Találatok a következő kifejezésre: Magamnak hogy megnézni hogy (26 db)

Sajna azt nem tudod megnézni, csak találgathatsz.
Ha böngészõt használsz (nem IE), akkor meg lehet nézni. Van egy kiegészítõ, amit ha letöltesz, az UTÁNA törölt ismerõsöket mutatja. Aki most törölt, azt már nem. Amúgy régen ez a funkció mûködött, nem kellett hozzá semmi.

Hogyan tudom megnézni, hogy ki írt nekem üzenetet, ha törölte magát? van valami mód rá, hogy felkutassam?

iwiw-en küldött nekem egy üzenetet valaki, nagyon fontos lenne, hogy ki az illet?. de törölte a profilját. az érdekelne, hogy esetleg nem-e tudtok valami módszert rá, hogy kiderítsem ki is volt az

Legjobb válasz: Ha törölte magát akkor már sehogyan se, hiszen a törléssel elvesztette az iwiw tagságát is.

Ha törölte magát akkor már sehogyan se, hiszen a törléssel elvesztette az iwiw tagságát is.

Magamnak hogy tudom megnézni nyitva vagy zárva van a méhszájam? Mit kell érezzek?

Legjobb válasz: Szerintem ha nyitva van, akkor fel tudsz nyúlni az ujjaddal, tehát az ujjad befér a méhszájnyílásba. DE NAGYON NEM TANÁCSOS, hogy nyúlkálj magadban. Fertõzéseket vihetsz föl, vagy ha már nagyon a vége fele jártok, akár be is indíthatod vele a szülést. Ha nagyon kíváncsi vagy menj dokihoz :)

Szerintem ha nyitva van, akkor fel tudsz nyúlni az ujjaddal, tehát az ujjad befér a méhszájnyílásba. DE NAGYON NEM TANÁCSOS, hogy nyúlkálj magadban. Fertõzéseket vihetsz föl, vagy ha már nagyon a vége fele jártok, akár be is indíthatod vele a szülést. Ha nagyon kíváncsi vagy menj dokihoz :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!akkor amikor a párommal együtt vagyok annak következményében is kinyílhat?
Semmi esetre se nézegesd magadnak, a fertõzések miatt. Ha terhes vagy, majd az orvos ellenõrzi vizsgálatkor, illetve az ultrahangokon is nézik. Ha elkezd nyílni a méhszáj (nem feltétlenül érzed, de általában a pocakkeményedéstõl, görcsöktõl szokott a terhesség alatt), akkor az orvos, attól függõen ez mikor következik be (ha túl korán, nincs együttlét), fogja mondani, együtt lehettek-e. Ha nincs panaszod, nem kell foglalkozni vele, a doki tudja, magadnak ne vizsgálgasd! 35 hetes kismama
Van ilyen táguló-feszítõ fájásod, akkor már valszín valamennyire nyitva van, nem? Nem tudom, csak gondolom.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, nem nézegetem magamnak!csak a doki sem nézi!nem nézett már rám 2 hónapja!egyedül a genetikai ultrahangon néztek rám!a dokim nem rendel vissza nem is láttam!mi az a tágitó feszitõ érzés?
Istenem, hogyan tudnád megnézni? Nõgyógyász vagy, tudod, hogy hogyan kell elemelni hozzá a méhtestet? Nem nézik kézzel már a legtöbb helyen, és ez így van jól.
A kérdező hozzászólása: nem kell felháborodni elsõ babám és féltem és képzeld van aki leirja hogy kell!na ilyenkor mi van?csak odafigyelek!
Azon kívül nem tudok tanácsot adni hogy szerintem se próbáld megnézni magadnak. Viszont sokan felháborodnak a kérdéseken amiket a kismamák tesznek fel, pedig ez a mai egészségügyi rendszer hibája, hiszen sok kismamának nemtörõdöm orvosa és/vagy védõnõje van.... Nekem szerencsém van velük bár sajnos nem tudtam orvost fogadni (igaz ha a város legrosszabbját fogtam volna ki akkor megoldottam volna valahogy). Szóval kedves válaszolók ne a kérdezõt hibáztassátok hanem az orvosokat....
A kérdező hozzászólása: köszönöm nyilván ha az orvosom felvilágosítana ne3m tennék fel ilyen kérdéseket!
És mi találjuk ki milyen a processzorod?
azt nem kell aktiválni. Ha úgy gondolja akkor besegít a másik mag is vagy egyszerre mind a 2 mûködik.

Hol tudnám megnézni magamat a neten, hogy néznék ki kicsit rövidebb hajjal?

..mert hallottam vmi progiról

Legjobb válasz: Írd be a google-ba, hogy frizurapróba, a femina oldalára csak egy fotót kell feldobni, és már nézegetheted is magad a különbözõ hajakkal!

Írd be a google-ba, hogy frizurapróba, a femina oldalára csak egy fotót kell feldobni, és már nézegetheted is magad a különbözõ hajakkal!
A kérdező hozzászólása: 17 éves fiú vagyok

Hogy tudom megnézni magam webcamon? Úgy, hogy csak én lássam magam és más ne lásson engem?

Ha nincs nálam tükör és pl. meg akarom nézni milyen a sminkem vagy a hajam akkor hogy lehet azt webcamon keresztül?

