Találatok a következő kifejezésre: Magándokinál mennyibe egy (10 db)

Magándokinál mennyibe kerül egy szülés? Konkrétan Debrecenben, Sápy Tamásnál?

De örülnék ha többen leírnátok kinek mennyibe volt. Hallottam már sok mindent nem tudom mi az igaz.

Legjobb válasz: Szia! én Vácon szültem és a dokim, azt mondta, hogy nem kér semmit, illetve nem mondott konkrét összeget, mert ha adok, ha nem akkor is ugyanolyan "betege "leszek. Õ nem lát a páciensek pénztárcájába.Ezért mi 50 ezret adtunk a dokinak, és 30 ezret a szülésznõnek. (Általában vácon 60 és 100 000 között van a szülés.)

Szia! én Vácon szültem és a dokim, azt mondta, hogy nem kér semmit, illetve nem mondott konkrét összeget, mert ha adok, ha nem akkor is ugyanolyan "betege "leszek. Õ nem lát a páciensek pénztárcájába.Ezért mi 50 ezret adtunk a dokinak, és 30 ezret a szülésznõnek. (Általában vácon 60 és 100 000 között van a szülés.)
Szia! Nekem a dokim megmondta az elején, hogy viszgálat 5000, szülés a tízszerese. Nálunk a szülésznõnek 10-15 ezret adnak. Én nem bántam meg a fogadott dokit. Sõt!
Én Sápy doktornál szültem Debrecenben. A magánrendelõjében 6000 Ft volt egy-egy vizsgálat, de a szülés áráról nem beszéltünk. Értékelve az odafigyelését és azt, hogy mindenben számíthattam rá, 100.000 Ft-ot adtunk. Ui.: Sokszor hallok olyan megjegyzéseket, hogy a szülészek milyen pénzéhesek, pénzt kérnek a szülésért. Na most gondoljátok már el, hogy ezek az emberek mindig készen állnak(pl.szülés bármikor, mondjuk éjszaka közepén), így a magánéletük nem lehet egy álom. Én nem csinálnám!

Mennyibe kerül egy inszemináció egy magándokinál?

Legjobb válasz: 50.000 volt a kaáli intézetben, benne van egy sprmiogramm is. De a szükésges gyógyszereket még e fölött értendõk (asszem úgy 5-10 ezer volt)

50.000 volt a kaáli intézetben, benne van egy sprmiogramm is. De a szükésges gyógyszereket még e fölött értendõk (asszem úgy 5-10 ezer volt)
Szia!Nekem a héten volt inszeminációm a Kaáliban 45000Ft volt maga az inszem+22000Ft volt 4 Merional szuri 1 Ovitrell szuri +3 doboz Utrogestan!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítséget.Mi most vágunk bele az inszeminációba.A páromnál minden rendben , nekem az IR-em javulóban van.

Összesen mennyibe kerül egy szülés? Magándokinál ill. ügyeletesnél?

Minden vizsgálatot egybevéve, a szüléssel, 6hetes kontrollal, mindennel együtt... Párom nemrég kérdezte, mikor szeretnék babát, és hát ez is megfordult a fejemben, hogy erre a részére mennyit kell "gy?jteni"... nektek mennyibe került cakkom pakk a várandósság+szülés? Én baranyai vagyok, de minden válasz érdekel

Legjobb válasz: Ha mindig ügyeleteshez mész, akkor semennyibe. Nem kötelezõ fizetni az orvosnak. Ha magándokihoz jársz, akkor 8-15 ezer egy alkalom, mondjuk számolj 4 kötelezõ UH-val. A szülésért meg az egyszeri alkalom tízszeresét "szokás" fizetni. De általában a doki nem mond konkrét árat, szóval annyit adsz, amennyit akarsz.

