Találatok a következő kifejezésre: Madáretetőt készítettünk kertbe. Mit tegyünk, hogy (1 db)

Madáretetőt készítettünk a kertbe. Mit tegyünk, hogy a madarak idejárjanak csipegetni?

Teleraktuk magokkal. Mit tegyünk még bele, hogy szívesen járjenek az etet?höz a madarak?

Legjobb válasz: Szia. Nyugodtan akasszatok fel egy darab szalonnát,az biztosan oda csalogatja majd a madarakat.

Szia. Nyugodtan akasszatok fel egy darab szalonnát, az biztosan oda csalogatja majd a madarakat.
Szia! szerintem is szalonnat, meg kenyeret! az nem azt jelenti, mert madar es magokat fog csipegetni:) probaljatok ki biztosan sikerul! sok sikert!!
Mi leginkább napraforgó magot teszünk az etetõbe, és úgy oldottuk meg, hogy a cicák ne érjék el:-)!Természetesen szalonnát is felfüggesztünk a gallyakra, hájat pedig egy kis lyukacsos hálóba, szívesen függnek rajta a cinkék, nagyon szeretik.Tõlünk el se mentek valójában a madarak, mert nyáron is etettük õket. Na persze, nem olyan gyakran, mint télen. Jönnek már most a cinkék, zöldikék, meggyvágók, csuszkák is. Sõt a gerlék is csipegetnek. Amúgy pedig ki kell várni, ez nálunk is úgy volt. Õk majd észreveszik, hol van az etetõ:-)Türelem, biztos jönnek majd!:-)
Nekem madár eledelt ajálottak bevált.annyi van hogy nem elég a zsacsko!
Kenyeret neh!!!!!!Megdagad a madár pocijában és megdöglik!!!!!! Szalonna, háj, napraforgómag, köles, olajos magvak... Ha van türelmed, akkor olvassz meg zsirt, szórj bele olajos magvakat, najd öntsd formába, rakd ki a hidegre.Utána ezt egy nagylyukú hálóba, h hozzáférjenek, és mehet a fára.Ezért is megvesznek.De ezt megkapod boltban is.
Én a nimfapapagájaim kiszóródott eledelét szóktam az etetõbe tenni!!Persze mindig figyelem, nehogy valamelyik is beteg legyen, és megfertõzze a "kinti madarakat".Néha diót is rakok bele!
lehet kapni a baumaxban madáreledelt tök olcson és ilyen magok vannak benne
A madáretetést lényegében a téli, élelem hiány miatt találták ki.Télire legfontosabbak az olajos magvak(napraforgó, mogyoró) faggyú sótlan, szalonna, alma.Kenyeret SEMMIKÉP NE ADJÁL!És etetni kizárólag téli hideg fagyos, szûkös hónapokban szabad, a madarak érdekében.Ha a fenti tanácsokat megfogadod, biztosan sikert érsz el, türelmesen várd ki.Hidd el megéri.Ajánlott link http://www.mme.hu.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek ez milyen madár? Gólya talán?

Itt körözött fél órája a fejünk fölött, gondoltam lefényképezem. Szabad szemmel túl magasan volt, nem lehetett látni belőle kb semmit, így a géppel ráközelítve látszik, hogy fehér a hasa és sötét színű a többi része. Kíváncsi vagyok milyen madár, azt mondanám, hogy gólya, de az meg nem lehet ilyen színű szerintem. Vagy igen?

7

Van egy hullámos papagáj párom és még szeretnék majd venni melléjük nimfákat is de még szeretnék egy harmadik fajból is egy párt, ti mit ajánlotok?

Van most egy hullámos párom egy kis ketrecben de tervezem hogy egy fűzfa törzse köré építek egy 1.5 méter magas 1.5 méter széles ketrecet nekik amibe még nimfákat is fogok venni de, szeretnék még egy harmadik fajt is. Rózsásfejű törpékben gondolkodom de még nem vagyok benne biztos, ti mit ajánlotok? (lehetőleg ne olyan fajokat mondjatok aminek több tízezer darabja) válaszaitokat előre is köszi

9

Miskolc közelében hol találok törpepapagáj tenyésztőt?

0

Ha vettünk 7 darab pár hetes jércét amik között van egy kakas és közéjük dobunk 5 ismeretlen, már egy éves tojó tyúkot és az idősek bántják a kicsiket akkor ott eshet a jércékben nagyobb probléma. Esetleg meg is ölhetik őket?

Mi a teendő ilyenkor illetve lehet e ellene valahogy védekezni?

2

Mennyi időnként röptessem a hullámos papagájomat?

Ma volt kint először, könnyen visszarakjuk. Eltotyog, repül, kb. fél órára-háromnegyed órára van kint. Ha ennyi ideig engedem ki, akkor mennyi időnként reptessem őt? (a szobám nem túl nagy, először nekirepült az ablaknak és a falnak is :/) Arra gondoltunk apummal, hogy minden nap kivenném először, vagy akkor is így venném ki, mikor már megszokott. Ti mennyi időnként röptetitek mennyi időre?

7

Hány napra kőlti ki postagalamb a tolyásait?

9

Szeretnék pintyet tartani, de csak társként, nem szaporítási célból. Nem tör ki a pankráció, ha két azonos neműt tartok együtt?

2

MI lehet az (többi lent)?

az egyik galambomnak a nyelve végén van valami fehér hártya szerüség mi lehet és mit tegyek ellene?
már 2 napja gubbaszt félek hogy el fog hullani!!

1

Nem tudom mit tegyek, a hullámos papagájom állandóan megcsíp. Van ötletetek mit csináljak?

Nem tudom mit tegyek, a hullámos papagájom állandóan megcsíp. Pedig még a vállamra is rászáll, de akkor van, hogy a nyakam csipkedi, elég erősen. Egyépként elvan, de engem utál, akkor tűri meg a kezem ha van nálam kaja, de a kezem akkor sem lehet 5cm -nél közelebb.

7

Mi lehet az a madár amit reggelente hallok, nevetés (vihogás) szerű hangja van?

négyszútagú nevetés, olyan mintha egy viccen röhögne.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!