Legjobb válasz: beépített camom van. hogy tudom bekapcsolni? msn-en más,mert ott csak rá kell kattintani a jelre.

A kérdező hozzászólása: beépített camom van. hogy tudom bekapcsolni? msn-en más, mert ott csak rá kell kattintani a jelre.
A kérdező hozzászólása: megtaláltam. köszönöm :D
Hmm.. mondjuk ha magad felé fordítod és úgy nézed a monitort? Szõke vagy?
sajátgép és ott rákattolsz a webkamera ikonjára
miért akarod magadnak nézegetni? ezért vannak az orvoso!!!!
Magadnak nem tudod, annál sokkal beljebb és feljebb van. Igen, a méhszáj zárt jó esetnem az utolsó pár hétig. Ezt tényleg csak orvos tudja megnézni, mivel nem tudsz olyan pozíciót felvenni hogy elérj odáig. Tudom, hogy érdekes dolog, de bízd az orvosra :)
A fenti két válasz HÜLYESÉG! Nyúlj fel és eléred. Nem tudom honnan szedtétek, hogy azt csak orvos tudja megnézni, hát szerintem már ezen az oldalon is többször volt róla szó, hogy ez egy egészen jó módszer a termékenység megállapítására. A pozíciója, keménysége és nyitottság mutatja a termékenységet. Bõvebben nézzétek meg a babatervezokotthona.net oldalon (had ne kelljen már itt leírnom) Konkrétan a kérdésre válaszolva, ha nyitott akkor én érzek egy kis lukat a közepén.

Egy hyper threading-os procin hogyan tudom megnézni, hogy mindkét "mag" megyen-e rendesen?

Szerintem tudjátok miért tettem a mag szót idéz?jelbe!

Legjobb válasz: ja és játékná mennyire számít, hogy TH-s-e 2,8-on! Mert van egy másik 2,4-es procim, amit felhúztam 3Ghz-re! Így melyik a jobb játékra aHT-s vagy pedig a asima4

A kérdező hozzászólása: ja és játékná mennyire számít, hogy TH-s-e 2, 8-on! Mert van egy másik 2, 4-es procim, amit felhúztam 3Ghz-re! Így melyik a jobb játékra aHT-s vagy pedig a asima4
A HT "virtuálisan" osztja fel a magot, de igazából sokat nem számít, mert nem sokkal gyorsítja a gépet. Amúgy meg Ctrl+Alt+Del, Teljesítmény fül, és ha a felsõ sáv két részre van bontva vízszintesen, akkor mûxik.
A kérdező hozzászólása: Ahha látom, Tényleg! Köszi szépen!!

Saját magunk hogy tudjuk megnézni a méhszájat? Honnan lehet tudni hogy nyitott vagy zárt? És melyik jelent terhességet, a nyitott vagy a zárt?

Lefeküdtem a barátommal nem védekeztünk. nem sokáig volt bennem alig 3-4 percig.(nem akartuk gumi nélkül) utána orálisan ment el.Utána késett két hetet.(de megjött)De a mellem nagyon fáj egy hónapja,álmos vagyok,ingerült,és mindig éhes,de közbe olyan mintha hányingerem lenne.pedig nincs.A fejem is fáj.egy hónap és egy hete feküdtünk le.Beteg vagyok vagy terhes?

Legjobb válasz: Elõfordulhat, hogy beágyazódás miatt késett, sok nõ észre sem vesz ilyen "vetélést". Kicsitt bõvebb, darabosabb vérzés kíséri, de nincs semmilyen szövõdménye.

Elõfordulhat, hogy beágyazódás miatt késett, sok nõ észre sem vesz ilyen "vetélést". Kicsitt bõvebb, darabosabb vérzés kíséri, de nincs semmilyen szövõdménye.
A kérdező hozzászólása: de nekem nem volt gond a vérzéssel. létszi irja meg valaki a kérdésemre a választ. nem hiszem h vetélés volt. beágyazódás? akkor terhes vagyok? de megjött? akkor is:S ???
A méhszájat saját magadnak felnyúlva érzed, hogy lent vagy fentebb helyezkedik el. Terhességet a zárt méhszáj jelenti. De a barátod lehet, hogy jobban érzi, mikor van lentebb ill. fentebb. Vegyél egy tesztet, fõleg, ha nem jött meg idõben (vagy egyáltalán).
A kérdező hozzászólása: és a zárt méhszáj van lent. igaz?
A kérdező hozzászólása: szájban nem rég mértem a hõm és 37. ez jelent valamit?
Figyelj, a kb a kommented idõpontjában mérted, akkor az nem biztos, hogy terhességet jelent, mert a reggeli alaphõt kell nézni. (Közvetlen ébredés után, úgy, hogy még fel sem ültél.Ja és nem egyszer kell mérni, hanem a menstruáció 1. napjától kezdve minden nap. Le kell jegyezni, grafkont kell belõle rajzolni. a http://www. ciklus.hu-n ezt helsetted megteszik ingyen.) Vegyél egy terhességi tesztet, és pisilj rá!! Abból inkább megtudod amit akarsz, mint a méricskélésbõl!
nemhiszem hogy az vagy szoval nyugodj meg!!!!!!4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!