Ha mindig ügyeleteshez mész, akkor semennyibe. Nem kötelezõ fizetni az orvosnak. Ha magándokihoz jársz, akkor 8-15 ezer egy alkalom, mondjuk számolj 4 kötelezõ UH-val. A szülésért meg az egyszeri alkalom tízszeresét "szokás" fizetni. De általában a doki nem mond konkrét árat, szóval annyit adsz, amennyit akarsz.
Utolsó:az egyik kérdésnél egy 16 éves lány vagy, a másiknál anyuka?Vagy 16 évesen vagy anyuka?
Ügyeletes dokinál szültem tudta hogy nem fogok fizetni, Nagyon kedves volt végig. Egészséges a babám. És a 3 nap alatt 4-5X rám nézett, volt szoba társam akinek fogadott volt a dokija azt rá se nézett. A szülésznõ pedig egyszer nézett rá, akkor is pont úgy tünt mint aki csak a pénzéért jön. És el is ment.
Jaj utolsó azért ez nem így van. Nekem egyetlen ismerõsöm sem fizetett mégis mind egészséges baba. Azért a hippokratészi esküjüket nem rúghatják fel.
A baba egészsége azért nem attól függ, hogy fizetsz-e az orvosnak. Ha azon múlna, akkor a gyerekek fele legalább betegen születne. Amúgy meg arra, hogy lesz-e komplikáció a szülésnél, nincs garancia, és akkor aztán szinte mindegy, hogy fizetsz, vagy nem.
Az elöttem lévõ pontossan le írta :)
"Nem kötelezõ fizetni az orvosnak" Nem hát...csak akkor nem biztos hogy egészséges lesz a baba...
Tisztességes orvost kell választatni, akár magán akár sztk.Ez nem a pénzen múlik, aki csak azért rendes mert fizetsz arra inkább ne bíz semmit nem hogy 2 ember életét. én SZTKba jártam terhes gondozásra, ügyeletesnél szültem-szülésznõm volt csak mert bent feküdtem és sok minden + szolgáltatást kaptam a pénzemért 40 000 Ft volt.Problémás szülés volt ennek ellenére nem biztos hogy szükség volt fogadott szülésznõre , de elsõ gyereknél fontos volt a tudat hogy van aki rutinos.Orvost nem akartam és nem is fogok, mert szerintem sokkal több a rizikója , ha van orvosod más nem nyúl hozzád, lesz ami lesz .Ezt nem kockáztatom.
Sztk-s rendelésre jártam, ügyeletsenél szültem. A szülésznõnek adtunk elsõ alkalommal egy tízest, mert szuper jó fej volt, másodjára már õt megfogadtam, akkor kb 15 ezer Ft értékû ezt-azt kapott. Szóval nekem ennyibe került. Ja, ha hozzáveszem a homeós bogyókat, szülés utánra betétet, ilyeneket, akkor még pár ezer Ft. De nem kell rá külön gyûjteni, ha nem akarsz fogadott orvost. A várandósság is kerülhet sokba, vagy alig valamibe. Attól függ, beleférsz-e a régi ruháidba, mennyire akarsz bevásárolni kismama-cuccokat, kell-e plusz vitamint, vasat szedned, akarsz-e babamozit, kérsz-e extra vizsgálatokat, hány kismamás könyvet vásárolsz be. Úgyhogy itt is pár ezertõl a százezres nagyságrendig lehet költekezni.
Pécs vagyok, 6 hónapja szültem. Komlón nem tudsz szülni, nincs már szülészet, csak Pécsen. Magándokim(osztvez fõorvos) havi 8ezer Császár: 100 ezer (nem kérte, mi adtuk, maximálisan figyelt ránk és nem hagyott szenvedni) Szülésznõ: 30 ezer 6 hetes kontroll: 8 ezer Vitaminok, gyógyszerek: havi 3-5 ezer Kismama torna: 1000/alkalom Integrált teszt: 25 ezer 4D ultrahang: 10-22 ezer között Õssejt: 250 ezer Persze olcsóbban is meg lehet úszni, de nekem nem volt problémamentes a terhességem.
150 ezerbe került mindennel együtt magán orvosnál.
22-es vagyok, nem tudom miért kell lepontozni, azért, mert megtehetem....bocs, de megdolgoztam érte, nem anyuci+apuci dotál....és számlát kaphattam volna a dokimtól, de nem kértem és a többi ment egészségpénztárról.....mert már jó elõre elkezdtünk ODA gyûjteni.....pontosan erre az esetre. Jaaa, hogy elõre látó voltam...Bocccs. Abszolút jó döntés volt minden. Fájdalommentes, szuper élmény maradt számomra minden (veszélyeztetett terhesként ugye bármit megad az ember csak ne essen baja a babának). 6 hónapos babás pécsi anyuka
Még annyi az elõzõhöz, hogy a 100ban benne volt az 1 ágyas alapítványi szoba is :)
#19 2 ember az neked sok?Gratulálok hozzá! #20 Azt tényleg könnyû mondani hogy menjen az ember rendes orvoshoz.Bárcsak én is ilyen álomvilágban élhetnék, komolyan mondom irigyellek benneteket, lehet elkezdek már drogozni és akkor eljutok arra a szintre ahol ti vagytok
104 ezer a magánrendelés, szülés 30ezer a dokinak, 30ezer a szülésznõnek. Kombinált tesztet csináltattam, 12ezer volt. Szeged
"Egyszerûen annyiról van szó ha nem fizetsz az orvosoknak akkor lefognak szarni magasról, felõlük meg is halhatna ott a páciensük és csak a szerencsének köszönheti az illetõ ha nagyjából épségben kijön a korházból" Aha, persze. Ezért írják itt sokan, hogy nem fizettek semmit, nem volt dokijuk, mégis RENDES ELLÁTÁST KAPTAK ÉS RENDES VOLT VELÜK MINDENKI.
