, és tudom, most imádod, azt hiszed õ marad az egyetlen, de mi van ha nem? Akkor hogy tünteted el a nevét?? Egy "M" betût könnyebb átalakítani valamivé, ha már "nem lesz aktuális". Ne haragudj, ezt nem sértésnek szántam, de mennyi ilyet hallani, akár a sztárvilágban, hogy magukra tetováltatják a szerelmük, férjük nevét, aztán hopp, jön a válás, szakítás, és mi legyen a névvel? De kívánom nálad ne ez legyen!
Nem lebeszélni akarlak róla, de inkább esküvõ után tetováltasd magadra nevét... De ha ezt mindenféleképpen véghez akarod vini akkor 2 ötlet: a tvben egyik pasi a fia nevét tetováltatta méghozzá a fia kézírásával. A kisfiú filccel ráírta az apja karjára és az lett tetoválva. Nagyon teccett! Vagy ne az egész nevet hanem csak egy M betût valahogya nagyon szépen.
Két éve én is kacérkodtam a gondolattal, hogy magamra tetováltatom a szerelmem nevét, vagy a kezdõbetûjét. Aztán elmúlt a szerelem, vége lett, és koppantam, de annak örültem, hogy nem marad rajtam örökre egy "billog" a volt szerelmem nevével. A kezdõbetû még annyira nem lett volna para, mert mindkettõnknek Á betûvel kezdõdik a neve : )
Én bármennyire is szeretném a páromat, nem tetoválnám rá (foglalkozom tetoval) a testem bármelyik szegletére sem. Van egy pár olyan ember aki rátetováltatta a férje vagy felesége nevét és most lehet átalakítni mert elváltak megromlott a kapcsolat. 19 évesen bármennyire is gondolod nem valószínû, hogy õ lesz az utolsó és mit szolnál hozzá, ha lenne egy csávó az életedben akinek mondjuk Ági az elõzõ barátnõje, te meg Juli vagy és nézheted, amíg egy tetos ki nem találja, hogy tüntesse el az Ágit egy ábrán. Ellenzem és meg sem csinálnám senkinek, szoktam ilyen nagy baklövéseket eldönteni. Ja s ez a név rátetoválás a sitteseknél meg a romáknál dívik, hogy Gizi, meg hogy üssetek, meg hogy Anyám. Így gondold meg a teto örökre szól és ezzel nem azt fejezed ki, hogy mennyire szereted, hanem egy [email protected]ágot csinálsz. Legyél már felnõtt. Ja s nyugodtan pontozz le.
Ne csináld. Én csak ennyit tudok hozzászólni. Örökké úgysem lesztek együtt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm annak, aki a kérdésemre válaszolt! Gondolkoztam ezen, hogy csak egy M betût valami szép mintába foglalva, vagy szép betûvel. Vagy még a kínai jeleken is gondoltam, úgyis van kínai névben is megfelelõje a Máté névnek. Amúgy meg: nem oltásokat kértem, meg azt se akartam hallani, hogy nem leszünk örökké együtt...honnan tudod? Meg miért kell általánosítani? Mi van akkor, ha 20 évesen komolyan gondoljuk, és komolyan tervezünk? Lehet ritkaság számba megy, de van még ilyen...nem vagyunk olyanok, akik azt mondják, hogy "ki akarom élni magam" meg "nem akarom lekötni magam"...az aki ezt mondja, sose lesz normális kapcsolata :szerintem: na mindegy...gondoltam, hogy úgyis ezt fogja mindenki írni. De nem veszem magamra. És nem vagyunk cigányok, hanem szeretjük egymást! Ennyi az egész...
Sehogy! Ha ennyire akarsz, én inkább javasolnám hogy valami olyan motívumot tetováltass ami rá emlékeztett, vagy közös emlékekhez kapcsolható. És ha esetleg mégsem lenne örök szerelem nem fog ott tetszelegni egy név amihez már semmi közöd. Nagyon megbánhatod még késõbb...
Azért mert valaki azt mondja 19 évesen hogy ki akarja magát élni még, miért ne lenne késõbb normális kapcsolata? Inkább élje ki magát most, minthogy 19 évesen férjhez menyjen vagy lekösse magát és majd 2 gyerekkel kezdjen új életet mert még élni akar! Semmit sem kell elsietni. Szép dolog hogy szeretitek egymást. énis 19 voltam mikor megismertem a párom, immár 4 éve, szeretjük egymást de még kell élnünk! Én nem tetováltatnám a nevét magamra, inkább valamit ami rá emlékeztet!
Én imádom a párom de nem tetováltatnám magamra a nevét. De ha szeretnéd sztem is maradj a kezdõ betûnél nagyon szépen megtudják csinálni az M betût. Egyik ismerõsöm a kislánya nevét tetováltatta szép betûtípussal a tarkójára. Gyönyörû. :D Az tetszik. és ha nem túl nagy és esetleg nem maradtok együtt akkor tudod majd korrigáltatni mondjuk lefedetni. Vagy átíratni belõle valamit.

Hogyan töröljem magam? Van egy email cimem és nem használom már egy éve, és nem tudom a jelszavamat sem már, szeretném a myvipröl törölni magam de nem tudom mert ahhoz be kell lépjek a régi emailcimemre.

Legjobb válasz: Hàt nem tudom, mert email megvàltoztatàsnàl is küldenek levelet a régi cimre is! Nem törlöd magad, nem jelentkezel be, azt kész! Ird ki; hogy màr ne keressenek vagy valami ilyesmi!

Hàt nem tudom, mert email megvàltoztatàsnàl is küldenek levelet a régi cimre is! Nem törlöd magad, nem jelentkezel be, azt kész! Ird ki; hogy màr ne keressenek vagy valami ilyesmi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!