Úgy látom aki nem álomvilágban él azt lepontozzák a mérges ingerült anyucik Ébredjetek fel, igenis olyan világban élünk amiben ha nem fizetünk az egészségünkért akkor bizony nagyobb az esély arra hogy megjárjuk Nem azt mondtam hogy ha valaki nem fizet akkor 100% hogy a baba egészségtelen lesz, szövegértelmezés 1-es Egyszerûen annyiról van szó ha nem fizetsz az orvosoknak akkor lefognak szarni magasról, felõlük meg is halhatna ott a páciensük és csak a szerencsének köszönheti az illetõ ha nagyjából épségben kijön a korházból Az hogy egy álomvilágban éltek nem az én hibám, éljetek csak a kis illúziótokban, jaj milyen szép világban élünk, nincsen háború, nincsen gyûlölet, az orvosok is önzetlenül segítenek nekünk ingyen...hát persze De majd ha súlyos betegek lesztek majd akkor megtudjátok hogy az orvosok csak egy darab húscafatnak fognak nézni bennetek ha nem fizettek eleget Könnyen beszélnek a pénzesek akik állandóan tömik az orvosokat, úgy persze hogy emberibb ellátást fogtok kapni Csak megjegyezném hogy eredetileg NEM kéne hálapénzt és további plusz "juttatásokat" fizetni az orvosoknak, nekik kötelességük lenne ezek nélkül is tökéletes ellátásban részesíteni minket
Pécsen szültem tavaly, 1 hetet elötte kórházban voltam összesen 0 Ft-ba került és mindenki nagyon kedves volt, a babám egészséges mint a makk.Az elsõ 4 hónapban szedtem Elevitet ennyi volt a plussz kiadás.
16 évesen anyuka. :S Amúgy most fel dobtad a napom hogy te nem tudtad azt hittem itt mindenki csak lenézni tud mert PROBÁLOK segíteni. :)
16. éves anyuka utolsó. Már sokszor írta.
Én Hódmezõvásárhelyen jártam magán orvoshoz és ott is szültem.4000.- ft volt egy vizsgálat és ahányszor "kellett" én mentem is.Feleslegesen soha nem hívott csak azért, hogy lehúzzon anyagilag.Én a szülésért 30e ft-ot adtam, de azt sem akarta elfogadni; rendesen tuszkolni kellett a zsebébe.Szülésznõm nem volt, ügyeletesnél szültem és egy fillért nem kapott, de maximálisan kitett magáért-meg voltunk elégedve vele. Összesen nem tudom mennyi volt, meg ugye erre jöttek még a gyógyszerek, vitaminok, stb.Szerintem 100e ft-ból bõven meg volt a terhesség és a szülés is.
Én magánklinikára jártam terhesgondozásra és ott is szültem. 220 e ft volt a terhesgondozás+390 e ft a szülés. Mindenrõl számlát kaptam természetesen, és az összes lehetséges vizsgálatot(labor, uh, tesztek, stb) tartalmazta. Ha sztk-ba jársz+ügyeletesnél szülsz, amúgy semmenyibe nem kerül.
A kérdező hozzászólása: ejjha, vannak ám árak... persze tudom, hogy ki lehet hozni 0ft-ból is, de szeretném, ha normálisan törõdnének majd velünk, nem csak "úgyahogy", ezért próbálok tájékozódni
elso lanyomat "ingyen" szultem, erzestelenito nelkul. Komplikaciok leptek fel, mind en es mind a babam jol megjartuk (de a lenyeg, hogy egeszseges) MAsodik lanyom 3 hete szuletett egy maganklinikan. 50 euro egy alkalom az orvosnal, a szulesert 700 eurot fizettem, a klinika 1100 euro, erzestelenitoert 150 eurot, a gyerekorvosert sznten 150 eurot fizettem.
Baranyai vagyok, elsõmet még a megyeiben szültem, összesen a csecsemõsöknek adott csomag került pénzbe. Most is sztk-ba járok, a doki elsõ pillanattól kezdve odafigyel, vizsgálatokra küld (volt kötelezõn felüli is). Most Mohácsra megyek szülni ügyeleteshez, szerintem itt sem fogok fizetni (ha késõbb nem akarunk belebukni, akkor nem tudok, mert 2 hete vesztette el a párom a munkáját, így az a kevés tartalék kell, amit erre szántunk volna, ezt csak azért írom, hogy nehogy az legyen, hogy akkor mire vállaltuk a gyereket). Klinikán is, Mohácson is van állítólag, aki várja a pénzt ügyeletben, de nem szólhat semmit, ha nem adsz neki. A magándokis változatot nem ismerem, de elõtte érdemes érdeklõdni az árairól, és ha nem ragaszkodsz XY-hoz, akkor az alapján dönteni. Lehet tudni, hogy baranyán belül merre laksz?
A kérdező hozzászólása: komlói vagyok, de Komlón nem szülnék, az "hótzicher" ...
Én egyedül vállaltam a gyerekem. Így szinte biztos volt hogy nincs több száz ezrem fogadott orvosra. :/ Ám anyukám nõgyógyászával beszéltem azt mondta ha nekem úgy meg teszi õ el vállal és nem kell magán rendelésre járnom. Hanem menjek mindig akkor az sztk-ba mikor õ rendel. mindig tök rendes volt, figyelmes. Éjjel indult be a szülés, hívták, egy órán belül már ott is volt. Míg bent voltam a kórházba többször is jött, kérdezte hogy vagyok. Sõt még azt is mondta menjünk el együtt nézzük meg a babát mikor nem volt bent nálam a kicsi! :) A szülés után adtam neki 35 ezer ft.


Róbert Klinika-pár nap alatt megvan
A kérdező hozzászólása: Köszi. És bárki mehet oda? Vagy csak ha ott van magándokim?
Szia! A Róbert Klinika magánban mûködik, itt a honlapja: http://www.robertklinika.hu Tudom ajánlani Nega doktornõt, nagyon aranyos, és vérprofi, de akármelyik orvoshoz is kérsz idõpontot, jó kezekben leszel.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnézem.

Mennyibe kerül Győrben magándokinál egy nőgyógyászati vizsgálat? Pl. Cytológia?

Még nem voltam n?gyógyásznál, de egyik orvosnak a honlapján vannak fent árak, és úgy van írva, h. cytologia 10000 ft/év. Gondoltam megkérdezem, h. ez drágának számít v. olcsónak, esetleg máshol is ennyi?

Legjobb válasz: Pécsen az én dokimnál 15000Ft. Van nála olcsóbb, de benne maximálisan megbízok.

Pécsen az én dokimnál 15000Ft. Van nála olcsóbb, de benne maximálisan megbízok.
Én 3 éve 7000-ért voltam Dr. Mika Péternél.

Magándokinál akarom lefagyasztani a méhszájsebem de mennyibe kerül egy magánrendelésen a fagyasztás?

Legjobb válasz: CSinálhatja a magándokid, de rendelõben semmiképp, hanem kórházban.

CSinálhatja a magándokid, de rendelõben semmiképp, hanem kórházban.
Én úgy tudom hogy fagyasztás miatt nem kell kórházba menni ott a rendelésen megcsinálják(SZTK) szerintem max ha lézeres mûtét vagy egyéb komolyabb beavatkozásra van szükség akkor végzik kórházban.Amugy a neten megtudod nézni hogy mennyibe kerül egy fagyasztás magándokinál.

Kb. mennyibe kerül magándokinál egy aranyér műtét (külső)? Olyan érdekelne ahová nem kell befeküdni csak elvégzik és jöhetek. Ha tudtok jó dokit ajánlani Pest megyében azt is megköszönöm.

Még azt szeretném, kérdezni, hogy van-e értelme most megm?ttetnem, mert terhesség alatt jött ki, szülésnél nagyon, és 1,5 éven belül szeretnék még egy babát. Most m?ttessem vagy 2. baba után?

Legjobb válasz: 10 ezer Ft aranyerenként. Most mûttesd meg ne a szülés után.

10 ezer Ft aranyerenként. Most mûttesd meg ne a szülés után.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, még azt kérdezném, hogy lehetséges ambulánsa, vagy mindenképp be kell feküdni?
5ezer ft környéke.
Az enyémet 10000-ért húzták Gyõrben.
az enyémnél 4500-7000 ft
A kérdező hozzászólása: Jesszusom, ez ennyire sok? Köszi a válaszokat.
A Barátomnak 10.000 Ft-ért húzták ki Tatabányán. Nekem SZTK-ban ingyen :D

Mennyibe kerül egy fogtömés Egerben magándokinál?

Legjobb válasz: szia.én is egri. sebestyénnél 6000 ft körül volt pár éve, viszont kondásznál 3-4eft asszem (színházzal szembeni utca)

szia.én is egri. sebestyénnél 6000 ft körül volt pár éve, viszont kondásznál 3-4eft asszem (színházzal szembeni utca)
Ha a technika házába mész Kovách Zsolthoz, ott jelenleg 5000.-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!